mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 ja sej poglej,kdo ustvarja slabe ljudi?oni sami se sigurno ne ustavrijo ampak jih mi ustvarimo,življenje jih ustvari.naša zanemarjenost,naš ego naša ignoranca,ljudje smo bitja,kot vsa bitja sprejemamo in odajamo energijo skoz in to nas ustvarja,naša okolica.mogoče se malo čudno sliši ampak poreden otrok je vedno tak zaradi okolice,čeprav mi vidimo samo njega porednega.to pomeni da njegova okolica ne dela dobrega dela ampak dela slabo.ja sej poglej,kdo ustvarja slabe ljudi?oni sami se sigurno ne ustavrijo ampak jih mi ustvarimo,življenje jih ustvari.naša zanemarjenost,naš ego naša ignoranca,ljudje smo bitja,kot vsa bitja sprejemamo in odajamo energijo skoz in to nas ustvarja,naša okolica.mogoče se malo čudno sliši ampak poreden otrok je vedno tak zaradi okolice,čeprav mi vidimo samo njega porednega.to pomeni da njegova okolica ne dela dobrega dela ampak dela slabo.otrok je samo produkt situacije in okolice.zato bi morali res na otroke gledati kot na sveto bitje in se jim stoprocento posvetiti,da bo iz njega nastalo dobro bitje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 a si že kdaj slišal govorit rožo ? a ti je kdaj roža rešila enačbo ? med vsakim delcem univerzuma poteka komunikacija, brez časovnega zamika ... ne obstaja kvalitativna razlika ... materija je itak fikcija ... vse je le informacija ... informacijsko polje ... živo inteligentno polje .... če nekaj deluje na frekvenci , ki je ne zaznavaš in dojemaš, ne pomeni, da ni živo ... Ne, nisem še slišal rože govort niti nisem reku, da je mrtva. Niti mi še ni roža rešila enačbe? Teb je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 A si že kdaj slišu list papirja rečt "jaz sem list papirja" ? Ti je mrtvo telo tvojega učitelja za matematiko že kdaj pomagalo rešit enačbo?Dooooobr' si ga Uprašu , brat Mgd !!!!! :-) Ampak, Zgleda, da ŠamaNič ni dojel Bistva :-(( Al pa se spreneveda . Žal. Mst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 že celo moje življenje ko služim služim sebi........ eh, ... navadna sebičnica :-P :-p http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 bojante ko enkrat dojameš bistvo,ne rabiš enačb. enačbe so sam simboli k v realnem življenju nimajo nobenega pomena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 ... eh, ... navadna sebičnica :-P :-p http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.pngja verjetno iz tvojega zornega kota,ko pa bog zahteva da služiš njemu pa ni sebičnež? mgd in bojante torej ker jaz ne slišim boga je zame mrtva materija, a vidva sta ga že kdaj slišala ali sta sam slišala druge govoriti on njima..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 ni se treba preveč ukvarjat z bojantejem... on pač igra svojo vlogo...podpihuje vzdušje in provocira, je pa brez lastnega konkretnega mnenja,zato pa rad potrjuje in negira izjave drugih.kaj pa vem, verjetno se mu dvigne, če mu uspe koga razburit, hehe. ojla, bojante http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/puter.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 Bojante ....a veš da rožce , rastline pojejo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png , ustvarjajo glasbo ...če bo čas mal posrfaj po youtubu ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png mimgrede ...zdej pa naprej ...se držte temehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngJa, to sem slišu že enih par let nazaj, ... in, verjamem, ampak, tale posnetek iz damanhurja se mi vseeno zdi mal ponaredek , lažno zmontiran . Ni pa nujn . bojante ko enkrat dojameš bistvo,ne rabiš enačb. enačbe so sam simboli k v realnem življenju nimajo nobenega pomena. kake enačbe, kje, katere, od kod , kam ... ????? :-(:-/ ja verjetno iz tvojega zornega kota,ko pa bog zahteva da služiš njemu pa ni sebičnež? mgd in bojante torej ker jaz ne slišim boga je zame mrtva materija, a vidva sta ga že kdaj slišala ali sta sam slišala druge govoriti on njima.....Saj ne zahteva, temveč Svetuje . Ampak Edino On Je Vreden da mu Služimo, K A J T I : On ne zadrži Nič zase, Temveč Vso Sprejeto Energijo Prerazporedi naprej po Vseh Širnih Vesoljih . Zato , Glej pač On Na Srečo - Ni - sebičen, kot to zmotno domnevaš . Zahvala Njemu Edinemu <3 Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 že celo moje življenje ko služim služim sebi..... A si doživela že kej slabšega kot to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 ni se treba preveč ukvarjat z bojantejem... on pač igra svojo vlogo...podpihuje vzdušje in provocira, je pa brez lastnega konkretnega mnenja,zato pa rad potrjuje in negira izjave drugih.kaj pa vem, verjetno se mu dvigne, če mu uspe koga razburit, hehe. ojla, bojante http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/puter.gifNo, mal preveč negativno razmišljaš , in to svojo negativnost opravičuješ z projiciranjem na okolico, ... z pripisovanjem jo še meni . Na srečo ( + na žalost) se - Motiš - Zopet . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 Ja, to sem slišu že enih par let nazaj, ... in, verjamem, http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ampak, tale posnetek iz damanhurja se mi vseeno zdi mal ponaredek , lažno zmontiran . Ni pa nujn . kake enačbe, kje, katere, od kod , kam ... ????? :-(:-/ Saj ne zahteva, temveč Svetuje . Ampak Edino On Je Vreden da mu Služimo, K A J T I : On ne zadrži Nič zase, Temveč Vso Sprejeto Energijo Prerazporedi naprej po Vseh Širnih Vesoljih . Zato , Glej pač On Na Srečo - Ni - sebičen, kot to zmotno domnevaš . Zahvala Njemu Edinemu <3 Lp + #poglej bojante jaz tudi služim sebi zato da sem lahko močna in da lahko pol pomagam drugim,ki živijo na zemlji.če je to zate sebično pol se vprašam kaj ni sebično.sej mi hranimo reptile z našo energijo in oni se radi prehranjujejo z našo negativno energijo.....vse bolj verjamem da je tvoj bog eden od reptilov. on pošilja našo energijo naprej namesto da bi jo delil med tukaj živeča bitja in bi se ustvarilo veliko dobre energije ki bi tudi pol lažje prehajala v vesolje itd... A si doživela že kej slabšega kot to? ja, ko sem bila sužen iluzijam....zdaj mi sploh ni slabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 ja verjetno iz tvojega zornega kota,ko pa bog zahteva da služiš njemu pa ni sebičnež? mgd in bojante torej ker jaz ne slišim boga je zame mrtva materija, a vidva sta ga že kdaj slišala ali sta sam slišala druge govoriti on njima..... Bog ne zahteva, da ga služiš. Ti pa iz sočutja to predlaga. Sem slišal Boga ja. Sej ti tud. Ampak zarad izvirnega greha, se eni tega ne spomnejo. Ko ga bojo ponovno, se bojo spomnil. poglej bojante jaz tudi služim sebi zato da sem lahko močna in da lahko pol pomagam drugim..... če je to zate sebično pol se vprašam kaj ni sebično. ja, ko sem bila sužen iluzijam.... Ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 Bog ne zahteva, da ga služiš. Ti pa iz sočutja to predlaga. Sem slišal Boga ja. Sej ti tud. Ampak zarad izvirnega greha, se eni tega ne spomnejo. Ko ga bojo ponovno, se bojo spomnil. Ok. iz sočutja? dej mal mi razloži to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 iz sočutja? dej mal mi razloži to? Ve, da boš s tem najbolj zadovoljna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 Ve, da boš s tem najbolj zadovoljna. oprosti ampak te sploh ne razumem....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 meni jih noče predvajat.drugače pa sem prebrala oshotovo knjigo krishna-človek in njegova filozofija, super razloženo realno gledano. je pa ni v slovenščini. mogoče se jaz lotim prevajanja...ne maram pa tistih ki govorijo da je bog nekaj več od nas.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. januar 2013 Prijavi Deli 27. januar 2013 oprosti ampak te sploh ne razumem....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png Bog ne zahteva, ampak ti predlaga, da ga služiš, ker ve, da boš s tem najbolj zadovoljna. Ta predlog je njegovo sočutje do tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Bog ne zahteva, ampak ti predlaga, da ga služiš, ker ve, da boš s tem najbolj zadovoljna. Ta predlog je njegovo sočutje do tebe. resnično dvomim o tem. a vi ste pa vsi njegovi glasniki,zakaj pa ste vi glasniki v preteklosti pol pobijal tiste ki so druge vere.pa če bi malo bolje vedel kaj o krishni, bi vedel da on je postav cela zavedanost in ni govoril da je podrejen kateremukoli bogu in da tudi on ni bog, ampak zavedanje.če bi prebrali še kakšne druge indiske spise in ne samo to kar je v vedah in izbranih knjigah,ki vam perejo možgane.izgleda da te krisha zanima in kot si napisal nisi v nobenem centru dej pol imaš možnost da se resnično izobražiš glede njega.kajti to kar ti tukaj ponavljaš kot papagaj ni glih njegovo sporočila, vsaj kolikor ga jaz poznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 28. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2013 Lepo bi bilo, če bi spet zavili nazaj na cesto izvirnega greha,lepo prosim... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 resnično dvomim o tem. a vi ste pa vsi njegovi glasniki,zakaj pa ste vi glasniki v preteklosti pol pobijal tiste ki so druge vere.pa če bi malo bolje vedel kaj o krishni, bi vedel da on je postav cela zavedanost in ni govoril da je podrejen kateremukoli bogu in da tudi on ni bog, ampak zavedanje.če bi prebrali še kakšne druge indiske spise in ne samo to kar je v vedah in izbranih knjigah,ki vam perejo možgane.izgleda da te krisha zanima in kot si napisal nisi v nobenem centru dej pol imaš možnost da se resnično izobražiš glede njega.kajti to kar ti tukaj ponavljaš kot papagaj ni glih njegovo sporočila, vsaj kolikor ga jaz poznam. Tehnično gledano...v vedskih spisih je omenjeno, da je Krishna Bog, nekje v Bhagavadghiti to celo izjavi...so pa te spisi v sanskritu...problem je prevajanje in razumevanje...Tudi Jezus je govoril da je neke vrste Bog in če se malo bolj razume koncept v katerem je to rekel, je to čisto identično s tistim kar je Krišna izjavil... Tisti ki razume sledeče pojme, ne samo teoretično, ampak tudi praktično, razume vse...zgleda da se mgd-ju sanja samo o prvem vidiku, ker če bi razumel vsaj delček drugega, ne bi pisal takih postov kot jih je...1. DASO HAM (božji služabnik)2. SO HAM3. AHAM Kakor jaz poznam krišnovce- tiste ki res poznajo in razumejo v globino, bodo rekli da je vseeno ali se uporabi ime Krišna, Jezus ali kakšno drugo...in to je tudi v skladu z mojim znanjem in izkušnjam...In ja, dobro vprašanje, če ni v nobenem centru, če nima nobenega učitelja, nima izkušenj kako lahko potem to razume...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lahko samo ponavlja kar drugi govorijo...in če so oni pod vplivom slepil in iluzije potem so lahko tudi "papagajska" tolmačenja... Kakor je meni znano tapravi guruji pravijo, ne verjemi nikomur niti meni, če tvoje izkušnje tega ne podpirajo...Vzemi tisti del, ki se sklada s tvojimi izkušnjami in miselnostjo, ostalo zavrzi...če pa o temu ne veš ničeasr, lahko stvari pustiš odprte in boš kasneje videl in tolmačil, ko boš pridobil dodatno znanje in izkušnje...slepo sledenje nekemu nauku vodi v slepila in fanatizem... ni se smiselno zanašat na stare spise, tisočkrat so jih prevedli in izmaličili prevajalci, ki sami niso razumeli ... ali jih je kdo plačal za vstavljene napake ... Če jih prevede in razloži nekdo, ki jih razume je pesem drugačna...ampak ponavadi so to samo Avatarji...v človeški zgodovini (zadnjih 10.000 let) je bilo kar nekaj takih...in taki so običnim ljudem osvetljevali Vedsko znanje brez popačenj...Je pa fora, da je Avatarje prepoznalo zelo malo ljudi, njihova učenja pa so se pomešala z drugimi... Kar se pa izvirnega greha tiče je pa za moje pojme bilo povedano že vse bistveno na prvih 5. strani...skoraj nobena religija tega ne pozna razen krščanstva... 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 28. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2013 Kaj pa pravite na-to, da so vsa božanstva na zemlji oz. večina,simboli boga sonca, vse izvira iz sonca, kult sonca,večina starih civilizacij je častila sonce in ga še posredno danes.Tudi rimo-katoliška cerkev.Zato se mi zdi čisto vseeno, če nekdo pravi Jezus, drugi pa Krišna,tretji pa Buda...Sonce je vir življenja, to je vse...Sonca ni, ni življenja...Sonce je oplojevalec zemlje, oče in zemlja mati, ki rodi življenje na zemlji...Iz tega izvira večina religij... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 vir itak nima imena ... ga ne rabi ... Če je vir brez imena, od kje pol ta imena, ki jih slišimo? In če je del pravira pravir (kot si prej trdil), zakaj pravir ne bi imel imena? A je lahko nekaj brez nečesa vir nečesa? Če praviš, da so ta imena iluzija, a je pol tud vir iluzija, ker del vira je vir in vir je vir dela? Je vse eno? Je vse informacija? Če je v viru ni, od kje bi bla pol v delu? Poleg tega pa, a "vir" ni ime? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 28. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2013 Res je...Lahko si Mimi ali Fifi, če to želiš...tudi ti pravzaprav ne rabiš ne imena in ne priimka ...država hoče, da ga imašda ti lahko napiše davčno številko ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png zato ima tudi krišna ime ... pa tak ... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 tudi ti pravzaprav ne rabiš ne imena in ne priimka ...država hoče, da ga imašda ti lahko napiše davčno številko ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png zato ima tudi krišna ime ... pa tak ... Nisi mi odgovoru na vprašanje. Prosim, če ga še enkrat pozorneje prebereš. Ne gre se le glede imena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 a je vir iluzija ? ljudje si želijo predstavljat vir kot nekaj osebnega ...in zato ... lahko je nekaj osebnega ...v bistvu pa je inteligentni živi potencial ... potencial vseh možnosti ... ti si ena od teh možnosti ... in ena od tvojih možnosti je potencial imeti ime ...poljubno ime ...tukaj si npr. mgd .... kvalitativna razlika itak ne obstaja ... franček, lujzek, tonček, mgdjek ... Sam si prej že omenjal obstoj iluzije (življenski dogodki, čas itd.). In če nič ni ločeno od pravira, vse je njegov del in reku si da del je pravir in ni kvalitativne razlike in ni časovnega zamika, zakaj si pol omenil, da se ne nameravaš zliti z virom že jutri? In kako je to lahko cilj, ki ga moraš dosežt. A nisi ti kot del pravira že pravir? Kaj pol dosegat, če ni časovnega zamika, oz. čas je itak iluzija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.