mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 vir živi skozi nas ... razvija se skozi nas ... izbere varianto kot mu všeč ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png sem vir , ki je prišel izkušat lajf, zato še ne grem tako kmalu nazaj v vir ....saj mi nič ne manjka ... sem si ustvaril fajn pogoje ... uživam ... Če vir živi skozi tebe, se razvija skozi tebe, izbira varianto kot mu je všeč (kot pišeš), kdo si pol ti, vir (kot pišeš naprej) ali ne? In če si del vira (kot si pisal prej) in kot tak tudi vir in da je tvoja misija se zlit v vir in da je čas itak iluzija, kakšen smisel ima ta tvoja misija pol, če je itak ni? In če uživaš v ustvarjenih pogojih, a ti pol ni več misija zlit se v vir? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 jaaa ... moja misija se je enkrat zopet zliti v vir ...in ko mi je zopet dolgčas , skočim zopet malo okol ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Ja, razumem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 ne pozabi ... kreacija je večni krog ... brez začetka in brez konca ... in vse ima svoj smisel Kaj pa je s kreacijo ko si zlit v vir? Kako je pol brez začetka in konca? In kaj je ta smisel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 jaa ... imaš zanimiva vprašanja ...tvoja vprašanja so brez začetka in konca ... tako kot vir ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Kje/kdaj pa je pol iluzija, ki jo omenjaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 kaj drugega kot iluzija ne obstaja ... saj ni potrebe ... za iluzijo ne potrebuješ veliko energije ...in vir je tudi varčen ... šparat je začel pri tebi ... sicer pa ... v vedskih knjigah piše ... vse je iluzija ... vse je maya ...in kot pravi brezo ... kot pravijo jogiji ... ne verjami meni ... bodi kreativen ... izkušaj ... resnica je v tebi ... ti si resnica ... Če ne obstaja nič drugega kot iluzija, kako sem pol jaz resnica? Nisem zasledil v Vedah, da bi pisalo, da je vse iluzija, da je vse maya. In če naj ne verjamem tebi, kako ti naj verjamem, da je resnica v meni, da sem jaz resnica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 mogoče si prehitro bral ... vedsko literaturo se bere počasi ....prebereš stran ali dve ... potem jo obdelaš v sebi .... sicer se nisi ničesar naučil ... veliko ljudi gre v knjižnico, si izposodi pet vedskih knjig in jih prebere v enem tednu ...in potem začne pričkat tako kot ti ... Mogoče, ali pa tudi ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Tehnično gledano...v vedskih spisih je omenjeno, da je Krishna Bog, nekje v Bhagavadghiti to celo izjavi...so pa te spisi v sanskritu...problem je prevajanje in razumevanje...Tudi Jezus je govoril da je neke vrste Bog in če se malo bolj razume koncept v katerem je to rekel, je to čisto identično s tistim kar je Krišna izjavil... Tisti ki razume sledeče pojme, ne samo teoretično, ampak tudi praktično, razume vse...zgleda da se mgd-ju sanja samo o prvem vidiku, ker če bi razumel vsaj delček drugega, ne bi pisal takih postov kot jih je...1. DASO HAM (božji služabnik)2. SO HAM3. AHAM Kakor jaz poznam krišnovce- tiste ki res poznajo in razumejo v globino, bodo rekli da je vseeno ali se uporabi ime Krišna, Jezus ali kakšno drugo...in to je tudi v skladu z mojim znanjem in izkušnjam...In ja, dobro vprašanje, če ni v nobenem centru, če nima nobenega učitelja, nima izkušenj kako lahko potem to razume...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lahko samo ponavlja kar drugi govorijo...in če so oni pod vplivom slepil in iluzije potem so lahko tudi "papagajska" tolmačenja... Kakor je meni znano tapravi guruji pravijo, ne verjemi nikomur niti meni, če tvoje izkušnje tega ne podpirajo...Vzemi tisti del, ki se sklada s tvojimi izkušnjami in miselnostjo, ostalo zavrzi...če pa o temu ne veš ničeasr, lahko stvari pustiš odprte in boš kasneje videl in tolmačil, ko boš pridobil dodatno znanje in izkušnje...slepo sledenje nekemu nauku vodi v slepila in fanatizem... Če jih prevede in razloži nekdo, ki jih razume je pesem drugačna...ampak ponavadi so to samo Avatarji...v človeški zgodovini (zadnjih 10.000 let) je bilo kar nekaj takih...in taki so običnim ljudem osvetljevali Vedsko znanje brez popačenj...Je pa fora, da je Avatarje prepoznalo zelo malo ljudi, njihova učenja pa so se pomešala z drugimi... Kar se pa izvirnega greha tiče je pa za moje pojme bilo povedano že vse bistveno na prvih 5. strani...skoraj nobena religija tega ne pozna razen krščanstva...se popolnoma strinjam s tabo.jezus krishna buda... itd oni so spoznali resnico, znali so se odprogramirat,pozdravili so svojo podzavest in si naložili programe samozdravljenja. kar lahko naredi vsak človek,ob pravem učitelju.oni niso bili bogovi,ljudje so jih pol označili za bogove, sej vidim kako nekateri odreagirajo ko jim povem kaj jaz delam, eni se prestrašijo drugi me imajo za nekaj več, pa nisem samo določene stvari so mi jasne,kot tebi recimo.....drugo kdo sploh ve kaj pomeni biti božji služabnik,čeprav bi jaz rekla raj božji delavec? jaz bi rekla da bi se moralo malo več povedat o tem. ni to to da si ti služabnik bogu ampak ko si enkrat na zavedni ravni, ti ni vseeno kaj se dogaja z bogom(bog je vse kar nas obdaja zemlja sonce,luna, vsaka celica,mi ljudje tvorimo božanskost)torej ja te ljudje gredo pol probat spremeniti določene celice,ljudi in probat odprogramirat vso navlako ki jo dobimo v prvih šestih letih našega življenja.... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 a sta vidva dvojčka ?Ne, trojčka , oziroma enojčka , heh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 poglej bojante jaz tudi služim sebi zato da sem lahko močna in da lahko pol pomagam drugim,ki živijo na zemlji.če je to zate sebično pol se vprašam kaj ni sebično.sej mi hranimo reptile z našo energijo in oni se radi prehranjujejo z našo negativno energijo.....vse bolj verjamem da je tvoj bog eden od reptilov. on pošilja našo energijo naprej namesto da bi jo delil med tukaj živeča bitja in bi se ustvarilo veliko dobre energije ki bi tudi pol lažje prehajala v vesolje itd... ja, ko sem bila sužen iluzijam....zdaj mi sploh ni slabo Sedaj si žal Še Vedno pod vplivom iluzij, le domišljaš si, da nisi . Le ene iluzije si nadomestila z drugimi , nič drugega . Nesebično Služenje pa pomeni, da služiš drugim Takooo zelooo, da nase dobesedno - Skoraj - Pozabiš !!!!!!! Edino To je Prava Pot Življenja . lp + # Bog ne zahteva, ampak ti predlaga, da ga služiš, ker ve, da boš s tem najbolj zadovoljna. Ta predlog je njegovo sočutje do tebe. Kooolk' težko zastopjo, a ne ... ? ....... Ker so premalo duhovni, ... ker imajo premalo podlage Duhovnega Znanja, pa še omejeni so zaradi tega preveč . Si pa Lepo + Dobro razložil - Povedal. Thanx, bro' http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Kaj pa pravite na-to, da so vsa božanstva na zemlji oz. večina,simboli boga sonca, vse izvira iz sonca, kult sonca,večina starih civilizacij je častila sonce in ga še posredno danes.Tudi rimo-katoliška cerkev.Zato se mi zdi čisto vseeno, če nekdo pravi Jezus, drugi pa Krišna,tretji pa Buda...Sonce je vir življenja, to je vse...Sonca ni, ni življenja...Sonce je oplojevalec zemlje, oče in zemlja mati, ki rodi življenje na zemlji...Iz tega izvira večina religij...No, Zgleda, da žal Neveš, da tudi Vsa Sonca po ŠIIIIIrnih Vesoljih Oskrbuje Stvarnik-Bog z Njegovo Energijo Življenja . Pa si zdaj preglej svojo omejeno teorijo sončnega čaščenja Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 jezus , buda, krišna ... so programi učenja ... ponavadi ne gre za eno osebo, temveč skupino ki prinaša to miselnost ... in kot praviš, so bitja , ki prinesejo nove miselne vzorce in nove vzorce delovanja med nas ... in pri tem gre ponavadi veliko stvari drugače kot zamišljeno ... po svoje vsaj delno (navidezno) padejo projekti kot so projekt JEZUS ... navidezno zato, ker je potrebno tudi več tisoč let, da se primejo ...ja sej vsak je bil oseba zase,vsak je prišel do spoznanja na drug način in je zato učil tudi na drug nači.point je da se pride do zavedanosti. da si samo ti tisti ki lahko kaj spremeniš, tudi vzorci ki jih prinašajo niso novi,vsi imao to v sebi samo pozabimo ker nimamo pravih učiteljev.vse sloni na iluziji kot so recimo materialne stvari, nihče nas ne uči in pokaže da se lahko sami zdravimo, vsi ko zbolimo imamo program v sebi da moramo iti najti zdravnika.in te programi ki so v nas ki jim jih daje naša okolica so tako močno zasidrani , da ja ne vemo več kaj je resnica in kaj je iluzija.zato je tako težko priti ven iz tega in zato uspe samo tistim ki se znajo bojevati ki imajo še živi instink preživetja,tisti imajo večjo možnost da uvidijo.eni rabijo več časa eni manj, definitivno pa ne rabimo tisoč let,to so spet eni vzorci ki so nam jih vcepili z vzgojo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 se popolnoma strinjam s tabo.jezus krishna buda... itd oni so spoznali resnico, znali so se odprogramirat,pozdravili so svojo podzavest in si naložili programe samozdravljenja. kar lahko naredi vsak človek,ob pravem učitelju.oni niso bili bogovi,ljudje so jih pol označili za bogove, sej vidim kako nekateri odreagirajo ko jim povem kaj jaz delam, eni se prestrašijo drugi me imajo za nekaj več, pa nisem samo določene stvari so mi jasne,kot tebi recimo.....drugo kdo sploh ve kaj pomeni biti božji služabnik,čeprav bi jaz rekla raj božji delavec? jaz bi rekla da bi se moralo malo več povedat o tem. ni to to da si ti služabnik bogu ampak ko si enkrat na zavedni ravni, ti ni vseeno kaj se dogaja z bogom(bog je vse kar nas obdaja zemlja sonce,luna, vsaka celica,mi ljudje tvorimo božanskost)torej ja te ljudje gredo pol probat spremeniti določene celice,ljudi in probat odprogramirat vso navlako ki jo dobimo v prvih šestih letih našega življenja.... Jezus, Buda, Krishna, itd...so bili iz našega (človeškega) pogleda Bogovi...Iz ptičje perspektive gledano iz perspektive Boga- najvišja, vseobsegajoča zavest- pa so bili pravi božji služabniki oz. "bhakte"- sanskrtski izraz, ki ga uporabljajo tudi krišnovci...V Vedah obstajajo opisane celo lastnosti, ki jih izražajo take bhakte začetniki in tisti ki so res prave bhakte oz. že mali bogeci... Povedano drugače...njihova duša se je skozi nižja vozila (osebnost) izražala brez popačenj...osebnost se je podredila duši...to je tudi cel smisel "šolanja" v materiji, ampak to še ni konec evolucijskega ciklusa...to se ponavadi razkrije šele ko človek pride do tja...zato te stvari tudi niso toliko znane v javnosti, poznajo jih pa različni visoki posvečenci različnih religij... Skratka bolj ko se človekd uhovno razvija, večji nadzor ima njegova duša nad osebnostjo (mental, astral fizis) in več kvalitet duše izraža v fizični realnosti oz. v svetovih pod dušo...služenje človeštvu in živim bitjem na planetu je pač služenje Bogu in obratno..."služenje" je pač samo ena izmed lastnosti duše, lahko se uporabi tudi izraz altruizem al pa kaj drugega...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Sedaj si žal Še Vedno pod vplivom iluzij, le domišljaš si, da nisi . Le ene iluzije si nadomestila z drugimi , nič drugega . Nesebično Služenje pa pomeni, da služiš drugim Takooo zelooo, da nase dobesedno - Skoraj - Pozabiš !!!!!!! Edino To je Prava Pot Življenja . lp + # Kooolk' težko zastopjo, a ne ... ? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png....... Ker so premalo duhovni, ... ker imajo premalo podlage Duhovnega Znanja, pa še omejeni so zaradi tega preveč . Si pa Lepo + Dobro razložil - Povedal. Thanx, bro' http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngglej bojante jaz nikoli nisem rekla da sem razsvetljena, seveda se še vedno borim z iluzijam saj so močno vsidrane v mojo podzaves, sam se jim pa trudim upreti,življenje samo me je privedlo do marsikaterih spoznanj in iluzij,jaz jih moram pa zdaj predelati, kere so prave stvari in kere ne....katere mi delajo slabo in kere mi delajo dobre,kaj me dela zdravo in kaj me dela bolano..in tukaj mi bog ne more pomagat...jaz moram priti do tega spoznanja.ali naj molim ko bom bolana in bom ležala na postelji, prosim bog ozdravi me, lahko rečem daj mi moči patudi tega mi ne more on dat saj me ne bo dvignil in premikav moje roke in doge da grem jaz si narediti recimo čaj.jaz sem moram dvignit priti do tega spoznanja da si moram skuhat čaj in si ga pol tudi naresti.jaz se raje pogovarjam sama sabo kot z bogom...raje si rečem hej ženska bodi močna, ne pa bog daj mi moči,to je zame izguba časa. seveda pa če tebi ta namišljeni prijatelj pomaga pri odkrivanju resnice, pa veselo na delo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 28. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2013 Se strinjam...Sem že malo tečen,ampak še enkrat. Vsak je vse in nič,rešitelja v obliki boga od zunaj ni verjetno,to je iluzija ega, saj nam s tem daje upanjein ohranja moč za vedno!!!glej bojante jaz nikoli nisem rekla da sem razsvetljena, seveda se še vedno borim z iluzijam saj so močno vsidrane v mojo podzaves, sam se jim pa trudim upreti,življenje samo me je privedlo do marsikaterih spoznanj in iluzij,jaz jih moram pa zdaj predelati, kere so prave stvari in kere ne....katere mi delajo slabo in kere mi delajo dobre,kaj me dela zdravo in kaj me dela bolano..in tukaj mi bog ne more pomagat...jaz moram priti do tega spoznanja.ali naj molim ko bom bolana in bom ležala na postelji, prosim bog ozdravi me, lahko rečem daj mi moči patudi tega mi ne more on dat saj me ne bo dvignil in premikav moje roke in doge da grem jaz si narediti recimo čaj.jaz sem moram dvignit priti do tega spoznanja da si moram skuhat čaj in si ga pol tudi naresti.jaz se raje pogovarjam sama sabo kot z bogom...raje si rečem hej ženska bodi močna, ne pa bog daj mi moči,to je zame izguba časa. seveda pa če tebi ta namišljeni prijatelj pomaga pri odkrivanju resnice, pa veselo na delo.... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Jezus, Buda, Krishna, itd...so bili iz našega (človeškega) pogleda Bogovi...Iz ptičje perspektive gledano iz perspektive Boga- najvišja, vseobsegajoča zavest- pa so bili pravi božji služabniki oz. "bhakte"- sanskrtski izraz, ki ga uporabljajo tudi krišnovci...V Vedah obstajajo opisane celo lastnosti, ki jih izražajo take bhakte začetniki in tisti ki so res prave bhakte oz. že mali bogeci... Povedano drugače...njihova duša se je skozi nižja vozila (osebnost) izražala brez popačenj...osebnost se je podredila duši...to je tudi cel smisel "šolanja" v materiji, ampak to še ni konec evolucijskega ciklusa...to se ponavadi razkrije šele ko človek pride do tja...zato te stvari tudi niso toliko znane v javnosti, poznajo jih pa različni visoki posvečenci različnih religij... Skratka bolj ko se človekd uhovno razvija, večji nadzor ima njegova duša nad osebnostjo (mental, astral fizis) in več kvalitet duše izraža v fizični realnosti oz. v svetovih pod dušo...služenje človeštvu in živim bitjem na planetu je pač služenje Bogu in obratno..."služenje" je pač samo ena izmed lastnosti duše, lahko se uporabi tudi izraz altruizem al pa kaj drugega...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifpoglej to je moj problem, ko slišim besedo služenje se kar najezim ker ima res slab prizvok, jaz bi temu rekla živeti življenje,kajti ko si tako na visoki ravni pol se ne obremenjuješ z nepotrebnimi stvarmi ampak živiš življenje.....krščanstvo je pa to čisto drugače obrnilo in resnično naredila služabnike iz ljudi, no pa ne glih sam krščanstvo vbistvu vse religije.zato so meni bolj domači recimo staroselci k nimajo religije, nekako se mi zdi da lahko hitreje prideš do bistva, mogoče ne glih hitreje ampak lažje,ker ti ni treba zraven metati stran vse te druge navlake ki pride z religijo in v religiji je vbistvu velik poudarek na materialnih stvareh ali druga skrajonst da si parazit drugim,tega v staroselskih kulturah nimaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Jezus, Buda, Krishna, itd...so bili iz našega (človeškega) pogleda Bogovi...Iz ptičje perspektive gledano iz perspektive Boga- najvišja, vseobsegajoča zavest- pa so bili pravi božji služabniki oz. "bhakte"- sanskrtski izraz, ki ga uporabljajo tudi krišnovci...V Vedah obstajajo opisane celo lastnosti, ki jih izražajo take bhakte začetniki in tisti ki so res prave bhakte oz. že mali bogeci... Povedano drugače...njihova duša se je skozi nižja vozila (osebnost) izražala brez popačenj...osebnost se je podredila duši...to je tudi cel smisel "šolanja" v materiji, ampak to še ni konec evolucijskega ciklusa...to se ponavadi razkrije šele ko človek pride do tja...zato te stvari tudi niso toliko znane v javnosti, poznajo jih pa različni visoki posvečenci različnih religij... Skratka bolj ko se človekd uhovno razvija, večji nadzor ima njegova duša nad osebnostjo (mental, astral fizis) in več kvalitet duše izraža v fizični realnosti oz. v svetovih pod dušo...služenje človeštvu in živim bitjem na planetu je pač služenje Bogu in obratno..."služenje" je pač samo ena izmed lastnosti duše, lahko se uporabi tudi izraz altruizem al pa kaj drugega...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Kaj je to najvišja vseobsegajoča zavest? Je ena? Jo je kdo že spoznal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Kaj je to najvišja vseobsegajoča zavest? Je ena? Jo je kdo že spoznal? Jap...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif...ampak kot pravijo guruji...človek naj lepo hodi step by step in naj ne preskakuje stvari, ki jih ne razume oz. jih ni osvojil...če se ne razume "nižjih" resnic, se tudi "višjih" ne more...tako kot morajo vsi ljudje hoditi najprej v vrtec, OŠ, srednjo šolo...le malo kateri preskočijo kakšen razred ali dva brez, da bi to bistveno vplivalo na razumevanje snovi v višjem razredu...človek naj najprej spozna dušo, ki je odsev te zavesti, potem bo pa počasi spoznaval tudi njo...že spoznavanje duše je težko opravilo... Najvišja zavest ima različne vidike in s tem tudi različna imena in tone, ki se jih z našimi besedami ne da ubesediti...obstajajo samo afirmacije oz. opisi čemu je podobno...to je pa opisano v skritih svetih tekstih, ki ne vem koliko so dostopni javnosti... Skratka brez veze, da se človek obremenjuje s stvarmi, ki so daleč nad njegovim dojemanjem, najprej naj se ukvarja s tistim do kamor seže njegov pogled in to tudi razume...in sčasoma se mu bo začela odkrivati tudi pot za naprej...Lahko se najprej teoretično izobrazi, ampak slej ko prej mora to tudi praktično doživeti, če hoče razumeti skrite oz. bolj poglobljene vidike...drugače je tako kot če nekdo naštudira vse o avtu, CPP in vožnji, v avto se pa še vsedel ne bi, kaj šele da bi ga prižgal in se zapeljal...In te vidiki ponavadi niso opisani v nobeni knjigi, ampak se informacije dobi preko meditacije in intuicije...te vidiki so v večji ali manjši meri samo nakazani..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 poglej to je moj problem, ko slišim besedo služenje se kar najezim ker ima res slab prizvok... Kot sem zgoraj omenil...potem najbolje, da uporabljaš drugo besedo...namesto " služenje" pač uporabiš "altruizem" ali kaj drugega...slab prizvok ima samo takrat kadar ima človek v sebi nekaj za razčistit in se nanaša na tisto področje...in največkrat vzroki izvirajo iz preteklih lifeov...mogoče so te pa krščani skurili na grmadi, al pa vrgli levom v rimskih časih...ponavadi glih zaradi negativne izkušnje iz preteklih lifeov nekdo ne mara neke religije ali njihovih pripadnikov...za moje pojme je to "klasika"... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 ja mogoče, čeprav sem videla dovolj v tem življenju in ravno zaradi tega se mi zdi da se beseda hitro narobe razume...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 mogoče si zadevo lažje predstavljaš tako :obstajajo različni pogledi iz različnih kotov na eno in isto ...različni koti pogleda - različni aspekti ... Kako lahko nekdo gleda nekoga iz različnih kotov pogleda, da vid različne aspekte, če je to vse eno in isto on? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Jap...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif... Če je najvišja vseobsegajoča zavest ena, kot pritrjuješ in če jo je kdo že spoznal, kot pritrjuješ, kako to da je jaz nisem spoznal takrat kot ta, ki jo je, saj je samo ena? Kakšen smisel imajo potem guruji (učitelji) tega? Ker kdo koga pol uči in zakaj, če je to le en in isti. Če sta dva, kje je pol en? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Če je najvišja vseobsegajoča zavest ena, kot pritrjuješ in če jo je kdo že spoznal, kot pritrjuješ, kako to da je jaz nisem spoznal takrat kot ta, ki jo je, saj je samo ena? Kakšen smisel imajo potem guruji (učitelji) tega? Ker kdo koga pol uči in zakaj, če je to le en in isti. Če sta dva, kje je pol en? no pa smo tam, ti dobesedno vzemaš stvari ali kaj?glih o tem govorim da bi morali paziti glede besed ki jih izražamo.poglej brez tvoje okolice ti ne moreš obstajati vsaj ne tak kot si zdaj in tvoja okolica ne more obstajati če tebe ni tam. zato smo vsi eno zato smo vsi povezani,čeprav nas je na miljarde. a veš iz koliko celic je telo narejeno pa tvori eno telo, a razumeš zdaj?????učitelji so zato da ti probajo razložiti ta vprašanja, da se začneš zavedati in nisi odvisen od drugih da nisi parazitcka celica ampak zdravilna več ozaveščenih bo ljudi na svetu hitreje se bo zemlja pozdravila, kajti mi smo zemlja,brez nas bi zemlja bila popolnoma drugačna. in če želimo dolgo in zdravi živeti, moram priti do spoznanja da sami sebe pozdravimo in da se pol lotimo zdraviti zemljo,ki smo jo toliko let zanemarjali. če boš pa ti čakal na univerzum da te pozdravi pa ne bo nič ker si ti del njega in se moraš ti premaknit iz enega konca na drugega. kot sem že stokrat napisala indijanci so rekli da je veliki duh ne ena duša, ampak mi tvorimo velikega duha, te ,miljarde ljudi na svetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Če je najvišja vseobsegajoča zavest ena, kot pritrjuješ in če jo je kdo že spoznal, kot pritrjuješ, kako to da je jaz nisem spoznal takrat kot ta, ki jo je, saj je samo ena? Kakšen smisel imajo potem guruji (učitelji) tega? Ker kdo koga pol uči in zakaj, če je to le en in isti. Če sta dva, kje je pol en? Kot da bi tebe petletni otrok spraševal zakaj on ne zna brat, pisat, vozit avto, zakaj moški tako gledajo lepe ženske, kaj je to seks, itd... Če bi poznal osnove duhovnosti oz. znal sestaviti "duhovne puzzle" vsaj malo za silo skupaj bi ti moralo to biti logično...Koliko teles (vehicles) ima človek...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif S katerega nivoja deluješ ti oz. gledaš na to...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Ko si boš odgovoril na drugo vprašanje in če bo, zadovoljivo se ti bo počasi malo "razsvetlilo"... To so spoznali ljudje, ki so uspešno naredili "zemeljsko šolanje"- se osvobodili kroga rojstva in umiranja...ne pa navadni ljudje...pa kako lahko sebe primerjaš z njimi...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 no pa smo tam, ti dobesedno vzemaš stvari ali kaj?glih o tem govorim da bi morali paziti glede besed ki jih izražamo.poglej brez tvoje okolice ti ne moreš obstajati vsaj ne tak kot si zdaj in tvoja okolica ne more obstajati če tebe ni tam. zato smo vsi eno zato smo vsi povezani,čeprav nas je na miljarde. a veš iz koliko celic je telo narejeno pa tvori eno telo, a razumeš zdaj?????učitelji so zato da ti probajo razložiti ta vprašanja, da se začneš zavedati in nisi odvisen od drugih da nisi parazitcka celica ampak zdravilna več ozaveščenih bo ljudi na svetu hitreje se bo zemlja pozdravila, kajti mi smo zemlja,brez nas bi zemlja bila popolnoma drugačna. in če želimo dolgo in zdravi živeti, moram priti do spoznanja da sami sebe pozdravimo in da se pol lotimo zdraviti zemljo,ki smo jo toliko let zanemarjali. če boš pa ti čakal na univerzum da te pozdravi pa ne bo nič ker si ti del njega in se moraš ti premaknit iz enega konca na drugega. kot sem že stokrat napisala indijanci so rekli da je veliki duh ne ena duša, ampak mi tvorimo velikega duha, te ,miljarde ljudi na svetu. Kdaj pa sem rekel, da čakam na univerzum, da me pozdravi, men pa se za to ni treba nič premaknit? Manitou. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 28. januar 2013 Prijavi Deli 28. januar 2013 Kot da bi tebe petletni otrok spraševal zakaj on ne zna brat, pisat, vozit avto, zakaj moški tako gledajo lepe ženske, kaj je to seks, itd... Če bi poznal osnove duhovnosti oz. znal sestaviti "duhovne puzzle" vsaj malo za silo skupaj bi ti moralo to biti logično...Koliko teles (vehicles) ima človek...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif S katerega nivoja deluješ ti oz. gledaš na to...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Ko si boš odgovoril na drugo vprašanje in če bo, zadovoljivo se ti bo počasi malo "razsvetlilo"... To so spoznali ljudje, ki so uspešno naredili "zemeljsko šolanje"- se osvobodili kroga rojstva in umiranja...ne pa navadni ljudje...pa kako lahko sebe primerjaš z njimi...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Moje vprašanje je bilo, prosim če si malo bolj pozoren, da če je najvišja vseobsegajoča zavest ena, kot si pritrdil, in da če jo je kdo že spoznal, kot si pritrdil, kako to da ko jo je ta spoznal je nisem hkrati spoznal tudi jaz, če je pa samo ena? Ta ena sem tudi jaz pol, a ne? In če jo je nekdo spoznal, koga drugega naj bi ta sploh učil o njej, če pa obstaja samo vseobsegajoči en on. 1. Jz se zavedam dveh svojih teles (vehicle).2. Iz nivoja sebe. Sem večen, zavesten, srečen, ne materialna energija. Kdaj in s čim sem sebe primerjal s kom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.