Igmúwathogla 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Zaposli v firmi te lastnik. Omogoči delo ti lastnik. Plačo glede na delo ti da lastnik. ............. Če delujemo Zanj smo srečni. Če ne (izvirni in kasnejši greh), smo nesrečni. Izbira je naša http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png No, v tem primeru je moje življenje očitno s.p.....Izbira je naša, ostalo pa raje obrnem: če smo srečni, zadovoljni, uravnovešeni, zdravi, materialno preskrbljeni....očitno delamo veliko večino stvari prav, če smo pa nesrečni, neuravnovešeni, zagrenjeni, jezni, nas tarejo skrbi in/ali bolezni, ...... pa očitno delamo nekaj narobe. Noben bog ni potreben, da veš kako se počutiš in ustrezno ukrepaš, če je potrebnohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smesko.gif Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 no jaaa ... al se bog vmešava al ne , je le površinski pogled ... bog v najglobjem smislu je vsak od nas ...in zato je reakcija / pridelek vedno božanska zadeva ... če gledaš boga kot nekaj izven sebe, nekaj zelo daleč proč na drugem koncu univerzuma, potem pa tega ne opaziš ... zato mgd : lastnik si TIin zato : ko izvajaš bakhti se zamisli ...krišna, to si ti v svojem najglobjem smislune rabiš hlapčevsko in ponižno služit krišni v sebikrišno v sebi zaživi ponosno in svobodno ... ti si lastnik vsega in šef vsega ... in "izvirni greh" je bedarija ... nonsens vse je del poti dušepot popolnostismisel življenja so napakenapake dojemamo kot dualnostdualnosti nam daje življensko in dušno izkušnjo ... smisel ... in vse izhaja iz tvojega najglobjega smislaje hkrati izvir in končni cilj Sem že probu, pa se mi ne gre več teh pravljic. Mi je boljš žvet v resnici in služit Krišno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 No, v tem primeru je moje življenje očitno s.p.....Izbira je naša, ostalo pa raje obrnem: če smo srečni, zadovoljni, uravnovešeni, zdravi, materialno preskrbljeni....očitno delamo veliko večino stvari prav, če smo pa nesrečni, neuravnovešeni, zagrenjeni, jezni, nas tarejo skrbi in/ali bolezni, ...... pa očitno delamo nekaj narobe. Noben bog ni potreben, da veš kako se počutiš in ustrezno ukrepaš, če je potrebnohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smesko.gif Kakor želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Ne, to je le tvoja navezanost na materialno logiko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ja, na misiji http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ja? v kakšnem smislu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Se delno strinjam, ampak se postavlja bolj zanimivo vprašanje zakaj se človek odloča za drugačno pot,kaj je tisto??????Ni nujno, da se morš zmotit, da bi vedu kaj je prav, čeprav je res, da storjena napaka pol služi za boljšo definicijo pravega. Vsa živa bitja smo po svoji naravi večni služabniki Boga, a če ga zarad zlorabe svoje svobodne volje ne želimo služit, se prikrajšamo za najvišjo srečo in potopimo v nesrečo. Bog nam je povedal kaj je za nas dobro in kaj ne, tako kot npr. mama pove svojemu otroku naj se ne dotika vroče peči, a če se otrok vseeno dotakne se bo speku in tako spoznal, da je bolje poslušat mamo oz. svojega dobronamernika. Izvirni greh je neposlušnost Boga, našega večnega dobronamernika. Takrat se mormo utelesit in trpet trojne nadloge materialne eksistence. Je res, da se preko trpljenja indirektno naučimo, da je za nas bolje, da sprejmemo ljubezen Boga, a ni to najboljša, esencialna ali nujna šola za vse. Loh že takoj sprejmeš ljubezen Boga in se grehu/utelesenju/trpljenju izogneš. In večina se jih tako odloča. Žal pa smo se nakateri odločli tud za greh. A tud v tem primeru, je Bog milosten do nas, ko nas še naprej vzpodbuja naj ne grešimo, ampak ga raje služimo v svoje dobro in dobro vseh ostalih. Sprejemati ljubezen Boga, tj. delovat v skladu z Njegovo ljubeznijo nas bo naravno, tj. na podlagi višje sreče, le kot stranski produkt, odrešilo od nagnenja k grehu. Ko si popolnoma osvobojen greha, večno živiš v Božjem kraljestvu v ljubezenskem odnosu z Njim in vsemi ostalimi živimi bitji, Njegovimi dragimi služabniki. 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Tudi v bibliji je skriva veliko modrosti...Ampak dobesedno razumevanje je napačna pot,saj je biblija ena velika metafora. A to je Tvoje prepričanje? Ali samo domneva? Zanimiva, ampak meni se sliši preveč podobno zgodbam iz katekizma. "Bog nam je povedal kaj je za nas dobro in kaj ne?" Tu seveda govoriš o domnevnem predrojstnem življenju in kasnejši kazenski inkarnaciji, ki je nič drugega kot uresničenje mokrih sanj po grehu hlepečih duš? Se pravi, da je življenje kot nekakšna poboljševalnica za poredne otroke. Če jim ne gre v glavo tako, jim bo šlo pa drugače?...Hm. Ok. kdove, mogoče imaš celo prav- lepo se sklada z uno štorjo od Adama, Eve in jabuka..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Hvala za razlago. "Ker si poslušal glas svoje žene in jedel z drevesa,o katerem sem ti zapovedal in rekel: ›Nikar ne jej z njega! naj bo zaradi tebe prekleta zemlja; s trudom boš jedel od nje vse dni svojega življenja. Trnje in osat ti bo rodila in jedel boš poljsko rastlinje.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif V potu svojega obraza boš jedel kruh, dokler se ne povrneš v zemljo,kajti iz nje si bil vzet. Zares, prah si in v prah se povrneš.«Bog ni ne krut, niti ni nič drugega kot smo mi, bog je vse in nič,kot tudi mi sami, vse in nič.V bibliji celo piše, da je bog (bogovi) ustvaril(i) človeka po svoji podobi.Niti prepričanje, niti domneva, ampak spoznano dejstvo. Bog ni krut. Je čista ljubezen. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 ja? v kakšnem smislu? Ne vem na katero izmed dveh izjav se nanaša vprašanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Se strinjam, ljubi sam sebe pa boš ljubil vse... Prvič: ljubezen ni keks, zato ni nevarnosti, da je preveč uporabiš zase in potem za druge ostajajo samo drobtine.Drugič: napačne ljubezni ni - je ljubezen ali pa ni ljubezenTretjič: če se sam ljubiš zaradi tega nisi sebičen, sebičen si, če od drugih zahtevaš da se držijo tvojega načina življenja, tvojih pravil in imaš svoje poglede na svet boga, življenje in karkoli za edine pravilne, zveličavne in merodajne vse ostale pa za zmotne. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Se delno strinjam, ampak se postavlja bolj zanimivo vprašanje zakaj se človek odloča za drugačno pot,kaj je tisto?????? Njegova svobodna volja, neizkušenost, nesprejemanje nasveta Boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Lepo povedano...Izvirni greh že po definicij ne more biti greh kakega posameznika, temveč je (meni precej nepotrebna) ideja, da mora zaradi pred davnimi časi storjenega "pragreha" trpeti vso človeštvo (katoliški cirkus uči, da sta ga ušpičila adam in eva, drugi pravijo verjetno kaj drugaače, tretji pa mogoče trdijo da je izvirni greh izmišljotina za ustrahovanje podložnikov in vernikov) Kar se pa tiče osebne poslušnosti ali neposlušnosti do boga, pa ni problema, če se obrne name osebno in pove kaj želi. Če slišim pa samo interpretacije božje volje na primer iz postov mgd, bojante, ali podobnih oznanjevalcev božje volje, pa dopuščam možnost (in to zelo veliko možnost) da omenjeni oznanjevalci božje volje v postih božjo voljo precej do čisto po svoje interpretirajo (in v tem primeru božja volja ni več božja volja, temveč to kar mgd, bojante in co. mislijo da naj bi bila božja volja) Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Ne vem na katero izmed dveh izjav se nanaša vprašanje. na obe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Hvala Strelka,to je tisto, kar sem imel v mislih sam o izvirnem grehu,sem nekje na začetku tudi pisal in se mi zdi temeljno...Tu pa citat:" Izvirni grehŽiveti pod diktaturo ega je izvirni greh. V bibliji piše, da sta Adam in Eva jedla iz drevesa spoznanja (genesis 3:5), spoznala sta “dobro in hudo.” Z drugimi besedami povedano, rodilo se je razmišljanje in verjetno zelo kmalu, sta se identificirala s tem glasom v glavi ter tako pozabila na svojo pravo neskončno naravo. Rodil se je ego z vsemi svojimi posledicami.Česarkoli se bomo lotili, če se ne bomo rešil izvirnega greha, bom vedno ustvarjal isto zlo, iste probleme, isto zgrešeno delovanje. Zato tudi rek, “pot v pekel je posejana z dobrimi nameni.” Religije, so mogoče v začetku imele dober namen, potem pa se je to sprevrglo v grozodejstva (pokristjanjevanje, križarske vojne, inkvizicija). Ravno tako komunizem in danes neo-con (neo konzervativci; Bush, Chaney,…), počnejo grozne stvari po svetu pod krinko dobrega namena. Nekateri sicer vedo kaj delajo, a množica ki sledi, misli da dela dobro.Znano je, če se z nasiljem in zlom borim proti zlu, sem zlo še povečal, kajti naselilo se je v meni in tako niti ni bistveno, katera stran bo zmagala. Zlo bo vedno ostalo. Zato so Martin Luther King, Gandi in vsi duhovni mojstri poudarjali in to še vedno počno, da je tak način boja obsojen na propad. Zato je edina prava revolucija revolucija duha. Nasilne revolucije, v srcih jezni in razočarani protestniki ter aktivisti bodo ustvarili le še več starega. Še kako so v njih prisotni uničujoči vzorci ega, med drugim tudi ločevanje z vso negativnostjo “na nas, ki sledimo spet nekim zapovedim, in na druge, ki jih je potrebno prepričati (tako ali drugače), da imamo mi prav.”George Orwell to lepo opiše v Živalski farmi. Kjer se živali rešijo svojega nesposobnega in zapitega gospodarja. Nekaj časa gre sicer v redu, a ne traja dolgo, ko oblast prevzame moči željan prašič in kmalu postane celo hujši kot prejšnji gospodar. Živali se tako rekoč niso rešile izvirnega greha, niso se rešile ega, zato so ustvarile isto oziroma še hujše zlo kot je bilo pred tem. In če pogledamo zgodovino človeštva, še posebej zadnjih 100 let, vidimo, da smo na enaki poti kot te živali. Ustvarjamo čedalje hujša grozodejstva, danes pa smo na pragu nove vojne, ki utegne imeti katastrofalne posledice.." http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.giftole pa meni ne gre skupaj.ne da Bog ni krut ...to uči stara zaveza...Da bom bolj jasna ...v stari zavezi je bog krut...no tako uči stara zaveza ...ampak, ko berem tvoje poste Bojante , praviš smo služabniki Boga in mu služimo. Na kakšen način pa si lahko služabnik Ljubeznihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png ?Služabnik čiste ljubezni? ******************************************sem pa prebrala tudi tole ..so debatirali tudi o tem Kaj je izvirni greh ...http://www.zbudise.net/blog/2008/03/pravi-pomen-izvirnega-greha/ tudi tole je zanimivo ...http://www.1000questions.net/sl/50v/50v31-si.html Meni osebno pa ni čist kristalno jasno kaj bi le bil izvirni greh ,,,variant je ogromnohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Se strinjam, ljubi sam sebe pa boš ljubil vse... Dokler ne veš kdo si, ne morš ljubit sebe in vseh. Tist k ve kdo je, se ima rad tako, da ljubi Krišno in s tem vsa živa bitja, ker so povezana z Njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Saj, če je človek imel, ima svobodno voljo, zakaj se je odločil za to omejenost, kaj je bilo tista iskrica,zablode???Njegova svobodna volja, neizkušenost, nesprejemanje nasveta Boga. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 na obe. Materialna logika ti narekuje, da če je ena oblika Krišne naj, da s tem nujno negiraš ali ponižuješ druge in ostale, ki so mu podrejeni. Krišna ma rad vsa živa bitja in ve kaj je za njih najboljš. Izkušat njegovo ljubezen in delit tud z drugimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 Če se identificiraš z osebo, imenov, bitjem, stvarjo itd. pomeni, da si omejen in ne moreš ljubitivsega, sovražiš druge osebe, stvari, da bi ljubil svoj ideal, sebe, to je svet danes... To ni ljubezen je pa suženjstvo in zabloda...Ti ljubiš Krišno, torej ne ljubiš Jezusa, Frančeka, Petelina, itd...... Dokler ne veš kdo si, ne morš ljubit sebe in vseh. Tist k ve kdo je, se ima rad tako, da ljubi Krišno in s tem vsa živa bitja, ker so povezana z Njim. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Saj, če je človek imel, ima svobodno voljo, zakaj se je odločil za to omejenost, kaj je bilo tista iskrica,zablode??? Sem ti že napisal. Iskrica zablode je, da ni sledil nasveta Boga. Temu se reče izvirni greh Če se identificiraš z osebo, imenov, bitjem, stvarjo itd. pomeni, da si omejen in ne moreš ljubitivsega, sovražiš druge osebe, stvari, da bi ljubil svoj ideal, sebe, to je svet danes... To ni ljubezen je pa suženjstvo in zabloda...Ti ljubiš Krišno, torej ne ljubiš Jezusa, Frančeka, Petelina, itd...... Ne, to je samo tvoja navezanost na materialno logiko in posledična neizkušenost univerzalne ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Materialna logika ti narekuje, da če je ena oblika Krišne naj, da s tem nujno negiraš ali ponižuješ druge in ostale, ki so mu podrejeni. podrejenost govori o hierarhični strukturi, kjer je nekdo na vrhu, ne res? s tem jasno deklariraš, da obstaja samo en šef, med tem ko so ostali sluge. Krišna ma rad vsa živa bitja in ve kaj je za njih najboljš. Izkušat njegovo ljubezen in delit tud z drugimi. kolikor jaz vidim, ti trguješ... ponujaš neko predstavo o bogu, skorajda risanko, v zameno za opustitev vsakršne sposobnosti samostojnega razmišljanja, občutenja in videnja. nič drugega, kot to, kar so počeli kristjani med pokristjanjevanjem. to, da je ta predstava za mnoge ljudi, tudi tu na forumu, preozka in preomejena, te ne zanima in na tovrstne odzive reagiraš s trditvijo, da mi tega ne vemo, ker nismo tako razsvetljeni kot ti. (zadnji stavek sem malo priredil -skrajšal). ne vem... res misliš, da bi npr. ti sam z opustitvijo fiksiranosti na krišno nekaj izgubil? jaz sem skozi študij krišne marsikaj pridobil, a sem šel naprej in še grem, ter ne trdim, da sem boga prijel za jajca in vem vse o njem in to zato ker smo mi, jaz in moji guruji, enostavno na višjem nivoju zavedanja kot uboge zaslepljene duše, ki skozi premnoge inkarnacije blodijo skozi labirint iluzije in iščejo zgolj in izključno krišno. in pa, kot je brezo omenil v drugi temi... tvoji odgovori so žal predvidljivi... kot rečeno, sem prebral knjige, sem meditiral, sem izkusil. poznam to "duhovno" logiko prabuphadove bhakti yoge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. januar 2013 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2013 A res, ok. Kaj pa je pol univerzalna ljubezen?Ljubezen je vse in nič,če praviš univerzalna,popolna, mirna, topla,večna...itd.Jo zreduciraš na manj kot je vse in nič...LJUBEZEN JE SMRT,MORAMO UMRETI,DA JO DOŽIVIMO...,,NAŠ RAZUM MORA,UMRETI ZA LJUBEZEN.Sem ti že napisal. Iskrica zablode je, da ni sledil nasveta Boga. Temu se reče izvirni greh http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ne, to je samo tvoja navezanost na materialno logiko in posledična neizkušenost univerzalne ljubezni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 podrejenost govori o hierarhični strukturi, kjer je nekdo na vrhu, ne res?s tem jasno deklariraš, da obstaja samo en šef, med tem ko so ostali sluge. kolikor jaz vidim, ti trguješ... ponujaš neko predstavo o bogu, skorajda risanko,v zameno za opustitev vsakršne sposobnosti samostojnega razmišljanja, občutenja in videnja.nič drugega, kot to, kar so počeli kristjani med pokristjanjevanjem.to, da je ta predstava za mnoge ljudi, tudi tu na forumu, preozka in preomejena, te ne zanimain na tovrstne odzive reagiraš s trditvijo, da mi tega ne vemo, ker nismo tako razsvetljeni kot ti.(zadnji stavek sem malo priredil -skrajšal).ne vem... res misliš, da bi npr. ti sam z opustitvijo fiksiranosti na krišno nekaj izgubil?jaz sem skozi študij krišne marsikaj pridobil, a sem šel naprej in še grem,ter ne trdim, da sem boga prijel za jajca in vem vse o njem in to zato ker smo mi, jaz in moji guruji,enostavno na višjem nivoju zavedanja kot uboge zaslepljene duše, ki skozi premnoge inkarnacije blodijoskozi labirint iluzije in iščejo zgolj in izključno krišno. in pa, kot je brezo omenil v drugi temi... tvoji odgovori so žal predvidljivi... kot rečeno, sem prebral knjige,sem meditiral, sem izkusil. poznam to "duhovno" logiko prabuphadove bhakti yoge. Ja, samo Krišna je šef, vsi ostali s(m)o Njegovi sluge. Dokler tega ne sprejmeš, ne morš bit tolk srečen kot bi rad bil. Razumem, da tko vidiš kot vidiš. A res, ok. Kaj pa je pol univerzalna ljubezen?Ljubezen je vse in nič,če praviš univerzalna,popolna, mirna, topla,večna...itd.Jo zreduciraš na manj kot je vse in nič...LJUBEZEN JE SMRT,MORAMO UMRETI,DA JO DOŽIVIMO...,,NAŠ RAZUM MORA,UMRETI ZA LJUBEZEN. Univerzalna ljubezen pomen, da maš rad vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Ne, to je le tvoja navezanost na materialno logiko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ja, na misiji http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngWe're alll on mission ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 no jaaa ... al se bog vmešava al ne , je le površinski pogled ... bog v najglobjem smislu je vsak od nas ...in zato je reakcija / pridelek vedno božanska zadeva ... če gledaš boga kot nekaj izven sebe, nekaj zelo daleč proč na drugem koncu univerzuma, potem pa tega ne opaziš ... zato mgd : lastnik si TIin zato : ko izvajaš bakhti se zamisli ...krišna, to si ti v svojem najglobjem smislune rabiš hlapčevsko in ponižno služit krišni v sebikrišno v sebi zaživi ponosno in svobodno ... ti si lastnik vsega in šef vsega ... in "izvirni greh" je bedarija ... nonsens vse je del poti dušepot popolnostismisel življenja so napakenapake dojemamo kot dualnostdualnosti nam daje življensko in dušno izkušnjo ... smisel ... in vse izhaja iz tvojega najglobjega smislaje hkrati izvir in končni ciljKeeeeeeer omejen pogled, ... ! A ne, brat Mgd , ... ubogi brat je tale Shamanamo ? :-/ Žal je zgrešil Življenjsko Bistvo :-( No, ampak, ni še vse izgubljeno zanj . Molimo . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 seveda, vsak izkuša zase in se odloča ...pot podobno tvoji sem preizkušal več kot 10 let ... in potem se osvobodil še tega ... A lahko podrobneje opišeš to 10 letno pot, za katero se ti zdi, da je podobna moji, da vidm kolk je res, ker mi namreč ni jasno zakaj bi se nekdo hotu osvobodit stalno povečujoči se sreči služenja Krišne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 obdržal sem elemente, ki me peljejo naprej ... in opustil kar me ovira ...predvsem sem odložil služenje in vdajanje brez pomisleka ... ne gre za razočaranje ali kaj negativnega ...je del osebne evolucije ... lahko pa kaj več rečeva na osebni pošti ali po telefonu Pomisleka ali premisleka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 je moja odločitev in v njej vidim svoj smisel ... je moja pot popolnosti živeti globjo zavest ne pomeni odrekat se svobodi in biti hlapec svojo suverenost ne podarjam več nikomur, ker je nesmisel Ja, razumem. Ne verjamem ti, da se ne podarjaš več nikomur ali ničemur. Najboljš se je podarit Krišni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.