Skoči na vsebino

Moldavit

2cv

Recommended Posts

Zakaj bi mu torej nasprotovala, ce tocno opise, kaj je greh? A da bi nasprotovala in iskala uzitke tega sveta, ki ni od boga? Kar prinasa le vnovicno padanje, iskanje, tavanje in vezanosti in trpljenje!

Kamne zaenkrat prepusti Sizifu, to je njegova specializacija...

Namesto Svetega pisma pa preberi kaksen Alan Ford.

Pa to cisto resno mislim.

Deli na socialnih omrežjih

Kamne zaenkrat prepusti Sizifu, to je njegova specializacija...

Namesto Svetega pisma pa preberi kaksen Alan Ford.

Pa to cisto resno mislim.

Sm tud jst gruntu, da je tist post od Mantis za vola ubit in Alan Ford, kot alternativa Svetemu pismu. je res čudovita ideja. :palec:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

za nasvet brati Alana Forda pa tud hvala, ga še nisem poskusila brati, bom pa že kmalu, ampak on spada menda pod zabavo, ne pa pod pravo pot , kako postati dober, posten, svoboden, nenavezan.

Branje Alan Forda pogosto izzove smeh - hm, če zna človek iti skozi lajf s smehom, je to kar precej prava pot. x:)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mislim, da različno razumeva, kaj pomeni 'poslušati srce'. x:o)x

Ko sem prebrala, da se bojiš odvisnosti od pripomočkov, pa me je spreletelo tole:

1. Strah pred odvisnostjo je lahko tudi strah pred zaupanjem in

2. Kamenčkom pripisuješ preveliko moč in prevelik pomen.

To je bila moja prva asociacija, ampak ne jemlji me preresno - nikjer ne piše, da je ravno moja resnica prava. xflowx

• 6 months later...

Lp in sem nov na forumu x:)x

Zadnjič sem bil v LJ v BTCju (Hala A) z namenom kupiti nekaj kamnov oz. kristalov. Povprašal sem tudi po moldavitu in so imeli le enega. Prodajalka mi ga je pokazala in opazil sem, da je v obliki neke ploščice, zelo tanek in v zaščitni vrečki. Stal je pribiližno 35€ :eek: In ko sem ga prvič zagledal mi je nekaj govorilo, da mora biti moj vendar sem se zaradi cene kasneje odločil za smaragd(verižica), opal in labradorit(nihalo).

Sledim svojemu srcu...

Moldavit seveda ima neko ceno, saj se ga dobi samo na Češkem ob reki Moldovi- odtod- moldavit . Spada pa med tektite , ki naj bi nastali ob srečanju meteorita z zemljo. Nastanejo tvorbe amorfnega stekla in je tole dokaj redka najdba na našem planetu.

Lepo bodi

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

• 10 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...