oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sem bila celo dopoldne zatezena... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Nastej raje, kdaj nisi (bo krajsi spisek ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Popoldne bo definitivno boljse. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Jst sm pa neki namiren in k težim neki tja v tri krasne , mi neki fali, v bistvu vem kaj, sam nč tle ne ,orm nardit, je vse odvisno od drugih :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Pujsa ti fali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Se opravičujem vsem, ker moram priznati, da sem se današnjega ponedeljka kar močno razveselil. Zakaj? Ker sem lahko šel v službo in mi ni bilo treba ostati doma (v postelji). Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 preživela sem prečudovit in prekrasen ponedeljek... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ljudje sovražijo ponedeljke? Včeraj sem srečal eno, ki jih sovraži po novem, če jih že prej ni. Prišla je na pogovor (od zelo daleč), in ker je imela dosti časa, s sabo pa psa, ga je šla še malo sprehodit, pri tem pa na travniku izgubila ključe od avta. Potem smo jih iskali do mraka, nato pa je rabila poklicati prijatelja, da bi jo peljal domov po rezervni ključ. (Celo sem ji ponudil enega od naših avtomobilov, pa raje ni vzela.) Ampak je morala najprej dobiti iz avta ključe od stanovanja. Potem so peli mobiteli, kajti oče od prijateljevega dekleta ima neke veze in so prišli neki specialci in tam na travniku avto odprli v minuti valjda, pa sta lahko šla. Prijateljevo dekle je ostalo pri nas, da je bil nekdo s tistim ful velikim psom, bajdevej jo je pa ta moja nesojena sogovornica "častila" z astrološko analizo, ki je bila bolj tako-tako (ni bila niti zaželena niti pričakovana, ampak na koncu je bilo vse v redu). Ob enajstih sva že začela zehati, nakar je ona psa odpeljala malo na sprehod, jaz sem še malo pospravil za zidarji, ki so bili med tem iskanjem ključev sami okoli hiše, in tako do pol polnoči, ko sta se onadva pritrogala s tistim ključem in odšla. Uf! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ja tkole Bern....razmišljam in razmišljam....ja zakaj pa se nisi poslužu horarne astrologije? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sem, sem, ne skrbi. Pa tudi ne sam, še posvetoval sem se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 konec dober,vse dobro Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ja mogoče bo vse dobro, če sosed, ki je z neke lojtre vpil, naj mu ne pogazimo preveč detelje, ne bo ob ključu in kovinskem obesku polomil kosilnice. Pravi drenj bo šele v tem primeru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jaaa, to se dogaja sam ob ponedeljkih. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Jaz se pa danes počutim ponedeljkovo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pocakaj tam do dveh, da mine ta aspekt Lune s Saturnom. Potem bo boljse. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 thanx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.