Skoči na vsebino

Lunine razglednice

Mitja

Recommended Posts

Super, me veseli - jaz sem tudi zadovoljna. :)

Boris, ja, daj, prosim, sveeda! x:Xx
A ne, Sanjalica, ko so fajn? x:Xx

Driadine so tudi spica, komaj cakam, da jih vidite (zdaj pedenava). :palec:

Tudi jaz dodam se keshodejko - ze zaradi energy, Stanka je rekla, da si so je dala za 'skrinsejver', dokler 'si je ne nabavi'. :)
Pa je kul po mojem, da se lahko tudi posilja tole.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 74
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Lepe fotke iiiiiiii :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Thanx - a ne? :vio: :palec:

Ce ima pa se kdo kaksno svojo tovrstno stvaritev in bi zelel, da se pojavi med LN razglednicami, naj poslje predlog na urednistvo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uau.. zdejle sem šla nove razglednice pogledat..
vidim na mailu obvestilo o novih.. pa me je firbec tja potegnil..
Full dobre pa Umetnica in BorisM.. super super super... imata žilco za fotkanje...
In Marsina nebo nad Ljubljano je tud spešl.. Kakšna igra svetlobe.. x:)x
Včasih ko grem domov, pa se nebo v rdečkasto barva.. vedno pomislim uau bi bla lepa slikca..
Tile hribi in to.. to pa sploh taka lepa pokrajina, pa mir, svoboda.. kr začutim da sem tam... x^x
Bravo naši!! :palec: :palec:
Še velik dobrih fotk.. za objavo al pa svoj arhiv! :2src:
Mushi

Thanx Mushi. :vio: x:Xx
Res so pa kul, ja (tisto svojo sem kontraste malo nabila sicer...).

Pac pa sem vceraj dobila na urednistvo tale mail:

[quote]... Pod lepote slovenije je zajeta vedno predvsem gorenjska,
kot da drugih lepot v slo ni. Ne mislim le na vas, pac pa splosno...
.... Ali se lahko poslje kak posnetek nasega neokrnjenega dela slo za vase razglednice?...[/quote]

Moj odgovor pa je bil:

[color="blue"]Zivjo!

Seveda, razumem, kaj mislite.
LN je avtorski portal od prve do zadnje besedice, grafike, fotke...
Ce ni avtorsko, torej ne najina last, je vedno objavljeno z dovoljenjem
avtorjev.
V primeru drugih motivov sva fotke v glavnem dobila na netu (z dovoljenjem),
nase slovenske razglednice pa so delo (poleg mene) dveh slovenskih avtorjev,
forumovcev, ki sta Gorenjca (oz. se gibljeta po teh koncih). :)
To je razlog.
V teh dneh bova dodala tudi soline in torej se nekaj primorskih motivov, ki
so prav tako avtorsko delo enega forumovca.
Tako da uporabljamo lahko samo to, kar je nase.
Ce boste kaj poslali, seveda, prosim, najlepsa hvala - vendar vedeti morate,
da je LN portal, ki ga tako ustvarjava kot tudi financirava dva posameznika,
tako teh uslug oz. dela avtorjem ne moreva placevati.
Ce ste vseeno pripravljeni poslati, prosim posljite.[/color]

In sem zdaj dogovorjena, da dobim se ful motivov Dolenjske, Bele krajine itd. :palec:

Zdaj morava samo se spedenati driadine, to so pa res zakon fotke...

Kasneje, ko bomo malo vecji (tudi $), bomo seveda imeli galerijo in ne bo treba fotk gledat samo na razglednicah.
Ponosni, da vse avtorske, svoje - in ne - 'pobrane dol z neta' (seveda brez vprasanja) - od cesar dobim alergijo. ;)

Tole objavljam, ker bo morda se koga drugega 'zmotilo' tole ali bo imel podobno pripombo, po drugi strani pa je tu tudi javno nekaksen poziv, da lahko seveda vsakdo to poslje (ni pa nujno pac, da bodo cisto vse tudi objavljene oz. prisle v izbor).

Picasso

[quote name='Marsa' date='7. Apr 2004 ob 13:51']Res so pa kul, ja (tisto svojo sem kontraste malo nabila sicer...).[/quote]
ahhhhhhhhaaaaa!!!!!!!!!! (Ti zvita tica! x;)x x:Dx )
Midva imava namen nabavit neke take posebne filtre za fotoaparat... da bo tud takle fajn prišlo..
Če gledaš kak Lonely Planet.. no tam kamera take lepe kotraste da.. x:px x:px x:px x:px
magic.. xwizardx
Mushi

Pac, priznam, saj je vseeno - je fotka, potem pa je se obdelava - jaz sem tako videla nebo, potem na fotki (ko nimam spet tako pro in objektiva ne vem kaksnega) pa sem se malo nasponala intenziteto.

Me je zelo veselilo fotkanje vcasih, no saj me se zdaj, samo vsega pac ne mores... malo poprckam zraven pa lahko. ;)
Sva jih z Mitjo prav sama razvijala vcasih in vse...

Ja, noro, fotke, ce so lepe, tu sem malo v krchu, nocem prevec hvalit, ker fotke jemljejo prevec placa, pa nimava tolk casha, ko je vse vecji portal... :||
No, to so ze druge zgodbe, a hocem reci - enkrat pac bo to, ne bo tukaj samo po forumu in na razglednicah.

p.s. - saj dve muci sta tudi nasi ex - ampak ne pri Sloveniji pac pa pri mucah. :)

Picasso

[quote name='Marsa' date='4. Apr 2004 ob 20:09']Koncno sva dodala [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php"][b]NOVE LN razglednice[/b][/url].
Dodani so trije sklopi (v nekaj dneh bodo dodani se trije sklopi) - nove razglednice so avtorsko delo Umetnice, Borisa in Driade (katerega razglednice bodo dodane jutri oz. v nekaj dneh).

Umetnica, BorisM in Driada - se enkrat hvala!  xcivx  :2src:  x:Xx

Novi sklopi so (zaenkrat) [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=slovenija"][b]Pozdrav iz Slovenije[/b][/url], [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=slovenija2"][b]Lepote Slovenije[/b][/url] in [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=slovenija1"][b]Slovenija pozimi[/b][/url].

:palec:  :vio:[/quote]
* Tole citiram zgolj zato, da ne bo treba na prejsnjo stran klikat za info. :) :palec:

Picasso

ne, sej nč narobe, če je mal dodelana..
Men je tud tista intenzivnost the best, ki se lahk umetno ustvari.. sej če bi čakal naravo.. ne moreš imet še 10 prav posebnih fotk ne, razen če je to tvoj job... pa sam trotl kamero s seboj vlačiš..
ja, razvijanje in to mora bit tud nuoro!!..
al pa se kdaj lotit črnobelih fotk.. takih mogoče še v snežni idili, pa obraze in to.. no zdej naj letošnji sneg vendar že mine, bo naslednje letni veljal.. x:Dx x:o)x
Mushi

Crnobele so pa sploh zakon! :palec:

Pa kar se fotke dobivam, danes sem ene pirhe, ce bo zneslo, flikneva gor. :)

Picasso

Spet [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php"][b]NOVE LN razglednice[/b][/url] - ki sva objubljala, da bova v teh dneh dodala. :palec: x^x

3 novi sklopi:

[url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=slovenija4"][b]Podobe Slovenije[/b][/url], [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=slovenija3"][b]Detajli Slovenije[/b][/url] in [url="http://www.lunin.net/razglednice/index.php?r=slovenija5"][b]Zimska Slovenijai[/b][/url] -

Avtor vseh treh serij je Driada.
Najlepsa hvala mu za tele blazotno lepe fotke. :2src: :palec: x8Dx x^x

Tako je zdaj v manj kot tednu 6 novih sklopov LN razglednic in jih je zdaj seveda krepko cez 200.

Pa se jih bova dodala. x:Xx

Picasso

Od zdajle se ena novost na LN razglednicah - citati so zdaj iz baze LN (*prej je bilo nekaj izbranih po najbolj iskanih pojmih, zdaj pa lahko izbiras med vsemi citati, ki so na LN in jih lahko tudi poisces po pojmih).

:palec: x:Xx

Picasso

Mushi - x:Xx :vio: :palec:

Blazno lepe fotke so, cist shizim, si videla deteljice? :2src:

Picasso

Ja, deteljice! x^x mmm... kaj ta zelena barva pomirja očke..
Men so pa full dobre one, ko se modra in zelena barva mešata... take odbite.. me kr v sanjarije potegne..... tak ko se zagledaš nekam, pa padeš v svoje misli...
hahah.. mačke sem so podrobneje ogledala.. :2src: :2src: :2src:
Mushi

Uau, coolske tele razglednice, spet morje oblikovnih možnosti, kot je itak pravilo za tale forum. x:)x :palec:

Poskusila prvo x;)x , ne bo treba navihane spodbude za stestirat x;)x .

Pa tale forum res nudi praktično vse, samo še hrana je v naši domeni x:Dx x:Dx x:Dx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 year later...
ene par sajtov znotraj LN je mal 'zaspal' na racun drugih... ki zahtevajo poleg cajta in energije se kaj....
(... tolk je tega dela... ne prides do vsega... ce 6 let nimamo izracunA + interpretacije, pa je vse na broju! x!x :o|o:
skratka ne mors vsega naenkrat pedenat...)... ampak...
imam od nekaterih forumovcev ze fotk precej, za LN razglednice...
pa nisem prisla do tega, da bi jih izbrala, uredila, dala gor v obliki (velikost itd. ..) - poleg tega sem dobivala blazne kolicine tega, bi mi bilo pa vsec, da bi vseeno bilo le malo izbrano (in urejeno).
da ni tko, da moram porabit vse popoldne, da ugotovim, da je ena fotka med 50 ok... realno, zgolj 'dokumnetarno' (tko da je kompozicija kolkor tolk itd)... kaj sele za posiljat okol, ce komu hoces zazelet nekaj lepega... al pa tacgA...

Kroki vidim daje ful fotk, nekoc sem ze predlagala tole nekje, pa ni blo odziva,...
velik je tega no v glavnem...
Dasa (Matejina) ma blazno lepe ene... dons sem slucajno naletela na en odsev nekega laboda al cesa... pa sploh... veckrat ze vidla kaj tacga...

seveda pa pridejo v postev pa samo avtorske...
bom clo uzaljena, ce jih bo kdo poslal, kake dobre, pa da se bo pol izkazal, da so skopirane od nekod z neta (to mi dol pade vse, zarad tacga in podobnih razlogov se mi je zagrauzal marsikaj)

Picasso

[quote name='Marsa' post='659192' date='20. Mar 2006 ob 20:04']Dasa (Matejina) ma blazno lepe ene... dons sem slucajno naletela na en odsev nekega laboda al cesa... pa sploh... veckrat ze vidla kaj tacga...[/quote]sem Daši povedala, ko sem tole prebrala in je vesela in bi se ji fajn zdelo, če bi ble njene fotke na luninih razglednicah, tako da bo naredila en izbor pa ti poslala na ogled... :hepko:

[quote name='Marsa' post='659192' date='20. Mar 2006 ob 20:04']Kroki vidim daje ful fotk, nekoc sem ze predlagala tole nekje, pa ni blo odziva,...[/quote] :eek: Verjetno sem spregledal, drugace bi odgovoril.

Ne.

[quote name='Mateja' post='659203' date='20. Mar 2006 ob 20:26']sem Daši povedala, ko sem tole prebrala in je vesela in bi se ji fajn zdelo, če bi ble njene fotke na luninih razglednicah, tako da bo naredila en izbor pa ti poslala na ogled... :hepko:[/quote]
xokx dbest!! (sem ze veckrat opazla, kak blazen smisel ima x^x... saj ma taprave polozajcke tud x;)x x:px)

[quote name='krokodil' post='659214' date='20. Mar 2006 ob 20:44']:eek: Verjetno sem spregledal, drugace bi odgovoril.

Ne.[/quote]
xDDx OK, si pa zdaj - hvala. :palec:

[quote name='Ksenia' post='659366' date='21. Mar 2006 ob 09:06']jaz sem zadnjič kar pogledala, ko sem od nekoga, ki mislim, da ni vpleten v naše družinsko življenje na forumu ;) prejela razglednico iz LN (za 8. marec), fino se širi tole :palec:[/quote]
Ja, jaz tud kar z desetih koncev dobim katero, pa tud fidbek je tak, da kdo pise, da je cist od kakega desetega jo dobil. x^x

Je fajn, ker so vse avtorske, pa nimamo kar vsega... tko no, na razglednice sem zlo ponosna. x8Dx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...