borism 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Svojo srečo dojame malokdo, nesrečo razumejo vsi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>najsrečnejši so tisti ljudje, ki so spoznali, da življenje ni popolno in da so sami odgovorni za svojo srečo. <{POST_SNAPBACK}>Svojo srečo dojame malokdo, nesrečo razumejo vsi. Res je... kaj je pravzaprav sreca? samo vzhicenost, radost, veselje, ali je to nekaj, kar je se sirse in visje od vsega tega?Nesreco pa vsak razume. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Srce se v sreči taja kot sneg spomladi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 xrosex odpri oči, poišči svoje sanje...... odpri oči ,pred tabo nov je dan... odpri oči ,naj soncek tiho sije vanje.... odpri oči, in ves svet bo tvoj..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Če ti hoče sreča znesti zlata jajca,ji hitro spleti gnezdo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Clovek potrebuje veliko vec kreposti za prenasanje srece kot nesrece.Francois de la ROCHEFOUCAULD SE STRINJAM S TEM!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>xrosex odpri oči, poišči svoje sanje...... odpri oči ,pred tabo nov je dan... odpri oči ,naj soncek tiho sije vanje.... odpri oči, in ves svet bo tvoj..... HMMMM, KO BI BIL VES SVET MOJJJJJJJJ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 En "star pregovor" pravi: bolje se je roditi brez kurca kot pa brez sreče. Ker če maš srečo ti bo konckoncev tud kurac zrastu..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Prava skrivnost sreče je v tem, da veliko zahtevamo od sebe,a zelo malo od drugih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 sreča je ,če ti prileti pikapolonica na dlan, takrat ko si najbolj žalosten in doumeš da nisi SAM... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Nisi sama, nisem sam, nismo sami...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisi sama, nisem sam, nismo sami...... saj vem.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Po moje lahk srečo razdelimo na dve vrsti, ena je tista "splošna", tista ko rečeš sm mel srečo k me ni avto zbil, je mel srečo pa je zadel na lotu, take stvari, s to srečo morš bit "rojen", da si vedno na pravem mestu ob pravem času. Druga vrsta sreče pa je tista bol osebna, ko nisi rojen glih pod srečno zvezdo, ko ti gre marsikaj narobe, pa se zamisliš in lahko vseen rečeš srečen sem, zadovoljen sem s svojim življenjem. Tu pa se mal zakomplicira ker ta sreča ti ne bo nikol padla z neba, za njo morš svinjsko garat, marsikaj morš spremenit v sebi, v svojem življenju, to pa ni tak enostavno, zato je pa tolk nesrečnih ljudi, k je najlažje stokat, mal težje pa dejansko kej nardit. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Če bi se zavedali, kakšna sreča je človeku dati, bi kmalu ne bi imeli drug drugemu kaj dati. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 hehe, pol bi si samo podajali še Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 pisemce od mojega dobrega prijatelja Se počutim srečnega že odnekdaj. Pa ti ne bi znal povedati zakaj. Mogoče zato, ker sem hvaležen. Ne vem točno komu. Atu mogoče, mami sigurno, ker me je dostavila v to življenje. Mogoče Bogu, ki mi je dal zdravje in vse potrebno, da se lahko neodvisno preživljam. Mogoče Angelu, ki ni pustil, da bi se ubil v prometnih nesrečah. Bi še kaj našel, pa ni potrebno. Ker dejstvo ostaja:"NIHČE, KI JE KOMU HVALEŽEN, NE MORE BITI NESREČEN!"Se ti zdi, da imam prav?IMAM! IMAM!Si nisem sam izmislil! Mi je napisal Anthony De Mello.Ves danLep dan.in sem hvaležna, da me obkrožajo takšni ljudje-prijatelji 4 ever Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 mnjam... lepo tole Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 "Moškega osreči mnogo stvari, ženo samo ljubezen." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mines 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Naujhujsi nacin da nekoga pogresas je, da sedis poleg njega in ves, da ga ne mores imeti!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naujhujsi nacin da nekoga pogresas je, da sedis poleg njega in ves, da ga ne mores imeti!!! ko se boš sprijaznil-a z stvarnostjo ,da ga pač ne moreš imeti boš pa Srečna-en,.. vse je v tebi.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ja.... podobno, če bi rekli, tisti, ki je bogat, ni nujno, da je bogat v duši.... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naujhujsi nacin da nekoga pogresas je, da sedis poleg njega in ves, da ga ne mores imeti!!! kaj se pa to pravi - nekoga IMETI?! posedovat, manipulirat, imeti ga za igračo??? :!!: :!!: :!!: Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Včasih, v nočeh brez spanja, se zgodi, da hrepeniš po nečem. Pa še sam ne veš po čem. Pa se umakneš v svoje misli in sestaviš nekaj rimajočega. In potem pomisliš, ali sem res to sam sestavil, ali mi je nekdo prišepnil. In če imaš srečo, se ga zjutraj spomniš, tisti verz in ga pošlješ neki neznani duši, neki nikoli videni deklici z .... in kar naenkrat je dan bolj poln, lepši, skorajda bi rekel:<DOTAKNE SE TE SREČA!< - in sreča se dotakne obeh... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 čaki - kako ji pa pošlješ, če je nikol ne vidiš in sploh ne poznaš - nimaš ne naslova, ne telefonske, ne maila, nč....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se pa to pravi - nekoga IMETI?!ja, sem se ze hotla vtaknit s prav temle, da itak nikogar nimamo...Vendar stekam, kaj hoce povedati.Govori o osamljenosti oz. odtujenosti in povedati hoce, da lahko pomanjkanje ljubezni clo fizicno boli (dokler ne postekas, da gre itak vedno za TVOJO ljubezen). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.