Skoči na vsebino

Sreca ...

Anonymus

Recommended Posts

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>najsrečnejši so tisti ljudje, ki so spoznali, da življenje ni popolno in da so sami odgovorni za svojo srečo.    x:)x

:palec: xyesx

<{POST_SNAPBACK}>Svojo srečo dojame malokdo, nesrečo razumejo vsi. :inocent:

Res je... kaj je pravzaprav sreca? samo vzhicenost, radost, veselje, ali je to nekaj, kar je se sirse in visje od vsega tega?

Nesreco pa vsak razume.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
En "star pregovor" pravi: bolje se je roditi brez kurca kot pa brez sreče. Ker če maš srečo ti bo konckoncev tud kurac zrastu..... x:Dx x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Po moje lahk srečo razdelimo na dve vrsti, ena je tista "splošna", tista ko rečeš sm mel srečo k me ni avto zbil, je mel srečo pa je zadel na lotu, take stvari, s to srečo morš bit "rojen", da si vedno na pravem mestu ob pravem času. Druga vrsta sreče pa je tista bol osebna, ko nisi rojen glih pod srečno zvezdo, ko ti gre marsikaj narobe, pa se zamisliš in lahko vseen rečeš srečen sem, zadovoljen sem s svojim življenjem. Tu pa se mal zakomplicira ker ta sreča ti ne bo nikol padla z neba, za njo morš svinjsko garat, marsikaj morš spremenit v sebi, v svojem življenju, to pa ni tak enostavno, zato je pa tolk nesrečnih ljudi, k je najlažje stokat, mal težje pa dejansko kej nardit.

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

• 1 month later...

xDDx pisemce od mojega dobrega prijatelja x:)x x;)x

Se počutim srečnega že odnekdaj. Pa ti ne bi znal povedati zakaj. Mogoče zato, ker sem hvaležen. Ne vem točno komu. Atu mogoče, mami sigurno, ker me je dostavila v to življenje. Mogoče Bogu, ki mi je dal zdravje in vse potrebno, da se lahko neodvisno preživljam. Mogoče Angelu, ki ni pustil, da bi se ubil v prometnih nesrečah. Bi še kaj našel, pa ni potrebno. Ker dejstvo ostaja:"NIHČE, KI JE KOMU HVALEŽEN, NE MORE BITI NESREČEN!"

Se ti zdi, da imam prav?

IMAM! IMAM!

Si nisem sam izmislil! Mi je napisal Anthony De Mello.

Ves dan

Lep dan.

in sem hvaležna, da me obkrožajo takšni ljudje-prijatelji 4 ever xflowx :detelca: xloveyx

:detelca: xhypnox xloveyx Včasih, v nočeh brez spanja, se zgodi, da hrepeniš po nečem. Pa še sam ne

veš po čem. Pa se umakneš v svoje misli in sestaviš nekaj rimajočega. In

potem pomisliš, ali sem res to sam sestavil, ali mi je nekdo prišepnil. In

če imaš srečo, se ga zjutraj spomniš, tisti verz in ga pošlješ neki neznani

duši, neki nikoli videni deklici z .... in kar naenkrat je dan bolj poln,

lepši, skorajda bi rekel:<DOTAKNE SE TE SREČA!< :detelca: xflowx - in sreča se dotakne obeh... xDDx

<{POST_SNAPBACK}>kaj se pa to pravi - nekoga IMETI?!

ja, sem se ze hotla vtaknit s prav temle, da itak nikogar nimamo...

Vendar stekam, kaj hoce povedati.

Govori o osamljenosti oz. odtujenosti in povedati hoce, da lahko pomanjkanje ljubezni clo fizicno boli (dokler ne postekas, da gre itak vedno za TVOJO ljubezen).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...