Skoči na vsebino

Politika

Silica

Recommended Posts

Konec Bidnove kandidature naj bi bil že jasen, vprašanje je le, kako ga bodo odigrali

Ameriški demokrati si obupano želijo, da bi se mučni notranji spopadi končali, da bi se lahko vrnili k cilju: še enkrat premagati Donalda Trumpa. A glasov, da se mora Biden umakniti, niti po zadnjih poskusih, da javnost prepriča, da je v dobri kondiciji, ni vse manj, ampak vse več. Zato zdaj celo nekdanjega predsednika Baracka Obamo in nekdanjo predsednico predstavniškega doma Nancy Pelosi prosijo, da pomagata rešiti situacijo. Pa se bosta dejansko izpostavila?

Biden sodi v DSO oziroma ameriško varianto take ustanove, ne pa na čelo najmočnejše(zaenkrat) države na svetu.

Deluje mi kot nekdo ki si ne pusti vzeti ključev avtomobila, avto mu pa najmanj desetkrat crkne še preden mu uspe odpeljati z parkirišča.

Poznam enega takega osebno.

a050.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Atentat na Donalda Trumpa: 11 minut in devet sekund. Kaj se je dogajalo?

Bivši predsednik ZDA Donald Trump je preživel poskus atentata, potem ko so na njegovem političnem zborovanju v mestu Butler v Pensilvaniji odjeknili streli. V incidentu je bil ubit eden od udeležencev zborovanja, dva sta v kritičnem stanju. New York Post je napadalca identificiral kot 20-letnega Thomasa Matthewa Crooksa. Kmalu po napadu se je oglasil tudi Trump: "Ustreljen sem bil z nabojem, ki je prebil zgornji del mojega desnega ušesa. Nemudoma sem vedel, da je nekaj narobe, ker sem slišal šum in strele ter takoj občutil naboj skozi kožo. Bilo je veliko krvi in sem se zavedel, kaj se dogaja. Bog blagoslovi Ameriko," je dejal Trump.

To je bolj ruska metoda odstranjevanja političnih nasprotnikov.

Sicer obsojam vsako nasilje, ampak...  a035.gif

Kar seješ, to žanješ.

d0351.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Analitika o atentatu na Trumpa: "Tudi ta atentat bo še kako dobro uporabil v svojih javnih nastopih"

"Kar se novembrskih volitev tiče, to ni nobena skrivnost ... Če pogledamo samo ankete, pa tudi sicer predvolilno dogajanje v ZDA, lahko samo rečemo, da je Trump že zdaj krepko vodil pred Bidnom, ki sicer s svoje strani niti ni tako slab predsednik ZDA, saj se lahko z marsičim pohvali. Dejstvo pa je, da so starost in leta naredila svoje. Tudi zadnji javni nastopi kažejo, da ima Joe Biden težave s svojimi leti in sam s sabo in seveda Trump to s pridom izkorišča in ta atentat je ob vsej žalostni stvari vendarle en plus zanj oziroma posredno minus za Bidnove možnosti na volitvah," meni Cerar. 

No comment.

a063.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...