Pico Della Mirandola 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 pred njim pa Marko magister Voljč, ki ga je hotela levica predlagat clo za tehničnega mandatarja, nedavno tega. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Se mi zdi, da pišem o hruškah, tu pa poročajo o dinozavrih... 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Daj no Pico...brez veze da zagovarjaš SDS...preveč je bilo vsega, da bi lahko karkoli zanikal, brez ognja ni dima.....Smo se pa zapufal med drugim za "cestne garancije" in to fejst (spomni se kako luknjo so s tem zafilali v bilanci)....bili so pa tko skoz tok zraven, da so vse sprot zatišali...nič ne veljajo pričanja nekaterih ki so bili prisotni od orožarske afere naprej, pa če nadaljujemo potem okol Sove, snemanja sej, podpisov, medijske gonje tudi preko inšpekcijskih služb in še mnogo tega, kar bo emkrat tudi pokazala zgodovina ob pravem času ......vsaka vlada je prispevala kaj k temu, da smo kjer smo, samo največ tega pa zagotovo njihova pa tudi ko so bili v opoziciji so naredili ogromno škode z "bombardiranjem" nujno potrebnih reform ...ne samo škodo na finančnem delu, tudi na kulturnem in predvsem na poizkusu razvrednotenja NOB.... 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Daj no Pico...brez veze da zagovarjaš SDS...preveč je bilo vsega, da bi lahko karkoli zanikal, brez ognja ni dima.....Smo se pa zapufal med drugim za "cestne garancije" in to fejst (spomni se kako luknjo so s tem zafilali v bilanci)....bili so pa tko skoz tok zraven, da so vse sprot zatišali...nič ne veljajo pričanja nekaterih ki so bili prisotni od orožarske afere naprej, pa če nadaljujemo potem okol Sove, snemanja sej, podpisov, medijske gonje tudi preko inšpekcijskih služb in še mnogo tega, kar bo emkrat tudi pokazala zgodovina ob pravem času ......vsaka vlada je prispevala kaj k temu, da smo kjer smo, samo največ tega pa zagotovo njihova pa tudi ko so bili v opoziciji so naredili ogromno škode z "bombardiranjem" nujno potrebnih reform ...ne samo škodo na finančnem delu, tudi na kulturnem in predvsem na poizkusu razvrednotenja NOB.... Zraven je bil SLS in ne SDS, L pa D je precejšnja razlika, čeprav se na prvi pogled ne zdi. Ne zagovarjam nikogar, vendar, zame se je razvrednotenje NOB zgodila v tistem trenutku ko smo odkopaval na 10 000 ostankov ljudi, a nihče ni niti oprosti rekel.. Oziroma danes praznujejo k da se ni nč zgodilo.Zgodovina nas bo postavila tam kamor je postavila vse narode, ki niso zmogli katarze.Pa da ne bom več o dinozavrih kot pravi None, kateremu je čas dinozavrov že predvčerajšnjim saj se je rodil kot pterodaktil Kar se orožja tiče, sam en intermezzo. Ker sem sodeloval v 10 dnevni vojni, vem kako je tole z orožjem potekalo.. Po moje se je z orožjem direktno in indirektno okoristilo kakih 5 do 10 tisoč ljudi, eni manj eni več, zagotovo, pa Janša nč več nč manj kot Kučanova tovarišija.. Zakaj sicer misliš, da je Drnovšek stopiral preiskavo zoper opozicijskega liderja? Zarad iznenadnega napada humanoidnosti? Tomaž si še premlad in nekritičen, predvsem pa preveč indoktriniran z rdečo zvezdo, da bi lahko glumil pravičnega razsodnika.Poskusi, da bi relativiziral in porazdelil krivdo med vse akterje, so tko patetični, kot je patetičen poskus Srbov, da krivdo za balkansko morijo porazdelijo med vse druge narode.. Razen če? Na kateri strani si bil leta 1991? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Prosim nekatere, da že enkrat pozabijo na preteklost. Naj počiva v miru.Stopiti moramo skupaj z združeno idejo in rešit predvsem našo osebno krizo.Kdor koli nas je spravil na to pot je vseeno, a je bil hudič ali žid ali prostozidar, morda nezemljan, reptil....pomembno je le zavedati se, da smo (na napačni) na tej poti, ki nas pelje v propad.Danes sem po radiju slišal o projektu boterstva v Sloveniji in mi je šlo skoraj na jok,ko sem slišal enega od otrok poročati, da živi v družini,kjer starša ne moreta jesti z njima, ker nimajo dovolj hrane...Žalostno in narobe !!!Sicer podpiram take iniciative je pa nesprejemljivo...Že po cesti se vidi kako smo narobe svet,tam se včasih sprehajajo barbike in princeske, najstnice in najstniki bogatih staršev,polni znamk in kiča, polni denarja a na drugi strani najstniki lačni, oropani dostojanstva in na koncu manj vreden človek!!!Naši arhitekti so ustvarili pogoje za odličen svet dualnosti in konfliktov medsebojnega sovraženja in trpljenja.Sistem je porušil čut za enotnost, enost, povezanost, sodelovanje, ter ga zamenjal z gonjo po individualnih kvalitetah posameznikov,ki so mu v pomoč pri samoiniciativni kontroli človeškega duha, zaprtega v hišni pripor, katerega ne čuti in vidi.V mojih očeh, je potrebno takoj pustiti za sabo vsa sovraštva in zamere do teh, ki jih gojimo,pozabiti na primerjave, ne primerjati ljudi z stvarmi in opustit ocenjevanje...Vsaj se tega zavedati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trenutek je lahko večen, če nebi po glavi vedno znova prepevalo, kako mora nekaj biti,pa ni, pa zakaj je tako, pa kako to deluje, pa kaj če, pa ni pa bla bla bla .....Menim, da imamo vsi neke vrste znanstveni virus v naših glavah!!!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Če so to hruške, potem ti človek dejansko nima kaj odgovorit, kot to!Kaj predlagaš?Revolucijo?Denacionalizacijo?Poboj vsaj 10 000 s.p. jevcev in d.o.o jevcev in razlastitev njih premoženja? Moje zavedanje se konča s tem ko hočem it na dopust za dva dni med prvomajskimi, pa je vse zasedeno od morja do Prekmurja.. Torej jokcanje in filmsko zgražanje in pietetnost do revnih, se zame tu konča, namest za počitnce bi lahk objokovalci prispeval za botrstvo, obvezno.Bi predlagal kaj takega?Lahk je pametovat o tujem denarju in se kitit s tujim denarjem. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Veliko sem in hodim po raznih koncih sveta, a tako komot kot mi živimo jih v resnici ne živi prav veliko. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Ampak poskusi to razložiti komu, ljudje se v veliki večini tega sploh ne zavedajo. Najbrž tudi zato, ker je veliko ljudi marsikaj pridobil izjemno zlahka in se neverjetno hitro razvadili na ves ta luksuz. Moje zavedanje se konča s tem ko hočem it na dopust za dva dni med prvomajskimi, pa je vse zasedeno od morja do Prekmurja..Nedavno pogovor z znanci, ki imajo prikolico na Hrvaškem. Pavšal nekih 2jurja na leto. Pa kar pogosto hodijo dol, torej je treba upoštevati še strošek benza. V naši bližnji in tudi daljni familiji ni koga, ki bi imel kako parcelo, prikolico ali celo moderen apartma na Hrvaškem (pravzaprav je čisto vseeno, kaj familija ima, pač jaz ne morem koristiti "zastonj" dopusta). Da dodam tudi, da nimam stanovanja po Jazbinšku ali kredita v času hiperinflacije. Na dopust grem drugam kot na Hrvaško, pa recimo da stane tisto max 2jurja za dve osebi (ponavadi bistveno manj, ampak da nekako poenotimo). In potem mi rečejo, da sem frajerka, ker si lahko privoščim tak dopust. In itak sem frajerka, ker si ne kupim ipoda, ipada, iphona, garmina in ne vem kakšnega gadgeta, si pa vsake toliko privoščim večerjo zunaj. Tipična slovenska jamrajoča mentaliteta. Tisti, ki jim gre hudo, bolj malo jamrajo. Veliko se pa najde takšnih, ki jim nič ne manjka, ampak tega nikakor nočejo opaziti. 3 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Pico, vsaj revolucijo, pa ne takšno kot misliš.Človek je na robu evolucije, ki bo na novo deformirala celotno civilizacijsko dojemanje sveta.Samozadostnost, samooskrba, novi cilji za celotno človeštvo, naše mesto je med zvezdami in ne tu na tem jeb..planetu,kjer si od dolgočasja režemo vrat med sabo...Pobijanje je napačno, sovraštvo tudi!!! Vzljubi vse kar te obdaja!!!Sam to poskušam, če glih me včasih tebe življenje...morda pa tudi ne... Če so to hruške, potem ti človek dejansko nima kaj odgovorit, kot to!Kaj predlagaš?Revolucijo?Denacionalizacijo?Poboj vsaj 10 000 s.p. jevcev in d.o.o jevcev in razlastitev njih premoženja? Moje zavedanje se konča s tem ko hočem it na dopust za dva dni med prvomajskimi, pa je vse zasedeno od morja do Prekmurja.. Torej jokcanje in filmsko zgražanje in pietetnost do revnih, se zame tu konča, namest za počitnce bi lahk objokovalci prispeval za botrstvo, obvezno.Bi predlagal kaj takega?Lahk je pametovat o tujem denarju in se kitit s tujim denarjem. 2 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Zraven je bil SLS in ne SDS, L pa D je precejšnja razlika, čeprav se na prvi pogled ne zdi.Tomaž si še premlad in nekritičen, predvsem pa preveč indoktriniran z rdečo zvezdo, da bi lahko glumil pravičnega razsodnika.Poskusi, da bi relativiziral in porazdelil krivdo med vse akterje, so tko patetični, kot je patetičen poskus Srbov, da krivdo za balkansko morijo porazdelijo med vse druge narode.. Razen če? Na kateri strani si bil leta 1991?Lepo da si me pomladil, a tudi jaz sem veteran vojne za Slovenijo ( 0d 1.1.2013 sicer brez dodaka po JJ zakonu). Če bi bil ti res poleg, kjer so mešetarili z orožjem, bi drugačno resnico napisal, ker jaz nisem mislil na tisto orožje, ki smo ga mi dobili, ampak na MB in Brnik kontejnerje..pa še na tisto, kar so nekatere priče povedala kako se je v resnici dogajalo....Kar se pa NOB tiče pa ne glede na krivice, ki so se tudi dogajale (na obeh straneh), je prav NOB tista, ki nam je postavila temelje, če tega nebi bilo, danes tudi SLO nebi bilo, pa kakršnokoli imamo, naša je...Dejstvo je da je NOB bila osvobodilna vojska in osvobodila naše ozemlje od okupatorjev, tudi "ta belih", "ta črnnih" in Domobrancev....tu se zgodovinskih dejstev ne da spreminjati. Sedaj vlačiti kosti zato, da bi se izničila velika vrednost, pomen in vrednote NOB, je milo rečeno sramota in krivica do vseh tistih, ki so takrat žrtvovali svoja življenja za to kar danes imamo. Imamo svojo državo, ponosem sem na to in kapljico do tega sem tudi sam prispeval. Tako da ni fer od tebe, (zato, ker imaš drugačno mišljenje in drugače vidiš skozi svoja očala), da takoj obsodiš nekoga v zagovor tvojega prav imeti. 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Lepo da si me pomladil, a tudi jaz sem veteran vojne za Slovenijo ( 0d 1.1.2013 sicer brez dodaka po JJ zakonu). Če bi bil ti res poleg, kjer so mešetarili z orožjem, bi drugačno resnico napisal, ker jaz nisem mislil na tisto orožje, ki smo ga mi dobili, ampak na MB in Brnik kontejnerje..pa še na tisto, kar so nekatere priče povedala kako se je v resnici dogajalo....Kar se pa NOB tiče pa ne glede na krivice, ki so se tudi dogajale (na obeh straneh), je prav NOB tista, ki nam je postavila temelje, če tega nebi bilo, danes tudi SLO nebi bilo, pa kakršnokoli imamo, naša je...Dejstvo je da je NOB bila osvobodilna vojska in osvobodila naše ozemlje od okupatorjev, tudi "ta belih", "ta črnnih" in Domobrancev....tu se zgodovinskih dejstev ne da spreminjati. Sedaj vlačiti kosti zato, da bi se izničila velika vrednost, pomen in vrednote NOB, je milo rečeno sramota in krivica do vseh tistih, ki so takrat žrtvovali svoja življenja za to kar danes imamo. Imamo svojo državo, ponosem sem na to in kapljico do tega sem tudi sam prispeval. Tako da ni fer od tebe, (zato, ker imaš drugačno mišljenje in drugače vidiš skozi svoja očala), da takoj obsodiš nekoga v zagovor tvojega prav imeti. Glej jaz lahko dokažem, tudi s fotkami če hočeš, da sem bil zraven pri transportu šleperjev globoko na ozemlje Hrvaške, kot policist. Običajno policisti nimajo pravice vstopa v drugo državo v oboroženem spremstvu. So stvari, ki si jih ne zmišljujem.Kar se orožja tiče, sem na lastne oči videl kaj so delali teritorialci s činom z zaplenjenim odvzetim orožjem, ter drugo lastnino JNA, ki je slednji niso uničili. Moj znanec je imel tako doma vsaj dva zaboja streliva in preklopnih kalašnikov pušk, nekaj deset ročnih bomb, 2 škorpijona, ter dve poljski kuhinji, o paketih zaščitnih mask, šotorskih kril in čutar ter ostalih pizdarij ne razpredam posebej.. Pa je bil en pišljiv rezervni podporočnik.Tolk o tem. Kar se tiče NOB. Zadnjič! Naslednjič razbijam gobce.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngOba moja dedka sta bila partizana, ker pa nista pripadala rdeči svojati, jim je bilo po vojni odvzeto skoraj vse premoženje..Če ne bi imela zvez pri visoooooooookih funkcionarjih zveze komunistov, bi oba dva procesuirala kot vojna dobičkarja in kolaboranta, ker je eden preveč dobro govoril nemško, drugi, pa dejansko trgoval s sovragom medtem ko je v kleti skrival ranjene partizane. Point zgodbe pa če se ti na trepalnice postaviš je ta, da zločin proti človeštvu, ki se je zgodil neposredno po vojni ni bil nikoli razčiščen, nikoli zanjga ni nihče odgovarjal, čeprav se golazen cvre v peklu.Ravno zaradi tega, dokler ne bodo razčiščeni in postmortem obsojeni vojni zločinci iz komunistične strani.Potem so proslave NOB s komunistično ikonografijo v omikanem svetu nimajo kaj početi. Štekam pa Tržaške Slovence in njihovo navezanost na partizanski boj. Brez njega bi izumrli. In to da je partizanski boj Sloveniji prinesel morje in še marsikaj drugega mi je tut jasno. Kakor je tudi obema nama jasno, da če si pred letom 1988 špilal privatnika, da si moral biti ali član partije ali imeti močne zveze v le tej, vsi obalni privatniki so bili UDBovci ali vsaj zunanji sodelavci ovaduhi. Če je nekdo to delal s figo v žepu dopuščam. zagotovo pa to ni bil , recimo Meršol. Nagrada postat direktor Dela se ne daje slabim in neprizadevnim ovaduhom. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Pico...saj sem ti napisal, da so se godile krivice na obeh straneh, a zaradi teh posameznih krivic ne moremo izničiti vrednot NOB, ki nas je dejansko osvobodila okupatorjev in domačih izdajalcev....mojemu staremu očetu je bilo odvzeto premoženje, moj oče je bil na Golem, pa je vseskozi odkrboval in sodeloval z partizani, jim nosil hrano in pošto...samo to so posamezni primeri, ki so se pač zgdili, in niso edini...tudi na drugi strani bi lahko naštevali primere...dejstva pa, da nas je NOB osvobodila pa vseeno ostajajo in sedaj zaradi teh posameznih primerov v globalu vse izničiti se enostavno ne da....če bi hoteli tako vrednotiti, bi morali narediti temeljito kronologijo NOBja in v ta kontekst potem tudi vključiti te primere. Samo, da se ne bom ponavljal, o tem smo že pisali...prav vedno se najde tudi kaka črna ovca.... 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 Pico, vsaj revolucijo, pa ne takšno kot misliš.Človek je na robu evolucije, ki bo na novo deformirala celotno civilizacijsko dojemanje sveta.Samozadostnost, samooskrba, novi cilji za celotno človeštvo, naše mesto je med zvezdami in ne tu na tem jeb..planetu,kjer si od dolgočasja režemo vrat med sabo...Pobijanje je napačno, sovraštvo tudi!!! Vzljubi vse kar te obdaja!!!Sam to poskušam, če glih me včasih tebe življenje...morda pa tudi ne... Na srečo meni ni več dolgčas že od Prejšnjega Tisočletja Komur pa je dolgčas, pa naj se prime kakega dela, če ga pa nima, naj gre pa v Gore hoditi ! That's It Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 Lepo za tebe... in hvala za nasvet.) Na srečo meni ni več dolgčas že od Prejšnjega Tisočletja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Komur pa je dolgčas, pa naj se prime kakega dela, če ga pa nima, naj gre pa v Gore hoditi ! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png That's It http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Lp + # Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 Lepo za tebe... in hvala za nasvet.) Ni toliko pomembno lepo, Temveč, da je Dobro za Vse , ne samo za Vesolje, Temveč tudi za Tistega ki je Nad Vesoljem : Za Boga - Stvarnika ki je Ustvaril Vsa Vesolja ! Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 OOOOoooooo, ... ker skret, ... ker skret od babe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/zalostko.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/eekblue.jpg http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wacko.png Šele zdaj vidu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/blink.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 OOOOoooooo, ... ker skret, ... ker skret od babe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/zalostko.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/eekblue.jpg http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wacko.png Šele zdaj vidu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/blink.pngA pa ji neb dali malo časa, da b se imela vsaj priliko dokazat...vsi so tako pametni in polni znanja, k so bili pri koritu pa niso nič naredili, oziroma so nas pripeljali sem, kjer smo. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 Tomaž, ne napadam...Samo se sprašujem kaj pa nam mora dokazati?Vse kar počne so samo naročila tistih v ozadju in v nebesih.Bi pa še nekaj povdaril, zelo statično gledano, pa večina nas ni v krizi,podjetje Slovenija je v krizi, v osnovi je to njihov problem! A, ni ker smo sužnji tega podjetja postali!!!A pa ji neb dali malo časa, da b se imela vsaj priliko dokazat...vsi so tako pametni in polni znanja, k so bili pri koritu pa niso nič naredili, oziroma so nas pripeljali sem, kjer smo. 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 A pa ji neb dali malo časa, da b se imela vsaj priliko dokazat...vsi so tako pametni in polni znanja, k so bili pri koritu pa niso nič naredili, oziroma so nas pripeljali sem, kjer smo. Hja, jaz bi ji že dal možnosti + časa, AMPAK; Meni je Že Sedaj Povsem JASNO kam pes (kuzla) taco moli , ker sem Sprevidel njene "inteligenčne kvociente" , tko, da Vidim, da je prav taka kot vsi ostali pokvarjenci do sedaj , ker žal Nebo rešila N I Č , Temveč Vseskupaj le še bolj Poslabšala !!!!! Ko sem videl njen govor na CNN, in prebral njene "vizije" , mi je bilo Jasno, da nas le še globlje vleče v P R E P A D !!! ! !!! Žal . 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 Tomažslo, ne more nam kaj dokazat. Ker se ni(so) jasno opredelili proti vsem, ki so ravnali protizakonito, ki delujejo tako, da prelivajo denar iz družbenih računov v zasebne žepe. Ker zagovarjajo, da bodo s prodajo pridobljen denar vlagali v velike projekte, ki jih bo vodila država. Kaj pa potem? Isto, s.p.ji ne bodo dobili plačil, služili pa bodo nešteti kvazi svetovalci, nadzorniki in drugi. Poglej plače direktorjev podjetij, kjer je večinski lastnik država!!!!! Tudi takih, ki so v izgubi. Za pripravljene ukrepe do 9.maja bi morali bit že usklajeni s sindikati. Najlažje je reči nižati vsem. Če bom kot računov.imela kmalu komaj kaj več kot čistilka, a mi bodo tudi delo znižali? Nov zakon o izvrševanju proračuna, ZUJF, vsi novi zakoni mi nalagajo samo še več dela. Skratka podn od podna, To, da jim dajemo čas, bo izgubljen čas. Zvišat hočejo DDV, torej, podražilo se bo predvsem osnovno, kar kupujejo reveži. Pa samoprispevek nam čejo nabit. Plus znižanje plač. E, jok brate, odpade. Samo še manj potrošnje bo, samo še več odpuščanj zaradi nižjih prihodkov. Matr da, če se bodo zaradi DDV zvišale cene, meni pa znižala plača, pa če s tazadnjim eurom za bencin grem enkrat na mesec v Avstrijo, bom živila nabavljala na fasngo tam. Najin avtek, priden je, pa tudi zelo racionalno voziva, je star že 13 let. Ne moreva kupit drugega, pa tudi slučajno ne ciljava na novega. A poti, da pridem do Avstrije, vedno so. Pa lepo na obisk bratecu in nečaku, pa skupaj z enim ali drugim naprej. E, to je lahko moja bela stavka. 5 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 Pustimo se presenetiti... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 Silvya , Točno Tko ! : že zdaj bi morali DDV - Znižati na Predvidenih Prvotnih 10 % !!! ! !!! Ampak tile norci - slepci ga hočejo še celo povišati !!! Tako Bodo le še zaostrovali že tako Bedne Razmere! Ma , slepota-beda brez primere !!! Žal . B + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Jaz sem od enega znanega podjetnika osebno slišal, da se celo skandinavci hodijo k nam učiti "samoupravljanje v podjetjih". To kar je baje Kardelj uvedel...potem naj pa razume kdor more...mogoče bo to pri njih celo funkcioniralo, ker imajo čisto drugačno miselnost...kao socialistični kapitalizem...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Drugače pa se spomnim že iz srednje šole, da je v skandinavskih deželah tako ...da ne rabijo nobenega nadzornika kdaj se pride v službo , kdaj se gre iz službe in kaj se dela v službi ... torej lahko rečemo , da je njihova zavest na zelo visokem nivoju...al da so čist v sistem padli ...( to se sama lih ne bi strinjala..) Oni imajo že sedaj neko mešanico socializma 30% in kapitalizma 70%, recimo anglija ima 10:90...In ja, njihova zavest deluje malo bolj kolektivno, ne tako kot pri nas, ko vsak gleda samo na sebe...Je pa podobno kot v nemčiji ali avstriji, ko se dela se dela, nema zabušavanja...edini večji "norci" so samo še japončki, pri njih je že en teden dopusta vauuu...Pri nas pa če bi imel tri mesece, bi bilo premal...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Nismo vsi enaki...Socializem in kapitalizem naj bi bila kompatibilna?Po moje je kapitalizem pre-agresiven za katero kolikombinacijo. Za reševanje tega sistema je pa prepozno. Situacija je enaka kot, če imaš hišo in bi prenova stala tri-pet krat večkot zgraditi novo.Nevem zakaj ljudje vstrajamo pri zgrešeni ideji...V osnovi niti ne rabimo izmov. Oni imajo že sedaj neko mešanico socializma 30% in kapitalizma 70%, recimo anglija ima 10:90...In ja, njihova zavest deluje malo bolj kolektivno, ne tako kot pri nas, ko vsak gleda samo na sebe...Je pa podobno kot v nemčiji ali avstriji, ko se dela se dela, nema zabušavanja...edini večji "norci" so samo še japončki, pri njih je že en teden dopusta vauuu...Pri nas pa če bi imel tri mesece, bi bilo premal...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Nismo vsi enaki...Socializem in kapitalizem naj bi bila kompatibilna?Po moje je kapitalizem pre-agresiven za katero kolikombinacijo. Za reševanje tega sistema je pa prepozno. Situacija je enaka kot, če imaš hišo in bi prenova stala tri-pet krat večkot zgraditi novo.Nevem zakaj ljudje vstrajamo pri zgrešeni ideji...V osnovi niti ne rabimo izmov. Skoraj si precej Dobro povedal, Ampak, Vseeno Rešitev Še vedno - JE , ... Vendar Popolnoma Drugačna kot si pa jo tile bedaki na vladi sploh zmorejo zamišljati. Edino kar lahko oni Dobrega za Narod Storijo, je To, da Takoj - Čimprej Odstopijo . Že Včeraj bi bilo precej Prepozno . Šele Potem pridemo Mi z Rešitvijo. Prej pa Žal - Ne , kajti oni bi potem to le uporabili za svojo korist . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Skoraj si precej Dobro povedal, Ampak, Vseeno Rešitev Še vedno - JE , ... Vendar Popolnoma Drugačna kot si pa jo tile bedaki na vladi sploh zmorejo zamišljati. Edino kar lahko oni Dobrega za Narod Storijo, je To, da Takoj - Čimprej Odstopijo . Že Včeraj bi bilo precej Prepozno . Šele Potem pridemo Mi z Rešitvijo. Prej pa Žal - Ne , kajti oni bi potem to le uporabili za svojo korist . Lp + #Kdo vi in s kako rešitvijo ? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.