none 24. maj 2013 Prijavi Deli 24. maj 2013 Nevem kako bi naj sestavil razumljivo,menim, da smo pod nekim urokom ali podobno.Veliko nas je, ki se vsak dan borimo in borimo proti samemu sebi,proti indoktrinaciji, manipulaciji, proti željam in podobno...Izjemno težko je prebiti ta prag, uničiti program, prepisati na dejansko stanje...Se čudiš, zakaj se nič ne zgane od ljudstva,enostavno smo brez energije. Vsi nam jo pijejo, cel dan in celo noč!!!Množice so neumne, zato je edino upanje kar nam ostane totalna preobrazba vsakega posameznika. Ne mislim zmota takšne vrste...da ni bilo prav karkoli v zvezi z vstajo....Namen je bil najboljši ...vsi , ki smo bolj ali manj sodelovali nismo bili v zmoti.....Točno takega mnenja glede vsega sem še zdaj...in še zdaj se dela na istih zadevah.....le da se je izgubila tista moč v ljudstvu....ker so se hitro zadovoljili s ponujenim slepilom ......brez te enotnosti in vztrajnosti pa se podre še tako dober namen....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/excl.png ... Ne zdej prilagajat razlage....sej sem bila čisto jasna....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ... Paranoja je veljala glede tega ...da ste eni povsod videli levičarje....tisti pa , ki smo bili zraven smo dobro vedeli kateri smo-so.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif Razočarana sem pa nad folkom...ki zadev ne zna dokončati...ker se nakaj zaletavajo....pa se potem ob prvi priliki premišljajo.....in cviknejo takoj , ko je potrebno potegnit poteze in zahtevat na kakšen drugačen način....ki bolj zaleže....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/angry2.gif Razočarana sem bila v tem smislu, da sem tudi med nekaterimi organizatorji začutila umik in deljeno mnenje zaradi pritiska.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif In razočarana sem zato, ker sem tudi sama predvidevala...da bo zadeva pogorela samo v eni točki....V točki, ki bi sicer prinesla dobrobit vsem...če bi bili Slovenceljni enkrat za spremembo pravočasni, enotni povezani in bolj borbeni.... In bog ne daj Emanuel...da bi si mislil , da se motim glede odstavitve Janšeta in stranke SDS.....ne zdej obračat na svoj mlin.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ....(Prav ste pa imeli kot opažam tisti, ki ste računali na to, da se bo vstaja polegla ...takoj , ko bodo med ljudstvo potalali cenene lizike )http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sorry.gif Sem se držala reka ; Upanje umre zadnje....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon27.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rainbow.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/goldfish.gif Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 24. maj 2013 Prijavi Deli 24. maj 2013 Nevem kako bi naj sestavil razumljivo,menim, da smo pod nekim urokom ali podobno.Veliko nas je, ki se vsak dan borimo in borimo proti samemu sebi,proti indoktrinaciji, manipulaciji, proti željam in podobno...Izjemno težko je prebiti ta prag, uničiti program, prepisati na dejansko stanje...Se čudiš, zakaj se nič ne zgane od ljudstva,enostavno smo brez energije. Vsi nam jo pijejo, cel dan in celo noč!!!Množice so neumne, zato je edino upanje kar nam ostane totalna preobrazba vsakega posameznika.Prav nihče ti ne more piti energije, če ti sam ne dovoliš, da ti jo. Torej je samo v tebi krivda, se ti ne zdi. A še nisi poštudiral, da ti je tudi politika samo izgovor za tisto, kar sam ne znaš pošlihtat. Zavedaj se, da boš položnice in hrano kupoval ne glede na to, kje živiš, pač standardu primerno, skratka za osnovne potrebe preživetja si moraš postlati, prav vse ostalo kar se ti dogaja, je pa tvoja izbira in tvoja krivda ali pa veselje. Poglej Domoljubka je sodelovala v akciji v katero je verjela in danes je razočarana, ker ni bilo njenih pričakovanih rezultatov. Sedaj ima vso pravico tudi to obsojat in komentirat, a če bi ne sodelovala, se tudi sekirala nebi nič okoli tega. Bodo že pošlihtali tako kot bo možno, če bodo kje preveč zakurili, jo bodo pa tko predhodno po buči dobili in tega se prav dobro zavedajo. Z netom in svetovnimi povezavami je prišel globalni čas in neka posamezna enota v globalu ne pomeni nićesar. Napočil je čas, ki nas počasi sili, da se vrnemo k tistemu kar nam je dano in to je zemlja in skrb za preživetje samega sebe. Danes že jokajo tisti, ki so prodajali parcele, denar zagonili, nimajo pa kvadratnega metra, da bi solato posadili. Koliko je pa kilogram solate pa dobro vemo, pa še dražjia bo. Skratka, zadeve se odvijajo globalno v pravo smer, le da naše generacije še ne bodo dočakale poenotenja in tistega znanja, da bomo vedeli, da tisto, kar je največ vredno, vsezkozi imamo. Energijo pa lahko samo ti sam sebi kuriš, drugi ti jo ne morejo, če jim ti ne dovoliš, to je dokazana resnica. 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 24. maj 2013 Prijavi Deli 24. maj 2013 Tudi res...se strinjam. Prav nihče ti ne more piti energije, če ti sam ne dovoliš, da ti jo. Torej je samo v tebi krivda, se ti ne zdi. A še nisi poštudiral, da ti je tudi politika samo izgovor za tisto, kar sam ne znaš pošlihtat. Zavedaj se, da boš položnice in hrano kupoval ne glede na to, kje živiš, pač standardu primerno, skratka za osnovne potrebe preživetja si moraš postlati, prav vse ostalo kar se ti dogaja, je pa tvoja izbira in tvoja krivda ali pa veselje. Poglej Domoljubka je sodelovala v akciji v katero je verjela in danes je razočarana, ker ni bilo njenih pričakovanih rezultatov. Sedaj ima vso pravico tudi to obsojat in komentirat, a če bi ne sodelovala, se tudi sekirala nebi nič okoli tega. Bodo že pošlihtali tako kot bo možno, če bodo kje preveč zakurili, jo bodo pa tko predhodno po buči dobili in tega se prav dobro zavedajo. Z netom in svetovnimi povezavami je prišel globalni čas in neka posamezna enota v globalu ne pomeni nićesar. Napočil je čas, ki nas počasi sili, da se vrnemo k tistemu kar nam je dano in to je zemlja in skrb za preživetje samega sebe. Danes že jokajo tisti, ki so prodajali parcele, denar zagonili, nimajo pa kvadratnega metra, da bi solato posadili. Koliko je pa kilogram solate pa dobro vemo, pa še dražjia bo. Skratka, zadeve se odvijajo globalno v pravo smer, le da naše generacije še ne bodo dočakale poenotenja in tistega znanja, da bomo vedeli, da tisto, kar je največ vredno, vsezkozi imamo. Energijo pa lahko samo ti sam sebi kuriš, drugi ti jo ne morejo, če jim ti ne dovoliš, to je dokazana resnica. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. maj 2013 Prijavi Deli 24. maj 2013 Prav nihče ti ne more piti energije, če ti sam ne dovoliš, da ti jo. Torej je samo v tebi krivda, se ti ne zdi. A še nisi poštudiral, da ti je tudi politika samo izgovor za tisto, kar sam ne znaš pošlihtat. Zavedaj se, da boš položnice in hrano kupoval ne glede na to, kje živiš, pač standardu primerno, skratka za osnovne potrebe preživetja si moraš postlati, prav vse ostalo kar se ti dogaja, je pa tvoja izbira in tvoja krivda ali pa veselje. Poglej Domoljubka je sodelovala v akciji v katero je verjela in danes je razočarana, ker ni bilo njenih pričakovanih rezultatov. Sedaj ima vso pravico tudi to obsojat in komentirat, a če bi ne sodelovala, se tudi sekirala nebi nič okoli tega. Bodo že pošlihtali tako kot bo možno, če bodo kje preveč zakurili, jo bodo pa tko predhodno po buči dobili in tega se prav dobro zavedajo. Z netom in svetovnimi povezavami je prišel globalni čas in neka posamezna enota v globalu ne pomeni nićesar. Napočil je čas, ki nas počasi sili, da se vrnemo k tistemu kar nam je dano in to je zemlja in skrb za preživetje samega sebe. Danes že jokajo tisti, ki so prodajali parcele, denar zagonili, nimajo pa kvadratnega metra, da bi solato posadili. Koliko je pa kilogram solate pa dobro vemo, pa še dražjia bo. Skratka, zadeve se odvijajo globalno v pravo smer, le da naše generacije še ne bodo dočakale poenotenja in tistega znanja, da bomo vedeli, da tisto, kar je največ vredno, vsezkozi imamo. Energijo pa lahko samo ti sam sebi kuriš, drugi ti jo ne morejo, če jim ti ne dovoliš, to je dokazana resnica. Sam, na žalost moraš dovolt, da ti pijejo energijo, če hočeš zaslužt za položnicehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.pngRes lahko šefa, ki ti v službi pije kri, nekam pošleš in greš, v praksi pa je stvar taka, da mora večina ljudi dovolt, da jim nekdo pije kri, ker smo ujetniki sistema. Če greš pa na svoje, te pa vsak nateguje s plačilom, glede na to, kakšno sodstvo mamo pa kako sistem pri nas deluje. Čeprav, ravno mus ti ni to dovot, lahko greš za klošarja, ko ne preneseš več, da ti kri pijejohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png Maš pa prav, solata bo skoz dražja, mogoče se bo za kratk cajt mal pocenila, da se bo potem spet še bol podražila. Hrana se je itak 60 let, od konca 2. sv. vojne pa nekak do leta 2005 sam cenila, sedaj so se začela nihanja in teh nihanj bo skoz več na gor, in skoz manj na dol. Kolk je hrana vredna, ti pove podatek, da je meter kmetijskega zemljišča 1 - 2 evra, metr zazidljive parcele (recimo leta 2008 v okolici Ljubljane) pa 300 evrov. Al pa recimo 200 ton pšenice za kilo zlata. Kdaj v zgodovini človeštva pa si še dobil 200 ton pšenice za kilo zlatahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Se bodo pa stvari hitrej spremenile, kot domnevaš, spremembe bodo vse hitrejše, in naš materialistični svet se bo zlomil. To bo čas velike krize, zakluček apokalipse, ki predstavlja 20. stoletje po Jezusovi smrti, se začne z vsponom totalitarizmov in veliko recesijo 30ih let, se nadaljuje z 2. sv. vojno, vsponom materializma in prevlado materialistične miselnosti, uničevanje narave, zaključek tega pa je pred nami kot dokončen zlom, in potem šele nov začetek. Tega ne more nihče več reformirati, na novo se bo gradil, ko bo vse razpadl in bo vse prečiščen. 2 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. maj 2013 Prijavi Deli 24. maj 2013 Brat, da neboš še pozabil Omeniti, da je Tole politično dogajanje v teh Zadnjih časih EDINOLE Samo Še Zavlačevanje z Časom, In sicer zato, da pridobijo na času, da bi se Čim Dlje obdržali na Parazitiranju Slovenskega Naroda !!!!! !!!!! Over + Out !Itak, kaj pa drugega, sam tukaj nas je evropa očitno hit postavla na realna tla, da ne bomo parazit evrope, zato se je Alenka tko na hit premislila. Zdaj ostane samo še ubogi slovenski narod, da se ga izmozga, saj nemci očitno niso dovolil, da bi jih zajedal, tako kot so naši vrli politiki imel v planu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png Toda Alenki noben ne očita, da je neoliberalka, saj se je boga reva na vse kriple borila prot vpisu fiskalnega pravila z veljavnostjo 2015http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png . 1 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Itak, kaj pa drugega, sam tukaj nas je evropa očitno hit postavla na realna tla, da ne bomo parazit evrope, zato se je Alenka tko na hit premislila. Zdaj ostane samo še ubogi slovenski narod, da se ga izmozga, saj nemci očitno niso dovolil, da bi jih zajedal, tako kot so naši vrli politiki imel v planu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png Toda Alenki noben ne očita, da je neoliberalka, saj se je boga reva na vse kriple borila prot vpisu fiskalnega pravila z veljavnostjo 2015http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png . Ti, a veš, da se mi zadnje dni dozdeva, da tale šivankarca bleje čedalje bolj zmedeno : danes tako, jutri spet kontra, in tako, kakor piha veter , ... malo sem, malo tja, ... Ja, Logično ; Samo da pridobiva na času in neumen narod še bolj zavaja : Za Čiiiiiiim daljše pridobivanje na Času ; za Čiiiiim Daljše Parazitiranje ; Kajti : delati se dandanes itak skoraj nobenemu več ne da ! Evo, to ti je "politika" , ... politika nategovanja, politika prevar , politika laži, politika praznih obljub, ipd ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Ti, a veš, da se mi zadnje dni dozdeva, da tale šivankarca bleje čedalje bolj zmedeno : danes tako, jutri spet kontra, in tako, kakor piha veter , ... malo sem, malo tja, ... Ja, Logično ; Samo da pridobiva na času in neumen narod še bolj zavaja : Za Čiiiiiiim daljše pridobivanje na Času ; za Čiiiiim Daljše Parazitiranje ; Kajti : delati se dandanes itak skoraj nobenemu več ne da ! Evo, to ti je "politika" , ... politika nategovanja, politika prevar , politika laži, politika praznih obljub, ipd ...Jaz na to gledam drugače. Ko sem nekoč menjal službo (na mesto vodje nadzorništva za telekomunikacijske naprave), sem kljub dejstvu, da sem tehnično obvladal zadeve, rabil več kot eno leto, da sem spoznal tudi sam sistem delovanja te tehnike. Do tedaj sem se moral zanašati na sodelavce in verjeti njihovim ustaljenim praksam. Ko sem zadeve kolikor toliko obvladal, sem šele lahko samostojno odločal in vodil kšeft. Enako se dogaja več ali manj tudi v politiki in mandatarka, ki pade v mrežo "svetovalcev" nekaj časa težko presodi, kaj je najbolje in kaj ni, saj s časoma potem pade not in tudi samostojno kaj odloča, samo dokler mora pa verjeti drugim, je pač tko. Prav zaradi tega pišem, da je potreben čas, da se nekdo izkaže in da se šele sedaj realno tudi kaže kako porazno zapuščino nam je pustila JJ vlada. Tam nekdo zgoraj opisuje da se v bistvu nadaljuje strategija vlade JJ. Ja kaj naj se pa nadaljuje če ne to kar je v teku, naj se vse začne na novo in iz nule oziroma minusa. Je pa dejstvo da so ta nadaljevanja pač nekoliko po drugačnih kriterijih, kot si jih je začrtala prejšnja vlada, tudi z protipravnimi ukrepi, kar mora sedaj ta vlada urejat in vračat po odločbah sodišča. Realno je nemogoče ocenjevat delo po nekaj mesecih vladanja, ko se v bistvu sploh še ne vlada, ampak samo gasi požar in v bistvu šele ustvarja podlaga da se bo lahko vladalo. Z javnim razglašanjem in najavljanjem bankrota države v vladi JJ, smo si ustvarili zelo negativne trende v EU. Nekateri so začutili dober kšeft in so nam z nižanjem bonitetnih ocen nižali vrednost naše srebrnine, da bi na koncu poceni pokupili naše bogastvo in s tem tudi našo neodvisnost. V resnici je pa kar nekaj pomebnih držav v EU, ki so tega nižanja ocen bolj potrebni kot mi, samo lepo tiho so in zanjo skriti. Zakaj pa hoče Anglija ven, a ne zato, ker se zaveda kaj jo čaka, ko bo prišla na vrsto in na ta način pripravlja teren k jo bo EU kao prosil naj ostane, saj ji bodo pomagali. Tam ni govora o trojki, niti v Bolgariji, Romuniji, Italiji in še kje...A ni to čudno.. Tako kot sem že nekajkrat napisal, sem optimist in realno verjamem, da se bomo izvlekli po poti, ki bo najmanj boleča, predvsem zato, ker smo v globalni ladji in v tem predstavljamo le mali, mali promilček vseh problemov, ki se na ladji nahajao. Po drugi plati imamo pa glede na našo majhnost, kopico sposobnih in ustvarjalnih ljudi, ki se dokazujejo tako v svetu, kot tudi doma. Pa če še posežemo na naše področje "lunino". Namenjeno nam je, da se izvlečemo, ker imamo kopico prednosti pred ostalimi, tako je zapisano v vesoljnem programu. Smo mala državica, na najlepšem koncu sveta, z vsemi pogoji koriščenja lepotre narave, nahajamo se v predelu, kjer so naraščujoče globalne spremembe najmanj ekstremne, v predelu ko nas ščitijo gozdovi, na križišču vseh EU interesov. Samo na nas je, da bomo znali to nadgrajevati in tudi spoštovati dano prednost, na nas je, da z našimi strokovnjaki naredimo "švico". In zato, ker nam je bilo dano vse to bogastvo, je tudi v usodi zapisano, da bomo to tudi nadgradili. To kar se nam danes dogaja je le preizkušnja in učenje, kaj ne smemo več početi. Verige se trgajo, domine padajo in dejansko smo na pravi poti. 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Bojante, ni zmedena, samo politično pragmatičnahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Itak pa ne gre za šiviljo, ampak za lobije klientilizma, ki stojijo za njo, in so globoko vžrti v našo družbo, ki jo obvladujejo interesna omrežja. Večina omrežji v sloveniji pa so otročki KPS, v sloveniji ni bilo nobene lustracije, za Ljubljansko banko pa se itak ve, da jo je organizirala UDBA. 1 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Enako se dogaja več ali manj tudi v politiki in mandatarka, ki pade v mrežo "svetovalcev" nekaj časa težko presodi, kaj je najbolje in kaj ni, saj s časoma potem pade not in tudi samostojno kaj odloča, samo dokler mora pa verjeti drugim, je pač tko. Prav zaradi tega pišem, da je potreben čas, da se nekdo izkaže in da se šele sedaj realno tudi kaže kako porazno zapuščino nam je pustila JJ vlada. Tam nekdo zgoraj opisuje da se v bistvu nadaljuje strategija vlade JJ. Ja kaj naj se pa nadaljuje če ne to kar je v teku, naj se vse začne na novo in iz nule oziroma minusa...... Z javnim razglašanjem in najavljanjem bankrota države v vladi JJ, smo si ustvarili zelo negativne trende v EU. Nekateri so začutili dober kšeft in so nam z nižanjem bonitetnih ocen nižali vrednost naše srebrnine, da bi na koncu poceni pokupili naše bogastvo in s tem tudi našo neodvisnost. A daj nehi, kako pa je lahko takrat, ko je bla v opziciji, vse jasn vedla pa poznala, pa bla itak najpametnejša, in prav svinsko pluvala čez Šušteršiča, Janšo in vlado, ki so se je trudil rešt slovenijo pred katastrofohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Pa zakaj je blo pol treba menjat vlado, če nova itak rab en let, pol pa mora itak ukrepat? A ni to pol to sama škoda? No vsaj za lobije, ki stojijo za njo, bo Alenka poskrbela, pa še nekaj časa jim bo zrihtala. Cenen političn populizm je prodajala. Točn je vedla, da je njeno nakladanje o koncu varčevanja ena navadna laž za glupo rajo. Saj ni novinka, še eno leto prej je v pahorjevi vladi skrbela za proračun, kjer je zijala globoka luknja med odhodki in prihodki. S svojim delovanjem zgolj dokazuje svojo dvoličnost Da pa je Janša javno razglašal bankrot države, je pa navadna bedarija. O tem sva že razpravljala, sem že napisal, da je Janša zagovarjal fiskalno pravilo, in opozarjal, da če ne bo sprejeto, lahko Slovenija gre po poti grčije, ne pa, da bo Slovenija bankrotirala. Tukaj je seveda en velik če . Ko sem te prosu, da svoje navedbe podpri s kakšnimi citati, od tebe seveda ni blo ne bev ne mev. Te naprošam še enkrat! Evo, dam najprj jest en primer iz enga tujga medija 1.“Franfurter Allgemeine Zeitung”,Frankfurt, ZRN, 6.8. 2012: “Slovenija je Španija Srednje Evrope”“…Konzervativni predsednik vlade Janez Janša, ki vodi vlado od januarja, mora sedaj poskusiti odpraviti škodo, ki je bila povzročena v treh letih leve koalicijske vlade. Janševo opozorilo opoziciji, da je sedaj potrebno hitro ukrepati, da bi preprečili krizo, kot je v Grčiji, pa je naletela na kritiko, češ da je s tem vznemiril finančne trge…”. Zdaj pa še ti daj en primer, kjer je Janša trdu, da bo slovenija bankrotirala. A poznaš izrek, da nekdo laže tako, da sam seb verjame? Verjetno si prepričan, da je to, kar trdiš res, in tud sam verjameš politični propagandi, ki jo širiš. Pa poglejmo, kolk časa smo izgubil s sprejetjam fiskalnega pravila, ki smo ga včeraj na konc itak sprejel, in kolk več obresti bomo plačal, kot pa če bi ga prej sprejel? S tem, da je PS to podpirala že pred volitvam, so ble stranke to že takorekoč dogovorjene, potem se je PS premislila, potem so to še ostro napadal, pol so se pa včeraj še enkrat premislil. Medtem ko SDS ni spreminjal svojih stališč, in so bla ves čas ista. Z odlašanjem sprejetja je bla povzročena velika finančna škoda Sloveniji, na koncu pa smo ga itak mogl sprejet, saj je jasn, da ne bo evropa plačevala za nas, da bomo žvel preko svojih zmožnosti. 1 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Jaz na to gledam drugače. Ko sem nekoč menjal službo (na mesto vodje nadzorništva za telekomunikacijske naprave), sem kljub dejstvu, da sem tehnično obvladal zadeve, rabil več kot eno leto, da sem spoznal tudi sam sistem delovanja te tehnike. Do tedaj sem se moral zanašati na sodelavce in verjeti njihovim ustaljenim praksam.Ja, po politični liniji si prišel do dobre službe, pol si se pa počas naučil, kar bi moral znati že v začetku, in na koncu si lahko res še sam delal, za kar si bil nastavljen. Nič čudnega, da tako podpiraš strukture komunistične kontinuitete. Pa če še posežemo na naše področje "lunino". Namenjeno nam je, da se izvlečemo, ker imamo kopico prednosti pred ostalimi, tako je zapisano v vesoljnem programu. Smo mala državica, na najlepšem koncu sveta, z vsemi pogoji koriščenja lepotre narave, nahajamo se v predelu, kjer so naraščujoče globalne spremembe najmanj ekstremne, v predelu ko nas ščitijo gozdovi, na križišču vseh EU interesov. Samo na nas je, da bomo znali to nadgrajevati in tudi spoštovati dano prednost, na nas je, da z našimi strokovnjaki naredimo "švico". In zato, ker nam je bilo dano vse to bogastvo, je tudi v usodi zapisano, da bomo to tudi nadgradili. To kar se nam danes dogaja je le preizkušnja in učenje, kaj ne smemo več početi. Verige se trgajo, domine padajo in dejansko smo na pravi poti. Ja, sam oblasti kriminalnih lobijev komunistične kontinuitete se moramo rešthttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Na žalost pa bomo zaradi teh lobijev še dost nastradalhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png 1 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 V resnici je pa kar nekaj pomebnih držav v EU, ki so tega nižanja ocen bolj potrebni kot mi, samo lepo tiho so in zanjo skriti. Zakaj pa hoče Anglija ven, a ne zato, ker se zaveda kaj jo čaka, ko bo prišla na vrsto in na ta način pripravlja teren k jo bo EU kao prosil naj ostane, saj ji bodo pomagali. Tam ni govora o trojki, niti v Bolgariji, Romuniji, Italiji in še kje.... Anglija nima evra, je funt po začetku krize kar nekaj izgubu napram evru, pa tud varčevalne ukrepe že nekaj let sprovajajo. Bolgarija nima nesorazmerij, žvijo v skladu s svojimi zmožnostmo, resda dokaj bedno, ampak uravnoteženo. V Italiji pa je bla Montijeva vlada, ki jo je pomagala vspostavt in podpirala EU, že neka mehka oblika trojke. Pa še jani dolg Italije, ki je resda velik, je večinoma notranji, tko da država obresti plačuje večinoma lastnim komitentom, in ta denar ne odteka ven, tko kot pri nas. Podobno kot Japonska, ki ima javni dolg še velik večji, ampak za zelo niske obresti, pa zato vseen velja za sigurno plačnicosvojih obveznost, ma večino časa zunanjetrgovinski presežek in notranji javni dolg. Veliko manj za obresti plačuje nekdo, ki ima 200% javni dolg po 1% obresti, kot nekdo, ki ima 70% dolg po 6% obrestni meri. Pa še ta povzetek obrazložitve;"V pojasnitvi odločitve za znižanje kreditne ocene je Moody's zapisal, da je od leta 2008 slovenski javni dolg narasel z 22 odstotkov bruto domačega proizvoda (BDP) na 54,1 odstotka BDP. Po mnenju bonitetne hiše bo sedanja vlada tudi verjetno manj ambiciozna pri določitvi svojih proračunskih ciljev, kot je bila prejšnja. Zato bi lahko javni dolg po predvidevanjih bonitetne hiše narasel od 70 do 75 odstotkov BDP." Temu pojasnilu ni kaj dodat, niti mu ni mogoče oprekat. Je treba stvari mal bolj pogledat, ne pa nasedat propagandi. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Ne mislim zmota takšne vrste...da ni bilo prav karkoli v zvezi z vstajo....Namen je bil najboljši ...vsi , ki smo bolj ali manj sodelovali nismo bili v zmoti.....Točno takega mnenja glede vsega sem še zdaj...in še zdaj se dela na istih zadevah.....le da se je izgubila tista moč v ljudstvu....ker so se hitro zadovoljili s ponujenim slepilom ......brez te enotnosti in vztrajnosti pa se podre še tako dober namen....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/excl.png ... Ne zdej prilagajat razlage....sej sem bila čisto jasna....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ... Paranoja je veljala glede tega ...da ste eni povsod videli levičarje....tisti pa , ki smo bili zraven smo dobro vedeli kateri smo-so.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif Razočarana sem pa nad folkom...ki zadev ne zna dokončati...ker se nakaj zaletavajo....pa se potem ob prvi priliki premišljajo.....in cviknejo takoj , ko je potrebno potegnit poteze in zahtevat na kakšen drugačen način....ki bolj zaleže....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/angry2.gif Razočarana sem bila v tem smislu, da sem tudi med nekaterimi organizatorji začutila umik in deljeno mnenje zaradi pritiska.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif In razočarana sem zato, ker sem tudi sama predvidevala...da bo zadeva pogorela samo v eni točki....V točki, ki bi sicer prinesla dobrobit vsem...če bi bili Slovenceljni enkrat za spremembo pravočasni, enotni povezani in bolj borbeni.... In bog ne daj Emanuel...da bi si mislil , da se motim glede odstavitve Janšeta in stranke SDS.....ne zdej obračat na svoj mlin.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ....(Prav ste pa imeli kot opažam tisti, ki ste računali na to, da se bo vstaja polegla ...takoj , ko bodo med ljudstvo potalali cenene lizike )http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sorry.gif Sem se držala reka ; Upanje umre zadnje....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon27.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rainbow.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/goldfish.gif Saj verjamem, da je blo velik ljudi na protestih z najboljšimi nameni, ampak izid prostestov, padec vlade in vspostavitev nove vlade s strani starih političnih struktur z drugega pola, je bil pa tko predvidljiv, da bolj ne bi mogel bitihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png Na protestih pa je blo tud velik takih, ki so bli predvsem proti Janši, in so v resnic podpiral trenutno vlado. Pa še več takih, ki si rečejo, saj ta vlada tud ni ravno to, no ja, vsaj nekaj smo pa dosegl. In to je blo predvidljiv, in eni so to tud predvidl in planiral. Pa lačnih otrok ni več, mislm vsaj v medijih, a ni velik lepš žvet, če mediji niso preplavljeni z zgodbami o lačnih otrocihhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Odstavitev vseh politikov pa je bla itak iluzija. Prodajal so neko Islandsko bajko o neposrdni demokraciji, pa si mal poglej, kako je v resnici na islandiji. Devalvacija jim je pobrala polovico dohodkov (še zmer so na nivoju severo zahodne evrope), in sedaj večina ljudi s težavo plačuje visoke kredite, ki so jih najel v bajnih časih. Pa vlada se je zamenjala na zadnjih volitvah, očitno ljudje le niso tko zadovoljni. Da ne omenjam tistga pisma, ki je krožu po netu, in na vse pretege hvalu Hollanda, in se sedaj ne omenja več, saj se je izkazal, da v franciji stvari niso tko super, kot so jih hotl prikazat. Cenena politična propaganda. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 emanuel...saj je brez veze, si pač zaslepljen in "začaran". Večina naših državljank in državljanov vidi vladavino JJ v drugačni luči kot ti, se je pač že dokazala in rezultati tudi povedo svoje. Res da so spretni politiki, ki znajo na vse možne poštene ali nepoštene načine manipulirati in prikazovati svoje "zasluge". Največ škode so naredili z bombardiranjem pokojninske reforme, zakona o malem delu in podobno v Pahorjevi vladi, pa če si to hočeš priznat ali ne. Samo spet bi se samo ponavljanjala že povedano. Ti pač drugače vidiš, kot večina ostalih in se pač o tem ne moreva pogovarjati, ker boš veedno gonil svoje in boš vedno za opravičilo resničnih dejstev, ki so nedvoumni, našel razlago tako kot je to že ustaljena navada v SDS (spomni se podpisov, obračanje resnic in podobno). Kar se moje nekdanje službe tiče ti lahko odkrito povem, da sem jo dobil zato, ker sem imel edini od vseh prijavljenih vse pogoje, ki so bili zahtevani za delovno mesto. Koliko je bila dobra ali ne ne bom ocenjeval, mi je pa bila pisana na kožo in sem lahko prav v tej panogi nadgrajeval svoje znanje in spremljal skozi čas spremebe informacijske tehnologije od analognih, kombiniranih, digitalnih do optičnih. V mojem pisanju sem ti hotel povedati le to, da kljub temu, da sem takratno tehnologijo ob nastopu službe poznal v nulo, nisem poznal sistemske uporabe v celotni mreži uporabe te tehnologije in sem potreboval čas, da sem to osvojil, ker je bil sistem v funkciji razlićnih operacij. Dal sem ti kot primer, kako je to v življenju in da je dimenzija časa tisto, kar potrebujemo v našem materialnem svetu, kar nam omogoči nadgradnjo. Če bi bilo to tako, kot je banka podatkov v skupni zavesti (univerzum), bi informacijo enostavno prekopirali in bi že bila naša, vendar je namen časa prav ta, da informacije z multipliciranjem časa lahko nadgradimo in jo plemenitimo. Vlada bo svoje naredila, kakorkoli bo, bo bolje kot v prejšnji, verjemi mi, tudi po zaslugi napak v prejšnji vladi, se bo v tej kaj obrnilo na bolje. samo zopet smo pri času, ki ga zaradi nujnosti sprememb ni, je pa nujno potreben da se nek napredek zgodi. 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Žal Tomzi, si Ti Že Prej izgubil "stik z realnostjo" , tako kot naši politiki ki imajo Tudi "polne riti" ( beri denarnice) . No, brat Emanuel je žal ( ali pa v Bistvu - Na Srečo) - Nima . Tak "pitani" voditelj Žal Nebo Nikoli zmogel biti Dober Voditelj, pa če mu daš še Milijarde in Milijarde Let Časa parazitiranja in zavlačevanja . No, Logično je tudi , da jih Zato podpiraš . Končni Rezultat pa BO : Čas Jih Bo Žal prehitel, kajti Krizične razmere naraščajao Hitreje kot pa se Udejanjajo njihovi "pozitivni ukrepi" , ki se izničijo, še preden pride do Rezultatov. Torej, Brez T a k o j š n j i h Radikalnih Sprememb Žal Ni Rešitve . Tega pa Nočejo, ker potem bi bilo prehitro konec njihovega parazitiranja naroda in bi se morali potem prijeti za kako D e l o , pa še vso svojo nesposobno parazitsko žlahto bi morali odpustit iz "delovnih" , (Nedelovnih) mest . Vidiš, Tega pa Nočejo, kajti preveč so se Polenili , Polenobili , Tako kot Vsak , ki ima Preveč Denarja . Žal Tako Smo Videli - Spoznali , Kot se Je To Že Dogajalo skozi Vso Zgodovino Človeštva . Zato Tudi Tebi od zdaj naprej Tako Težko kaj verjamem , kajti "polna rit" govori popolnoma drugače kot prazna . (če si lačen si ful drugačen) Žal . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Tomaž ne očitaj drugim tistih napak, ki jih sam imaš.Sicer se strinjam, da je SDS naredila napako z miniranjem malega dela, in pokojninskega zakona.. Oziroma to ni bila napaka temveč nagajanje, ki se jim je itak kot bumerang povrnilo v tem mandatu ko so jih na enak način miniral drugi. sam dej no..Ne tulit besne gliste. Bratuškova je cel cajt bila birokrat, oziroma tehnokrat.. točn ve, kdo ,kaj, in zakaj dela..Ministrstva in v njih profesionalci delajo pod koordinacijo vlade. Ministri samo podpisujejo, ali pa ne, končne izdelke. In če minister pojma nima kaj podpisuje je to njegov problem in ne problem profesionalne"stroke" na ministrstvih. In če se politično nastavljene funkcionarje zlahka menja, se profesionalnih uradnikov zlepa ne more... In verjem mi, da imajo na ministrstvih tisti iz "leve" opcije profesionalno večino. če že komu, bi ngajal Janši, če jih ne bi bilo strah represalij.. Sicer jaz vodenje vlade Alenke Bratušek ocenjujem za sorazmerno dobro v danih okoliščinah in glede na pritiske z vseh strani. pa tut vidim, da v SDSu ne glede na vse, vendarle ne streljajo z vsemi kanoni po predsednici vlade.. Janša je celo priznal,da se trudi, a da to seveda ni dovolj.. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Žal Tomzi, si Ti Že Prej izgubil "stik z realnostjo" , tako kot naši politiki ki imajo Tudi "polne riti" ( beri denarnice) . No, brat Emanuel je žal ( ali pa v Bistvu - Na Srečo) - Nima . Tak "pitani" voditelj Žal Nebo Nikoli zmogel biti Dober Voditelj, pa če mu daš še Milijarde in Milijarde Let Časa parazitiranja in zavlačevanja . No, Logično je tudi , da jih Zato podpiraš . Končni Rezultat pa BO : Čas Jih Bo Žal prehitel, kajti Krizične razmere naraščajao Hitreje kot pa se Udejanjajo njihovi "pozitivni ukrepi" , ki se izničijo, še preden pride do Rezultatov. Torej, Brez T a k o j š n j i h Radikalnih Sprememb Žal Ni Rešitve . Tega pa Nočejo, ker potem bi bilo prehitro konec njihovega parazitiranja naroda in bi se morali potem prijeti za kako D e l o , pa še vso svojo nesposobno parazitsko žlahto bi morali odpustit iz "delovnih" , (Nedelovnih) mest . Vidiš, Tega pa Nočejo, kajti preveč so se Polenili , Polenobili , Tako kot Vsak , ki ima Preveč Denarja . Žal Tako Smo Videli - Spoznali , Kot se Je To Že Dogajalo skozi Vso Zgodovino Človeštva . Zato Tudi Tebi od zdaj naprej Tako Težko kaj verjamem , kajti "polna rit" govori popolnoma drugače kot prazna . (če si lačen si ful drugačen) Žal . Lp + #Pustimo času čas..pa bomo potem kako rekli o tem, kaj je imel kdo prav in kaj ne ...kar se pa polne riti tiče ti bom pa povedal takole.....Vsezkozi sem pošteno delal, nič ukradel in po normalni delovni poti prišel do pokojnine. Trenutno imam toliko kar potrebujem, se pravi da nisem lačen, da imam streho nad glavo in da tu in tam tudi vnučku in vnučki ali sebi kaj privoščim. Vozim se z nizkocenovnim avtom, ukvarjam se z svojim hobijem in kar neobremenjeno živim. Pred 25 leti sem ustanovil firmo, ki sem jo ob upokojitvi prepustil sinu, vendar mu še vedno pomagam, kadar to nujno potrebuje. Torej o polni riti govoriti ni pošteno niti fer, nič mi ni bilo podarjeno in vse sem si ustvaril z svojimi delom brez politike in brez kakršnihkoli privilegijev. Ne moreš me metati ne v eno in ne v drugo politično strujo, ker sem že po dejavnostii firme (TV Medij) moral ostati nepristranski do ene ali druge politične opcije, za razliko od nekaterih medijev danes. Res pa je, da dobimo ogromno takih in drugačnih informacij in da samo celovito lahko gledamo na zadeve, nikakor pa iz leve ali desne. Zato lahko v svojem mnenju tudi neobremenjeno komentiram o tem, kjer nisem na nobeni strani, torej komentiram na dejanjih našega včeraj, ne glede na to kdo jih je naredil. Ne bom tajil, da sem bil pred mnogimi leti tudi nekaj časa član Komunistične partije Jugoslavije, vendar sem kmalu iz stranke izstopil zaradi lastnih razlogov, ker sem ugotovil, da sem kot navaden smrtnik samo kmet na šahovnici, s katero so upravljali vodilni. Od takrat dalje mene v politiki ni več in brigal sem se predvsem zase in krmaril moj life v tistem, kar mi je bilo dostopno in na razpolago. Torej pusti polno rit na miru in se raje sam zase pobrigaj, da boš imel kaj od življenja, ne glede na to, kdo je na vrhu politične vladavine. 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Tomaž ne očitaj drugim tistih napak, ki jih sam imaš.Sicer se strinjam, da je SDS naredila napako z miniranjem malega dela, in pokojninskega zakona.. Oziroma to ni bila napaka temveč nagajanje, ki se jim je itak kot bumerang povrnilo v tem mandatu ko so jih na enak način miniral drugi. sam dej no..Ne tulit besne gliste. Bratuškova je cel cajt bila birokrat, oziroma tehnokrat.. točn ve, kdo ,kaj, in zakaj dela..Ministrstva in v njih profesionalci delajo pod koordinacijo vlade. Ministri samo podpisujejo, ali pa ne, končne izdelke. In če minister pojma nima kaj podpisuje je to njegov problem in ne problem profesionalne"stroke" na ministrstvih. In če se politično nastavljene funkcionarje zlahka menja, se profesionalnih uradnikov zlepa ne more... In verjem mi, da imajo na ministrstvih tisti iz "leve" opcije profesionalno večino. če že komu, bi ngajal Janši, če jih ne bi bilo strah represalij.. Sicer jaz vodenje vlade Alenke Bratušek ocenjujem za sorazmerno dobro v danih okoliščinah in glede na pritiske z vseh strani. pa tut vidim, da v SDSu ne glede na vse, vendarle ne streljajo z vsemi kanoni po predsednici vlade.. Janša je celo priznal,da se trudi, a da to seveda ni dovolj..To si korektno napisal, le da ne vem katere napake pri meni misliš...ha ha...saj v bistvu se jaz s tem ne obremenjujem, to je le debata na forumu, če bi mi bila v breme se sploh nebi oglašal...meni je forum le malo popestritve, zagotovo si pa ne bi dopustil, da bi mi bilo to moje breme...zunaj je dež in mraz in imam pač čas tud kaj naložiti...drugače pa v tem prispevku, si kar dosti zadel... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 emanuel...saj je brez veze, si pač zaslepljen in "začaran". Večina naših državljank in državljanov vidi vladavino JJ v drugačni luči kot ti, se je pač že dokazala in rezultati tudi povedo svoje. Res da so spretni politiki, ki znajo na vse možne poštene ali nepoštene načine manipulirati in prikazovati svoje "zasluge". Največ škode so naredili z bombardiranjem pokojninske reforme, zakona o malem delu in podobno v Pahorjevi vladi, pa če si to hočeš priznat ali ne. Samo spet bi se samo ponavljanjala že povedano. Ti pač drugače vidiš, kot večina ostalih in se pač o tem ne moreva pogovarjati, ker boš veedno gonil svoje in boš vedno za opravičilo resničnih dejstev, ki so nedvoumni, našel razlago tako kot je to že ustaljena navada v SDS (spomni se podpisov, obračanje resnic in podobno). Kar se moje nekdanje službe tiče ti lahko odkrito povem, da sem jo dobil zato, ker sem imel edini od vseh prijavljenih vse pogoje, ki so bili zahtevani za delovno mesto. Koliko je bila dobra ali ne ne bom ocenjeval, mi je pa bila pisana na kožo in sem lahko prav v tej panogi nadgrajeval svoje znanje in spremljal skozi čas spremebe informacijske tehnologije od analognih, kombiniranih, digitalnih do optičnih. V mojem pisanju sem ti hotel povedati le to, da kljub temu, da sem takratno tehnologijo ob nastopu službe poznal v nulo, nisem poznal sistemske uporabe v celotni mreži uporabe te tehnologije in sem potreboval čas, da sem to osvojil, ker je bil sistem v funkciji razlićnih operacij. Dal sem ti kot primer, kako je to v življenju in da je dimenzija časa tisto, kar potrebujemo v našem materialnem svetu, kar nam omogoči nadgradnjo. Če bi bilo to tako, kot je banka podatkov v skupni zavesti (univerzum), bi informacijo enostavno prekopirali in bi že bila naša, vendar je namen časa prav ta, da informacije z multipliciranjem časa lahko nadgradimo in jo plemenitimo. Vlada bo svoje naredila, kakorkoli bo, bo bolje kot v prejšnji, verjemi mi, tudi po zaslugi napak v prejšnji vladi, se bo v tej kaj obrnilo na bolje. samo zopet smo pri času, ki ga zaradi nujnosti sprememb ni, je pa nujno potreben da se nek napredek zgodi.Glej, 2. maja sem v razpravi s tabo zapisal, greš lahko nazaj prevert;"S tabo se strinjam v tem, da je Janša naredu napako, ko je rušu Pahorjevo pokojninsko reformo (ki resda ni bila najboljša), saj je potem sam moral delat to reformo in se zameril ljudem, se mu je preveč na oblast mudil." Torej je v tem pogledu tvoj očitek neutemeljen, sem tako smatral tudi na referendumih in nisem glasoval proti Pahorjevi pokojninski reformi! Znam sam ocent situacijo, ne pa, da sam ponavljam teze SDS, vsekakor pa smatram, da smo s to vlado prišli iz dežja pod kap. Zgublal smo čas, pa ta vlada je še bolj "mutna" kot prejšnja. Ima pa ta vlada še nižjo podporo, kot jo je mela Janševa po 2. mescih, pa še ji bo padla. In s časom ljudje tudi delovanje Janševe vlade ne bodo ocenjeval tko negativo, kot so jo v času njenega padca, saj bodo vidl, da so ble floskule o koncu varčevanja zgolj floskule, in da prejšnja vlada ni varčeval zgolj zato, kr je bila kao neoliberalna, ampak ker je bil položaj tako resen, da je to zahteval. 1 Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 dobri komentarji pod člankom http://www.24ur.com/v-kumrovcu-vec-tisoc-ljudi-obelezilo-dan-mladosti.html 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 25. maj 2013 Prijavi Deli 25. maj 2013 Kar se "šivilje" tiče. Iz prve roke vem, da Bratuškova NI veljala za nekompetentno, ravno nasprotno, ker je bila poklicna uslužbenka ministrstva, na mesto vodje sektorja za proračun ni prišla ne po politični liniji (nastavil jo je Bajuk) ne po seksualni.Očitno je imele kompetence za posel.Sicer pa glede na to, kake streljajo in kolk so funkcionalno nesposobni preštevilni ekonomisti(tut taki z doktoratom) nič ni narobe, da se v ekonomskih znanostih izprobajo ljudje izven fakultete Edvarda Kardelja, oziroma pardon, Borisa Kidriča. pa še eno, ker me je Tomaž glih pohvalil.. Božo Predalič, ki ga desnica šteje za velikega pravnega strokovnjaka, je končal srednjo vrtnarsko, diplomiral (baje) na biotehniški fakulteti in kasneje še na agronomiji, danes je pa doktor prava.. Pa vendar si ne upam zdej govort o njemu kaj pa vrtnar, dela kot bodoči načelnik upravne enote Grosuplje Aja kritika ki je letela na tebe Tomaž, je bila povazena z očitkom Emanuelu, da je tendenciozen. Kolikor ga berem, je eden redkih levih in desnih, ki je kljub jasno vidni opredeljenosti precej objektiven. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 26. maj 2013 Prijavi Deli 26. maj 2013 Kar se "šivilje" tiče. Iz prve roke vem, da Bratuškova NI veljala za nekompetentno, ravno nasprotno, ker je bila poklicna uslužbenka ministrstva, na mesto vodje sektorja za proračun ni prišla ne po politični liniji (nastavil jo je Bajuk) ne po seksualni.Očitno je imele kompetence za posel.Sicer pa glede na to, kake streljajo in kolk so funkcionalno nesposobni preštevilni ekonomisti(tut taki z doktoratom) nič ni narobe, da se v ekonomskih znanostih izprobajo ljudje izven fakultete Edvarda Kardelja, oziroma pardon, Borisa Kidriča. pa še eno, ker me je Tomaž glih pohvalil.. Božo Predalič, ki ga desnica šteje za velikega pravnega strokovnjaka, je končal srednjo vrtnarsko, diplomiral (baje) na biotehniški fakulteti in kasneje še na agronomiji, danes je pa doktor prava.. Pa vendar si ne upam zdej govort o njemu kaj pa vrtnar, dela kot bodoči načelnik upravne enote Grosuplje Aja kritika ki je letela na tebe Tomaž, je bila povazena z očitkom Emanuelu, da je tendenciozen. Kolikor ga berem, je eden redkih levih in desnih, ki je kljub jasno vidni opredeljenosti precej objektiven.Karkoli mi tu pametujemo tud slučajnoi nič ne vpliva na potek dogodkov, ki se bodo zgodili z našim vedenjem, ali pa ne. Zato je tudi debata lahko samo temu primerna in edino kar lahko storimo je to, da na volitvah volimo tiste, za katere mislimo da so pogojno najbolj primerni. Zato tudi komentarji ne morejo biti strokovni, so lahko le posamezna osebna mnenja, kako kdo vidi skozi svoja očala. Vedno so bili in bodo v ozadju kapitalski interesi, pa čisto vseeno je, na katero točko te naše ljube zemlj, se postaviš. Prav povsod je politika v rokah kapitala in prav nikjer ni navaden smrtnik tisti, ki o tem odloča. Sami imamo na razpolago dve varianti. Ali se podati za kmeta na šahovnici v političnih vodah in potem počasi po stopničkah navzgor, ali paprepustiti politiko drugim in ribariti v tistem standardu, kar nam politika da na razpolago. Vmesne poti ni, ne moreš plavati v vodi, ne da bi se pri tem tudi zmočil.Ena redkih od vseh n ki tu debatiramo je Domoljubka, ki je vsaj poizkusila sodelovati v politiki in hotela s svojo prisotnostjo nekaj izboljšati na političnem parketu. Vsi ostali pa le nakladamo in drug drugemu solimo pamet z našimi "strokovnimi" mnenji. Kar se premierke tiče sem že takrat ob nastopu funkcije napisal, da vidim v njej možno dobro kandidatko, ker pozna proračunske finte in ker je proračun temelj našega obstoja na politični materialni ravni. Še vedno sem optimist v tem predvsem tudi iz vzroka, ker ni obremenjena z preteklimi aferami. Ne rabimo predstavnikov, ki so že 20 let na stolčkih in ki se obračajo kakor veter piha, rabimo nove obraze, z novimi idejami in sodobnim znanjem. Za vse stare mačke se ve kako so dihali in tudi kako bodo dihali. Iz te situacije nas lahko povleče le znanje, nove ideje in predvsem nov kader. Podjetja so se z lastninjenjem izčrpavala, namesto da bi se prilagajala novim potrebam in trendom, ker je denar šel za odplačevanje lastninskih pufov namesto v razvoj, izdelki so postali nekonkurenčni na hitro se razvijajočem trgu. Za dobre projekte je tudi danes dovolj investitorjev, a kaj če se večina raje ukvarja sama s sabo, namesto da bi se s podjetjem. Zase in za svoje so poskrbeli, za firme jih pa ne briga. Tu je država naredila največjo napako. Dovolila je ustanavljanje podjetij ne glede na to, da lastniki še s prejšnjimi niso pošlihtali, dovolila je, da se pretaka premoženje na slamnate firme, proizvonja je pa v stečaju. Dobvoljuje, da firme z blokiranimi računi še vedno poslujejo preko tujih računov, preko hčerinskih podjetij in to se lepo legalno vleče naprej. Na sodiščih pri odmevnih zadevah sploh ne pride do vsebinskih razprav, ker se leta vlečejo samo procesne zadeve, pritožbe izločitve in podobno. Samo zakoni in luknje v zakonih so se pisali vse od naše osamosvojitve in pričakovati, da se bo preko noči vse uredilo, je le iluzija. Veseli me pa, da so začele verige trgati in da počasi domine tudi padajo in da gremo v smer, kjer bomo končno počasi dojeli, da ne potrebujemo materialnega bogastva, da ga potrebujemo le toliko, da normalno funkcioniramo in da je v bistvu višek materialnega bogastva samo breme, ki ga nihče od nas ne potrebuje. 1 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 26. maj 2013 Prijavi Deli 26. maj 2013 LOL Edino Domoljubka da je sodelovala v politiki?A ti ulične demonstracije imenuješ politika? Jst sem v politiki od leta 1995 kot član SDSSa od Pučnika kasneje SDSa, iz katerega sem izstopil na celjskem kongresu po tem ko sem se prepričal da v stranki s komunističnim načinom vodenja nimam kej iskat.Jeretič in Vlačič sta me potegnila v SD, iz katerega sem izstopil, po Pahorjevih neumnostih v treh letih na čelu vlade. Pri tem mislim na Thalerje, Rope, Simone Dimic, Križaniče in ostale biserje. Bil sem osem let na čelu sindikata bivšega podjetja, ki je izmislilo vse kršitve ZDRja. fajtal sem se, tut dobesedno, z delodajalci in s sindikalisti.. in pol ti meni neko odkritje, da se je samo Domoljubka poskusila v politiki..bruh bruh 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 26. maj 2013 Prijavi Deli 26. maj 2013 LOL Edino Domoljubka da je sodelovala v politiki?A ti ulične demonstracije imenuješ politika? Jst sem v politiki od leta 1995 kot član SDSSa od Pučnika kasneje SDSa, iz katerega sem izstopil na celjskem kongresu po tem ko sem se prepričal da v stranki s komunističnim načinom vodenja nimam kej iskat.Jeretič in Vlačič sta me potegnila v SD, iz katerega sem izstopil, po Pahorjevih neumnostih v treh letih na čelu vlade. Pri tem mislim na Thalerje, Rope, Simone Dimic, Križaniče in ostale biserje. Bil sem osem let na čelu sindikata bivšega podjetja, ki je izmislilo vse kršitve ZDRja. fajtal sem se, tut dobesedno, z delodajalci in s sindikalisti.. in pol ti meni neko odkritje, da se je samo Domoljubka poskusila v politiki..bruh bruhTorej si poizkusil in ugotovil, da j brez veze se s tem obremenjevat....jaz sem do tega prišel že pred dvajsetimi leti...ha ha 2 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 26. maj 2013 Prijavi Deli 26. maj 2013 Torej si poizkusil in ugotovil, da j brez veze se s tem obremenjevat....jaz sem do tega prišel že pred dvajsetimi leti...ha haRavno nasprotno, ugotovil sem, da je samo aktivno vključevanje v parlamentarno demokracijo, lahko učinkovito, pod pogojem, da tega ne počneš za izboljšanje svojega materialnega in družbenega statusa, temveč poskušaš bit dejansko v službi ljudstva. Je pa res kakšno ljudstvo za pokozlat smo, politiki tut ne morejo bit kej prida. Verjamem da so tudi tisti s častnimi nameni hitro odnehali ko so se soočili z ljudskimi iniciativami ala Domoljubka et company. Tko da še tuhtam, če bo politika dejansko postala moja poklicna pot.Saj že kle na forumu vidim, da sem dejansko slabo ali povsem nerazumljen. Pa tle še imam kakšne kandidatke ki bi me volile..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 26. maj 2013 Prijavi Deli 26. maj 2013 Ravno nasprotno, ugotovil sem, da je samo aktivno vključevanje v parlamentarno demokracijo, lahko učinkovito, pod pogojem, da tega ne počneš za izboljšanje svojega materialnega in družbenega statusa, temveč poskušaš bit dejansko v službi ljudstva. Je pa res kakšno ljudstvo za pokozlat smo, politiki tut ne morejo bit kej prida. Verjamem da so tudi tisti s častnimi nameni hitro odnehali ko so se soočili z ljudskimi iniciativami ala Domoljubka et company. Tko da še tuhtam, če bo politika dejansko postala moja poklicna pot.Saj že kle na forumu vidim, da sem dejansko slabo ali povsem nerazumljen. Pa tle še imam kakšne kandidatke ki bi me volile..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gifZanimivo b blo tole, ja res...k bi lohk s foruma nafilal "lunake" v parlament .... pa vedeževalke, bioenergetike, zdravilce, preroke, homeopate, vegetariance in podobno ...probleme bi pa enostavno preko tretjega očesa z meditacijo sfural...Hecam se ne zamert...sam tisti od nas, k se res aktivno ukvarja z našimi temami, zagotovo nimamo kaj iskati v politiki, tisti, ki so pa za politiko delan, pa prav veliko ne tu....Ovčk za na volitve se na tem forumu ne da dobiti, lahko se pa za kako hojo po žerjavici, obisk premikajoče se mize, obisk sejma kristalov in podobno hitro zmenimo...Za politiko moraš biti pregnan, velikokrat manipulativen, poslušen, ambicijozen....tu pa taki nismo, smo preveč odkriti pošteni in direktni. Mi se zavedamo, da je največji greh prizadeti nekoga, mu narediti čustveno krivico, zlorabiti zaupanje.....v politiki je pa to stalnica, zato se pa imenuje politika... 2 Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.