none 1. oktober 2013 Prijavi Deli 1. oktober 2013 Iz revščine se bo komaj začela rojevat tista ta prava revolucija!Človek, ki nima nič, je v bistvu komaj tisto ta pravo svoboden,iz nič je vse....... in na koncu bo ostal le še davek na revščino ... http://www.delo.si/gospodarstvo/finance/vlada-hoce-odpraviti-davek-na-veliko-premozenje.html Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 1. oktober 2013 Prijavi Deli 1. oktober 2013 Upajmo, da ne! To bi bil dokaz, da se nič ne učimo skozi linearnost dogodkov.REvolucija ne evolucija, človek nadrealist, ker realnost ne ponuja pravih rešitev za naš obstoj...a misliš tisto tapravo revolucijo z giljotino ... pa tak ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 2. oktober 2013 Prijavi Deli 2. oktober 2013 Pred časom je naša premierka izjavila evropski skupnosti,da Slovenija ne rabi denarne pomoči od njih,ampak, da rabi samo čas.Verjetno je z tem mislila,da v tem času,ki ga bo izsilila,lahko pobrala narodu z davki vse,kar je narodu še ostalo.Ne zaveda pa se tega,da bi bilo za nas boljša druga varianta in ta je ,da eu. zaprosi za denarno pomoč,nas pretežno že skoraj siromake pa pusti na miru.Z davki naj oguli samo tiste,ki so ne-marno prebogati.Med drugim se tudi naša vlada boji evropske trojke,ker pravijo,da ne bi radi videli da bi ta trojka šarila po njihovih papirjih.Jaz pa pravim,da če se tega bojijo v vladi je že skrajni čas,da ta trojka pride in ugotovi,kako razsipna je naša vlada in da ne zna delati z denarjem posebno ne z prikazovanjem namišljene krize,z katero nas filajo.Verjetno jim bo ta trojka povedala'" ja pa saj vam nič ne fali,samo preveč ste razsipni in zapravljivi za stvari,katere niso življenjsko potrebne,raje se bolj pošteno obnašajte do svojih ljudi in jim nehajte prodajat meglo, dajte jim da živijo ,ne samo da so živi in plačujejo davke. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 2. oktober 2013 Prijavi Deli 2. oktober 2013 Realnost predstavljajo misli...Torej pot v nadrealnost,ki tudi sloni na mislih ampak bolj vključujočih in nekonfliktnih...realnost je samo poligon za preizkušanje misli ... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 2. oktober 2013 Prijavi Deli 2. oktober 2013 Potrebno je le opazovati ljudi, ki se sučejo okrog nje...Ženska je preveč po moji oceni zaskrbljena z svojo samopodobo...Celotni državni aparatus je...Verjemite 95% javnega sranja nepotrebnega v kapitalizmu,nek miš maš nikoli ne deluje, ker ustvarja preveč konfliktov.Tako ali tako, si bomo že za 5-10 let morali zdravstvo čist sami plačevat,šolo itak, saj je razumljivo, da vsak ne more it pod mlelno-vzgojni stroj indoktrinacije...V tem super sistemu ostaja samo temeljno vprašanje,trošiti ali ne trošiti, kdor ne troši ni Slovenec.Realno pa ljudje ostanite doma in bomo takoj imeli uho vlade...To pa se ne bo zgodilo, saj pa naj je vsem tako lepo,imamo hrano, avto, 2-3-5 otrok, otroške dodatke, hišo, stanovanje,elektriko, kaj še...Ta sistem je treba ohranjat do vekomaj...! Rabimo pa macelj, s katerim bi bilo potrebno prebudit narod,ki je čist v megli nakupovanja in trošenja...Se mi pa zdi, da moje misli niso legitimne, saj ne zadevajo volje večine,torej bomo posamezniki prisiljeni na beg v neznano...Pred časom je naša premierka izjavila evropski skupnosti,da Slovenija ne rabi denarne pomoči od njih,ampak, da rabi samo čas.Verjetno je z tem mislila,da v tem času,ki ga bo izsilila,lahko pobrala narodu z davki vse,kar je narodu še ostalo.Ne zaveda pa se tega,da bi bilo za nas boljša druga varianta in ta je ,da eu. zaprosi za denarno pomoč,nas pretežno že skoraj siromake pa pusti na miru.Z davki naj oguli samo tiste,ki so ne-marno prebogati.Med drugim se tudi naša vlada boji evropske trojke,ker pravijo,da ne bi radi videli da bi ta trojka šarila po njihovih papirjih.Jaz pa pravim,da če se tega bojijo v vladi je že skrajni čas,da ta trojka pride in ugotovi,kako razsipna je naša vlada in da ne zna delati z denarjem posebno ne z prikazovanjem namišljene krize,z katero nas filajo.Verjetno jim bo ta trojka povedala'" ja pa saj vam nič ne fali,samo preveč ste razsipni in zapravljivi za stvari,katere niso življenjsko potrebne,raje se bolj pošteno obnašajte do svojih ljudi in jim nehajte prodajat meglo, dajte jim da živijo ,ne samo da so živi in plačujejo davke. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 2. oktober 2013 Prijavi Deli 2. oktober 2013 Prav misli predstavljajo problem pri interpretaciji iluzornega realnega sveta,nadrealistično gledanje ponuja bolj ne konfliktno iluzijo realnosti. Po drugi stranipa ti priporočam, da te nekdo trikrat v moškost brcne, pa boš mel relanost brez iluzij pred sabo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngkompliciraš po nepotrebnem ...ampak ... razloži bolj podrobno ... da bo bolj jasno kaj imaš v mislih ... kaj je zate nadrealnost ... sicer pa : realnost, to kar si predstavljamo kot realnost ali resničnost , je iluzija, samo doživljamo jo resnično ... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 2. oktober 2013 Prijavi Deli 2. oktober 2013 Tudi pričakovano...Otrok moj, sosedov,.... ne vidiš,da so to samo odsevi tistega česar te loči od drugih in nima nobene veze s tem,da bi se človek moral preizkušat, da bo pol bolj popolna duša, ki bo odkorakala v trinajsti razredvesolja ali pa nevem kam...Tvoja, moja, sosedova, ... izkušnja je čist brezpredmetna in komu mar kaj se kje "naučiš"...Toshranjevanje, ki mu rečemo zgodovina predstavlja pekel!A misliš. da kdo tam nekje dela zapiske o tem kar ti doživljaš in prebolevaš tu...Verjetno in 100 odstotno se motim in tudi ti se motiš v vsem kar tu pridigaš,ker si smrtnik kot mi vsi in se ti, kot tudi meni niti pod blazno ne sanja kaj in zakaj...Misli so enostavno preomejene in tako tudi naša bit, si pa precej aroganten drugače,da trdiš, da pa je tako prav kot misliš, a ne vidiš, da MISLIŠ!!! Dokler misliš, si misel, omejen in v konfliktu z vsemi, ki MISLIJO obratno, niso pa v ničemer narobe v primerjavi s tabo...V določenih situacijah iluzij pa obstaja samo enosferni miselni okvir,kjer pa veljajo samo točno določeni ključi in gesla, prav tiste iluzije... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png ... pričakovan odziv ... realnost bolečine smo obdelali že pred časom ... pa se mi zdi , da si takrat prešprical ... nekonflikta iluzija je samo tvoja želja ... bogec v tebi pa ti namerno ponudi konflikte ...brez konfliktov ni lekcije in ne spoznanj ... in če si to prebral, si fraj za danes ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png ... lahko si odpreš pir ... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 3. oktober 2013 Prijavi Deli 3. oktober 2013 Čudno je to,da noben od politikov zaradi krize ne pristane tako daleč,da bi spal in živel v avtu ali šotoru sredi gozda. Odg; Verjetno zato ker računa,da bo pa vseeno lahko na koncu živel v zaporu na račun davkoplačevalcev in se bo zaradi dolgočasja učil šivati na šivalni stroj,ne bo mu treba v šotor ,to je njegov končni izračun. Ne razumem zakaj se folk pusti tako daleč,da je zanj prepozno. Da bi se vsaj tisti zadržali komentarjev,ki se jim zdi nesmiselno ,da se revolucija odvija na ulici. Odg; kompromis med bogatimi in revnimi ne obstaja in se ne more zgoditi, ker so bogati ostali brez čutov za sočloveka,kateri so se znašli v stiski.Nobena revolucija se ni odvila v korist revnih brez kazanja zob in spuščanja krvi,zato, ker druga stran vidi in ocenuje ,kdaj bo za njihove riti nevarno in šele takrat jim v glavah začne rasti čut za sočloveka v krizi. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 3. oktober 2013 Prijavi Deli 3. oktober 2013 Mi vsi se enostavno ne spremenimo do te mere,da bi preobrat v boljši scenarij bil mogoč. Ta vzorec bivanja naše civilizacije verjetno že traja od babilonije,konstantno smo v nekem feedback loopu. Vsi mislimo kaj je potrebno storit,a ne storimo potrebnega koraka, ki se najprej mora zgodit v glavi.Po mojem ta bančna kriza, ni naša kriza, kriza človeka,ampak je samo preusmerjanje naše pozornosti na umetno. Kriza res je in to jekriza misli...Človek je ustvaril celotni sistem okrog misli, zgradil ga je, da bi lahko reguliral,si izboljšal pogoje bivanja v materiji ali iluzijah, ali pa tudi ne...Skozi misli smo uspeli ustvariti nekateremehanizme s katerimi praktično proizvajamo in kreiramo našo materialnost ali iluzijo zelo efektivno,problem je le v tem, da misli determinirajo, razdeljujejo, uničujejo, razdvajajo in ostro nejasno ustvarjajo konfliktv našem egu, ki je tudi misel. Predstavlja našo zgodovino, torej misel piše sama o sebi...To je največja težava,da smo v misli, ki misli, da je realno, stvarno upravičena do vsega, za vsako ceno, le, da se ohranja, ponavlja v nedogled... 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rudi.rudi. 4. oktober 2013 Prijavi Deli 4. oktober 2013 Delo na črno izvira, oziroma je ta beseda prišla iz same vlade in to za njihovo delo,ker njihovo delo poteka nekako takole; nekaj časa so v parlamentu,nekaj časa na sejah,nekaj časa v lokalu,nekaj časa doma ali v tujini na izletu in tako jim mine en šiht,ker pa od vsega njihovega dela ni efekta,se med sabo pogovarjajo - "ali si danes v službi;drugi pa mu odgovori bahaško"ja danes sem precej delal na črno, da se je kar črna megla vlekla,saj me tako in tako nihče ne more kontrolirat ! " Ker od navadnih ljudi delo na črno ne prinaša državi nobenega davka,kot tudi ni nobenega učinka od dela javnih uslužbencev v vladi,se je ta rek, delo na črno ohranilo in bo ostalo v našem besednjaku le po zaslugi njih iznajditeljev. Tako vedo, da ljudje z delom na črno ne delajo za državo,kot tudi oni z svojim delom na črno delajo samo za svoje riti in so še plačani po vrhu. Sklep; Državni uslužbenci hočejo svoje grehe zvaliti na hrbte navadnih ljudi,ker pa jim zmanjkuje denarja za njihove plače, se poslužujejo in izmišljajo razne davke. Temu je treba narediti konec !!! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. oktober 2013 Prijavi Deli 4. oktober 2013 naj začnejo odpirat fabrike, pa bo dela na črno majnj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.giffolk se mora nekak preživet http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. oktober 2013 Prijavi Deli 4. oktober 2013 več denarja imajo, večjo moč imajo nad pridnimi in poštenimi delavci. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 4. oktober 2013 Prijavi Deli 4. oktober 2013 mal pozn je že..mal pozn je že.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 4. oktober 2013 Prijavi Deli 4. oktober 2013 To je to...Včeraj sem gledal "tarčo" na RTV SLO in je tam gospod profesor Lukšič,izjavil nekako v tem smislu, da pač narod ne troši dovolj, zato pa bodo s temi dodatnimi davki. ki jih bodo pobirali od vseh,celo najrevnejših pognali gospodarsko rast, saj pa je vlada najboljši gospodar z denarjem kot vemo...Javni razpisi bodoleteli kot zimske snežinke...Po moje gre za zelo nevarno redistribucijo kapitala v roke določenih parazitov, predvsem tujcem!!!Zdaj vidite kakšne manijake imamo tam...Za gospodarsko rast, rast BDPja itd.. so pripravljeni narediti čist vse,samo, da bodo na račun boljših bonitet se lahko naprej gromozankso zadolževali....S tem zadolževanjem je treba prekinit takoj! Vsaka država, ki se financira s krediti je v sužnjelastniškem razmerju z bankami into pomeni, da "demokracije ni", vlada tiran in to neskončno sebičen in še poleg tega vedno laćen do skrajnosti... Delo na črno izvira, oziroma je ta beseda prišla iz same vlade in to za njihovo delo,ker njihovo delo poteka nekako takole; nekaj časa so v parlamentu,nekaj časa na sejah,nekaj časa v lokalu,nekaj časa doma ali v tujini na izletu in tako jim mine en šiht,ker pa od vsega njihovega dela ni efekta,se med sabo pogovarjajo - "ali si danes v službi;drugi pa mu odgovori bahaško"ja danes sem precej delal na črno, da se je kar črna megla vlekla,saj me tako in tako nihče ne more kontrolirat ! " Ker od navadnih ljudi delo na črno ne prinaša državi nobenega davka,kot tudi ni nobenega učinka od dela javnih uslužbencev v vladi,se je ta rek, delo na črno ohranilo in bo ostalo v našem besednjaku le po zaslugi njih iznajditeljev. Tako vedo, da ljudje z delom na črno ne delajo za državo,kot tudi oni z svojim delom na črno delajo samo za svoje riti in so še plačani po vrhu. Sklep; Državni uslužbenci hočejo svoje grehe zvaliti na hrbte navadnih ljudi,ker pa jim zmanjkuje denarja za njihove plače, se poslužujejo in izmišljajo razne davke.Temu je treba narediti konec !!! Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 5. oktober 2013 Prijavi Deli 5. oktober 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. oktober 2013 Prijavi Deli 6. oktober 2013 Ošpice dobim, čeravno precepljen, ko vidim, kolk Titoistov je še zmeraj v tej državi in kolk Jugonostalgičarjev. Sej pravim, spomin človeške ribice.Če me spomin ne vara.....so ošpice otroška bolezen, ne? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png 1 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 To je to...Včeraj sem gledal "tarčo" na RTV SLO in je tam gospod profesor Lukšič,izjavil nekako v tem smislu, da pač narod ne troši dovolj, zato pa bodo s temi dodatnimi davki. ki jih bodo pobirali od vseh,celo najrevnejših pognali gospodarsko rast, saj pa je vlada najboljši gospodar z denarjem kot vemo...Javni razpisi bodoleteli kot zimske snežinke...Po moje gre za zelo nevarno redistribucijo kapitala v roke določenih parazitov, predvsem tujcem!!!Zdaj vidite kakšne manijake imamo tam...Za gospodarsko rast, rast BDPja itd.. so pripravljeni narediti čist vse,samo, da bodo na račun boljših bonitet se lahko naprej gromozankso zadolževali....S tem zadolževanjem je treba prekinit takoj! Vsaka država, ki se financira s krediti je v sužnjelastniškem razmerju z bankami into pomeni, da "demokracije ni", vlada tiran in to neskončno sebičen in še poleg tega vedno laćen do skrajnosti... se strinjam z vsem razen s poboldanimMi ne rabimo tujcev, da se gremo prenosa kapitala v roke parazitov.Tujci do Slovenije niti prišli niso, smo že vse razgrabili in s tem modro upravljali.posledice so kot na dlani! 2 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Če me spomin ne vara.....so ošpice otroška bolezen, ne? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngotroška, pa sej je objokovanje Tita tut blo tko eno otročje dejanje mar ne, že takrat, da o sedanjosti ne govorimo.pač eni ne bodo nikol doumeli, da je razlika med nami in denimo Avstrijo, ta, da smo mi imeli Tita, oni pa na srečo ne. Dok je bilo Tita bilo je i šita, se govori dol po Jugoslaviji, in jaz sem dodal, Nema više Tita a mi se udavismo od šita Šit = govno sicer v originalnem pomenu ala Vuk Stefanović pravopis. in ne una travka na katero so aludiral.. stari cepci Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 se strinjam z vsem razen s poboldanimMi ne rabimo tujcev, da se gremo prenosa kapitala v roke parazitov.Tujci do Slovenije niti prišli niso, smo že vse razgrabili in s tem modro upravljali.posledice so kot na dlani!Kot sem par dni nazaj napisala...med pogovorom s sosedo, da bi bili v Avstriji auslenderji...ne...jz sem v svoji državi auslender...ali pa vsaj pastorka s hudo mačeho ...bruh...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif . Čeprav v nedeljo zvečer sem gledala dokumentarno oddajo o res ubogih ljudeh, ki želijo prebegniti v Evropo iz Mavretanije, Maroka... Če se v to situacijo zamislim, smo še carji. Sam spet...saj prav, da pozitivno gledaš na svojo situacijo, ampak če vidiš, da se dogajajo nepravilnosti in krivice, tudi ne moreš kar zamahnit z roko. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Mislim, da je v Sloveniji situacija taka kot je zarad brezbrižnosti in zaradi ponotranjenega reka, (mal prirejenega) "Lahk kradeš kolkr hočeš, sam men malo dej." prepozno smo se ozavestili, da je tist ki je kradel in nam malo dajal, kradel nam! In sploh se še ne zavedamo teže celotne situacije, ker velika večina državljanov te države, predobro živi... In vnovično, država, z 95% lastništvom nepremičnin, sami sebi ne more reči revna država. Mi smo država, kjer siromaki in sociala žive če ne v lastniških stanovanjih pa v bajtah z njivo in gozdom.. Tuki je treba mal reda narest, pa obdavčit in dosledno pobrat davek od "revščine" Potem bomo na plano lahk izbezljali dejansko siromašne, ti se skrivajo, na njih siromaštvo, pa se sklicujejo in s tem ohranjujejo svoje privilegije vsi preostali. kurc pa tak! Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Temu se reče kurc pa taka veselica http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Ja zakaj smo lastniki stanovanj? Ker so nam jih ekstra poceni prodali. Osebno nisem imela možnosti, da kupim stanovanje po Jazbinškovem zakonu. Plačevali smo najem, pa me je razp...., ker se je najemnina višala, ker sem morala plačevati beljenje skupnega stopnišča, menjavo radiatorja na skupnem stopnišču ipd.. Ja, nisem nora, valjda da bomo dali raje malo več za kredit kot če seštejem najem in kar itak moram plačat. Pa ej, saj se ne smem pritoževat, res, nismo lačni, delovni smo tudi, pa vrtek, pa kuham vse sama, z izkušnjami znam tudi za male pare fajn skuhat, načrtujem nakupe... Sam ej, naj se naredi totalni red, ker če pri čemerkoli popuščamo, nimamo nobene mere. Dost mam! Od znancev, ki so na veliko prikazovali minus v privat s.p.-jih in zravn lahko kadarkoli odhajali na morje, s prikolicami in v vikende, zravn pa prejemali doklade in štipendije...do znank, ki so bile kvazi samohranilke...do vseh "položajnikov", ki jim vsi filajo zastonj karte za smučanje, welnese in gledališča...vse to popucat...vsi vse prijavit...vse plačat do zadnjega...vse se sešteje...tam kjer si, toliko davka in basta. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Točno tkoVsak naj nekaj prispeva, sam tisti ne, ki ničesar nima in takih je tut kr nekaj... sam je unih drugih ki lahko, mnogo več. Je pa seveda nekaj res.. Slovenci nikoli ne bomo plačeval davkov kot je treba, nikol ne bomo nehal prikrojevat račune, utajevat, delat na črno in sivo, vse dotlej.......!Dokler bomo gledal, kako se z pobranim davkom ravna kot svinja z mehom.Ko bodo podjetniki in ljudstvo videlo, da se denar ki ga država pobere, troši za kaj bl pametnega kot je saniranje bank in krpanje zajebov bogatih fizičnih oseb.potem bodo začel delat tko kot je treba. In korak do te poti je zelo lahek, če bi obstajala minimalna politična volja. Objavit javno sezname, slabih kreditov, kdo jih je odobraval in temeljito zahtevat odgovornost vseh posameznih.Ker kajti če se je banda kravatarska ki je v komisijah odločala o kreditih zajebala za tolk miljard evrov, pol je al nesposobna al lopovska. In ja nadzorni sveti bi morali odgovarjat kot družbe z neomejeno solidarno odgovornostjo, potem bi verjetno idiotizmov predsednikov uprav ne bi bilo. iz kazenskega prava (kar se gospodarski in korporativni kriminal tiče) izločiti besedo naklep, in enako obravnavat tudi nenaklepne škodljive pogodbe... 2 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Ful res, če bi obstajala minimalna volja, bi lahko to naredili. Razpucat kdo, komu, kako so odobravali kredite, razlastit za odškodnino. Saj če je tudi kdo prepisal na sorodnika, je pa ja vse dokazljivo. Od kod je pa sorodnik dobil premoženje, ga je zaslužil? Res, če bi videli, da bo ponovno tu poštenost, pa da se z davki ravna po finančnih načrtih in v skupno dobro, racionalno, bi vsak plačal davek. No ja, iskreno rečeno, v trenutku ko ga ne bi, bi ga morale štrafat tudi sankcije. Ampak bi se navadili. Sem za to, da se na javno objavi vse naše plače. Nimam kaj skrivat. Naj se objavi, vse kar dobim, če dobim socialno pomoč, štipendije. Pa če zaslužim s svojo službo in dejavnostjo, nimam kaj skrivat. Vsak naj dobi pošteno, toliko da lahko dostojno preživi. Razmišljam o popoldanskem s.p. Pa ne bom, ker če bom začela šele razvijat svoje ideje, še ne bom zaslužila toliko, da bi fiksne prispevke pokrivala. Halooo. Naj bo možnost, da prijavim popoldansko delo, na koncu leta prijavim, koliko sem zaslužila. Če je plus, ok, pa bom dala 20 % stran. Pa kaj tej MAČEHA DRŽAVI ni jasno. Ne pa da me jebe u glavo, če bom dodatno zaslužila, mi dvigne še % dohodnine in bom zato še na redno plačo za nazaj morala odvest tisti višji % dohodnine. Ej, stvari so jasne, to je matematika. Dobimo toliko, damo toliko, komu, zakaj... Vsak trenutek bi moralo bit omogočeno, da pogledam na kateri koli proračunski tr in vidim, komu so nakazovali. Sicer obstaja tisti program, kaj je že Supervizor...mislim...sam še bolj transparentno. Objavljen finančni načrt...pa kadarkoli omogočen vpogled v nakazila, da se vidi namen....ekola. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 pred 20+ leti, ko so letele ideje o osamosvojitvi in demokraciji in smo uradno še bili v trdem komunizmu, socializmu in kar je še tega, so se staknile brihtne glave, ki so djale: ja, pa dejmo jim to "osamosvojitev" in "demokracijo", saj ovce blejajoče ne vejo kaj osamosvojitev in demokracija je; priskutimo jim ju za vse večne čase, da bodo glasno vpili in zahtevali zlate stare čase in jim NIKDAR več na pamet ne pade, da še kdaj blejajo o osamosvojitvi in demokraciji. Samostojno in demokracija sta v prvi vrsti odgovornost zase, za druge, za državo. Pri nas nihče ni odgovoren za nič. Politiki ne za politiko, sodniki ne za sodbe, šolniki ne za izobrazbo, zdravniki ne za zdravje, nenazadnje jih 99% vpije kdaj in kaj mu bo država dala. E, bo dala, ja; par po buči (=davki)http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 10. oktober 2013 Prijavi Deli 10. oktober 2013 Ful res, če bi obstajala minimalna volja, bi lahko to naredili. Razpucat kdo, komu, kako so odobravali kredite, razlastit za odškodnino. Saj če je tudi kdo prepisal na sorodnika, je pa ja vse dokazljivo. Od kod je pa sorodnik dobil premoženje, ga je zaslužil? Res, če bi videli, da bo ponovno tu poštenost, pa da se z davki ravna po finančnih načrtih in v skupno dobro, racionalno, bi vsak plačal davek. No ja, iskreno rečeno, v trenutku ko ga ne bi, bi ga morale štrafat tudi sankcije. Ampak bi se navadili. Sem za to, da se na javno objavi vse naše plače. Nimam kaj skrivat. Naj se objavi, vse kar dobim, če dobim socialno pomoč, štipendije. Pa če zaslužim s svojo službo in dejavnostjo, nimam kaj skrivat. Vsak naj dobi pošteno, toliko da lahko dostojno preživi. Razmišljam o popoldanskem s.p. Pa ne bom, ker če bom začela šele razvijat svoje ideje, še ne bom zaslužila toliko, da bi fiksne prispevke pokrivala. Halooo. Naj bo možnost, da prijavim popoldansko delo, na koncu leta prijavim, koliko sem zaslužila. Če je plus, ok, pa bom dala 20 % stran. Pa kaj tej MAČEHA DRŽAVI ni jasno. Ne pa da me jebe u glavo, če bom dodatno zaslužila, mi dvigne še % dohodnine in bom zato še na redno plačo za nazaj morala odvest tisti višji % dohodnine. Ej, stvari so jasne, to je matematika. Dobimo toliko, damo toliko, komu, zakaj... Vsak trenutek bi moralo bit omogočeno, da pogledam na kateri koli proračunski tr in vidim, komu so nakazovali. Sicer obstaja tisti program, kaj je že Supervizor...mislim...sam še bolj transparentno. Objavljen finančni načrt...pa kadarkoli omogočen vpogled v nakazila, da se vidi namen....ekola. ...Silvija ....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ...Evola ...pa smo prišli na začetek....kot praviš, če bi obstajala minimalna volja, bi se to dalo narediti....To , da si tako povedala jasno in glasno je že začetek te volje...Je pa res , da bi nas moralo veliko tako povedati...pa komu in kako je še tudi pomembno...In kamorkoli zadnje čase pridem...slišim ljudi tako vneto in goreče povedati...da jim je jasno...čedalje bolj in več...Upam samo, da dosežemo to kritično maso....kritičnega mišljenja...in nas vse skupaj spravi k akciji....Še zmeraj nekje potiho upam...da je to možno..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_redface.gif Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.