DON KARLOS 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Domoljubka, rdečim je bog Tito ne pa Šiva. Hebe se njim za Swamija. Ni samo banda kravatarska ampak je tudi banda oranžna. Gremo zaplenit veleposesti JVVŽ. Živela revolucija. A kar banda oranžna, da bo imela veleposesti in zasebno šolo v Indiji in drugod po svetu? Tisti bazen v Radžastanu takoj prepustit v upravljanje KP Indije.Takoj vse nacionalizirat in v upravljanje prepustit preverjenim rdečim kadrom? Saj si za močvaro enakosti, kjer nihče ne sme izstopat in imeti več? Da bo KC imela šolo? Privat šol ne bomo tolerirali. Vsi morajo ostati na pravoverni partijski liniji. Vsi v kalupu enakosti. Torej zakaj bi JVVŽ bila izjema? Vse uničit v revoluciji? Vsi moramo biti enaki! Razen bolj enakih od enakih, kakor je naš bog Tito, ampak on je bog in za njega in njegove svečenike to ne velja. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 religija je tudi nekritično polsušanje glasbe, recimo heavy metal, punk, vse to so religije in primis nato gibanja, saj posedujejo vse vzorce in modele. ki jih imajo religiozne ustanove..Hkrati je najhujša tuzemeljska religija ravno oblast ljudstva prek izvoljenega preroka. a vas parade v Jugi, kubi, Severni Koreji nič ne izuče? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Ljudsko gibanje, ki nepretrgoma vztraja na ulicah že eno leto, No no no http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif bila primorana plačevat nekaj, kar je bojda že preplačala in da je to maksimum v nebo vpijoče krivice.No, tu se pa tako lepo vidi opranost folka in padanje na neke neumne floskule. DDV in dohodnina in vsi drugi davki nimajo popolnoma nobene veze z davkom na nepremičnine. Marsikaj smo preplačali, to pa je zgolj propagandahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Pa pustimo sedaj, da je uvajanje kakršnega koli novega ali višjega davka v teh časih popolnoma neprimerno in da smo že tako obdavčeni do konca Mlečne ceste in nazaj, pa da nenehne in nepremišljene spremembe davčne zakonodaje ne prinašajo nič dobrega, a zgornje se tupi kot ultimativna resnica. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Ufff...pa zgleda da res moram...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ...Smešno je to...da vsakič, ko se začne dogajati v družbi sprememba po kateri vsi jokamo....začnejo tisti najbolj čameči v preteklosti... spodnašati kakršnokoli revolucijo.In to na nekih skrajno postanih sovražnih, bolanih bruhkih... se govori bebave meglene nesmisle. ...Žalostno je pa to, da sami sebi v tem tako aplaudirajo...da preglasijo vse ostale naokrog in da ne opazijo svojih nagnitih korenin in ne samo, da ne znajo...ampak se tudi namerno nočejo vključiti v proces samozdravljenja in zastrupljajo okolico s svojim strahobetonom . Resnica je nekje na sredini.To je danes jasno vsem.In zdrav človek tudi razume zdrav način za preživetje.Naravni zakon...vse ostalo vleče navzdol. In potrebno se bo premaknit...pa kaj naredit za to...ne pa samo čičat pa pričat, pametnjačit ...pa intelektualizirat....pa sikat...pa bruhat....pa generale po bitki plesat.... Distancirat sovraštvo, nastavit ogledalo, ustavit svojo egocentrično napuhanost.....razumet tud to, da ko se majhen narod med seboj začne naganjat, pa grupirat, pa med seboj spodnašat....narod izgine.Možno, da se eni ne počutijo Slovence...pa jim je vseeno.Vmes pa ravno zato izginevajo vse vrednote in pametne poteze, ki bi jih morali takoj razumeti...ker, ko ne bomo imeli več državnih zdravstvenih domov, bolnic, šol itd....bo vsem tem postanim naganjačem in blebetačem jasno...kaj so storili sočloveku, sosedu.Morali pa bi se potem tudi mi ostali spomniti nanje.Eeee. Za nekatere napake...ni popravne naloge....To se že danes pozna...Sam zgleda... da imajo eni možnost spičit v Argentino, pa v kakšno pozabljeno graščino....pa si drugače postlat...drugim pa je Slovenija edina domovina. Skratka , da skrajšam...Nič ne bo ...če ne bomo premaknili svojih riti, za svoje spremembe, za svoje interese, če ne bomo sodelovali aktivno v civilni družbi...Pa če se temu reče bandera rosa...men je tud prav...Bolj prav kot to, da se čaka trojko, pa besedo tujcev...zraven pa se še udriha po vseh tistih, ki nekaj poskušajo narediti.To je pa res že nekakšna genska deformacija... nekoč že videna.Jasno je zakaj potem takim bandera rosa ne seda na nakovalce....Sam...a se jih mora res prav povsod še danes prenašat ? Če hočeš bit bionergetik drugim...se moraš najprej sam pozdravit. Vse ostalo se mi ne zdi smiselno komentirat.Grem raje v dogajanje.Vabljeni tudi vsi ostali skeptiki. 2 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 No no no http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Po moje je Domy mislila na klošarijo brezdomsko ki vztraja na ulicah mal več kot leto, danes jim politične korektnosti radi rečemo Clochardi. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Ufff...pa zgleda da res moram...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ...Smešno je to...da vsakič, ko se začne dogajati v družbi sprememba po kateri vsi jokamo....začnejo tisti najbolj čameči v pretelkosti... spodnašati kakršnokoli revolucijo.in to na nekih skrajno postanih sovražnih, bolanih bruhkih... se govori bebave meglene nesmisle. ...Žalostno je pa to, da sami sebi v tem tako aplaudirajo...da preglasijo vse ostale naokrog in da ne opazijo svojih nagnitih korenin in ne samo, da ne znajo...ampak se tudi namerno nočejo vključiti v proces samozdravljenja in zastrupljajo okolico s svojim strahobetonom . Resnica je nekje na sredini.To je danes jasno vsem.In zdrav človek tudi razume zdrav način za preživetje.Naravni zakon...vse ostalo vleče navzdol. In potrebno se bo premaknit...pa kaj naredit za to...ne pa samo čičat pa pričat, pametnjačit ...pa inetektualizirat....pa sikat...pa bruhat....pa generale po bitki plesat.... Distancirat sovraštvo , nastavit ogledalo, ustavit svojo egocentrično napuhanost.....razumet tud to, da ko se majhen narod med seboj začne naganjat, pa grupirat, pa med seboj spodnašat....narod izgine.Možno, da se eni ne počutijo Slovence...pa jim je vseeno.Vmes pa ravno zato izginevajo vse vrednote in pametne poteze, ki bi jih morali takoj razumeti...ker, ko ne bomo imeli več državnih zdravstvenih domov, bolnic, šol itd....bo vsem tem postanim naganjačem in blebetačem jasno...kaj so storili sočloveku, sosedu.Morali pa bi se potem tudi mi ostali spomniti nanje.Eeee. Za nekatere napake...ni popravne naloge....To se že danes pozna...Sam zgleda... da imajo eni možnost spičit v Argentino, pa v kakšno pozabljeno graščino....pa si drugače poslat...drugim pa je Slovenija edina domovina. Skratka , da skrajšam...Nič ne bo ...če ne bomo premaknili svojih riti, za svoje spremembe, za svoje interese, če ne bomo sodelovali aktivno v civilni družbi...Pa če se temu reče bandera rosa...men je tud prav...Bolj prav kot to, da se čaka trojko, pa besedo tujcev...zraven pa se še udriha po vseh tistih, ki nekaj poskušajo narediti.To je pa res že nekakšna genska deformacija... nekoč že videna.Jasno je zakaj potem takim bandera rosa ne seda na nakovalce....Sam...a se jih mora res prav povsod še danes prenašat ? Če hočeš bit bionergetik drugim...se moraš najprej sam pozdravit. Vse ostalo se mi ne zdi smiselno komentirat.Grem raje v dogajanje.Vabljeni tudi vsi ostali skeptiki. mah jst mislm, da je ključen problem vstajništva na slovenskem, da niso spontana in da jih vedno ukradejo tisti ki so del problema in ne rešitev, je že res da se Slovencje iz preteklih napak nič ne naučimo in da jih radi ponavljamo, vseen pa tolk spet butasti nismo, da ne bi opazili da so vstajo ukradli privrženci zelo markantne opcije, ki je morda najbl sokriva za stanje v Sloveniji kakršno je, Od Fištrovca do Trčka, in Smoleja, v zrak veje duh Golobičev in ostalih LDS/ZARES tičev. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Pa če že morate vstajat enkrat letno, vstanite vsaj med tednom, po možnosti zjutraj,ko bodo tisti, na katere stresate svoj srd tam kjer boste vi, da (meni)vas ne bo treba gledat na cestah....Vikend puste normalnim ljudem da ga prežive z družinami ali ljubljenimi osebami.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 ..Še enkrat...To kar si kakšen posameznik iz fotelja doma misli je eno....to kar pa zares dela vstajniško gibanje je pa drugo....To kar je bilo narejenga do zdaj je bilo v duhu za vse tud za vas , ki doma sedite in samo komentirate, pa čakate.Lahko pa tudi sami pridete na oder , ali pa v prostore za sestanke...je za vse dovolj prostora...pa povejte kar vam ni pravVsak ima možnost od bližje vse skupaj bolje spoznat in bit aktiven.Amen. 3 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 V bistvu zelo razmišljam, ali naj to napišem ali ne. Mene osebno moti ta nezmožnost preskoka, drugačnega razmišljanja. Zahteve, ki so, so ponavadi samo ponavljanje nekih floskul, ki z mantranjem postanejo kao resnica oziroma jih kritičnega razmišljanja nesposobni ljudje vzamejo za resnico. Recimo razprodaja državnega premoženja. Resno? Je bolje, da Stepišnik daje denar Stepišniku, če se omejim na zadnji primer, kot da imamo "grde" tujce za lastnike? Država Slovenija ni dober lastnik ali upravljavec in pika. Se nismo dovolj naučili? Ne, še vedno ponavljanje iste propagande. Seveda je treba premisliti, kaj in kako, a nepremišljeno forsiranje kao nacionalnega interesa je pa mimo. In tako od točke do točke. Širina in samokritičnost, pa se lahko kmalu ugotovi, da rešitve niso nujno rešitve. ***** Čakaj malo, a prav vidim sliko v Delu?! WTF jugoslovanske zastave? Resno? In zraven napis Slovenija Sconto*. Na drugi živel socializem. Resno? Evo, o TEM govorimo. * Kaj nam je nacionalni interes prinesel? Da podjetij nismo prodali v najboljših časih. Upravljamo jih za en drek, danes pa lahko zanje dobimo še manj. Še naprej jih bomo upravljali za en drek oziroma še slabše, ker niti ne bo več toliko denarja na voljo za vse interese. Ampak, nacionalni interes ruleshttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif. 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 ma meni je glupo da se ljudje niti malo ne cenijo več zato ker ima malo ljudi služb pa ne smemo iti na cesto, vsi bi morali iti na cesto.mamice z otroki bi morale iti na cesto zdaj k so počitnice in se boriti za otrokovo prihodnost....Zadnjič peljem otroka na sistematckega in mi zdravnica priča po južnaško,pa ni se niti trudla govoriti po slovensko.Nimam nič proti nikomur samo to da je pogoj da dobiš slovensko državljanstvo da govoriš slovensko ona ima pa celo službo,hkrati bodo pa naše odpuščali.pa to da se niti en ne najde da bi kupili naše fabrike nazaj ker tujci bodo pripeljali tujce ker bodo cenejši tko da slovenci bodo šli pa v tujino.. kaj bo s prihodnostjo naših otrok se resno sprašujem vsak dan.ne vem zakaj ni jasno da če daste več denarja in opcij ljudem več bodo zapravljal in poslednično bo državni proračun rasel tko pa izžemajo vse kar se da in samo tonejo in tonejo.vse je ena farsa, ma ni mi jasno da smo tako miroljubno ljudstvo ko se gre za tuje vlagatelje ko se pa moramo postaviti zase se pa reje skregamo iz samega ega....Da so ljudjem tako izprali možgane da niso sposobni živeti sami življenja in morajo biti odvisni od druhi, evo pa imamo to kar imamo...Slovenija je tako mejhna. vsi vemo kje živijo politiki vse bi porali zapreti v lastna stanovanja ali v parlament ko zasedajo in jih ven ne spustiti dokler ne vložijo denarja našega denarja nazaj v tovarne ki so propadle in da se odprejo nova delovna mesta. Da se da subvencija vsakemu podjetniku in ne samo izbranim da se poveča število zdravnikov in ne zmanša. sem bila v bolnici in eni in isti so si izbirali dežurstva bili po tri dni skupaj v službi in poberali ogromno denarja,namesto da bi si delili, sam kaj k so požrešni k hudič...ne morem verjeti da je vse tako obupano da gredo ljudje raje delalti samomor k se postavit za svoje pravice....đpa nej mi kdo reče da je naša izobrazba pravilna....naša izobrazba nas pripravlja na suženstvo....najbolj hinavski so mi pa policisti,če bi oni stopili na stran ljudstva kar bi morali storiti bi vse potekalo drugače... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Poglejte te nasmejane birokrate, še sanja se jim ne kajprihaja, me zanima kako bodo zgeldale takrat skupinske slike... http://img.rtvslo.si/_up/upload/2013/10/24/65043113_h_51054685-1.jpg Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 a zares rabije tiste zlate broške pa k da bi se norca delala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Sem že večkrat omenil policistom in jih tudi vprašal,katero stran bi izbrali in veste kaj so mi največkrat povedali,tisto kjer dobim višjo plačilo...Cepci, delajo se norca z ljudi,ko jih ustavljajo, če se slučajno pozabiš privezati ali pa si se v naselju peljal 55km ali 60...Kazni pa visoke kot,če bi imeli vsi najmanj švicarske plače... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Točno...Kruha iger je na drugi strani tehtnice še preveč, po mojem,da bi se začela premikati v korist kakšne resnejše grožnje sistema...Nesmemo pozabiti tudi, da ni revolucije, ki ni nasilne narave,tudi rojstvo je povezano z ogromno bolečin in trpljenja in enako smrt,vse kar je novo, drugačno je tudi drugačno, povezano s trpljenjem,drugače ne gre....Se pa te garniture tu ne bojijo, ker imajo zakrilje iz babilona. Mladi pa res nevem kaj bomo še.vsi tisti, ki vidijo za kakšen blef gre so čist paff in sanjajo...Po moje smo se znašli v zagati, ker nas vedno več ne vidi nikakršnega smisla in potencialaali trenda vstrajati v povsem številčnem sistemu, ki temelji na vrednosti.Ma čist vse se vrti okrog tega, človek se rodi, konča šolanje, dela, ne dela, umira,ves čas pa je v tem krogu denarnih tokov in vrednosti, še takrat, ko umira je čedalje bolj pomembna številka... Ufff...pa zgleda da res moram...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ...Smešno je to...da vsakič, ko se začne dogajati v družbi sprememba po kateri vsi jokamo....začnejo tisti najbolj čameči v pretelkosti... spodnašati kakršnokoli revolucijo.in to na nekih skrajno postanih sovražnih, bolanih bruhkih... se govori bebave meglene nesmisle. ...Žalostno je pa to, da sami sebi v tem tako aplaudirajo...da preglasijo vse ostale naokrog in da ne opazijo svojih nagnitih korenin in ne samo, da ne znajo...ampak se tudi namerno nočejo vključiti v proces samozdravljenja in zastrupljajo okolico s svojim strahobetonom . Resnica je nekje na sredini.To je danes jasno vsem.In zdrav človek tudi razume zdrav način za preživetje.Naravni zakon...vse ostalo vleče navzdol. In potrebno se bo premaknit...pa kaj naredit za to...ne pa samo čičat pa pričat, pametnjačit ...pa inetektualizirat....pa sikat...pa bruhat....pa generale po bitki plesat.... Distancirat sovraštvo , nastavit ogledalo, ustavit svojo egocentrično napuhanost.....razumet tud to, da ko se majhen narod med seboj začne naganjat, pa grupirat, pa med seboj spodnašat....narod izgine.Možno, da se eni ne počutijo Slovence...pa jim je vseeno.Vmes pa ravno zato izginevajo vse vrednote in pametne poteze, ki bi jih morali takoj razumeti...ker, ko ne bomo imeli več državnih zdravstvenih domov, bolnic, šol itd....bo vsem tem postanim naganjačem in blebetačem jasno...kaj so storili sočloveku, sosedu.Morali pa bi se potem tudi mi ostali spomniti nanje.Eeee. Za nekatere napake...ni popravne naloge....To se že danes pozna...Sam zgleda... da imajo eni možnost spičit v Argentino, pa v kakšno pozabljeno graščino....pa si drugače postlat...drugim pa je Slovenija edina domovina. Skratka , da skrajšam...Nič ne bo ...če ne bomo premaknili svojih riti, za svoje spremembe, za svoje interese, če ne bomo sodelovali aktivno v civilni družbi...Pa če se temu reče bandera rosa...men je tud prav...Bolj prav kot to, da se čaka trojko, pa besedo tujcev...zraven pa se še udriha po vseh tistih, ki nekaj poskušajo narediti.To je pa res že nekakšna genska deformacija... nekoč že videna.Jasno je zakaj potem takim bandera rosa ne seda na nakovalce....Sam...a se jih mora res prav povsod še danes prenašat ? Če hočeš bit bionergetik drugim...se moraš najprej sam pozdravit. Vse ostalo se mi ne zdi smiselno komentirat.Grem raje v dogajanje.Vabljeni tudi vsi ostali skeptiki. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. oktober 2013 Prijavi Deli 29. oktober 2013 Sem že večkrat omenil policistom in jih tudi vprašal,katero stran bi izbrali in veste kaj so mi največkrat povedali,tisto kjer dobim višjo plačilo... Take bi jaz poslal u armijo in tam bi jih hitro naučili molitvice na taka vprašanja...Najprej bi morala biti državljanska vojna potem bi se pa lahko spraševalo take budalavštine...Tupasto vprašanje tupast odgovor...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Za uniformirance v miru ni nobenih strani. Prioriteta so integriteta države, ohranjanje miru, zaščita premoženja in ljudi...Dober primer je recimo vojska v Egiptu kakšno leto nazaj, ki je posredovala med obe vpletene strani. S tem je preprečila še večji kaos in narede pa čeprav jih je bilo par tisoč pobitih vmes. Večinoma zaradi ideologije med sprtimi stranmi in ne glih iz strani vojske.. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 ma meni je glupo da se ljudje niti malo ne cenijo več zato ker ima malo ljudi služb pa ne smemo iti na cesto, vsi bi morali iti na cesto.mamice z otroki bi morale iti na cesto zdaj k so počitnice in se boriti za otrokovo prihodnost....Zadnjič peljem otroka na sistematckega in mi zdravnica priča po južnaško,pa ni se niti trudla govoriti po slovensko.Nimam nič proti nikomur samo to da je pogoj da dobiš slovensko državljanstvo da govoriš slovensko ona ima pa celo službo,hkrati bodo pa naše odpuščali.pa to da se niti en ne najde da bi kupili naše fabrike nazaj ker tujci bodo pripeljali tujce ker bodo cenejši tko da slovenci bodo šli pa v tujino.. kaj bo s prihodnostjo naših otrok se resno sprašujem vsak dan.ne vem zakaj ni jasno da če daste več denarja in opcij ljudem več bodo zapravljal in poslednično bo državni proračun rasel tko pa izžemajo vse kar se da in samo tonejo in tonejo.vse je ena farsa, ma ni mi jasno da smo tako miroljubno ljudstvo ko se gre za tuje vlagatelje ko se pa moramo postaviti zase se pa reje skregamo iz samega ega....Da so ljudjem tako izprali možgane da niso sposobni živeti sami življenja in morajo biti odvisni od druhi, evo pa imamo to kar imamo...Slovenija je tako mejhna. vsi vemo kje živijo politiki vse bi porali zapreti v lastna stanovanja ali v parlament ko zasedajo in jih ven ne spustiti dokler ne vložijo denarja našega denarja nazaj v tovarne ki so propadle in da se odprejo nova delovna mesta. Da se da subvencija vsakemu podjetniku in ne samo izbranim da se poveča število zdravnikov in ne zmanša. sem bila v bolnici in eni in isti so si izbirali dežurstva bili po tri dni skupaj v službi in poberali ogromno denarja,namesto da bi si delili, sam kaj k so požrešni k hudič...ne morem verjeti da je vse tako obupano da gredo ljudje raje delalti samomor k se postavit za svoje pravice....đpa nej mi kdo reče da je naša izobrazba pravilna....naša izobrazba nas pripravlja na suženstvo....najbolj hinavski so mi pa policisti,če bi oni stopili na stran ljudstva kar bi morali storiti bi vse potekalo drugače...Te bom tkole vprašal. A policiste plačuje ljudstvo?Kaj bi se dogajalo z državami, če bi policisti in vojska vedno stopila na stran ljudstva?A slučajno veš?A veš, če se policija in vojska ne bi postavljali na stran ljudstva, ne bi bilo ne Hitlerjev ne Leninov, ne Stalinov, ne Pol Potov, še manj Homeineijev, Gadafijev in sadam Husseinov. Vsi tile so proizvod želja in potreb ljudstva.ljudstvo jih je mimo veljavne demokratične oblasti izsililo na oblast.. Tako da, dokler policija še skrbi za legitimen red, se nam ni bati. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 V bistvu zelo razmišljam, ali naj to napišem ali ne. Mene osebno moti ta nezmožnost preskoka, drugačnega razmišljanja. Zahteve, ki so, so ponavadi samo ponavljanje nekih floskul, ki z mantranjem postanejo kao resnica oziroma jih kritičnega razmišljanja nesposobni ljudje vzamejo za resnico. Recimo razprodaja državnega premoženja. Resno? Je bolje, da Stepišnik daje denar Stepišniku, če se omejim na zadnji primer, kot da imamo "grde" tujce za lastnike? Država Slovenija ni dober lastnik ali upravljavec in pika. Se nismo dovolj naučili? Ne, še vedno ponavljanje iste propagande. Seveda je treba premisliti, kaj in kako, a nepremišljeno forsiranje kao nacionalnega interesa je pa mimo. In tako od točke do točke. Širina in samokritičnost, pa se lahko kmalu ugotovi, da rešitve niso nujno rešitve. ***** Čakaj malo, a prav vidim sliko v Delu?! WTF jugoslovanske zastave? Resno? In zraven napis Slovenija Sconto*. Na drugi živel socializem. Resno? Evo, o TEM govorimo. * Kaj nam je nacionalni interes prinesel? Da podjetij nismo prodali v najboljših časih. Upravljamo jih za en drek, danes pa lahko zanje dobimo še manj. Še naprej jih bomo upravljali za en drek oziroma še slabše, ker niti ne bo več toliko denarja na voljo za vse interese. Ampak, nacionalni interes ruleshttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif. Amen!Slovenijo bo uničilo to, da nihče razen brezpravnih mladih ni pripravljen na kakršnokoli spremembo.Mi tastari butci uničujemo bodoče rodove s svojo sebičnostjo in brezbrižnostjo.Sam da je nam fajn! Stara goveda nam prodajajo floskule o socializmu, in kako grd je kapitalizem, problem naše družbe je pa da imamo kapitalizem s socialistično miselnostjo.. Tuje hočemo svojega ne damo, se glasi novodobna skovanka. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/atlantic-grupa-v-devetmesecju-bolje-kot-lani.html Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 To sem še razmišljala. Ali niso protesti in revolucije namenjene napredku? Da se ubije obstoječ slab sistem in se teži k spremembam ter gre naprej, v nekaj drugega, novega? Zakaj pri nas obstaja samo nostalgija za neko idealizirano preteklostjo? Za sistemom, za katerega je kristalno jasno, da nima možnosti uspeha? Sploh pa v današnjem globalnem svetu? ******* Drugače pa, ljudje smo oziroma moramo biti ekonomična bitja. Že od prazgodovine (pustimo ali so dinozavri bili ali ne in da napisana zgodovina sploh ni prava). Če si imel enega mamuta za celo zimo, seveda nisi imel vsak dan mesne pojedine. Če imaš na računu za las do konca meseca, seveda ne boš šel kupovati nove Natuzzi sedežne. Logično, kajne? Ko se pa hoče podjetje ali država iti ekonomiko, pa ni OK. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 jst razumem ljudi, da so upravičeno jezni, ker morajo zatiskovat pasove zaradi nečesa, čemur dejansko niso kej dost pripomogli.Čeravno je vprašanje tut tle ali to drži ali ne.Namreč zadolženost prebivalstva pri bankah se tut šteje kot zadolženost države.In slednja je visoka tudi zaradi nerealnih pričakovanj, nerealnega življenjskega standarda povprečnega Slovenca.Toda ne razumem ozkogledosti...Kaj temu folku ni jasn?Če živimo v globaliziranem svetu morajo biti spremembe globalne istočasne in povsod..Kaj nam pomaga furat nek utopični socializem, ki ga zahtevajo vstajniki, če je vse okol nas orto kapitalizem..Sploh pa če si denar lahk izposodimo samo od ortokapitalistov.. Lahko bi sicer fural socializem po Kitajsko, toda a smo pripravljeni v tak drastični poseg v standard? V ukinitev sindikatov?V ukinitev temeljnih človekovih pravic in svoboščin? a smo? V imenu ljubega socializma. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 Jst sem davnih let nazaj, kolegom finančnim in nepremičninskim svetovalcem govoril, da je cena 3000 evrov + na kvadratni meter absolutno nerealna.pa so se mi dobesedno smejal..Kupoval so nepremičnine za nepremičnino, saj to je investicija, ki nikoli ne propade, ne more propast kot iz zgodbe o treh prašičkih.Cegu je večen!Danes taisti, ne morejo prodat več ničesar a da ne bi bili 50% in več na izgubi.Ali lahko razumete zakaj se tako glasno upirajo nepremičninskem davku? Če bi ga uvedli takrat, bi zajezili ta slovenclja pohlep in bi danes sploh ne imeli težav z bankami. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 .. .Jebela cesta ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Še zmeraj nisem tako stara, da se mi napačno interpretirana socialistična ideologija...ne bi zdela v mnogočem boljša od totalno napačne in preživete egoistične ideologije kapitalizma... Ma folk ....dejmo muvnt. Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 Draga moja napačno interpretirana in zlorabljena socialistična ideologija vodi v napačno preživeto in zlorabljeno logiko kapitalizma.Dejte mal muvnt pa pogledat, kdo je danes kapitalist in kje je bil leta recimo 1988... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 Pa neki zlo mal folka se je zbralo na tokratnih demonstracijah, al se sam men zdi? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 30. oktober 2013 Prijavi Deli 30. oktober 2013 PA še ni tak hudo!V šolah so nam najbolj vcepili, da moramo avtoritete spoštovat,saj so to naši. Zato pa enostavno hlapčevsko in ovčeglavo spremljamo kaj se dogaja,na TV ekranih...Saj pa tudi ni alternative na obzorju,kaj pa naj realno spremenimo, naj mi nekdo lepo napiše, če bo sposoben...Svet je res staro kapitalistično naravnan postal, ekonomija pomeni samo iskanje priložnosti za delanje posla,vrednotenje vsega in vsakogar...Kar je najbolj evidentno je, da ta smer uničuje čist vse...Ta posnetek oz. izsek iz filma precej slika barve naših se ponavljajočih ritmov življenja,večina spančka in je v čist drugem filmčku... http://www.youtube.com/watch?v=inZUDMGJsKo Revolucijo lahko naredi vsak od nas, pri sebi,če mu to uspe bomo rešeni vsi!Vse revolucije navzven so idealistično naravnane, izključujoče do sovražnika,prava revolucija je pa sprejemanje tega česar najbolj sovražimo,ga razumet in integrirat. Samo na ta način se lahko zmanjša konflikt na zemlji. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.