Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Andrej - hvala.. za nadaljnje ukvarjanje. A saj ze 'racunam svoje storitve' - v Lunci imam oglas... Kar pa zame v tem trenutku pomeni se vec garanja, da lahko laufa LN... Zdaj je pac ta tocka... ko rabiva denar. Konkretno. Saj svoje slike kar precej cenim, tudi chart za 10 jurjev ni tako malo... meni se zdi realno, ker nisem pohlepna...A to naj bi bilo nekako zame, za sproti morda...Ne morem pa s charti zasluziti toliko casha v tako kratkem casu - poleg tega pa ze za LN mesecno pisem 5 astro textov (napovedi)... - pa je to spet samo dodatno delo, ki ga moram opravljati, za majhen denar (kolikor je s tem dela - kake dva dni, recimo).Slike pa sem npr. ze narisala oz. naslikala... Ni vec potrebno delati... Samo se prodajam.. Morda ko smo na tej tocki, da moramo dejansko prositi za denar, nam ni toliko do nasvetov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Morda povprasaj v sluzbi, kjer delas - saj je kar dobro stojeca in si to komot privosci - taki firmi dati 50 000 je morda lazje kot posamezniku 1000 - placana pa bi bila sedmina softvera s tem cashem... Ja, sem že vprašala! Bannerji bi lepo tržili ZAVAROVALNICO TRIGLAV, d.d. Tako, narod, če nam to rata, glejte da boste klikali nanje! Helena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Morda ko smo na tej tocki, da moramo dejansko prositi za denar, nam ni toliko do nasvetov. Ti čisto verjamem, ampak takrat je skrajni čas za spremembe.Ne govorim kar tako, tudi sam sem že šel skozi podobne faze. Ko sem bil v zadnjem obdobju najbolj v k... z denarjem sem šel k finančnemu svetovalcu.Po štirih mesecih sem bil spet pri njemu.In sam sem bil presenečen, ko sva naredila ponovno analizo kako se je v tako kratkem času vse popravilo. Sploh pa je z nasveti tako, vzemi ali pusti!Ampak naslednjič ko si v taki krizi si vsak misli a spet,kaj si pa delal do sedaj.A si kaj spremenil.Ja, mogoče je to težko slišati, ampak tak je svet. No, vsekakor so to točke ko so nujne spremembein takoj! je treba začeti delovati tudi v tej smeri, ne samo gasiti požara.Ko reka poplavi dolino nič ne naredimo, če saniramo okoje v prejšne stanje, ko se voda umakne.Sanacija mora predvideti tudi izbolšave. In kot sem že rekel, ne bom ti sadil rožic, te so zastonj in ne prinesejo nič denarja. In še nekaj je zelo pomembno pri denarjuDENAR MORAMO LOČITI OD ČUSTEV.Denar deluje po svojih zakonitostih in nima veze s čustvi. Mogoče na tem mestu še predlog za eno knjigo: BOGATI OČKA, REVNI OČKA.Denar nam pedstavi v čisto novi luči - realni. Pa še spletna stran http://www.bogastvo.com Tam najdete odlično knjigo : Znanstveni pristop k pridobivanju bogastvaZASTONJ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Andrej - saj vem, saj cenim tak nasvet... saj se vidi, da ne govoris kar tjavdan, ampak poznas to.. Pa itak vem, saj smo ze govorili o tem...Gre samo za to, da je pac zdajle prislo do tega... In to se tice LN. Sicer pa imas seveda prav - jaz in denar nisva najbolj kompatibilna, zal, ceprav imam v bistvu vse sanse za to...nekaj je nekaksnega butastega ponosa, nekaj je moja nepodjetnost... A sem ze napredovala - vcasih sem namrec mislila, da sem neambiciozna... Potem pa sem postekala, da to sploh ni res - da sem pravzaprav kar zelo ambiciozna, le da nimam dovolj tega podjetniskega zagona, zilice... Sama sem zelo kriticna in natancna, imam torej visoka merila, pa ne morem potem sama igrati po teh vizah, ki jih preziram... A stekas? Ja, mi gre na zivce 'prodajanje duhovnosti', to, da k vsaki tezavi priletis in imas zanjo odgovor... ce bi bilo po mojem, bi vse se naprej delala zastonj - ker me to v bistvu veseli... in izpolnjuje - rada sem usluzna v bistvu, samoiniciativno.Samo racuni, ki jih s svojim delom naredim, niso zastonj, ampak se jih placuje v cashu... Ki ga moram imeti...Meni je kul delovati tudi na 'kompenzacije' - vendar knjig npr. ne morem jesti. Ja - Andrej - vsekakor je tako kot pravis in dober predlog si dal - del je se naprej zastonj, del pa pod passwordom - s cimer se bova idelano potem izognila tudi krajam textov - kar je zdaj mesecna praksa (morda pa tedenska?). Tako nekako bo, ja. Hvala za suppotr in vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Mogoče na tem mestu še predlog za eno knjigo: BOGATI OČKA, REVNI OČKA.Denar nam pedstavi v čisto novi luči - realni. Pa še spletna stran http://www.bogastvo.com Tam najdete odlično knjigo : Znanstveni pristop k pridobivanju bogastvaZASTONJ! Točno opoldne si Andrej to napisal! http://www.bogastvo.com To knjigo sem si sprintala in moram vam povedati,da jo že predelujem in se učim... Helena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Tole pa je samo še moja misel, ki se mi je utrnila ob vsem tem: Včasih je težje sprejeti kot dajati invčasih je sprejeti večje darilo kot dati. No, Helena, poldan je mimogremo veselo in uspešno naprej!In seveda BOGATO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Ja, mi gre na zivce 'prodajanje duhovnosti', to, da k vsaki tezavi priletis in imas zanjo odgovor... ce bi bilo po mojem, bi vse se naprej delala zastonj - ker me to v bistvu veseli... in izpolnjuje - rada sem usluzna v bistvu, samoiniciativno. Samo racuni, ki jih s svojim delom naredim, niso zastonj, ampak se jih placuje v cashu... Ki ga moram imeti...Meni je kul delovati tudi na 'kompenzacije' - vendar knjig npr. ne morem jesti. Kako pa to drži! Helena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Tole pa je samo še moja misel, ki se mi je utrnila ob vsem tem: Včasih je težje sprejeti kot dajati invčasih je sprejeti večje darilo kot dati. No, Helena, poldan je mimogremo veselo in uspešno naprej!In seveda BOGATO! Samo MINUTA Helena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 ja a ni prouzaprou smeshn debate o duhovnosti, not, ven, levo, desnopa astrologija......pa zdrava prehrana....pa de o ljubezni navznoter in navvzven sploh ne zgubljamo besedi aja pa o raznoraznih >zadovoljitvah< pol nas pa skenslajo na banalen keshBANDA bi biu najraj vrach u praskupnosti (k so ble she zhenske skupna last) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Morda povprasaj v sluzbi, kjer delas - saj je kar dobro stojeca in si to komot privosci - taki firmi dati 50 000 je morda lazje kot posamezniku 1000 - placana pa bi bila sedmina softvera s tem cashem... Ja, sem že vprašala! Bannerji bi lepo tržili ZAVAROVALNICO TRIGLAV, d.d. Tako, narod, če nam to rata, glejte da boste klikali nanje! Helena THX, Helena! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 ja a ni prouzaprou smeshn debate o duhovnosti, not, ven, levo, desnopa astrologija......pa zdrava prehrana....pa de o ljubezni navznoter in navvzven sploh ne zgubljamo besedi aja pa o raznoraznih >zadovoljitvah< pol nas pa skenslajo na banalen keshBANDA Banda, so nas čakal za vogalom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 ta zadevshchina bi lohk prouzaprou dobila svoj termin: SAMOMOR IZ ZASEDE ma vas ( pa she kero) rad tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 sicer pa:KDOR Z MAJHNIM (meskom) NI ZADOVOLJEN,MU VECHJI (mesek) NE ZRASTE je biu zadovoln (zdej ma pa bleme) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Bobnar - hvala tudi tebi za razmisljanje in predlog in support...Vse imas seveda prav...Je pa ta problem, kot vecina njih, zelo kompleksen...Ker finta je v tem, da vse te nove in dodatne zadeve sva vpeljala ravno zato, da bo nekaj koncno nosilo tudi cash..., ker bannerjev ni bilo dovolj.Ce bi bilo dovolj bannerjev, ne bi rabila dat na placevanje in nicesar skenslavati... Idealno bi bilo tako tole pedenat samo z bannerji (kar zracunaj: LN ima vec kot 70 000 -zdaj sploh, ko je se Lunca- obiska mesecno, vsebine je kakih 1000 strani (temu sploh ne moreva vec slediti) - torej, ce bi bannerji skoz laufali, bi se s tem pokrili po mojem kar vsi ti stroski - tako ali tako pa nekako ni vec samo finta, da se bannerji klikajo - nekateri so itak 'na ogled' in ne 'na klik' - najbolj pomembno je, da SO (seveda pa je veliko bolje, ce se nanje tudi klika, ce so). Kot receno pa - zaenkrat bo placljiva samo usluga racunalniska analiza osebnega horoskopa (seveda s slovensko -LN- interpretacijo)...Pa dala bova pop-upe, ni druge, in v njih apelirala, naj kdo kaj prispeva... Morda pa bo kaj...Ce bo kaj iz tega, ne bomo rabili dodatnih ukrepov (za zanasat pa se seveda ni prevec na tole, tudi ce 4 ali 5 sirokosrcnih forumovcev nakaze jurja, to seveda se zdalec ne bo dovolj - zal). Morda pa bova naredila tako: Interpretacijo bos lahko dobil samo, ce bos clan - clanstvo pa bo kostalo neke majhne ficke na pol leta ali na leto, najbrz, in ti bo seveda nudilo tudi dodatne usluge. Recimo...Najbrz bova ze tako zrihtala, da ne bo nihce nic na zgubi... in da bodo se naprej vsi zadovoljni... Konec koncev pa - Andrej ima prav... A res? Moje usluge so gud samo, ce so zastonj? Potem je morda nekaj narobe z njimi... ali niso dovolj kvalitetne...Ker ne bi verjeli, kaksen naval sem imela v inboxu prej in kako se je to spremenilo zdaj - ko se je 'zastonj' (ker sem pac -ce se je le dalo- vsakemu odgovorila, ki je pisal na urednistvo) spremenilo v '3 jurje'.. Tudi morda je boljse, da ce hoces moj stil za logo ali ilustracijo, da preprosto to narocis pri meni in ne da nekomu reces (in placas!) - glej - nekaj taksnega hocem imeti - pa mu pokazes eno mojih ilustracij...Torej - svasta imam, ki se lahko tudi naroci in kupi....Najbolj nesmiselno pa je in mi gre najbolj na jetra, da je nekdo drug placan za moje delo - kopi-pejst, pa imas vsebino.Bannerje tudi imas, ker vsi oglasujejo pri tebi, ker imas velik portal. Velik in obiskan portal pa imas med drugim tudi zato, ker 'nudis' moje zadeve - npr. Lunin post, ki ga civkajo vrabci na strehi, dobesedno je bil brez mojega dovoljenja prepisan vsaj 5X za razlicne casopise - 'avtorji' pa so lepo pobasali cash - pa odsli na pocitnice...Morda pa so se uleteli na forum, in rekli, kok ste kul, in nabili par sonckov.Kajti to se je dejansko dogajalo - da so bili nekateri iz najine mailing liste dejansko nekje podpisani pod moje texte, ena med njimi pa mi je celo predlagala, ce objavi na LN kaksen svoj text!!!!!! Torej - morda moj, ki naj bi ga jaz njej placala?? Skratka - ce zelis biti zagrenjen zaradi ljudi, si lahko vedno in kadarkoli.Na sreco ponavadi nisem..Vendar - lahko pa vcasih malo tudi sem... Taksni pac smo. Ljudje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Jo, Bobnar... Ce bi jaz imela en procentek tegale tvojega ekonomicnega pogleda, tudi ne bi bilo nic narobe... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Ej, Marsa... glej, mi mamo digitalni fotoaparat; ni sicer cist moj, ampak se lahko zmenimo pa ga posodim za kak dan, dva, kadar bosta imela kaj vec za fotkat, al pa jaz pridem kej pofotkat... Ti bom kar na mail poslala telefonsko, pa poklic, ce se bosta kaj zmenla in rabila, prav? Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 saj to ne sme biti res!Dajmo forumovci naredit reklamo za Lunco in klikat bannerje in .... Kodrlajsa!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Aliana - res hvala za taksnole ukrepanje in konstruktiven support.Ce bova res rabila, prav z veseljem in hvala vnaprej. (*imava pa na sreco nekaj frendov, pa si lahko na vec koncih tole sposodiva - nikoli pa ni odvec se 4. ali 5. varianta). Najraje pa bi seveda kar svojega... Kodrlajsa? Tole je pa zelo lepo, glede na to, da si relativno 'nova' tule... Res lepo od vas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Marsavedno se najde odprto okno, ko se vrata zapro vilinski simbolčkia se kaj spomniš nanjekaj pa kakšni brezplačni oglasiin še to, za prijateljico sem kupila darilo v Luncipriporočam še drugim!!!!!!! Bejžte takoj chekirat ful cool ponudbo LunceAjdetakojZdaj!Črta! Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Tako se dela in govori, VV! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 pikola vila bogi tvoj dec ajdetakojzdajetc? je meu srecho....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 ni tu trte mrte!!!!! Ti tud AAUbogat! takoj zdaj tu in brez pardona VV Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 ubogam ampak sam che.... mash shtrufpantlce pa shkorne chez kolena bo boshchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 tale nova ikonca tvoja hudiček z boksarsko rokavičkoMe ma, da bi te boksnla, pa ne znam drgač ko nežno... kar se tiče tiste tvoje navedbeTiste ja!pa je stvar težkih pogajanj to pa neuš sam s Y skoz pršel!!!!!!!!!!!!1mhmmmmm bomo že nekaj posebnga umislil Čak čakhmmmmm Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 chakam pa chakam pa she chakam pa kr nch pa nch se trese k shiba na vodi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts