Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LN Foruma 2

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 449
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hu, potem dogodki povsod pestri.....jest pa sm se dons pogovarju z mnogimi ljudi, zvedu marsikaj življenjskega, naj povem res nekaj zlo prisrčnega x:Dx

...nekje na poti me prijazno ogovori starejša ženica, se pozdraviva in nato zafilozofirava do ~20 minut.....na koncu mi omeni o partizanskih časih.....pa reče; da ona že ne prejema partizanske penzije; da je v bistvu noče :eek: jah jest pa, zakaj ne, sej to vsi počneje, zakaj bi bla vi tko zadovoljna, sej vam pripada, ane; hmmm ...pa reče˝;veš nočem, da mi ljudje fouš postanejo in jest pa hahja, veste pa men dejte x^x ; jah kam pa gre pole ves ta dnar, če se ga prostovoljno braniš?......in reče: v zvezo borcev.......... x:Dx x:Dx x:Dx

se vam kej rolla danes zarad vremena al zarad dogodkov?

Deli na socialnih omrežjih

Ful lep dan! Vecer v bistvu... sla mal na Kongresnega pogledat, pol sva se pa s frendico dobile in se 3 ure sprehajale po Lj.se nama ni dalo sedet v lokalu, pa sva kar hodile okrog.. stara Ljubljana, Tivoli... na koncu pa srecale dva ful facasta policaja... smo pico jedli. x:)x

Tko, na easy, ampak ful lustkan vecer...

Aliana

P.S. Marsa, men so tud lani enkrat gumo spustli...samo za 5 min. sem parkirala, da sem sla en kostum sprobat.. pridem nazaj, pa avto postrani visi, ''ratkapo'' (kakorkol se ze rece??) sem mela pa za brisalc zataknjeno.. pol sm pa ocita cakala, da pride pomagat - medtem pa tip ven pride iz ene hise in prav, da je on to naredu, ker ne more avta iz dvorisca zapeljat. Pa da naj mi bo to sola.. potem se pa mimo mene zapelje iz dvorisca. Halo??!!?? Jaz sem se pa vsedla v avto in jokala od besa... No, sej smo potem ugotovil, da jo je samo spustil, ne preluknjal, ampak vseen... kolk ne prenasam tko netolerantnih ljudi!!! (khm, cuden stavek... tle se pol jaz izkazem netolerantno x;)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...

Kolk je pa letna članarina?...

Mateja - v vcerajsnji zmedenosti sem pozabila, da sem v torbo vtaknila tudi prospektek, kjer so napisane vse ugodnosti in tudi cene paketov.

Clanarina je sicer 7000 sit, a res nudijo vse zivo (potem pa je se clanstvo plus, ki stane 9000, pa je se vec)..

Npr. dva dni nadomestno vozilo, ce si svojega poskodoval v nesreci in 700 km, ki jih lahko z njim prevozis. Pridejo tudi v tujino (glej, recimo, kot zavarovalnistvo - najverjetneje in upajmo, da nikoli ne bom potrebovala te usluge - a kaj pa ce jo bom? Bo takole mala malica, ce bom clan, ce pa ne, pa ne dvomim, da je taksen prevoz merjen v stotine evrov...).

Na strani pa si lahko izracunas vsoto, ki jo bos placal za registracijo in strani azurirajo in je polno koristnih podatkov:

www.amzs.si

Na straneh se je mozno tudi vclaniti.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To je tudi primerno za Dnevnik (ni se za v Obvestila, ker se ni nic, je pa ze za najavit, ker je ziher in zelo v kratkem se zgodi - v nekaj dneh):

Veseliva se novega gosta - Satelitka - Foruma Čebelarske zveze Slovenije. x:)x

Yes! Ful dobro se mi zdi in ful primerno za semle!

Kot po maslu z medom! x:)x

Zadnjic smo rekli - PRAVE stvari tecejo namazano in - yes. Tako je res. Vse, ki ravno pase, se zgodi tocno takrat in tam...

Vse je ze nekako na pladnju; ce guras v pravo pot, tudi ce breme, ki ga nosis v rokah, onemogoca videnje obzorja, ze prides do pravega cilja, samo pac delas korake. TO je zelo veliko... Za to v bistvu sploh gre.

Ker ce se ne premaknes, ne bos nikamor prisel. Ce pa naredis en korak, bos tudi naslednjega, kajti tako potekajo stvari - taksno je tudi naravno ravnotezje - saj stojimo na dveh nogah in dve tudi uporabljamo - torej stati na eni nogi ni naravno in ni v ravnovesju - ZATO naredimo naslednji korak.

Preprosto - ker je v vesolju zmagovalna napredna sila. To je to - to je odgovor na v bistvu cisto vse.

Heureka! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A se tud vam zdi da nas eni kar kopirajo??

Odprem kerikoli cajtng zadnje case, pa me kar kap... :eek: tole meni nakam znano, a??

A, saj :xx!: z LF!!!

Se mi zdi, da rumenemu tisku zmanjka strene, pa kaj cmo, mal hop gor na Lunin Forum. Palec DOL!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x!x Sanjalica - torej ne gre za vecvrednostni kompleks! Ko se sploh ne upam vec tako postaviti, ker izpade da pa res se mi mescha.

A TO SEM FULKRAT OPAZILA...

Enkrat je Astra rekla eno ful duhovito pripombo, ki se je na nekaj nanasala, pa je bilo tako, da je prek debate spontano do tega uletelo... V ISTEM TEDNU (ali naslednjem - zelo v ujemajocem casu, skratka) vidim v reviji SLOGAN tocno tak. ISTE besede... Ej, saj se bom ze spomnila - vse si priklicem lahko...

Sem vedela, da se bom!!! 'Nekateri imajo kosmato vest , nekateri pa noge'!!! To je bilo dobesedno v enem dobrem (v bistvu SESTAVLJENEM!!) stosu na forumu, ki je uletel spontano!!!

Saj zakaj pa mislis, da Koledarcek VSI uporabljajo in nikjer nic ne pise o njem?

Ker je veliko bolj prikladno jemati sam, ko nihce tega ne pozna.

Se hecava LK prirocnik za 'astrologe', 'avtorje' luninih koledarjev, pa za copyje...

Ubogo...

Da ne govorimo o tem, da ima vse vec portalov ali sajtov ali reklam ali... oranzno-moder dizajn - nazadnje sem opazila, da ga ima ze Danny. x:o)x

Zakaj pa je to hecno?

Ker je se pred dvemi leti to bilo 'predivje' - ko je imel tak dizajn samo LN - ostali pa belega, sivega ali drekastega...

Picasso

:vragec: :xx!: saj vcasih ne ves, kaj biloprej, al kura al jajce. Ampak v zdnjih 3 tednih v casopisih teme na

obrita al neobrita

nic samski pa vsi osamljeni

zakaj se vsi danes locujejo

zakaj moski opravljajo

itd

pa se kar je tega.

Saj si kar predstavljam kako pisejo clanke. Al pa se malo logirajo tule gor, pa lansirajo eno temo, pa ni treba cele Slovenije obletat in z anketami stestirat.

:vragec: :vragec: :vragec: -sta MucaMaca

Ja, res tudi jaz opazam in sem prav na tole pomislila - ce ne drugega, dobis IDEJE - ce ze ne kopi-pejst - pa 'raziskave', kot pravis... Ja, ja...

Natancno tole sem tudi jaz v zadnjem casu parkrat rekla Mitji - 'Cakaj malo! kaj pa je zdaj to! Nekam znano..." - pa si mislim, ma ja... ampak res je nenavadno, da je toliko tega (pa ce pogledam naslove z mailing liste... :|||)...

Picasso

Heej! MucaMaca, pa te imam! :)

Sem glih ti mislila reci, a nisva ugotovili (mislim da pri kamnih) da si ti tudi Sco (ker vse opaziva), pa vidim v kristalih... No, eto!

Ja - seveda - vsebina LN je bogata, zdaj pac toliko bolj, se z vec vsebine (se Forum, pa Novice - tudi tam je okoli 100 avtorskih clankov) - saj imamo ogromno koristnega in izvirnega, avtorskega in ful dobro povedanega...

Folk pa ponavadi ne povezuje in ne opazi - ne pa jaz, ki imam 'inspektorski uch in mind, so mi ze parkrat rekli, in vse opazim... saj vcasih je to motece - a ne?

Tezko je, ce imas v oceh ze vgrajene posebne lece s povecevali. :eek:

Sva pa napisala ful dobro predstavitev LN, pa poslala nekaj asov okoli - teh energij...

Tako da je se en aspekt; LN bo vse bolj poznan in znan in velik in vse manj si bodo seveda upali 'sposojat' vsebino dol... :vragec: x8Dx

Ja - ob uvedbi kaksnega ukrepa takega bi se temu na veliko izognila... Takim izposojam...

Picasso

Veseliva se novega gosta - Satelitka - Foruma Čebelarske zveze Slovenije.  x:)x

Yes! Ful dobro se mi zdi in ful primerno za semle!

Kot po maslu z medom!  x:)x

x:)x Vse,. kar je povezano s čebelami mi je všeč! x^x

Med, čebelnjaki, čebelji piki tudi x;)x

Bravooooo! xokx

x:)x Helena x;)x

Helena

• 2 weeks later...

to pa morm ovekovečit, neverjetna malca! -pa ne hrana ampak zabavnorazvedrilni program našga vrlega sodelavca

Jodlanje! pa vsake toliko me je vprašal po dolenjsko:

"Dolge noge, suh telu, rada jaha, kdu je tu?"

En cajt sem se smejala, pa že solze od smeha in solze od nemoči,

kje se tale regljač izklopi!!!

gnjavil: Veš, da se Gorenjci najbolj hitro zmenijo: "a B? B!"

in pol je lajnal "Prej boš daua Prej buš frej..."

pa če mam dans tangice al ne

Ojojoj

to pa ga meče danes, se kr vidi, da mačke trenutno ni

in ko je dvignil telefon je rekel, da je "Šef šel po malo Sarsa."

AhhGroza, od kje se mu jemlje

kdor ga ne pozna, bi mislil, da je pod kakim čudnim vplivom vplivov

Mi pa vemo, da on TAKI PAČ JE pa fertig...

ni pomoči

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

gruntam od kje to pride, Luno ima v Dvojčkih, Sonce v Vodnarju, Merkur začuda je pa v Kozorogu

najbolj mu pa paše vloga "Sestre..."

Svašta

x:Dx x8Dx x:)x Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Jaz sem pa tako lena danes... Prisla ob 1h iz vrtca in sla direkt spat, do 6h... ze 3 tedne nisem dovolj spala, prav prepricujem se ze, da ne smem zbolet.. Zdaj pa ze 2 uri poskusam napisat porocilo, pa kar ne gre..

Ma saj bo bolje zdaj, ko smo koncal z vajami... mam kar naenkrat spet nekaj ogromno odvecnega casa na dan... ko bi ga le za studij izkoristla... pa ga ne bom, kolikor se poznam...

Aliana

loesje

Spet nazaj -

x:)x Jaz se pa danes tako fajn počutim! x^x

Pa sončnico sem si zjutraj kupila na poti v službo. xsrcx

Le zakaj me tako privlačijo,

mogoče, ker se obračajo proti soncu

in se mu nasmijhajo. xokx

Kajne da SO lepe x^x

x:)x Helena x;)x

Helena

Seveda so lepe. Tu ti pošiljam še eno x;)x

http://images.webshots.com/ProThumbs/41/19041_wallpaper280.jpg

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

no... in na koncu sem se zaspala zjutraj.... :xx!:

A.

loesje

Spet nazaj -

Aliana - x:Dx

Helena in Tina - ful lepe roze... :palec:

(*Helena - ugani, katera mi je prav od vseh -v vseh temah med vsemi tvojimi slikami roz- najbolj vsec x?x )

Picasso

x;)x

... Ne, sam je pa tale stricek tudi lahko v asociaciji... Zelo rad ima nekaj, kar je povezanega s tisto fotko, ki je meni tako vsec... x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...