aakhut 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 bobnar chikou mam jst klele ceu ahenpehar :xx!: mam raj cigarete strastno tut kadi... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Se strinjam Bobnar s tabo...bemti čik... Saj bo...boš videl da bo...sem bla pridna petletinpol; pa...eh, zasvojenci nismo nikoli ozdravljeni se mi zdi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Niti jaz Bobnar, če sem čisto odkrita... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 bemu...pa sej gre za uzhitek...ne za razumevanje tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 poletje je..čutm ga..........lepo mi mora bit do jeseni, pa še dlje......iščem perspektive, spoznavam koristen fulk,brez jajčevcev hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Govori gor ali dol pokowc...jajčevci na žaru s tržaško omako so pa mnjamsi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Bobnar...če nebi jedu vege_sranja ne bi imel tudi takšne ritke... Zelenjava da tudi čvrstino...ta zadnje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 A bo tle tale ritka zamgala na ekranu...Daj...bulim v ekran in v "tvojo fotko" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 A to je vse? /sem že 100 x rekla...moški večje čveke ko ženske / Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Priznam! torej kaži! in migaj....kot si obljubil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Kapitulacija. Naravna blondinka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2003 ... Vceraj bili na pikniku. Koncno malo narave in vode in nedejavnosti in pocitka! Danes sva pofotkala kaksnih 5 tarot deckov, enako stevilo CD-jev in tudi toliko knjig - nove pridobitve v Lunci. Tim malo prehlajen, gre ze na boljse, Mitja zelo prehlajen - zboleva.Pije medico, uziva domaci 'Apikompleks', zdajle sem mu dala okrog vratu svojo turkizno ogrlico in v roke peridot.Se je iztrosil od tolikega dela.Ko vsaj ne bi bila gripa in ko bi vsaj hitro minilo...Bogi - pa ful stvari ima zdaj... Jaz razmisljam, da sem se postarala, ker sem skoz zmatrana... Ze nekajkrat sem sla v kakih 14 dneh lezat-pocivat po kosilu... x!x 500 stvari za spedenat, vse me lovi, jaz pa nekam brez energy... Se dobro, da mi je zneslo napoved napisat ze v petek... Yes!... kako se mi danes ne bi dalo pisat tega... Gledala bi ful kaksen dober film... ne da se mi skoz delat. Tima ni, tako mi ne bo treba vstati ob 7h. Jes.Oh, ja... poletje ni moj najljubsi letni cas.Razen morja.Ce bo.Ampak bo - mora bit. Spet brez casha... se izprsila za registracijo, placala to in ono... zdaj pa spet gaganje. Naj ze nakazejo oni cash... Vsakega je treba preganjat ali ful prosit, kot da je miloscina - za nekaj, kar si ZE naredil. Zdavnaj. Fajn bi bilo.Nihce ne placuje redno in nihce ne bi nic delal... :xx!: Kar se tice tega podrocja, mi gre vse na zivce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 :::::::::bil sem na nekem travnatem cars žuru, pa sem to prebrau na neki kratki jopi:Moja Senca Bode˝˝::::::::vaš elegantni kaktus::: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Marsa morda ena ideja,zadnjič sem bila za svojo dušo na 3urnem tečaju risanja na majčke in bil je užitek. Mokra majčka- potem pa se barve kar razlivajo in se ustvarja pravi čudež na njej. Tako se mi zdi, da si vsak nariše tisto, kar energetsko rabi...Si kdaj risala majčke? Ti bi ustvarila sigurno osupljive slike...in bi to lahko dodala Lunci. Mitji pa želim čimprejšnje okrevanje, saj telo samo opozori, da se je treba ustavit, če se je preveč gnal v delo. Kakšna eterična olja pa ga zmasiraj, bo hitreje pri močeh...Stankaaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2003 Stankaa - res ti hvala za prijaznost! Res lepo od tebe - pa se fajn ideja je in Hvala zanjo! Saj sva ze tolikokrat tele majice hotela, a imas prav - kaj cem toliko komplicirat..Par njih - unikatnih - pa je.Mitja se pa tamle cajta - pije caj, med, oni apikomples, imam pa olje zajblja zdaj aktualno, ker mi ful disi, pa fajn je, ker je antiseptik.Imas prav - masaza bi bila se bolj gud...Je pa z njim vse slabse...Prej pa sem morala predhodno po Tima, ker mu je bilo slabo... tako sta oba moja fanta uboga...Morda skuham kasneje, ko ne bo vec tako vroce, cebulno juho - to je dbest za gnojne scene...Timu pa disijo edinole kamilice - da je bolan, vem po tem, ker mu niso pasali babicini svaljki! (to lahko je vsak dan 3X - ce bi se dalo, seveda).. Stankaa - hvala za skrb in bodi v cvetju! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 saj ti obvladaš to-zdravljenje, mislim in še malo svoje ljubezni primešaj, ko boš juhico delala in bo! Stankaaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Mitja in Tim - želim vama čimprejšnje okrevanje kar gotovo bo, ko vaju Marsa tako lepo crklja in neguje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 bemujst bi tut zbolu zhe zarad crklanja -u bi matejka chajchke kuhala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 ...tuki Tima pa Mitja cajtamo, aakhuti... tebe bomo pa koko drgač spedenal... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 hmmm matejka... tale BOMOme mal mot dej tole spremen v ednino tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 that ole devil... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 him self tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2003 Modeli... Vceraj padla dol, zmatrana... Kar je bilo za narest, je bilo (ce ni mogel Mitja, sem morala jaz - kar sem pac lahko) - pa sem imela malo skakanja sem in tja in urejanja.Cebulna juha se ni izvajala, pac pa sem po Timovi zelji skuhala nad dober rizi bizi, ki pa se ga potem ni niti dotaknil. :|Potem sem mu skuhala ful dober caj (lipa, sipek, preslica, cesnjevi peclji, pomaranca, med), prinesem - je pa ze spal...Tako da od moje kuharije zdravilne ni imel kaj dosti...Vendar je ze prej spil par cajev in ocitno je potreboval pocitek. Mitja prav tako (*on pa je jedel rizi bizi).Danes sta oba veliko bolje - Tim je cisto OK, Mitja pa je se vedno bolan, samo je boljsi - se ze cajta...Rizi bizi pa je res bil zdravilen - je tudi meni ful pasal...Pa v dveh dneh smo porabili kake 1/2 kg medu. Hvala za vse vase dobre zelje in pozitivne in zdravilne misli - ocitno so tudi le-te pomagale. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts