Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LN Foruma 2

Marsa

Recommended Posts

Še jest prstavim svoj piskrček...pr ta "ubogih"... :xx!:

Bila v Londonu...4 najstnike peljala...in na dežju PADLA...grdo...noga podobna slončkovi...gleženj...auuuuu...

Bi tut jest rabla kakšne obkladke...pa masažo... x;)x

pa glih zdej...ko mam tolk stvari za uredit...v četrtek je dan...odhoda... xrolleyesx

:xx!: :xx!: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 449
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

enga zdravilnega lubčka x:Xx slončkovi nogi

in še zate dobre misli in želje,

tak da bo noga v četrtek ko NOVA x^x

:palec:

lp Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O, shit, Astra!

Tudi jaz se pridruzujem lupckom na nogo - morda pa bo se bolj ucinkovita glina - upam, da jo imas na broju - to najbolj pomaga.

Dvakrat ali trikrat das gor - kul.

Jaz sem si zadnjic zvila nogo, pa sepala, pa mi je ful narobe hodilo imet glino gor (ker traja kake dve uri, da se posusi ali se vec), a mi je spet stotic dokazala svojo zdravilno moc.

Meni pac glina res NAJBOLJ pomaga od vsega - se zlasti pri poskodbah oz. v primerih bolecin kosti in sklepov.

x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astra - upam, da si bolje! :)

Aakhut in Mick - kje bi morala bit poskodba? Na peti?

Bobnar - potem pa si predstavljaj imeti opozicijo (podoben vpliv kot konj.) in to skoz - permanentno. V lajfu. (Aja in v paketu se pluton).

Sicer pa maram te aspekte - vseeno - vsaj dogaja... :palec:

Tim je pri frendih/sorodnikih, Mitja je bolje, jaz pa sem tudi kul...

Danes je imel konec sole...

Pa je konec 4. razreda...

Sem ponosna mama, je odlicnjak - same petke... pa ni piflar - je prvic taka brihta, pa radoveden, pa vse si zapomni, drugic pa je vesten (veliko bolj kot sem bila jaz, ceprav tudi odlicna tedaj)...

Ful diplom zraven, Vegovih priznanj in podobne 'sare'. x:Dx

Fajn, ko je tak. Sam po sebi. Pa zelo samostojen - za solo in vse...

Boga moja fiesta... 'Na suho' je morala reva drgnit... brez olja... sem rekla, je ze na minimumu, pravi oni, saj je cisto suho... No, ja, ni bilo take sile, malo je pretiraval, sem bila pa vsaj hitrejsa od lucke. :)

Dejansko laufa kot namazan zdaj - kar samo ga je neslo gor po gorenjski avtocesti prejle...

Ful dobro... Sem kar malo... se ji nekako 'opravicila', ker sem bila tak neobcutljiv les.... Pa saj je imela sound kot dizel!

Jaz pa mislila, da zato tok glasna, ker skoz na stezaj odprta okna zdaj. x!x x:Ix

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x ...danes.... sem bil za tourist guida...gospa me lepo prosi ,da naj jo pofotkam in glej ga zlomka bla je ena fejst´ radovedna gospa iz tujine, ki je predstavljala konferenco za svetovno zavarovanje ,ki bo potekalo v Unionu.....hee, ker sm jemu cajtos,sem ji dovolu bit njen vodič po Lj. .neverjetn sm se kr znajdu, uspel mi je, zvedu polno zanimivih idej na tem podrocju, zato pa naredu kr neki km peš.....dan je bil zlo energetski, zaključil sem ga s filmsko premiero v koloseju, kjer je bla adrenalinska zgodba x^x

x^x

To skoraj moram zapisat: po fulll dolgem času prebrala knjigo...eno brezvezno - sem pa jo le...madonca skoraj leto sem podaljševala knjige v knjižnici. Niti predstaviti se nisem rabila, ko sem poklicala. So me prec spoznali po glasu x:Dx . No zdaj je ena nadloga manj. Sicer sem pa v PETEK bila na raftingu. KUL dobro. Me je potegnilo in bom še ziher šla. Pa na soteskanje po Soči - tudi.

Ostalo vse po starem - gradimo, opremljamo, zapravljamo...itd.itd..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Free - lepo to... x:)x

Tim ima vneto uho.

Samo skacem okoli, kuham caje, mazem z brinom, pedenam inhalacije, kuham juhe etc....

Komaj se kaj uspem drugega... se na forum nic ne grem...

Vceraj mi pasalo, ko je bil LN (vkljucno z astrologijo) down.

Malo oddiha se zame.

Tim ne pusti dat gline gor.

Bila brez netreska. Se spomnila, da imam dovoljenje od bivse sosede, da lahko vzamem z njenega vrta - se odlocim, grem tja v trenutku. Kar je bilo zoprno - kaj ce je ni, ne morem tam prckati - kljub temu, da mi je dovolila, morda bi kdo mislil, da kaj kradem ali kaj tam sarim zdaj...

A pridem tja, gospa direkt na balkonu, recem, joj gospa, glih vas iscem, a lahko vzamem, pravi, seveda, se dobro, da se komu prav pride, vzemite si se vec, pa si posadite - tako imam ze tamle netresk posajen.

Timu je ful pomagal... Potem pa prevec se razigral, pa ga je spet zabolelo...

Nissem hotela reveza vlacit po ambulantah - najprej vedno probam sama pozdravit; ce je samo se preselilo iz grla, se da pozdravit z netreskom,. ali celo z olivcem, malo brina namazem za usesom, malo toplimo in se pocajta.

Ce pa je vnetje srednjega usesa, pa ne gre drugace, kot da dobi antibiotik - temu se do konca upiram, a ce domace ne deluje vec, se podvrzemo potem tudi temule...

Mitja se vedno kaslja - ornk se je izcrpal, nikakor ne pride k sebi...

Jaz pa zmatrana, ker je toliko dela in vsega.

Vceraj sem si dala na lase oblogo spet koncno po dolgem casu in imam ful lepe in zdrave lase. x:)x

(*rumenjak, olivno olje, limona, med)

Mitja gleda formulo, Tim je dobil obisk, jaz pa bom sla izmenicno kuhat in pisala bom napoved (ki mi je v petek ni zneslo napisat).

Imam ful stvari za dodat v Lunco, ze pofotkano, vse... pa mi ne znese - ne utegnem... Ko z vsem koncam, je ura dve, pa se moram prav prisliti, da grem spat - pa se to ne morem, pa potem se malo berem...

Ful sanjam.

Ful simbolicne in dobre sanje - kar me veseli - lahko bi namrec bila takoj na tem, da sem slabe volje...

preprosto mi zmanjkuje casa in energije - da o cashu ne govorimo. xrolleyesx

Picasso

Danes so me same pravljice.:.

Nekoč v nekem kraljestvu je živel en´ kralj in ta en´kralj je zlo rad jedu in jedu in ma prav žrl´,no ja in nekoč se mu je en zob malo obkrušil. Ker v tistem času ni bilo še´novih nadomestkov zoba, se je kralj ustrašu˝,da pač ne bo sam on tisti s takim zobom in ukazal celi dvorni publiki, da mora imet isti obkrušen zob kot on sam. : .Neverjetno, vsi so si začeli kopirat po njegovem zgledu zob; pilit in brusit in ravno tko oblikovat. Kralj postane zato zlo srečen, sej mu publika sledi. Ceni ga, s tem mu res nakazuje respectus´.

by Pokowc

:vragec:

enkrat je zhveu en pokowc, k se ni mogu odlochit, a bi biu moski al zhenska, pa si je naredu moshko ikonco, pisu je u moshkem spolu, razmishlu je pa k zhenska....

NE GA POSNEMAT....konfuzija x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: je pa :vragec:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ful sanjam.

Ful simbolicne in dobre sanje - kar me veseli - lahko bi namrec bila takoj na tem, da sem slabe volje...

preprosto mi zmanjkuje casa in energije - da o cashu ne govorimo.  xrolleyesx

xsrcx Marsa

Saj veš. Letos trdo delo, drugo leto pa zvezdica danica! Ampak popazi vseeno tudi nase! : xsrcx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Mene pa je zagrabla astrologija. Včeraj sem iz knjižnice privlekla vse, kar sem našla o njej in sem čisto not padla... tole bodo še ene študiozne počitnice x:Dx , folk se me bo verjetno nadaleč izogibal (če bom slučajno kaj ven prilezla), ker bom težila "kdaj si že ti rojen?" namesto "živ, kako si?"... x:Dx

Mene pa je zagrabla astrologija. Včeraj sem iz knjižnice privlekla vse, kar sem našla o njej in sem čisto not padla... tole bodo še ene študiozne počitnice  x:Dx , folk se me bo verjetno nadaleč izogibal (če bom slučajno kaj ven prilezla), ker bom težila "kdaj si že ti rojen?" namesto "živ, kako si?"...  x:Dx

Eeeee, pajade.....

.... ti se boš skrivala, ker bodo vsi nekaj hot'li od tebe x:px

Vojko J Kalan

Jaz sem pa posiljala maile in fakse po vseh italijanskih moto trgovinah vse tja do Verone... Kupujem jakno in imajo pri nas samo cisto crn model v moji velikosti.. jaz sem pa zal videla eno stevilko vecjega v rdece-crni kombinaciji in se zaljubila vanj.. In zdaj mocno upam, da mi bodo iz ene tistih trgovin poslali sporocilo, da imajo tako, kot jo hocem.. pa upam, da ne bo to ravno najbolj oddaljena...

Saj mogoce res malo kompliciram, ampak glede na to, da si jo bom kupila iz svojega denarja in da ni niti slucajno poceni.. se mi zdi neumno, da bi se kar tako zadovoljila z drugim najboljsim, dokler ne naredim vse za prvo...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz sem pa posiljala maile in fakse po vseh italijanskih moto trgovinah vse tja do Verone... Kupujem jakno in imajo pri nas samo cisto crn model v moji velikosti.. jaz sem pa zal videla eno stevilko vecjega v rdece-crni kombinaciji in se zaljubila vanj.. In zdaj mocno upam, da mi bodo iz ene tistih trgovin poslali sporocilo, da imajo tako, kot jo hocem.. pa upam, da ne bo to ravno najbolj oddaljena...

Saj mogoce res malo kompliciram, ampak glede na to, da si jo bom kupila iz svojega denarja in da ni niti slucajno poceni.. se mi zdi neumno, da bi se kar tako zadovoljila z drugim najboljsim, dokler ne naredim vse za prvo...

Aliana

Aliana

Drugo leto ti bo črn popolnoma všeč. Rdeča ti je samo letos!

Vojko J Kalan

:eek:

uf.. brez besed ostala..

tako direkt..

nekako podzavestno.. bi rekla, da imas prav.. zdaj, ko si mi na glas povedal.. letos sem nekako presaltala na rdeco.. drugace sem vedno bolj na modri bila..

ja, takole bom naredila.. dva dni pocakam.. ce mi od kje sporocijo, da imajo tako, kot jo trenutno hocem, jo bom sla iskat.. ce ne.. pa tudi ne bom slabe volje.. ker se bom spomnila nate..

Hvala...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:eek:

uf.. brez besed ostala..

tako direkt..

nekako podzavestno.. bi rekla, da imas prav.. zdaj, ko si mi na glas povedal.. letos sem nekako presaltala na rdeco.. drugace sem vedno bolj na modri bila..

ja, takole bom naredila.. dva dni pocakam.. ce mi od kje sporocijo, da imajo tako, kot jo trenutno hocem, jo bom sla iskat.. ce ne.. pa tudi ne bom slabe volje.. ker se bom spomnila nate..

Hvala...

Aliana

Oprosti

Direkt - Ja, to je moj + in moj -

Tvoje barve so: črna, bela, modra - vsi odtenki, in vse nežne variante skoraj bele barve ali pa kaj zelo lepo pisanega (pa ne preveč pastelnega).

Vojko J Kalan

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...