Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LN Foruma 2

Marsa

Recommended Posts

Pa zakaj se potem letos tako ogibam modre?

OK, tole bi moral v kaksno drugo temo dat mogoce...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 449
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Vau Aliana...verjamem da sedaj nimaš lahke odločitve...

( x:)x sama sem 3 leta iskala en prav poseben živo rdeč plašč...in nekoč sem ga zagledala...natanko tak je bil, kot sem si ga predstavljala; cena kaj zasoljena, maksimalno zasoljena...plašč pa je seveda šel z mano... No, ko je prišla naslednja sezona za plašč sem pa rekla...zakaj pa ni črn??? - Nikoli ne veš, kakšna barva te "ujame" naslednje leto.)

Vojko - a ne misliš, da je težko nekomu "dat barvo"; a ni barva stvar razpoloženja - trenutnega?

Če ne utegnem iti v svet pač svet pride k meni x:Dx . Ej kaj se je zgodilo v soboto - par iz Danske se pelje mimo nas - na parceli nekje v Halozah - ni važno točno kje x:Dx - in bi rada govorila z nekom, ki vsaj malo obvlada angleško. In evo naju s partnerjem..bi poskusila vino, mogoče kupila kaj x^x . Sem jima ponudila tudi domač kruh - moja mama ga je spekla in pečena reberca(te so sicer bila iz trgovine x:Dx ) V glavnem zaklepetali smo se za celi dve uri.

Sta bila na nekem kongresu v Ljubljani - Cankarjev dom - nekakšna zdravnika se mi zdi - in sta si vzela še nekaj dni časa za ogled Slovenije. Se zaljubila v našo lepo deželico in v ljudi. To moram poudariti - v ljudi. Prijaznost, gostoljubnost. In bila začudena, zakaj se tako malo ve na Danskem o Sloveniji. Za njih je pač Slovenija državica, del bivše juge, kamor ni varno iti, ker je pač vojna blizu. Še vedno!! Se vprašam pol kam gre keš, ki je namenjen za promoviranje Slo.

Potem smo se zmenili, da se v nedeljo ponovno oglasita pri nas. In sta se. Privlekla zraven gajbo Tuborga - midva sva jima pa dala kar nekaj steklenic vina. Si izmenjali email naslove in ne vprašajte kje bomo drugo poletje - x:Dx x^x na Danskem in Švedskem bom lovili ribe - ker fishing ist layf x:Xx x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

dej ti klele bl natanchen opis kje tole je...

se bom mal mem prpelu, pa bomo kero rekl... x:)x

:vragec: je chist blesau na vinchek

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sej tebe sm tut hotu med misli utaknt....

sam ni blo smeshkota zate... x:Dx

:vragec: je kot metuljchek, je kot metuljchek sredi trav....

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Halo? :eek:

Kako pa si prišel do te ugotovitve?

To, da :vragec: ni stanka vemo, ti manjka še en a na koncu. Pa delfinčka nimaš.

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

NORI CHASI,

NORE SLIKCE?

:eek:  :eek:  :eek:

:vragec:  x;)x

Ja, tut :vragec: ne more brez njih. Norih slikic, da ne bo pomote. x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Odprta je nova tema - Dnevnik 3 - tale pa se bo zaprla, da bo vse lepo po vrsti...

Dnevnik torej 'selim' v novo temo:

Vesoljni dnevnik LN Foruma 3.

Od zdaj bomo komentirali tja... Linki do prvih dveh delov Dnevnika so podani tudi v tretjem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...