Aliana 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Pa zakaj se potem letos tako ogibam modre? OK, tole bi moral v kaksno drugo temo dat mogoce... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. junij 2003 Prijavi Deli 29. junij 2003 Vau Aliana...verjamem da sedaj nimaš lahke odločitve... ( sama sem 3 leta iskala en prav poseben živo rdeč plašč...in nekoč sem ga zagledala...natanko tak je bil, kot sem si ga predstavljala; cena kaj zasoljena, maksimalno zasoljena...plašč pa je seveda šel z mano... No, ko je prišla naslednja sezona za plašč sem pa rekla...zakaj pa ni črn??? - Nikoli ne veš, kakšna barva te "ujame" naslednje leto.) Vojko - a ne misliš, da je težko nekomu "dat barvo"; a ni barva stvar razpoloženja - trenutnega? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Če ne utegnem iti v svet pač svet pride k meni . Ej kaj se je zgodilo v soboto - par iz Danske se pelje mimo nas - na parceli nekje v Halozah - ni važno točno kje - in bi rada govorila z nekom, ki vsaj malo obvlada angleško. In evo naju s partnerjem..bi poskusila vino, mogoče kupila kaj . Sem jima ponudila tudi domač kruh - moja mama ga je spekla in pečena reberca(te so sicer bila iz trgovine ) V glavnem zaklepetali smo se za celi dve uri.Sta bila na nekem kongresu v Ljubljani - Cankarjev dom - nekakšna zdravnika se mi zdi - in sta si vzela še nekaj dni časa za ogled Slovenije. Se zaljubila v našo lepo deželico in v ljudi. To moram poudariti - v ljudi. Prijaznost, gostoljubnost. In bila začudena, zakaj se tako malo ve na Danskem o Sloveniji. Za njih je pač Slovenija državica, del bivše juge, kamor ni varno iti, ker je pač vojna blizu. Še vedno!! Se vprašam pol kam gre keš, ki je namenjen za promoviranje Slo.Potem smo se zmenili, da se v nedeljo ponovno oglasita pri nas. In sta se. Privlekla zraven gajbo Tuborga - midva sva jima pa dala kar nekaj steklenic vina. Si izmenjali email naslove in ne vprašajte kje bomo drugo poletje - na Danskem in Švedskem bom lovili ribe - ker fishing ist layf Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 dej ti klele bl natanchen opis kje tole je...se bom mal mem prpelu, pa bomo kero rekl... je chist blesau na vinchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 In to dober vinček Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 pol se mi pa she bl blesavi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 a že kr vnaprej funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Misel zadostuje ... za začetek http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 vse je misel... misel je rozha... misel je metulj.... misel je mateja.... pa tut tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 čas metuljev Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Ne manjka dosti, pa se ti bodo ob misli na Matejo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 sej tebe sm tut hotu med misli utaknt....sam ni blo smeshkota zate... je kot metuljchek, je kot metuljchek sredi trav.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Kakšen pa bi ta smeško bil? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 TANK ni s-tanka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Halo? Kako pa si prišel do te ugotovitve?To, da ni stanka vemo, ti manjka še en a na koncu. Pa delfinčka nimaš. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 delfinchka ne.... mam pa slonchka (sm nosech ....mam slonchka....rilchek zhe ven gleda) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 kaj dogaja tuki funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 a si slikco na osebni zamenala? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 A ti si pa nič ne zapomniš! Ta je bila posneta takrat, ko so jo presenetili. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 ja, novi časi, nove slikce... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 Tina - bravo, sedi 5! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 NORI CHASI,NORE SLIKCE? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. junij 2003 Prijavi Deli 30. junij 2003 NORI CHASI,NORE SLIKCE? Ja, tut ne more brez njih. Norih slikic, da ne bo pomote. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2003 Odprta je nova tema - Dnevnik 3 - tale pa se bo zaprla, da bo vse lepo po vrsti... Dnevnik torej 'selim' v novo temo:Vesoljni dnevnik LN Foruma 3.Od zdaj bomo komentirali tja... Linki do prvih dveh delov Dnevnika so podani tudi v tretjem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts