Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LN Foruma 2

Marsa

Recommended Posts

:D

marsa albezen moja

galavn de ni zvezdic (rdechih)

hudichek (k ga she zmeri ne najdem) ma vas nepopisno rad

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 449
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Solea - meni se zdi tvoj nick ful dobro izbran...

Moj nick pa ni iz asociacije "mars" pac pa iz priimka - tako me klicejo od Osnovne sole dalje - naj sem jaz to hotela oz. mi je bilo vsec ali ne.

Kasneje pa se mi je res zdelo zelo primerno zame, ceprav mojemu chartu ne vlada mars, pac pa pluton - a gre pac za podobne energije in morda zato nekateri tudi mislijo, da sem Oven (ker Marsa).

Neverjetno? Vceraj ti je ratal post, pa ravno prvic?

To pa JE volja...

Marsa

Pa sem bila prepričana, da je bil Mars zraven! Vendar pa tudi zase nisem čist ziher, da je Sonce ta glavno - po nekih izračunih je, ampak ne moreš se vedno 100 % zanesti na knjige.

Kar se pa posta tiče pa sploh ni tak problem. Pri meni je tako: če se za nekaj odločim potem to drži kot pribito, ampak odločitve so problem, kot si mi tudi sama že nekje omenila. Ta post je pa še zdaleč premalo, rabim kakšno večjo prenovo.

Bo že enkrat.

Lep pozdrav!

Spremenjeni Forum se mi zdi super in predvsem gre vse hitreje, res si zaslužite pohvalo vsi, ki ste sodelovali - verjetno Marsa in Mitja, super vama je uspelo.

:rolleyes: :D

:wub: Meni je pa tale novi forum tako všeč, da kr ne morem povedat!!! :wub:

Za vse vas je tule šopek zvončkov,

ki vam ga poklanjam iz srca :wub:...

Še posebej pa Marsi in Adminu x:Dx Mitji ,

ker sta "zrihtala" da tudi slikce

tukaj se tako lepo

:P gledajo :blink:

x:)x HElena x;)x

Helena

Aquarius z zanesljivim Ovnom ali kaj podobnega v ascendentu in/ali luni. Odkod toliko energije?

xsrcx Nas pa daje pomladanska utrujenost in/ali sentimentalnost.

MucaMaca  xsrcx  xsrcx  xsrcx

Tudi sam se sprašujem x?x

Ampak dokler je,...je in jo bom izkoriščal na vse možne načine :vragec: , plave mundire izpustimo

Glej naprej, če se le da,...

Danes sem prvič v življenju predaval pred velikim številom ljudi :sori: . Madona sem se na začetku tresel, pol mi je pa zalaufal kot po maslu, še samega sebe sem presenetil, da sem sposoben Eskimu hladilnik prodati :vragec: . :devil:
Ja sam ka mali pao s lipe

Bravo, Volk! Cestitke! :vio:

Midva pa sva koncno postavila Lunco - Lunino online trgovino! xokx

Sicer je se 'v povojih', se testno shiba, vendar stoji pa ze in tudi ful izdelkov (zaenkrat knjig) je vnesenih.

Nekatere fotke so slabe, jih je bilo treba jasno ponoviti, a danes sva jih se enkrat pofotkala z boljsim aparatom in so ze v racunalniku - a ne se na netu.

Ogromno dela - a uzitek - od nekdaj sem rada s knjigami.

Dbets pa se mi zdi, ko je ravno tak asortiman, kot ga ravno priporocam, kot se o tem zgovarjamo tukaj in vse.

Skratka - iz rokava sva stresla zdaj v tem obdobju forum, pa trgovino.

To je res ok - plodna pomlad - zacelo se je res gud.

Aja - za sprostitev od vnasanja podatkov za Lunco sem vmes narisala kakih 20-30 novih ikon za forum.

Zmenila se za ful izdelkov novih...

Ne morem verjet, da imamo trgovino.

LUNCA - spletna trgovina in knjigarna

Vecina fotk je slabih ali se niso vnesene - a vneseni pa so vsi pomembni podatki. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj bli na žuru.Še dons mi je fino, ko se spomnim, kako lepo je bilo

klepetati z ljudmi, ki si jih spoznal pred kratkim, pa imaš občutek, da se poznaš že od nekdaj...

x^x

Astra

Per aspera ad astra

OO, Aakhut! Si sel pogledat! xsrcx

Lepo!

Ves, saj to se ni vse (knjig se sploh nisem vseh vnesla) - poleg tega pa bodo tudi tarot karte, nihala, disece palcke, etericna olja itd....

Mitja zdaj pedena nove fotke, jaz pa se ostale knjige postopno dodajam.

Vceraj sva jih se enkrat pofotkala.

Ko dava gor, bom jasno povedala, itak pa bova dala tudi obvestilo na Novice urednistva...

Bo pa res - ful asortiment Louise Hay, ful Johna Graya, Mantaka Chie, Celestinska prerokba, Reiki... ...

Ful dobro - da ne bo kar nekaj, ampak tocno take kul stvari, predvsem pa bodo seveda knjige.

Aja - bodo tudi CD-ji in morda -najverjetneje- celo didge-i.

To sem pa res ful happy. :xmas:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Cat.... Dbest, da ti je vsec! :vio: :2src:

Ma - ful bo se tega - predvsem se CD-ji, ze ta teden pa dodam etericna olja... xsrcx

Ceprav je zamudno - ves vikend sva delala to, po 20 ur dnevno...

Se vidi - ker sva zdajle vstala (Tim je spal pri mami v mestu, ko ima solo cez cesto, pa mi ga danes ni bilo treba peljat in tako tudi ne vstati ob 7h) - enkrat pa je treba spati in se spociti, ceprav sva se zbudila totalne cunje in takoj se oldlocila, da bo treba si zastavit in ubost 24-urni spanec - da bo malo zaleglo...

A zdaj pa ze kavica in cez cas se bodo tule pri mizi znasle nove debele bukle.

Se kar precej manjka. ...

Skratka - sponamo - Aakhut in Cat - se enkrat hvala vama za odziv. x:Xx

Picasso

tegale pa bi, ej lastnoročno, a on je levičar, ne?

in to kar danes ga bi poiskala

saj vem, da se v isti trgovini gužva!

in žlehnobo iz njega izpihala!!

Vila :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju:

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...