aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 hochesh recht, de mi bojo rozhichki na eno stran rastl? se ne da kr tko tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 iz teh srchkanih rozhickov bota dva kraužla ratauapol pa jih boš prou lepo postran počesaua je uredu, a je jasno pje bi te blo treba mau u red sprautpa ta žlehnoba...Vila fiju Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 glaun de mi ostale kocine rastejo she zmer tko naprej tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 khm, hm, ostale kocine, praviš?ja idej mam zadosti,sej bi se dalo kaj popravit, no =za vsako tvojo kocino posebajVila Prepih Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 donca madoncapa tib mene kushvala al qwa? ma cajt celo vechnost tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 a bo?pa če sem kak mm ven spustila javi,takoj nadoknadim Vila Nagajiva Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 no ja,kot recheno,cajt mam celo vechnost.... sam zamisl se.......................k si tauzhnt let mrtva, si shele na zachetku vechnosti e chaka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 sej bi z veseljem, a veš da je omejena kvota smajlijev?sploh sem ceu cajt mele problem z brisanjem, ker mi jih nipustlo tolko objavitZato pa enga, pa tolko bol od srca žal me kličejo v TrzinSevidma?CiaobauTvoja Vila Prepih Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 na zdravje! Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Jest pa dons na izlet V Treviso, na razstavo Van Gogha Ja, Sončnice.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 UŽIVAJ Astra !ti res privoščim slikarskein potovalne užitkein poročaj kako je bilo V.v. Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Danes bo štiri leta...09.04.1999-8.00 prišla na razgovor in od takrat delovno dekle..............?Stanka in včasih se cel svet na glavo obrne že v eni sekundi Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Glej, glej Bobnar Čestitam!Vse najboljše za eno leto članstva v LNFA si v nedeljo praznoval, ne rečt, da si pozabo,nemogoče! Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 TURBO ETER Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 hehede astro mal prehitim......hehehe blo coool ful folka....ampak za ene to ni ovira....tut chez vrsto che treba, pa magari anglezhom povedat, de hvala bogu nis anglezh, pa se francoza nardit razstava?...jaaaaaenih pet artiklou bi chlouk tut doma u shpajzo postavu (de otroc neb marmelade kradl ) lahi vozjo po autobanu k ubrisani, kamjonarji de bi jih ubrisu....polcaji pa mahajo k se jim umaknesh ....hehe aja...vino u trevisu je fukushnica (pristen mariborski izraz), na nash stran pa vecherja odljichna she kej? aja....konchal se z guinessom u LJ naprej pa ne vem......sm zhe kle si ne more kej de ne komentira tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Vila vetra, hvala, sam zakaj sam slikarske in potovalne Dej, prvoš mi kdaj še kakšne druge... Aakhut, pa si res ena čveka. Sam si bil kr , tko, da te bom mrbit še kdaj zraven vzela... Drugič bom povedala prej, morda se zorganiziramo, pa nas gre še več... Razstava?Ja, jo bom še nekaj dni premlevala v glavi...coooool.... Uf, Aakhut, sem pozabila pogledat, če si imel tangice Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 nene tangice sam za vilo prepih se ne razdaja naokoli tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 "Angelski " Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 redbull nasha ferma ma tut krila tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Ah Astra veš, da Ja!Privoščim ti tud kaj drugega,še posebno kako osvežilno sapico,ker poleg tega aakhuta vem, dati je presneto vročo Sta pa ta prava 2!Ti mu znaš povedat nazaj,za posladek pa ga še špiknit z repkom,dobra kombinacija stato je to, kar naš a:vragec:hud rabi! Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 tisto, da so tange sam zame pa si kar v čast štejem,vsaj pr enem mam protekcijo :o|o: --->pa mi še vedno ni jasno, kako da me nisi vido,si skoz klet notr prišo, ko sem pri vhodu chekirala tangicein vsakemu dedcu hlače DOL... Ja kje pa hudički najdejo pot Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Vila vetra...hehe...osvežilno sapico Si imela morda v mislih Vilo vetra? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Eh, jaz pa bolan ...Bobnar, rabiš kakšno negovalko? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Astra , pri vetru imam veze in ti lahko osvežilo priskrbim, čeprav danes ti tega ne rabiš, včeraj, uh včeraj pa je bilo joj stopinj! Vila ===> Ljubljenka Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts