astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 Osvežilni veter?Nak, pol bom sam skuštrana.. Še dons prsmojena od včerajšnje vročine... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. april 2003 Prijavi Deli 10. april 2003 A se mi ponujash? xfijuxPonujam Ja, itaq, ker vem, kako obožuješ škorpijonke... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Jutri bo v koprski marini veliki dogodek... Krstili bomo našo jadrnico z imenom SARA.Krstna botra bo seveda Sara(moja hči)... Se mi zdi, da imam že vse pripravljeno...upam...Venček rož in nekaj hrane za bogove, kipec Neptuna(še enkrat hvala Aquarius za pomoč)...aja, pa steklenica šampanjca...Zdaj pa se ubadam samo še s potekom obreda...Ima kdo kakšno idejo oz. izkušnje, kaj mora botra ob krstu povedati? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 UAU astramirno morje želim Sari,in obilo užitkov na krovu Vila Vetra če pa bo morje premirno,veš kje sem... Lepo praznujte in pazi, da ne bo kaj peklenšček ušpičil,ampak tisti občutek, da sem nehala pihat,pa te res vara Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Naj živi ladja Sara in naj jo spremlja Slovenski Neptun Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 11. april 2003 Prijavi Deli 11. april 2003 Tako! Neptun je bil že od nekdaj Slovenc,ne vem kaj si nekaj zmišlujejo. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2003 Prijavi Deli 13. april 2003 Da pridem ze enkrat do 250... vsem! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Da pridem ze enkrat do 250... vsem! Aliana Kjer je volja tam je pot. Roy Goreya Čestitam, Aliana! HElena p.s. Marsin delfin ti poklanja Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Ti si Helena. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. april 2003 Prijavi Deli 14. april 2003 Kako mi paše , če mi božaš s tvojimi in besedami Hvala! Helena p.s. Kar je re, je res! Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Hvala energiji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 zakaj pa zobke nis pobrau? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 ta je pa kruta. a ni videl, da mu ne bo uspelo? ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 ...si jih je sam... ti pa maš idejepotem je uredu. A si mu bilo kak pomagu?al le spremljau dramo mladeniča? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Jutri bo odločilen dan...bo al ne bo Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Smo v obdobju ,znamenja g.Bika. Se pravi, da tud take teme obdelujemo; bikovske˝; materialno, denarno, pripirljivo lbezenske, heeeee; vse poganja, vse brsti, celo človek se muva s poti, heeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Bliža se srečanje druge vrste :en + ena ojoJOJOJojhm, hm .... Vila Vetra Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 jooojjoooojo jooooojpre jooooj!!! to bo perje iz zakrilc frchalo tut ma kriiiiiiila tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 lep vikend vsem! V.V. Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Vila vetra...tudi tebi.. Veter, ki si ga prinesla s seboj je pošteno razpihal prah, ki se je nabral čez zimo... Sicer pa, kolikor vem, po vilinskih simbolih...vila vetra prinaša spremembe... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Sicer pa, kolikor vem, po vilinskih simbolih...vila vetra prinaša spremembe... Kaže, da te spremembe že na vplivajo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Tina funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. april 2003 Prijavi Deli 25. april 2003 Glejta vidva + , da bosta tud po pjachi tolk zgovorna + xfijux funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 dans sm meu priliko po dooolgem cajtu ponovno okusit etersko sentimentalnost .opazil sem, da mi še lahko vibrirajo posebni možgani dinamični impulz se je prebudil, ker morda sledi pomladnem prebujanju? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 Poko Bi tud meni prislo prav nekaj pomladi, ampak trenutno ne vibriram in trzam na etrske sentimentalnosti in cvetne vonjave in kar je se takega. Letos je pomlad= arbeit+ arbeit, pol pa cilj. Ampak POT do cilja bi bila lahko tudi bolj prijetna. :o|o: MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts