mgd 12. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2013 se strinjam ... vse je špekulacija, ki jo vseskozi spreminjamo ... Obstajajo pa tud še prijetnejše aktivnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 12. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2013 tudi s tem se strinjam ... In te prijetnejše aktivnosti naj bi bile katere? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 12. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2013 sem pričakoval, da jih našteješ ... in potem se strinjam ... Večno služenje Šri Krišne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 12. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2013 se strijam ... in vesel sem, ker si našel svoje bistvo .... Kot sem že reku danes, dokler boš zadovoljen s svojim začasnim mentalnim špekuliranjem in laganjem, te ne bo zanimal kaj boljšga, večnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 12. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2013 se strinjam ... vse je miselna špekulacija, ki jo vseskozi spreminjamo ... zato si jemljem svobodo biti to kar sem, kakršenkoli že ... ne želim si večnost kot mrtvilo ... zato naj dogaja Si neki še pol napisu, kar sem šele prejle vidu. Seveda maš svobodo, da si kakršen si, kakršenkoli že, sam če hočeš bit srečen, pol služ Krišno. Ni ti treba garat za nič, niti ti ni treba bit pri miru za nič, ker to pelje le v depro. Boljš je da služiš Krišno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 12. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2013 se strinjam ... vse je miselna špekulacija, ki jo vseskozi spreminjamo ... zato si jemljem svobodo biti to kar sem, kakršenkoli že ... ne želim si večnost kot mrtvilo ... zato naj dogaja Zdej, al nisi še izkusu večnosti, da se ti zdi mrtvilo, al pa si izkusu le statično večnost. 1. Samo večnost je živa. Brez nje se nič ne more dogajat. Tud miselna špekulacija ne in njeno spreminjanje. 2. Statična večnost je ko samo je, tj. brez dogajanja, niti začasnega (miselna špekulacija itd.) niti večnega (služenje Boga). Tisti, ki ne sprejmejo služenja Boga, svoje najbolj naravne aktivnosti, so al pri miru (samo so) ali pa se vdajajo začasnim mentalnim in telesnim aktivnostim. Oboje vodi v depro oz. ciklično iz ene depre v drugo. Iz dolgčasa statičnega obstoja (miru) grejo butat z glavo v zid. In pol ko jih že preveč boli ali jim je dolgčas, si želijo nehat in imet mir. Iz ene depre v drugo. Boljš je služit Boga, Šri Krišno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2013 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 15. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2013 Moja iskrena prošnja vsem vam je če bi lahko poslušal vsaj do 12-te minute (ok, če ne gre do toliko lahko tudi manj) in povedal če ste kaj oz. kaj ste čutili. Hvala. Če bi kdo rad še tekst in prevod lahko tudi dam. Je pa pol še naprej vedno boljše. Proti koncu tudi malo razlage v angleščini. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 15. februar 2013 Prijavi Deli 15. februar 2013 kaj so pol naredili s tistim bogim dreveščkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 15. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2013 kaj so pol naredili s tistim bogim dreveščkom Ljubeče skrbel zanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 15. februar 2013 Prijavi Deli 15. februar 2013 in kaj je bil ta sprevod? sem gledala po delih sem zraven kuhala ker ste itak sam peli in hodili a ne? nosili ste drevo okoli a je bil obred za drevo ali je bilo kaj drugega tudi....mojemu malemu ste bili luštni se je smejal zraven...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 15. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2013 in kaj je bil ta sprevod? sem gledala po delih sem zraven kuhala ker ste itak sam peli in hodili a ne? nosili ste drevo okoli a je bil obred za drevo ali je bilo kaj drugega tudi....mojemu malemu ste bili luštni se je smejal zraven...... Škoda ker nisi tudi gledala zraven, vsaj prvih 12 min. Petje iz dna srca, v zadovoljstvo Boga. Mene tukaj ni bilo zraven. Ta sprevod je deljenje milosti Boga vsem. Drevo se imenuje Tulsi Devi in je zelo draga Bogu, Šri Krišni. Otroci so še bolj nedolžni ja in lažje čutijo. No kolikor že, nekaj je boljše kot nič. Hvala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 17. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2013 Šri Krišna Čejtanja Prabhu Nitjananda Šri Advejta Gadadhar Šrivas-adi Gour-bhakta vrinda Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 20. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2013 Evo, tukile sem pa bil zraven. Snemano lani v Sloveniji, v društvu GOKUL. Pride letos spet h nam. Aprila. http://vimeo.com/42712510 Vabljeni k petju. Začne se z Radhe Krišna bolo (poj Radhe Krišna)Radhe Šjam bolo (poj Radhe Šjam) in potem Mahamantra Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare (vmes tudi nekaj pove) pa povejte če čutite ekstazo ali ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 20. februar 2013 Prijavi Deli 20. februar 2013 pa povejte če čutite ekstazo ali ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/zalostko.gif Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 20. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2013 Ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/zalostko.gif Si pela s preprostim srcem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 21. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2013 Si pela s preprostim srcem? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Če še ne, bo pa samo še nekaj časa trajalo, tako da ti kar nadaljuj, z vero in potrpljenjem. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 21. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2013 Vse je odvisno od Krišne. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 25. februar 2013 Prijavi Deli 25. februar 2013 Izvirni greh predstavlja neko univerzalno mejo med dobrim in zlim.1. napaka. Vsi, ki sodelujemo v tem pogovoru, nismo višje elementarno bitje, ne glede na barvo oblačil, ki nam jih je izbrala mati narava. Zatorej, nismo Supermani ali Spidermani, Ali Butelmani, da bi lahko sodili o človeku.Saj smo sami ljudje.2. Dobro in slabo sta samo dve različni skali na istem termometru, z različnimi idejami, kje naj bi se postavilo mejo " dobrega" in " zlega "3. Izvirni greh je biznis. 1 Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alekshunder 26. februar 2013 Prijavi Deli 26. februar 2013 nevem, zdi se mi dragi unis da si zašel s teme, z izvirnim dobrim ni mišlen izvirni greh. drugače pa gledam na izvirni greh na tisti prvi dvom ki se je pojavil v človeku da je ločen od stvarstva, ločen od Boga, ločen od vesolja. Izvirni greh predstavlja neko univerzalno mejo med dobrim in zlim.1. napaka. Vsi, ki sodelujemo v tem pogovoru, nismo višje elementarno bitje, ne glede na barvo oblačil, ki nam jih je izbrala mati narava. Zatorej, nismo Supermani ali Spidermani, Ali Butelmani, da bi lahko sodili o človeku.Saj smo sami ljudje.2. Dobro in slabo sta samo dve različni skali na istem termometru, z različnimi idejami, kje naj bi se postavilo mejo " dobrega" in " zlega "3. Izvirni greh je biznis. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2013 nevem, zdi se mi dragi unis da si zašel s teme, z izvirnim dobrim ni mišlen izvirni greh. drugače pa gledam na izvirni greh na tisti prvi dvom ki se je pojavil v človeku da je ločen od stvarstva, ločen od Boga, ločen od vesolja. Pol je izvirno dobro vera v to kdo si v povezavi z vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 1. marec 2013 Prijavi Deli 1. marec 2013 Moja iskrena prošnja vsem vam je če bi lahko poslušal vsaj do 12-te minute (ok, če ne gre do toliko lahko tudi manj) in povedal če ste kaj oz. kaj ste čutili. Hvala. Če bi kdo rad še tekst in prevod lahko tudi dam. Je pa pol še naprej vedno boljše. Proti koncu tudi malo razlage v angleščini. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png a WOOODOOOOO, čutil sem Wooodooo cirkus, ... čeprav, tisto cingljanje tam tudi ni bilo tako slabo , ... a me no abla blabla ... Čutil nič posebnega, ... je pa malo slabše kot v katoliških sektah, kjer bendi izvajajo neverjetno dobre duhovne komade . Ampak, jaz ne nasedam več nanje , ker to znajo biti skrite satanove pasti , kot me je opozoril nek drugi brat . Takrat sem šele začel spoznavati skrite obsedenosti ljudi . Sem tudi videl , ko sem gledal še dlje, nekaj žalostno obsedenih ljudi z zlimi duhovi, ... ampak, tega je pri nas po mojem še več - žal . Tudi za te hindujske brate še prihaja čas Spoznanja njihovih zmot, kajti Stvarnik natančno ve zanje in jim pripravlja "zdravilo" , čeprav se nebodo vsi zmogli spreobrniti ob Vsesplošni Sodbi čez vse meso . Čuj, brat, ... ko sem rekel, da so tudi Vedski spisi popačeni, ... si mi rekel, da seveda so, če jih popačeni bere . In vendar jaz menim, da so vseeno popačeni, četudi jih ne bere popačeni , tko kot je tudi z Biblijskimi spisi. Kaj meniš na to ? Hvala. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 2. marec 2013 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2013 Čuj, brat, ... ko sem rekel, da so tudi Vedski spisi popačeni, ... si mi rekel, da seveda so, če jih popačeni bere . In vendar jaz menim, da so vseeno popačeni, četudi jih ne bere popačeni , tko kot je tudi z Biblijskimi spisi. Kaj meniš na to ? Menim, da so sveti spisi dani od Boga, da ga lahko spoznamo in da zato niso popačeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. marec 2013 Prijavi Deli 2. marec 2013 pejta v naravo tam ga bosta sigurno srečala, mmogoče še sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alekshunder 2. marec 2013 Prijavi Deli 2. marec 2013 Pol je izvirno dobro vera v to kdo si v povezavi z vsem.Ne, izvirno dobro je absolutna resnica, tisto kar se nikoli ne spremeni, in ne rabi nobene vere. Ja, je pa tista esenca kar Res smo, povezani z vsem, ker smo vse. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.