modra101 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 (popravljeno) Torej upam ,da ne bo nič narobe če odprem novo temo .In sicer me zanima koliko ljudi preberete na prvo žogo?Se da to naučiti ,ker sama ne znam ne zmorem prebrati ljudi kakšni so kaj si mislijo itd.Kateri so tisti znaki ,da ločite dobre ljudi od slabih? Popravljeno 14. februar 2013 -> modra101 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Za dobro prebati ljudi moraš imeti naravni dar. Drugače pa se da nekaj naučiti po kaki knjigi na temo obrazne mimike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Jaz žal zelo dobro preberem ljudi. Žal zato, ker pač meni je to včasih odveč, drugi pa se lahko mogoče zato počutijo nelagodno. Drugače pa bi rekla, da ti največ povejo oči. In obrazna mimika, kot je napisal Gold. Nisem vedela da obstajajo knjige prav specifično za to - ali sem pa pozabila, če sem kdaj katero videla. Vem pa, da ko sem reševala EQ test, da sem bila totalno razoćarana nad ponujeno paleto človeških izrazov (=slabi, narejeni, posiljeni... boljše bi bilo, če bi za posamezna čustva uporabili katero res dobro igro kakšnega res dobrega igralca).Tako da me je to negativno presenetilo, saj računaš da bo tisti, ki ustvarja tak test, vendarle posedoval nek skupek vseh teh inteligenc... oz. naj bi bil korak spredaj (ne zadaj od povprečja). ............ še nekaj: če ti nekdo ne sede ali se počutiš nelagodno v njegovi družbi, ne pomeni, da je 'slab'. Ni tako, da rečemo: ta je slab in ta je dober. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modra101 14. februar 2013 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2013 Ja to je res ,da pač mogoče ni tiste prave energije pa je lahko zelo dober človek 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Hojla Modra101 Prebrat ljudi se da naučit in to zlo dobro...skoz branje sebe /ker usran stavk, ki ne pove nč al pa ja al pa čist nekej druzga tistmu, ki ga bere http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif /.Blj ko poznaš sebe, svoja občutja, svoj čustveni svet, svoje odzive na porive, svoje obrambne strategije...blj vse to prepoznavaš, zamerkaš, občutiš...tud pr drugih. Sebe spoznavat je pa itak učenje...skoz komunikacijo, knjige, poslušanje, pozornos, opazovanjet...kar češ še. A obstaja kak naravni dar /poleg učljivosti/, ki omogoča vpogled v "dušo" človeka in prepoznavanje njegovih obrambnih al pa drgačnih vedenj, ne vem. Mrbit kdo take sposobnosti tud ma. Mrbit bi blo blj prav, kako razlikovat med ustreznimi in neustreznimi vedenji ljudi...kt jih pa predalčkat na dobre in slabe in tle nardit eno razpredelnico ni glih simpl, ker en vedenjski vzorc v eni situaciji je lahko neprimeren, v eni drugi pa zelo primeren. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 aja, jaz sem govorila o srečanjih in kontaktih v živo. Da jih kar 'preberem'. Prek neta pa sem se že zelo opekla in že tudi zelo ne prebrala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Vsi so dobri, če jih dober gleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 rada (in nekoč) bi se strinjala s tabo. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 rada (in nekoč) bi se strinjala s tabo. Prakticiri Krišna bhakti (ljubezen do Krišne) pa boš lahko vidla kako so vsi dobri in da je gledanje drugače napačno in vznemirjujoče. Dokler ne vidiš, da so vsi dobri, ne morš bit srečen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Ne bom vidla tega, žal, ne glede na to, kaj in koga preberem. Lepo pa, da ti vidiš. Pedofila lahko recimo vidim kot zelo bolnega človeka, vsekakor pa težko kot lepega, pa če se še tako trudim in če preberem milijon 'shakti bhakti' knjig. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Ne bom vidla tega, žal, ne glede na to, kaj in koga preberem.Lepo pa, da ti vidiš. Pedofila lahko recimo vidim kot zelo bolnega človeka, vsekakor pa težko kot lepega, pa če se še tako trudim in če preberem milijon 'shakti bhakti' knjig. Ni dost le brat, je treba tud prakticirat in realizirat. Pol lahko vidiš onkraj začasnih oblek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Človeka lahko na prvi pogled "prebere" samo jasnovidec...vsi ostali pa z opazovanjem telesne mimike, občutenja energij, vibracije in tona glasu, ipd. lahko samo približno sklepamo kakšen naj bi bil po karakterju...Včasih se šele po pol ure ali več chatanja dobi malo bolj feeling oz. globji vpogled v človeka...Drugače ima pa tudi analitična psihologija neke fore kjer se pri pogovoru ubaci točno specifična vprašanja in na podlagi tistega se naredi kao psihološki profil... Ljudje, ki pri svojih poklicih veliko delajo z ljudmi oz. imajo z njimi neposreden stik, se kmalu navadijo od oka približno ocenjevat, ker imajo že nekaj izkušenj in kilometrine...In ja, motiti se je človeško, zlasti ko kakšna lepo urejena mamica z dojenčkom in vozičkom ukrade kakšno stvar v živilski trgovini, totalno zanemarjen človek, ki je skoraj podoben džankiju pa lepo vse plača na blagajni...tralala...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Pol lahko vidiš onkraj začasnih oblek. aja to pa lahko že zdaj vidim. a vseeno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 aja to pa lahko že zdaj vidim. a vseeno. Kaj pa vidiš onkraj začasnih oblek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 ozadje in/ali rdečo nit in pot v absolutnem smislu tega človeka Sicer pa ni tako pomembno. Jaz sem sam komentirala naslovno temo. Morda ti napišeš kaj več pa malo bolj konkretno in osebno (in ne iz drugih virov)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 ozadje in/ali rdečo nit in pot v absolutnem smislu tega človeka Sicer pa ni tako pomembno. Jaz sem sam komentirala naslovno temo. Morda ti napišeš kaj več pa malo bolj konkretno in osebno (in ne iz drugih virov)? To pomen, da nis še vidla večne oblike, ki je v vsakem človeku. In če hočeš bit srečna boš mogla pridt do vizije, da so vsi dobri. Ker vse ostale vizije so napačne, začasne, vznemirjujoče. To lahko dosežeš le s prakticiranjem Krišna bhakti (ljubezni do Krišne). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 To pomen, da nis še vidla večne oblike, ki je v vsakem človeku. In če hočeš bit srečna boš mogla pridt do vizije, da so vsi dobri. Ker vse ostale vizije so napačne, začasne, vznemirjujoče. To lahko dosežeš le s prakticiranjem Krišna bhakti (ljubezni do Krišne). Fajn da vidiš "večno obliko" v vsakem človeku.Ampak, mislm, zakva jim pol ne pustiš da so. Zakva se ti zdi da jih morš skoz in skoz prepričevat da so, kar že itak so. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Fajn da vidiš "večno obliko" v vsakem človeku.Ampak, mislm, zakva jim pol ne pustiš da so. Zakva se ti zdi da jih morš skoz in skoz prepričevat da so, kar že itak so. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Vzpodbujam naj se zavejo kdo so, v celoti. Ker jim bo boljš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Res misliš, da boš DRUGE prepričeval in jim govoril in da bo zato NJIM boljše? Vprašanje, kaj je ZATE boljše, ampak očitno svojih nasvetov in sugestij sam ne upoštevaš. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Vzpodbujam naj se zavejo kdo so, v celoti. Ker jim bo boljš. Hehe, a ti temu praviš spodbujanje.A veš, kako jst slišim tvoje spodbujanje; pojma nimaš, u riti si, ne znaš, ne zmoreš, ma dej ne seri... pa tko.Se ti zdi, da je to spodbudno deluje na ljudi? Name ziher ne.Name deluje spodbudno tak način, ki v mojem delovanju /prizadevanju, trudu.../ prepozna elemente, ki so vredni pohvale in jih pohvali, šele nato doda /če je res potrebno/ elemente, na kterih bi se pa blo dobro še mal /al pa več/ potruditi. Verjamem, da nisem edini, ki spodbudo dojema podobno. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Še toPraviš, da je v vsakem sonce /se strinjam/. Pol mu to tud povej, ne pa, da mu začneš razlagat, da je senca, hlad, žalost.Si predstavljaš, da maš potencialnega samomorilca pred sabo, ki že tko kt tko vid sam temo, ti mu jo pa še dodatno zatemniš. Mu res pomagaš s takim pristopom? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Res misliš, da boš DRUGE prepričeval in jim govoril in da bo zato NJIM boljše? Vprašanje, kaj je ZATE boljše, ampak očitno svojih nasvetov in sugestij sam ne upoštevaš. Le če bojo sami sledil nasvet, ne sam zarad mojga predloga. Katerih svojih nasvetov pa ne upoštevam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Hehe, a ti temu praviš spodbujanje.A veš, kako jst slišim tvoje spodbujanje; pojma nimaš, u riti si, ne znaš, ne zmoreš, ma dej ne seri... pa tko.Se ti zdi, da je to spodbudno deluje na ljudi? Name ziher ne.Name deluje spodbudno tak način, ki v mojem delovanju /prizadevanju, trudu.../ prepozna elemente, ki so vredni pohvale in jih pohvali, šele nato doda /če je res potrebno/ elemente, na kterih bi se pa blo dobro še mal /al pa več/ potruditi. Verjamem, da nisem edini, ki spodbudo dojema podobno. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Vse ma svoj namen. Če si dost potrpežljiv lahko vidiš, da različna sekvenca ne igra tolk velke vloge. Tud dohtar more dat injekcijo in stolerirat "au". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Kr neki. Če bi meni kdo stalno najedal s Krišno (bogom, ....), bi šel kar lepo na ignor, ne pa da bi se jaz kao začela zavedat ne vem česa. V bistvu podcenjujoče do ljudi.Če me pa kaj zanima, pridem pa sama vprašat. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Kr neki. Če bi meni kdo stalno najedal s Krišno (bogom, ....), bi šel kar lepo na ignor, ne pa da bi se jaz kao začela zavedat ne vem česa. V bistvu podcenjujoče do ljudi.Če me pa kaj zanima, pridem pa sama vprašat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. februar 2013 Prijavi Deli 14. februar 2013 Mogoče komu v pomoč.. http://www.bukla.si/?action=books&book_id=12763 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.