Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Florijan, po mojem mnenju je še kar več različnih variant možnih zakaj pride do spolnosti še z nekom, ki ni tvoj partner. In v večini takšnih, ko nima smisla zaradi tega razdirati družine. Sicer pa se mi zdi, da smo že omenili, da so seveda stališča mlajših lunatkov na tej temi, ki precej idealizirajo vezo med moškim in žensko (ne se jezit name, mujceki  :sori: ), v veliki meri drugačna kot naša, mal starejših mačkonov in mačk. Kar je povsem razumljivo, ne...... x;)x

Popolnoma se strinjam s tabo, Mick. Ampak glede na svoj poklic tako veš, da je potrebno pokazati ekstreme, da forum odloči v skladu s pravili (razen, če nisi ti forum ..., nekako pišeš tako, da bi v to človek podvomil, bolj te vidim v adversialni vlogi ...).

Res je, na začetku maratona so vsi tekači prepričani, da bodo premagali vso progo. In nekaterim to uspe brez občasne osvežitve. Drugi pa se morajo vsakih nekaj km politi z vodo, da zdržijo. Pomembno je, ali dosežejo cilj, ali ne?

<{POST_SNAPBACK}>Florijan Cvetko:

Sej maš prau, sam če bi en post prej prebral, ko sem tud omenil, če nista partnerja izrecno o tem dogovorjena, potem je itak kul, sam to ni varanje potem zamem. Pri varanju gre med drugim oz. predvsem za laži, ki pa se mi ne zdi povsem primerna v neki t.i. družinski zvezi, mar ne? Sej, človek naj skače čez plot, sam potem naj to daoma tud prizna, potem bomo pa vidli, kolko bo druga stran še pripravljena gledat to. Kot pa sem že rekel malce za šalo, malce za res, Monoghamy is to cruel rule. x:)x

Sem prebral vse poste. Vedno preberem vse poste, razen če tega posebej ne omenim.

Ljudje smo zelo krvavi pod kožo. Čeprav jaz moji partnerki ne bi zameril skoka čez plot, če bi družina funkcionirala normalno in zato ne bi bilo nezaželenih posledic, za tak skok NOČEM vedeti. Ker ne vem, kako bi reagiral, niti tega ne želim vedeti. Kaj pa, če si kot moški vseeno "lastim" žensko na nekem nivoju. In bi tak skok čez plot doživel kot udarec svojemu samoljubju? Ko sem bil mlajši, sem bil prepričan, da moram vsako zadevo sam preveriti in preizkusiti. Zdaj vem, da nekaterih stvari nima smisla vedeti. Npr. nima smisla na lastni koži preizkusiti heroinske abstinenčne krize. Nima smisla vedeti, kako bi reagiral, če bi me partnerka prevarala.

Kaj bi bilo bolje, če bi človek doma priznal, da skače čez plot? Kaj bi se spremenilo za odnos na boljše?

<{POST_SNAPBACK}>xDDx Mal starejsi in izkusani mackoni in macke imajo nekaj znanja o uporabi in svetosti seksualne energije - ce delas proti svoji energiji, kmalu je izgubis. Torej zato nekateri moski skacejo cez plot / in zenske tudi / - ne zarad tega kaj so mocno potentni, prav nasprotno je - emotivno in seksualno so impotentni, nesposobni da se prepuste v enem odnosu in obicajno so losi ljubimci, kar poskusajo nadomestiti z kvantiteto, umesto z kvaliteto. xDDx xDDx 

Ce bi bila v zvezi z enim in bi mi bil vsec nekdo drug, potem bi to povedala partnerju in razdrla druzino, ter otisla z tim drugim, raje kot da zivim v smradnem mocvirju dvojne morale. Ko sem z enim, sem z enim. Zal bo to nekima zvucalo konzervativno, no ne delajmo heroje in '' mackone '' iz prevarantov - ker oni to niso.  xDDx

To, draga moja, pomeni le, da vsakih toliko časa zamenjaš partnerje. Bodisi nimaš otrok, ali pa moraš imeti hudičevo dober sistem za vzgojo otrok, da so otroci občasno s svojim očeti in da so očeti (ali oče) del njihove vzgoje. Če nimaš otrok, je vprašanje, koliko je tvoja družina popolna. V nekaterih okoljih bi rekli, da družine sploh nimaš... Zato je tudi razdreti ne moreš.

Glede na tvoje poste, in na tvoje slike, si nekako ne morem in ne morem predstavljati, da si zadnjih 20 let preživela z istim partnerjem. Preprosto preveč barv je v tebi ... Se motim?

<{POST_SNAPBACK}>Amen  x:o)x  x:Dx  :vragec:

Priznam x:Ix .....sm plehki, čustveno impotentni tip, pa še slab ljubimec povrh. xcivx  :eek:  :C:

Jaz tudi. Jaz tudi. Jaz tudi.

A obstaja kak tečaj za boljše ljubimce??? Take, ki si ne morejo več čisto tako lomiti hrbtenice kot pred četrt stoletja?

<{POST_SNAPBACK}>Brez skrbi - vem zelo dobro oceniti moskega na prvi pogled in prevaranta takoj zacutim na kilometre xDDx

Malo nasveta: ce moski ne zna brzdati svog pozeljenja, tudi ne bo znal brzdati ni jezo, ni agresivnost, to je enostavno primitivan clovek, ki mu je nevarno zaupati. In takega treba takoj spregledati - to se uci sa zivljenskim izkusnjami. Zivljenje je samo po sebi dosta komplicirano, a da bi si pametan clovek nakopicio se dodatne tezave z nekim, ki se ne zna obvladovati.

Ti, zvezdica, zdi se, da imaš poželenje za nekaj slabega. Poželenje pač ni nekaj slabega, če z njim nikogar ne prizadeneš. Tudi jeza ni nekaj slabega, enako velja za agresivnost. So poklici, kjer je civilizirana agresivnost del opisa del in nalog, zaželena... Slaba sta taka jeza in taka agresija, ki vodita v nasilje. Nasilje pa je VEDNO nekaj slabega, če ne ni nasilje. Mislim, da malo posplošuješ.

Deli na socialnih omrežjih

Poželenje ni nič slabega, če je prav vsmerjeno. Ampak v veliki večini primerov gre za trenutno razpoloženje, entuziazem, neobvladovanje svojih šibkosti in to pomeni (v prenesenem pomenu) krajo. Krajo energije tistemu, ki je razlog tvojega poželenja.

Moški pač radi verjamejo, da je za žensko seks enako pomemben (ali nepomemben) kot njim, vendar v 99 % ni tako....

Zelo malo je takšnih žensk, ki se v to spustijo brez nekih pričakovanj in brez čustev. Skoraj vsaka pričakuje nekaj več. Seks je za večino žensk (izjeme se bodo zagotovo javile) posledica nekih pričakovanj in upanj, pogosto tudi ljubezni ali zaljubljenosti.... x:o)x

To, da grešna misel prileti kar sama od sebe, se zgodi vsakomur. Vendar, če imamo urejeno seksualno življenje, pa čeprav se to lahko prevede v "vsak dan isti golaž", potem ni razloga za varanje. Razen, če ne obvladujemo svojega telesa.

Mrtvilo v odnosu, seksu, kjerkoli nas pa itak pripelje do roba in potem skačemo....

To je edino kar mi je pri varanju jasno in logično, vse ostalo so pa itak samo izgovori... :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>

... Seks je za večino žensk (izjeme se bodo zagotovo javile) posledica nekih pričakovanj in upanj, pogosto tudi ljubezni ali zaljubljenosti.... x:o)x

... :vragec:

Tole je dobra iztočnica.

Tudi moški se zaljubijo. Seks brez zaljubljenosti je masturbacija z vagino. Po moje.

Ampak: ali je seks med zaljubljenima, ki nista poročena drug z drugim varanje partnerjev? V čem? Med zaljubljenostjo in ljubeznijo je enaka razlika kot med svečano obleko in dobrimi gatami. Z eno osvajamo. Brez drugih pa ne moremo...

Ljubezen=družina

Zaljubljenost=potencialna družina

Torej, kaj bode rešitev v takem primeru, spoštovano občestvo?

Florijan, brez zamere, sej ni nič narobe, če si misliš, da je varanje cool. Meni se pač ne zdi, pa al je to mastirbacija z vagino ali čista zaljubljenost, Če so vse strani s tem seznanjene, potem je b.p., če pa ne, pa gre zgolj za čisti egoizem. Z Dolores pa se ne strinjam povsem, da ženske hočejo po defultu nekaj več, moški pa zgolj čas, ki preteče do praznjenja. x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Guest sanjalica
Tudi moški se zaljubijo. Seks brez zaljubljenosti je masturbacija z vagino. Po moje.

Kaj mi je to dobro!

Nasploh ima Florijan meni zelo všečne poste :palec:

Mrtvilo v odnosu, seksu, kjerkoli nas pa itak pripelje do roba in potem skačemo....

To je edino kar mi je pri varanju jasno in logično, vse ostalo so pa itak samo izgovori...

To pa je napisala oseba ki ima za seboj že kakšno tretjino življenja.... :D in si je snela rožnata očala.......... :palec:

Ampak: ali je seks med zaljubljenima, ki nista poročena drug z drugim varanje partnerjev? V čem? Med zaljubljenostjo in ljubeznijo je enaka razlika kot med svečano obleko in dobrimi gatami. Z eno osvajamo. Brez drugih pa ne moremo...

JA, JE x!x

Jaz sem pač zategnjena in nazadnjaško vsmerjena, da ne odobravam tega... x:o)x

Če bi ugotovila, da se je partner zaljubil in intimno povezal z drugo žensko - ADIJO x!x

Ljubezen je posledica zaljubljenosti.AMEN.

In če se slučajno motim....pa kaj. Meni se moja filozofija izide. Zakaj bi jo menjala :o|o:

Ah brezveze... :vragec: Kot bi pljuvala proti vetru.... :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Kaj mi je to dobro!

Nasploh ima Florijan meni zelo všečne poste  :palec:

To pa je napisala oseba ki ima za seboj že kakšno tretjino življenja.... :D in si je snela rožnata očala..........  :palec:

Nak, še polovice ne x;)x

Ampak, loh se tut zlažem, če ti bo pol lažje x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Ljubezen je posledica zaljubljenosti.AMEN.

In če se slučajno motim....pa kaj. Meni se moja filozofija izide. Zakaj bi jo menjala :o|o:

Ah brezveze... :vragec: Kot bi pljuvala proti vetru.... :vragec:

Reče se ščije proti vetru x;)x , drugač pa sm na tvoji strani. :palec: Men se nea da pisat dolgih postov, pa bom samo, TAKO JE!!!, pripel k tvoji, če dovoliš? he he

x:)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Brez skrbi - vem zelo dobro oceniti moskega na prvi pogled in prevaranta takoj zacutim na kilometre xDDx

Malo nasveta: ce moski ne zna brzdati svog pozeljenja, tudi ne bo znal brzdati ni jezo, ni agresivnost, to je enostavno primitivan clovek, ki mu je nevarno zaupati. In takega treba takoj spregledati - to se uci sa zivljenskim izkusnjami. Zivljenje je samo po sebi dosta komplicirano, a da bi si pametan clovek nakopicio se dodatne tezave z nekim, ki se ne zna obvladovati.

Uh, kako zelo poenostavljeno in posplošeno.......Brez težav brzdam svoje poželenje, če ga seveda sploh hočem brzdat. x;)x Tako menim, da nisem primitiven in da mi ni nevarno zaupati. Sicer bi me pa tako pobralo od skrbi, če bi upošteval vsa tvoja mnenja o nas, ki v življenju že kdaj smo prevarali.....bljak, kaka beseda....prevarali. xrolleyesx Glede na to, da pač imam tudi svoje mnenje in hodim po svetu z odprtimi očmi, bi lahko tudi sam posplošil in menil, da so šele ljudje ki v dolgotrajni vezi niso prevarali povsem mim......npr, da so vizualno neprivlačni, zakompleksani, zateženi, spolno zatrti, dolgočasni, skratka povsem nezanimivi za nasprotni spol. Seveda če bi posplošil in prilagodil mnenje mojim izkušnjam oz. mojmu načinu razmišljanja....pa bi se seveda motil.......tako kot se po mojem mnenju motiš ti glede okvalificiranja nas, že kdaj "prevarantov".

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hm, lahko to mal pojasniš? Nisem prepričan, da čist razumem..... :inocent:

Aha. Dve misli.

Prva misel. Na sodišču zastopaš stranko, in ne igraš razsodnika. Zato prikažeš samo njeno plat zgodbe, v najbolj ostri luči, da ne prestopiš etične meje.

Druga misel. Ne pišeš kot bi pisal sodnik, pišeš kot odvetnik.

Saj si pravnik, ne?

<{POST_SNAPBACK}>Florijan, brez zamere, sej ni nič narobe, če si misliš, da je varanje cool. Meni se pač ne zdi, pa al je to mastirbacija z vagino ali čista zaljubljenost, Če so vse strani s tem seznanjene, potem je b.p., če pa ne, pa gre zgolj za čisti egoizem. Z Dolores pa se ne strinjam povsem, da ženske hočejo po defultu nekaj več, moški pa zgolj čas, ki preteče do praznjenja. x:)x

Nič ne mislim, da je varanje cool. Kje sem pa kaj takega napisal? Mislim samo, da je vsaka situacija drugačna in si ne privoščim (več) dajati načelnih odgovorov na zelo specifična vprašanja.

OK, ker pa provociraš, ti povem resnično zgodbico (toliko spremenjeno, da ne bo prepoznano vpletenih).

Obstaja moški, ki skrbi za žensko, ki je imela nesrečo. Ženska sicer živi, in deluje, a ni čisto pri sebi. Živi v svojem svetu. Imata otroke. O kakšni spolnosti ne more biti govora. Moški se občasno ljubi z ljubico, ki so ji poznane vse okoliščine. Po tvojem, mipo, gre za varanje.

Kaj zdaj: naj moški zapusti ženo, ki ni sposobna živeti sama?

Naj zapusti otroke?

Naj se ne ljubi z ljubico, temveč živi v celibatu do konca dni?

Kaj bi naredila vidva, mipo in Dolores?

To je seveda ekstrem. Na drugi strani so ljudje, ki jim je seks šport. Se hvalijo, kako dolgo so s kom, in kolikokrat. Koliko orgazmov v eni seansi. Tako moški kot ženske. Pa tudi teh ne obsojam. Zakaj pa bi? Koliko so slabši ti od onih, ki se prenažirajo. Ali ki se napijajo?

Hm, sem se spomnil nekaj zanimivega. Velik mojih frendov pravi, da je bilo najhujše obdobje v času poznejše nosečnosti in še kar nekaj časa, ki ni bil niti ravno kratek (govori se že o letu in več), po rojstvu. Ženske so skoraj popolnoma izgubile interes do njih in spolnosti, vsa njihova pozornost je bila osredotočena na otroka, velik njih je sicer tud precej izgubilo seksualno privlačnost :vragec: (čeprav sem sam opazil, da se ženske po porodu v obraz izrazito polepšajo, se mi zdi, da so lepše, kot so bilokdaj bile) in tako........so se nekateri v času, ko bi po neki logiki mogoče morali biti najbolj zvesti, seksualno sestradani, potešili drugje. Sliši se mogoče ful grozno, samo pa se vprašam, če je res tako zelo grozno, še posebej, ker je kar nekaj njihovih žena to seksualno pa tudi splošno nezainteresiranost do moških potrdilo. Seveda verjamem, da se tudi to med dobro "zaštekanima" partnerjema da urediti, sam očitno pa pogosto tudi ne......Hm, mogoče ni čisto za v to temo, me pa, glede na to, da še nimam otrok, tud mal bolj zanima, ne x8Dx

K. Čapek

Florijan, skupaj nikakor ne bova prišla, sploh če bova vsak primer posebej šla analizirat in v tem primeru bi se celo našlo, kako opravičilo za skok čez plot. O tvoji zgodbi nebi razglabljal, žal mi je za njegovo ženo, pa ne v smislu da jo vara temveč za njeno nesrečo. Nekateri bi se tudi vzdržali v takih okoliščinah, pa verjameš ali ne. V primeru, da meni skoči kdo čez plot, bi morala biti vprašanje življenja ali smrti ali pa 355.000$, da nebi obrnil hrbta, če pa bi jaz to nardi, bi veljalo enkao, le pri vsoti bi bil nekoliko manj zahtevnejši, 115.000$ bi zneslo. x:)x x;)x

Kaj bi bilo bolje, če bi človek doma priznal, da skače čez plot? Kaj bi se spremenilo za odnos na boljše?

To, draga moja, pomeni le, da vsakih toliko časa zamenjaš partnerje. Bodisi nimaš otrok, ali pa moraš imeti hudičevo dober sistem za vzgojo otrok, da so otroci občasno s svojim očeti in da so očeti (ali oče) del njihove vzgoje. Če nimaš otrok, je vprašanje, koliko je tvoja družina popolna. V nekaterih okoljih bi rekli, da družine sploh nimaš... Zato je tudi razdreti ne moreš.

Nimam otrok, no mojega sedanjeg partnerja poznam ze 17 let in mi je zelo zabaven in se rad druzim in pogovarjam z njim vsakega dneva na zemlji, unatoc temu kaj ga tako dolgo in dobro poznam xDDx Nisi me razumeo - ne menjam cesto ljubimce zato ker je to tudi zloraba spolne energije, rad se ljubim z nekim ki ga volim in spostujem, ter ga dobro poznam, to su resnicno prave stvari, vse ostalo pa je los nadomestek, pri cemu se mi zdi da je boljse biti sam in masturbirati, nego biti v losi zvezi brez ljubezni xDDx xDDx

A obstaja kak tečaj za boljše ljubimce??? Take, ki si ne morejo več čisto tako lomiti hrbtenice kot pred četrt stoletja?

Obstaja - zacni mal spoznavati tehnike za prebujanje in usmerjanje Kundalini energije in poskusi skupaj z partnericom vezbati Tantru - to mocno osvezi odnos in prines en tak nov vihar v zvezo xDDx xDDx xDDx

Ti, zvezdica, zdi se, da imaš poželenje za nekaj slabega.

Nasprotno - ne maram moraliziranje, pred vsem pa ne tisto religiozno. No veckrat sem v zivljenju videla svoje prijateljice, ki so jih moski prevarali in to je zelo grdo - ljubeca zenska ki to dozivi se lahko zlomi, razboli, zalostna je in ponizana, moski tudi - zakaj bi to delali ljudjem - kaj nije bolje biti iskren do partnerja in se poskusiti o svemu otvoreno pogovoriti, kot da bi ga tako podlo obravnavali brez imalo spostovanja in socutja - ker prevara za mene je nekaj zelo bednega. Ampak nocem da sedaj vsi skocijo na mene, ki so varali xDDx xDDx xDDx Imejte u vidu da sem danes prehlajena i mi ni do kreganja xDDx xDDx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Florijan, skupaj nikakor ne bova prišla, sploh če bova vsak primer posebej šla analizirat in v tem primeru bi se celo našlo, kako opravičilo za skok čez plot. O tvoji zgodbi nebi razglabljal, žal mi je za njegovo ženo, pa ne v smislu da jo vara temveč za njeno nesrečo.  Nekateri bi se tudi vzdržali v takih okoliščinah, pa verjameš ali ne...

Daj mi pojasni, prosim, kdo ali kaj bi imel kaj od tega.

Žena živi v svojem svetu. Bog ve, če sploh razume, kaj je spolnost ...

Ljubica in mož se imata rada, zaljubljena sta drug v drugega in uživata drug v drugem ...

Komu bi koristila moževa vzdržnost.

Evo, ne razumem...

Verjamem pa, da bi se našel kdo, ki bi se vzdržal. Obstajajo ljudje, ki so popolnoma umsko in telesno zdravi, nimajo drugega partnerja, nimajo otrok in se vzdržijo desetletja. Reče se jim katoliški duhovniki, redovniki in redovnice ... Povrhu pa so to praviloma precej inteligentni ljudje, s katerimi je biti prijetno v družbi in so pravi zakladi znanja ...

Vidiš Mick...tukaj pa se steboj ne strinjam...varanje med nosečnostjo in po porodu je zame bljak...

Nimaš pojma, kako zgleda, ko prineseš domov uno štruco...pa jo gledaš in se zaveš, da zdaj boš pa moral tole nekak popedinat...ravno v takšnih trenutkih...se partnerstvo poglobi ali ohladi..

Varati takrat, ko je nekdo nemočen...recimo visoka nosečnost...ali pa, ko ste bili fantje v vojski recimo...je zame podn.Predstavljaj si recimo, hudo zboliš, za leto dve...opravka imaš predvsem sam s seboj...tvoj partner pa veselo skače naokoli...

Hm... :o|o:

Pisala sem samo o tem, kaj mislim o varanju v takšnem primeru...da se razumemo..

Astra

Per aspera ad astra

npr, da  so vizualno neprivlačni, zakompleksani, zateženi, spolno zatrti, dolgočasni, skratka povsem nezanimivi za nasprotni spol.

A je tebi zelo pomembno da si zanimiv za nasprotni spol v celoti ? Zakaj ti je to pomembno ? Meni je pomembno da sem zanimiva sebi in svojem trenutnem partnerju, ostali sploh niso pomembni xDDx

Zakaj se ti vsakic, ko ja povem svoje mnenje, osetis osebno prozvan ? Saj ne pricam o tebi, vec nasplosno o ljudima ! xDDx

Zdi se mi nekaj: ipak te tare obcutek krivde in se zato vsakic razjezis ko beres moje postove, ker se ti zdi da te obsojam. Ampak ti nesvesno obsojas sam sebe in projeciras na mene svoje notarnje obcutke - jaz nisem sodnik, samo otvoreno povem svoje mnenje, brez namere da bi koga uzalila.

x:)x

Ja, Mick, res je, da nekatere ženske izgubijo smisel za spolnost po porodu. Nekatere tudi po enem letu ne najdejo več interesa za partnerja.... :o|o:

In ja Cvetko, tvoj primer je specifičen in je stvar vsakega posameznika, kako bi v takšnem primeru reagiral. Res pa je tudi to, da je ženska v tvojem primeru, glede na to da živi v svojem svetu najbrž nehala ljubiti svojega moža in on njo....

Sicer pa vsak varanje ali nevaranje vidi skozi svoje oči. Jaz si ne morem niti predstavljati varanje ob vsemu, kar z možem nudiva drug drugemu. In ob predpostavki, da bi do varanja kljub vsemu prišlo (mojega ali njegovega) bi pač reagirala tako kot sem že rekla..... :vragec:

Mogoče bi moralo biti vprašanje zastavljeno drugače:

Ali bi prevarali svojega partnerja kljub temu, da imate v vseh pogledih izpolnjene vse želje.

Ali sem idealist? x:Ix

So rekli, da nisem. Prej realist. xrolleyesx

Mrbit se pa motim :o|o: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Mogoče bi moralo biti vprašanje zastavljeno drugače:

Ali bi prevarali svojega partnerja kljub temu, da imate v vseh pogledih izpolnjene vse želje.

Odlično vprašanje. Dvomim, da boš našla veliko ljudi, ki bi nanj odgovorili pritrdilno. Varanje je kompenzacija, ali ne? Če nimaš česa kompenzirati in varaš, potem si, kaj??? Še radoveden ne, ker potem nimaš izpolnjenih vseh želja...

Odlično vprašanje!!!!!

Evo, Dolores, aplavz.

he he he, meni je ful fajn v tej temi ("temi"), če bo še to šlo tak naprej, sm ziher, da vsaj vsak od nas nebo uspel nikogar prevarat. x:)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Vidiš Mick...tukaj pa se steboj ne strinjam...varanje med nosečnostjo in po porodu je zame bljak...

Nimaš pojma, kako zgleda, ko prineseš domov uno štruco...pa jo gledaš in se zaveš, da zdaj boš pa moral tole nekak popedinat...ravno v takšnih trenutkih...se partnerstvo poglobi ali ohladi..

Varati takrat, ko je nekdo nemočen...recimo visoka nosečnost...ali pa, ko ste bili fantje v vojski recimo...je zame podn.Predstavljaj si recimo, hudo zboliš, za leto dve...opravka imaš predvsem sam s seboj...tvoj partner pa veselo skače naokoli...

Hm... :o|o:

Pisala sem samo o tem, kaj mislim o varanju v takšnem primeru...da se razumemo..

Astra

Ponovno lep pozdrav Astra in :eek: :eek: :eek: Ker ne vem s čim se v tem primeru z mano ne strinjaš? A sem napisal kakšno svoje konkretno mnenje o tem....sam vpraševal sem, še posebej glede na tovrstne izkušnje frendov. x;)x In dodal, pa ne tudi obrazložil, da v primeru, ko se ženska tudi več ko po letu po porodu ni pripravljena potruditi za partnerski odnos tudi na seksualnem področju, se mi ne zdi tako zelo bljak, če pač moški skoči kam drugam. Hahahaha....kdaj pa so ženske še več varale kot ko so bili tipi v vojski? Nimaš pojma, ker nisi bila s prevaranimi tipi v vojski. x;)x Tako kot sam res nimam pojma kako je, ko dobiš otroka.......zato tudi ne podajam svojega mnenja o tem.......ko bom.....pa se beremo. Tud, če dolgo ne bo dala, bemu sunce :vragec: x:o)x

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...