lia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 [Vsi ti "problemi" (varanja, psiholoska razmislajnja, pisanaj na forum tudi.. ) se pojavijo, ce ti je dolgcas.. Torej delovanje je eden od kljucev.. Tole je pa čist strel v prazno ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. Sri lankar nima tega privilegija. Vsi ti "problemi" (varanja, psiholoska razmislajnja, pisanaj na forum tudi.. ) se pojavijo, ce ti je dolgcas.. Torej delovanje je eden od kljucev.. Tjazy, ravnokar si Sri Lankarja zreduciral na raven kombajna za riž. Tudi kombajn za riž nič ne misli, ampak samo dela. Pa še več riža požanje, kot katerikoli Sri Lankar. Ne verjamem ti! Kolikokrat pa si bil na Sri Lanki? In koliko Sri Lankarjev si spoznal tako dobro, da bi ti zaupali podrobnosti o svojem spolnem življenju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 če nekoga ljubiš iz srca, potem NE moreš prevarati - če me prevara, mi s tem jasno pove,da me ne ljubi in zato tudi ni več skupne poti...samo še bye bye baby honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>če nekoga ljubiš iz srca, potem NE moreš prevarati - če me prevara, mi s tem jasno pove,da me ne ljubi in zato tudi ni več skupne poti...samo še bye bye babySe podpišem pod to!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 tud jz kimam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jaz pa bi se pogovorila zakaj je do tega prišlo in ne bi upoštevala bednih izgovorov, ampak končala zvezo in dala vedeti kaj je izgubil! Če se že odločiš za skok čez plot, vsaj pomisli na posledice Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 nebi ga več hotla vidt!! A to se wm zdi normalno d was tip wara pa da mu odpustite??.... za ws je maybe to normalno...sam zame pa res ni! jUaNa CaRoLiNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 tut men se je to zgodl k je meu moj tip še 3 zrawn mene...halooooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tut men se je to zgodl k je meu moj tip še 3 zrawn mene...halooooo Tud men se je že to zgodil.... men je še clo predlagal, če gremo grupiča... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud men se je že to zgodil.... men je še clo predlagal, če gremo grupiča... It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Sej nism mislu tak hudo, samo oni drugi del (...men je še clo predlagal, če gremo grupiča... ) mi je precej posrečen. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej nism mislu tak hudo, samo oni drugi del (...men je še clo predlagal, če gremo grupiča... ) mi je precej posrečen. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 HAHA JS BI GA TOK NA G**** UŽGALA DA BI ON SANJU GRUIČA JA...... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 grupiča....---napak sm napisalla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Če ni plota, tud' varanja ni...je samo... čas in prostor ... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ja tud men je obrazložu, da je mel preveč časa v hotelu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 se pravi čas, prostor.....pa priložnost pa-pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Who the fuck is Carol? Kter mlad tip (brez da ga na gobec) ne sanja(ri) grupiča pa dve bejbi pa to - ni normal čist, se ga treba izogibat, k pol boste se kasneje v daljši vezi več s svojimi prstki kot z njegovim mickenim igrale. Čvekava ta nova ......pozdravljena Carol Mick, lepo si to povedal It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tud men je obrazložu, da je mel preveč časa v hotelu Kaj potem je, al ni izkoristil priložnosti? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ah varanje, se strinjam da je čisto stvar časa, kraja in priložnosti. Odvisno tut, do katere mere greš ampak tako resnici na ljubo če gledamo kaj bi partner rekel, se držimo dejstva >> česar ne veš pač ne boli Kot drugo pa, če nekoga malček prevaraš na vsake ohoho časa, pa ne mislim prevaraš orenk in varaš z isto osebo dlje časa, ampak imaš slučajno kej v riti pa te prime da bi kak "make out session" udaril z nekom, ki čisto slučajno ni tvoj dragi/a....ah pač če si tolk karakterja da to nardiš pa bodi še tolk karakterja da nimaš potem slabe vesti in jo ljubi osebi! Saj konec koncev, nekaj pomeni ljubit nekaj pa pomeni počet zato ker ti pač v tistem trenutku tako sede - brez obveznosti to še ne pomeni da v razmerju nekaj ne štima, se pač zgodi Hja samo lepo je bit pameten, dokler nisi v tej situaciji, priznam pa še nisem bila prevarana ali raje ne da bi vedela, hja pa se potrdi en del moje teorije Carol praviš da si 13 stara, ej bejbi...čaki pri teh letih vsi tipčki sanjarijo o grupiču, težje jim je najt dve bejbi ki bi bili za to. Se pa lahko zamisliš ko te bo kak bolj resen tipček to vprašal, tak ki si upa mal več kot samo sanjarit Nič, ne varat ane, da ne bomo krive vere širili 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Who the fuck is Carol? Kter mlad tip (brez da ga na gobec) ne sanja(ri) grupiča pa dve bejbi pa to - ni normal čist, se ga treba izogibat, k pol boste se kasneje v daljši vezi več s svojimi prstki kot z njegovim mickenim igrale. Čvekava ta nova ......pozdravljena Carol -----------------------------------------------------------------------------------------------i'm carol btw....moj že ne sanja... lol...hvala za dobrodošlco ane..... s :xx!: am wi ste usi že tooook starejši od mene.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj potem je, al ni izkoristil priložnosti? ugan ....al rabiš polovičko? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Sam, da ni un rabu.....klic v sili? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts