Skoči na vsebino

Varanje


Volk K.L.

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ti pa če boš hotla kdaj bt kakšna resna prosvetna delavka, boš mporala bit resna.

 

S takim odnosom, boš lahko kvečjemu samo javna delavka. x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

 

Pa od kje teb, da mislm bit prosvetna delavka? Teb se mal meša... x:Dx x:Dx x:Dx Razlož to, ajde. :vragec:

 

<{POST_SNAPBACK}>hahahahah paja lahko govorim resnico vrba sam vem da ta boli :xx!:  ja ja vsi varajo :vragec: tko je pa ne se lepga delat x^x al pa lepo xcivx prilika dela tatu :vragec:

 

Ne meč me v svoj koš! Nismo vsi taki. Sej, če ti paše, nč ne rečem, samo jaz zaenkrat ne počnem tega. Zmenjeno, bejba? :vragec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Modratrobentica...ti si cudna... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 1 month later...
:wOOt: :wOOt: moja reakcija bi bila taka, da bi me najbrž najprej kap zadela. Če bi to preživela, pa bi tako letu, da bi se kar za njemu kadilo in se nikoli več ne bi prikazal pred mojimi očmi.....na kozlanje mi gre ta današnja moda, ko nisi več moderen, če ne varaš. Če ma kdo jajca, da vara, naj ma še tok jajc, da svojemu partnerju to tudi pove še pravi čas,da se ne bo od koga drugega zvedlo....tko bo sigurn manj boleče. Nihče me ne bi mogel prepričati, da me ma še vedno rad, če me je pa prevaral. :xx!: Take bedarije sem tud tle na forumu že prebrala.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx ne, saj nisem mislila, da bi že naprej povedali x:Dx Samo to sem mislila, da če že to nardijo, naj tud čimprej priznajo partnerju, ker najhujš je, če to zveš od kakšne tretje osebe. x^x
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ja vrba! ce ma namen te prevarat ti nej prej pove.. pol te v bistvu ne bi..

ce te pa ze, pa da ti prizna bi mogoce cez neki casa lohk biv spet prjatu z njo (no kaj govorim ce bi biv zalublen verjetn v resnic sploh ne bi mev dost moci prekint z njo, pocas in bolece bi sla zveza h koncu..) ce bi pa to od drugih zvedu bi pa sam adijo reku in sov (nocem sploh slisat izgovorov) :o|o:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest
This topic is now closed to further replies.



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...