Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa če boš hotla kdaj bt kakšna resna prosvetna delavka, boš mporala bit resna. S takim odnosom, boš lahko kvečjemu samo javna delavka. Pa od kje teb, da mislm bit prosvetna delavka? Teb se mal meša... Razlož to, ajde. <{POST_SNAPBACK}>hahahahah paja lahko govorim resnico vrba sam vem da ta boli :xx!: ja ja vsi varajo tko je pa ne se lepga delat al pa lepo prilika dela tatu Ne meč me v svoj koš! Nismo vsi taki. Sej, če ti paše, nč ne rečem, samo jaz zaenkrat ne počnem tega. Zmenjeno, bejba? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grdo gledas.... Tudi mene ne metat v svoj kos. Ne vem koliko jih se se mora javiti, da bos verjela, da ne VSI. Pa vse tiste, ki so porocene z Jezusom, tudi ne pa se velik drugih tudi ne... Poglej malo pri seb, zakaj na taksne naletis.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Modratrobentica...ti si cudna... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Modratrobentica...ti si cudna... res je SEM MODRA trobenta hahahahaha sem ZDRAVA in NORMALNA sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 moja reakcija bi bila taka, da bi me najbrž najprej kap zadela. Če bi to preživela, pa bi tako letu, da bi se kar za njemu kadilo in se nikoli več ne bi prikazal pred mojimi očmi.....na kozlanje mi gre ta današnja moda, ko nisi več moderen, če ne varaš. Če ma kdo jajca, da vara, naj ma še tok jajc, da svojemu partnerju to tudi pove še pravi čas,da se ne bo od koga drugega zvedlo....tko bo sigurn manj boleče. Nihče me ne bi mogel prepričati, da me ma še vedno rad, če me je pa prevaral. :xx!: Take bedarije sem tud tle na forumu že prebrala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ne, saj nisem mislila, da bi že naprej povedali Samo to sem mislila, da če že to nardijo, naj tud čimprej priznajo partnerju, ker najhujš je, če to zveš od kakšne tretje osebe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ja vrba! ce ma namen te prevarat ti nej prej pove.. pol te v bistvu ne bi..ce te pa ze, pa da ti prizna bi mogoce cez neki casa lohk biv spet prjatu z njo (no kaj govorim ce bi biv zalublen verjetn v resnic sploh ne bi mev dost moci prekint z njo, pocas in bolece bi sla zveza h koncu..) ce bi pa to od drugih zvedu bi pa sam adijo reku in sov (nocem sploh slisat izgovorov) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 x!x x!x x!x Kdor vara partnerja, naj dobro se zaveda,da zveza bo postala kmalu le še beda x!x x!x Citat iz knjige Ljube Žerovc "Modrosti zbrane iz verzov stkane" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ......rekla bi mu da ga jas tut pa če je resnica al ne .......zakai bi mogla samo jas *trpet*........... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts