Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

xrolleyesx  xrolleyesx  lahko je komentirati ravnanja drugih in jih obsojati....

........dokler se ti ne znajdeš pred dilemo, lz. dokler nisi vpleten sam.........nikoli ne reci nikoli.......zarečenega kruha se največ poje...

:2src:  :2src:  :2src:  :2src:  x!x  x!x  :o|o:  :palec:

Hmmm to sem pa postnil davnega leta 2002, nekaj podobnega nekomu mislm da Tjaziju ali Kljuki... x^x x^x :palec: ...

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Spet je seks problem?! A se mogoce kdo pocuti bolje, ce na glas pove, da je seks, ki ni v skladju z druzbenimi pravili.. slab? Se morda kdo sam sebi zdi boljsi clovek, ce obsodi seks? Ima to slucajno kaj opraviti z halucinacijo kupovanja vstopnice v nebesa ali boljse drugo zivljenje.. ali karkoli ze pac kdo verjeme?

Druzbeno pravilo zvestobe obstaja samo zaradi cloveskega zelo mocnega egoizma. Bolj kot si ZA zvestobo vecji egoist si, bolj te je strah.. vec problemov prispevas k svetu.

Vecina zakonskih zvez postane nekaksna ekonomska pogodba.. kjer obstajajo prepovedi, zapovedi in pricakovanja.. in se razne zadeve, ki nimajo nic skupnega z ljubeznijo ampak samo s pogodbo, ki je sestavljena tako, da naj se partnerja - ogledala.. ne spominjata na svoje tezave. Ko partner naredi nekaj, kar drugi potihom pricakuje.. da ne bo naredil, iz laznega miru nastane resnicni nemir.. prepir.. EGO je v akciji.. ne mores prenesti, da bi bil tvoj partner srecen tudi z drugim.. raje ga v tem primeru zapustis in iz sebe naredis prizadeto ubogo zrtev..

Nic velicastnega, dobrega, pogumnega, socutnega ne vidim v tem.

V zakonih, kjer je varanje problem, bi se moralo dogajati toliko varanja, da bi se vse kresalo.. Potem bi mogoce kdo videl idiotizem besede "zvestoba".

Ko ljubis, ljubis.. in in to je vse kar je.. !!!

Nobene zvestobe, nobene zapovedi, prepovedi in pricakovanja ni zraven. Nobenega lastninjenja, posedovalnosti.. Kjer je varanje problem, gre za ocitno posedovalnost in lastninjene.. Partnerja se obravnavata kot stvar.. kot del pohistva, ki pac sodi v tisto stanovanje.. in se obnasati se mora po pricakovanjih drugega. To je dvojno suzenjstvo.

Ko ljubis ljubis.. vse kar te skrbi je samo to, da bi ljubljenemu cim vec dal.. samo dajanje in sprejemanje... vse ostalo je bluzenje v smislu.. sem zelo prestrasen clovek, zato te prosim, ce se ravnas po mojih zapovedih, da jaz, ki imam polno problemov ne bom trpel in slucajo resil kaksen problem.

Ce ljubis je zvestoba sama po sebi.. saj ne more biti drugace.. kaj drugega se na tem svetu se ni zgodilo.. ce ljubis.. potem ni druge, kot da si zvest SEBI.. potem ne spletkaris.. potem si tukaj in zdaj in seveda je cisto mozno, da bo v zivljenju prisel mimo se en drugi clovek, ki ga bos vzljubil in se telesno zdruzil z njim. Lahko pride.. lahko ne preide. Ce si zvest sebi.. ga vidis.. ce se varas.. pa ga ne vidis.. da le ohranis lazni mir. In potem ce ga slucajno opazis.. zakaj hudica ne morejo takrat biti vsi trije vsaj prijatelji? Kako je to mogoce? Halo.. pa sej nekdo drugi seksa z isto osebo kot ti.. naj seksa z njo kot tvoj prijatelj, ne kot tvoj sovraznik.

Ljudje, ki na forumih govorijo o dobroti, ljubezni in socutju.. vsi po spisku ruknejo na tej tocki. In tudi ko gre samo za sum, da njihov partner ljubi tudi nekoga drugega.. ze iz sebe hitijo delati zrtev in se pripravljajo na vojno, ker njihov "kos pohistva" vcasih zaide tudi v drugo stanovanje. Tega pa jasno ne morejo dovoliti..

Dokler si ZA ali PROTI zvestobi.. je spolnost tvoj problem. Cloveku, ki je ZA zvestobo zelim v tem letu 2004 cimvec nezvestobe.. in cloveku, ki je PROTI zvestobi zelim cimvec zvestobe.. v letu 2004.

Ko ljudje ne bojo niti ZA niti PROTI potem vec ne bo razloga za seks z drugim. Samo nasa mnenja in sojenja.. ZA in PROTI so vzrok dogajanja tega. Ko nisi vec ZA niti PROTI.. kje bi lahko bil razlog za to dogajanje? Potem seks ni vec potreben.. potem ta nivo bivanja ni vec potreben.. potem si lahko ti gospodar SEBE.. brez zatiranja sebe.. brez odrekovanja. Zdaj se mnogi celibaterji zdijo gospodarji sebe na tem podrocju.. v resnici pa so to ljudje.. ki so proti zivljenju.. proti rasti in ZA SMRT! Tukaj imam v mislih ljudi, pri katerih je celibat posledica vstopa v kaksno versko organizacijo. Dusno mafijo skratka..

Zelo nespametno si je kreirati iluzijo, da bo nekdo, ki je ZIV.. ki ni samo truplo, ki blebeta in zaseda prostor na zemlji.. zvest.. kadar imas ti pri tem problem.

Ce imas pri tem problem.. potem si samo orodje narave.. potem je ljubezen samo izgovor za pridobitev seksa.. Potem ti narava.. eksistenca ustvari strast.. ker vse vesolje tezi, k razresevanju vseh tezav.. in kako hudica naj vesolje ve za obstoj neke pogodbe?

Nikar si ne delajmo utvar in nikar ne iscimo ljubezni, dokler nismo resili te malenkosti varanja in zvestobe.. in posedovalnosti in lastninjenja.. Dokler obstaja ta problem.. je ljubezen samo izgovor za opravicevanje custvenega izsiljevanja. Garantirano brez-pogojne ljubezni ne bo pred resitvijo teh temeljih in osnovnih malenkosti.

Pa brez panike.. in SRECNO 2004.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

hm...najbrž maš prav s tem, da smo nekateri egoisti in zato nam je važno, da nas NE varajo. Jaz sem EGOISTKA v nekem smislu, v tem sicher in niti ne bom spremenila svojo odločitev.

Saj ne pravim, da me bivši ni prevaral, ker nikoli se ne ve..in zato je tudi boljše, če niti ne vem. :eek:

No..ne vem...mnenja so različna v zvezi s to temo in zanimivo je prebrati tudi nasprotna mnenja, saj se človek kaj lahko nauči s tega.

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Ženska od nezvestobe veliko pričakuje, malo pa dobi. 

BorisM, dej še za moške kej poišči, kako je pa pri vas x:Dx

pa še uno od sinov sem te enkrat prosila, se spomneš x;)x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Ja Umetnica, hvala za javno pohvalo, upam še da je iskrena, oprosti, ker pri ženskah nikoli ne veš, tale drugi del ne bi bilo potrebno napisati, ker je šala, saj ste v redu, samo resnična škoda, ker nekatere pa resnično ne razumete heca :sori: ......lep večer :palec:  x;)x

kako ne razumemo heca - tema, ne razmumem xnckrivx xnckrivx xnckrivx xnckrivx xnckrivx

Mogoče ne razumejo tisti, ki se neradi odzovejo, ali pa se pojavijo in zginejo kot "kafra" x;)x

a ja...................a ja........ zdej pa razumem x:)x

meni si napisal tisto, kar je drugim namenjeno zato, ker sem jaz pač tuki x^x

Čao! Da se še jaz "uštulim" v to temo x:Dx .

Definitivno bi s takim človekom končala razmerje. Ker, če bi me prevaral 1. bi me verjetno tudi 2. in 3. itn. No, ni pa nujno. Ampak tvegala pa ne bi. To se mi zdi isto kot če te partner udari. Ker če te bo enkrat klofutnil te bo tudi drugič itn. Če človek nima vcepljeno, da se to ne sme delat bo varal tudi naslednjo punco in tretjo in četrto.

Ja, končala bi razmerje z njim, bi mu pa vseeno oprostila. Tak je in spreminjala ga ne bi. Naj si "sam pride gor" da to ni v redu.

Upam, da boste prikrajšani za take dogodke. x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hm...najbrž maš prav s tem, da smo nekateri egoisti in zato nam je važno, da nas NE varajo. Jaz sem EGOISTKA v nekem smislu, v tem sicher in niti ne bom spremenila svojo odločitev.

Saj ne pravim, da me bivši ni prevaral, ker nikoli se ne ve..in zato je tudi boljše, če niti ne vem.  :eek:

No..ne vem...mnenja so različna v zvezi s to temo in zanimivo je prebrati tudi nasprotna mnenja, saj se človek kaj lahko nauči s tega.

In zakaj je bolje, da ne ves? Tega pa ne vem, ce bom kdaj sposeben dojeti...

Čao! Da se še jaz "uštulim" v to temo x:Dx .

Definitivno bi s takim človekom končala razmerje. Ker, če bi me prevaral 1. bi me verjetno tudi 2. in 3. itn. No, ni pa nujno. Ampak tvegala pa ne bi. To se mi zdi isto kot če te partner udari. Ker če te bo enkrat klofutnil te bo tudi drugič itn. Če človek nima vcepljeno, da se to ne sme delat bo varal tudi naslednjo punco in tretjo in četrto.

Ja, končala bi razmerje z njim, bi mu pa vseeno oprostila. Tak je in spreminjala ga ne bi. Naj si "sam pride gor" da to ni v redu.

Upam, da boste prikrajšani za take dogodke. x;)x

S katerim dejanjem, pa bi bil DRUGI zmozen prevarati TEBE? Kako je to sploh mogoce?

A nisi rekla, v temi smisel zivljenja, da je vsak odgovren za svoje zivljenje? Si mislila v smislu, da je odgovornost tukaj, da lahko ostanes in trpis.. ali pa gres in mu odpustis.. in podobno ?!?!

Ok... se strinjam.. ampak ce je tvoj stavek, da je vsak odgovoren za svoje zivljenj, resnicen, potem deluje v vse smeri. To se ti sploh zgoditi ne more, ce ni razloga, da se ti zgodi. Ce ni pri tebi odgovornosti.. Itak pa se ne zgodi tebi.. tebi se zgodi samo posledica tega dogodka v obliki iluzije in halucinacije, kar je posledica privzgojenih mislenih vzorcev o dobrem in slabem.. o sojenju skratka.

Napisala si, da bi odsla.. in mu odpustila! Zelo velikodusno je slisati.. ampak v globini zal ni tako.. Zakaj bi mu odpustila? Kje tici razlog, da bi mu odpustila? Kdo bi mu v resnici odpustil?

V tem pri meru bi mu odpustil samo tvoj EGO, v bistvu bi tole slo nekako v pozabo.. da te ne bi vec spominjalo no to in da bi tvoj problem obsojanja seksa lahko mirno pocival naprej v tebi.

Ce bi mu odpustilu tvoje bitje.. potem ne bi odsla.. Zakaj le? Kako lahko taksna malenkost, ki je zate itak samo halucinacija, povzroci prenehanje obstoja ljubezni?

Odpustila bi mu.. da bi bila videti bolj duhovna.. bolj dobra.. da bi lazje zivela.. da te ne bi zrlo.. in podobno zlagano sranje.. Odpuscanje ne bi bilo pristno.. Ponizni EGO si kupije vstopnico v boljsi jutri.. ker misli da danes ni dovolj dober.

Odpuscanje ni nikoli pristno.. vedno je najprej potrebna jeza in zamera, da sploh lahko uporabis finto odpuscanja.. in se dokoncno sam prevaras in kaznuijes.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...