Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 res je, zanimiva, naa .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Mushi, čist tvoja reakcija, super, da se znaš sama odločat,da ne trzaš na okolico . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 haha... janja...trzam, trzam... sam v kontra smislu.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Kaj je pravzaprav za vas varanje?Zame je prevara ze poljub - ceprav se to verjetno da oprostiti ( ne vem )..., kaj sele da nekdo spi z nekom drugim..Sovrazim ljudi, ki varajo... Naj raje pustijo dotedanjega partnerja in potem delajo kar hocejo.., ne pa da ga varajo in sedijo na dvehs tolckih.. :xx!: Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vse kar je predobro, se tudi prehitro konča; rešitev je Zvestoba .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 :o|o: Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mateja-matejka 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 ...nikoli nisem partnerja nobenega prevarala. .. niti v tistih najstniških letih.. ne z poljubom ne kako drugače....priložnosti so soicer bile kar pogosto.. .a sem to "hladno "spregledala. ..saj če si s človekom, ki ga imaš res rad in je v vezi tista prava harmonija , mislim da ni razloga za varanje...... :xx!: :xx!: ... ko sem začutila, da se odnos ohlaja sem ga mogoče probala najprej malce oživet, če se pa ni dalo, pa sem vse skupaj raje prekinila, saj nisem videla smotra v tem, da vzrajava, če so najini interesi različni, tista ljubezen, pa se je razblinila ...šele po tistem je bila možnost, da mogoče začnem s kom na novo, s kom drugim........no saj ne rečem, da se mi kdaj zraven partnrja mogoče kdo kdaj ni dopadel "pi padel v oči" a a je blo to bolj spontano bolj mimortede, mogoče kakšen pogled le... .. x!x no sicer pa nikoli ne reci nikole. x!x ....a mislim, da bi vseeno najprej končala vezo in šele nato začela kaj novega...... Lep pozdrav. matejka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Mateja.. to pravis zato, ker na zivljenje ne gledas kot celoto.. Zdaj gledas samo en delcek zivljenja.. Glej celoto.. in potem je vse tole cisti nesmisel.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Kaj je pravzaprav za vas varanje?Zame je prevara ze poljub - ceprav se to verjetno da oprostiti ( ne vem )..., kaj sele da nekdo spi z nekom drugim..Sovrazim ljudi, ki varajo... Naj raje pustijo dotedanjega partnerja in potem delajo kar hocejo.., ne pa da ga varajo in sedijo na dvehs tolckih.. :xx!: Zakaj sebe sovrazis? *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...9&t=2382&st=50& .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Bila sem prevarana in prevarala sem. Bila sem mlada in "neumna" in ceprav sem ljubezen zelo resno jemla in se zanjo trudila, sem naredila napako. Sedaj mi je zal, ker sem s tem prizadela cloveka, a mi ni zal za izkusnjo, ki sem jo dobila. To sem storila le enkrat in se pri tem spoznala in se odlocila, da cesa takega ne bom vec storila. rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 včasih so vprašanja ful boljša od odgovorov...men se dopade od ska-vi: kaj je pravzaprav varanje? al pa še bolje, kako v bistvu vsak od nas kot posameznik definira pojem varanja....folk dostkrat pravi, da je varanje, če greš z nekom seksat...sam s tega zornega kota je potem varanje že to, če ti je všeč še kdo razen partnerja, s katerim si, če te kdo privlači, če o kom sanjariš...v čem je pol razlika...kako vemo kakšne izkušnje kdo potrebuje in zakaj...kje je tukaj debata iz teme karma, karmični dolgovi in odnosi...kaj smo komu obljubili preden smo se rodili...brez veze se utrujat s tem...lahko se zgodi vsakemu od nas...vsakemu od partnerjev...kdo bi vedel, za kaj je nekaj dobro...mogoče tudi varanje...mal filozofiram you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Mislim, da sanje, sanjarjenja, misli in stvari, ki se dogajajo v nasih glavah, spadajo v naso glavo! Vsak clovek kdaj pomisli na nekoga drugega, vsak kdaj pogleda za kom drugim, a to se ne pomeni da ga vara.Meni je vsec moj odnos s fantom, saj se o takih stvareh pogovarjava in skupaj pokomentirava dober ali slab izgled mimoidocih. Tudi o spolnih fantazijah sva se pogovarjala, ceprav nimava nekih velikih "sanj", tisto kar sva si zelela, sva si pa ze izpolnila ali si pa seveda se bova. Varanje je zame poljubljanje in seks. Misli v nasih glavah niso varanje, so le del nasega zivljenja. rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Varanje je zame poljubljanje in seks. Misli v nasih glavah niso varanje, so le del nasega zivljenja.A poljubljanje in seks pa nista del tvojega življenja? Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roza 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bila sem prevarana pred nekaj leti. in moji obcutki takrat so bili grozni. potem sem to hotela izenaciti - mu vrniti milo za drago. a na koncu, ko pricakujes neko zadoscenje, ostanejo samo neprijetni spomini in ena izkusnja vec v zivljenju. spomnis se, da je tisti trenutek v afektu bi lep, a ostane priokus grenkobe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Občutek grenkobe s svojim ali tistega v afektu Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ne vem, če bi prenesla, da me mož prevara. Verjetno bi "znorela" in odšla.Zvestoba je zame tako sama po sebi umevna, kot zrak, ki ga diham. Sem starokopitna? Ne vem, ampak moža preveč ljubim, da bi ga lahko delila z drugimi! Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Js pa nisem prepričan kaj bi naredil... spakiral in šeu al reševal kar se rešiti da hm nevem bi moral doživet da bi to ugotovil... tako kot tista z ubijanjem... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Deliti z drugimi? hm.... "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Svet hoče biti varan, torej ga varajmo - tako pravijo prevaranti. Latinski FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 yanimivo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ne vem, če bi prenesla, da me mož prevara. Verjetno bi "znorela" in odšla.Zvestoba je zame tako sama po sebi umevna, kot zrak, ki ga diham. Sem starokopitna? Ne vem, ampak moža preveč ljubim, da bi ga lahko delila z drugimi!plesalka ti njega ne ljubish ampak lastninish, she manj pa ljubish sebe...imash pa zelo rada svoj ego.. ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ne vem, če bi prenesla, da me mož prevara. Verjetno bi "znorela" in odšla.Zvestoba je zame tako sama po sebi umevna, kot zrak, ki ga diham. Sem starokopitna? Ne vem, ampak moža preveč ljubim, da bi ga lahko delila z drugimi!plesalka ti njega ne ljubish ampak lastninish, she manj pa ljubish sebe...imash pa zelo rada svoj ego.. kaj je narobe s tem da je ženska pametna in se ne pusti poniževat? Ego gor dol levo desno severno vzhodno... blablabla.. ego.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts