plesalka 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Gesges, ne gre za to, da bi partnerju preprečevala, da me zapusti, gre za to, da naredim vse, da se ob meni počuti lepo in ljubljenega. Če oba nekaj "vložita" in ob tem tudi uživata, pa verjetno tudi za tvoje pojme ni nekaj slabega? Živi in pusti živeti! Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Vidim, da se je razvila burna debata, medtem, ko nisem spremljala foruma. Qesqes, te je res toliko razburilo moje mnenje ali bolj tvoja slaba vest? Občutek imam, da globoko v sebi veš, da ljubezen ni skakanje od enega objema do drugega, ampak (včasih) tudi trdo delo. Želim ti, da opustiš hipijsko gledanje na ljubezen in začneš spoštovati svojo žensko! tjazy in gesges bi poseksala vse živo, ne sam ženske...... tko vsaj je po postih sklepat...tud pes se na človeško nogo sprav, al pa na primerno drevo... , ja sej why not, če vama paše, al pa si telefonski izmenjajta.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ce si bo kdajkoli zazelela drugega v postelji ali ji vec ne bo pasalo biti z mano ji nimam pravice to preprecevati ali biti zaradi tega uzaljen, kaj sele da bi bil prizadet.., prav nasprotno, samo srecen sem lahko zanjo ker bo naprej zivela svoje sanje.. z ali brez mene. Mojo Ljubezen bo pa imela vedno..Tole ti pa resnično čestitam, če bi ti tudi izvedba uspela. Partnerstvo ni samo med in mleko, so tudi priložnosti, ki so za izkoristiti ali ne, počakati na še večje in v takih trenutkih verjetno ni najboljši izraz ljubezni menjavanje postelj :o|o: . Dokler je vse super fajn ni kakšna posebna umetnost ali izraz kakšne posebne ljubezni biti z nekom, ko se pa zadeve majčkeno zaštrikajo in je potrebno poleg seksualnega interesa in romantike pokazati še kaj drugega, takrat vidiš, kdo resnično ljubi, kdo je pa rad razvajan. Ti ta drugi, si pač poiščejo novo lahkotnost v drugi postelji za vedno, ali pa samo za razbremenitev. Vse je pa odvisno od tega, kakšen odnos imaš do spolonosti. Meni pomeni nekaj posebnega, nekaj, kar počneš iz resnične ljubezni samo z nekom, ki ga resnično na poseben način ljubiš, ne pa tako kot tarok, ki ga praktično igraš s komerkoli. Jaz imam rada marsikoga, celo ljubim dosti ljudi, ljubim pa svojega moža na en poseben način, razlika do vseh ostalih ljubezni je pa v deljenju spolnosti in v tem, da iz te posebne ljubezni najdem eno posebno moč za premikati gore, katerih ponavadi ne morem. Če komurkoli paše karkoli drugega, kar, me niti slučajno ne moti, zame je pa to prava filozofija, z njo živim in uživam in ne rabim iskati nikjer nobenih popestritev. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 gesges...za sex med nama ni z moje strani niti interesa...tko, da ne vem od kod ti to... :o|o: takih besed namerno ne pišem, zaradi spoštovanja do snovalcev foruma...in pa...tole zate o feminizmu... in božanskosti... Ali je bil Jezus Nazareški poročen? Zelo verjetno ne. Se je zaobljubil celibatu? Skoraj gotovo da, če upoštevamo, da je bil blizu judovski sekti esenov, meniškim rodovom podobne skupnosti, ki je živela odmaknjeno, pobožno in predana čistosti. Da pa je okrog sebe zbiral ženske, je dejstvo, ki so ga potrdili zgodovinarji: niso mu bile ljube samo kot osebe, temveč jim je priznaval tudi dostojanstvo in jim izkazoval spoštovanje. Ameriška teologinja Elisabeth Schussler, ki je morda najbolj poglobljeno preučila vse odnose med Jezusom in ženskim spolom, celo meni, da bi današnje ženske morale vedeti, da je temelje feminizma pred skoraj dva tisoč leti položil prav on, mesija... Skoraj gotovo se Jezus ni zaobljubil celibatu.. ampak je pa seveda cisto logicno da na njegovi stopni, ce tako recem ne potrebuje vec seksa. So pa tudi teologi, ki trdijo, da je seksal z Magdaleno.. No jaz tega ziher ne vem.. in mi je tudi vseeno.. Kakor mu pase..Sigurno pa ni imel nezavestnega seksa.. kot se dogaja nam zdaj. Danes pa se nekateri zavezejo celibatu, samo zaradi pohlepa in zelo mocnega EGA, ker mislijo da tako dobijo vstopnico za nebesa. V resnici pa potem povzrocijo pedofelijo in podobne bolnike. Ko je celibat naraven.. pride po naravni poti.. nobenega idiotskega umskega planiranja ni zraven.. Seks je pokazatelj za marsikaj.. Ce te nekdo ob pogledu vzburi.. pomeni, da imas zelo veliko iluzij.. Ce si prizadet, ce tvoj partner seksa z drugim, pomeni, d aimas mocan EGO, ce komaj cakas, da gre tvoj partner z drugim, pomeni, isto... samo z drugega konca. Zadovoljivo lahko seksas le takrat, ko seksa ne potrebujes vec.. Ravno tako lahko imas zadovoljivo vezo le takrat, ko partnerja ne potrebujes vec.. Ko je prisotna potreba, je prisotno izkoriscanje. Ce je nekomu hodo, ce oddide partner, pomeni, da ga izkorisca.. Nobene ljubezni ni v tem.. Mushi.. sploh nisem presenecen, da si to napisala.. ker se itak ze prej par taksnih napisala... da te cist razumem.. Prav imas. Itak se brez veze tuki dajemo.. vsak bo itak naprej pocel tako kot misli,. da je OK. Jaz tudi pod razno ne morem biti prizadet, ce se mi to zgodi.. Nekdo pa niti pod razno ne more ostati neprizadet.. Ehh jebi ga.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Če komurkoli paše karkoli drugega, kar, me niti slučajno ne moti, zame je pa to prava filozofija, z njo živim in uživam in ne rabim iskati nikjer nobenih popestritev. in še en Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Seks je pokazatelj za marsikaj.. Ce te nekdo ob pogledu vzburi.. pomeni, da imas zelo veliko iluzij.. Ce si prizadet, ce tvoj partner seksa z drugim, pomeni, d aimas mocan EGO, ce komaj cakas, da gre tvoj partner z drugim, pomeni, isto... samo z drugega konca. Zadovoljivo lahko seksas le takrat, ko seksa ne potrebujes vec.. Ravno tako lahko imas zadovoljivo vezo le takrat, ko partnerja ne potrebujes vec.. Ko je prisotna potreba, je prisotno izkoriscanje. Ce je nekomu hodo, ce oddide partner, pomeni, da ga izkorisca.. Nobene ljubezni ni v tem..Tjazy , mushi, plesalka, majica ali lahko vsaj poskusite tole zgoraj razumet... majica jezus je na ta svet prinesel mnogo vec zla kot pa dobrega ceprav je bil zelo karizmaticen in poduhovljen ampak primitiven ce ga toliko obozujejo se danes.. vam pa dam eno kost za glodat...ce se vam ljubi...zvecer sm mal bulu v tv in videl lep primer cloveske zblojenosti in egoizma:Punca zaljubljena do fundamenta, ko izve da je zaljubljena in da sexa z polbratom... itak naredi samomor. A bi ga tudi ve?? Ali bi prekinile vezo?? Ali bi zmagala Ljubezen?? ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Gesges...po vrsti...cerkev in Jezus konec koncev nimata nič več skupnega, saj so cerveni "dostojanstveniki" izkrivili njegov nauk in si ga priredili po svoje... :xx!: Drugo pa... me nismo v vezi s polbratom...tako kot večina ne...ma ...saj sem ti napisala, da ti menjavaj partnerice...če so one za to...posexaj sve, ki ti dajo...aleluja...OK...ampak spuštuj pa tudi naše mnenje, da nam ni do tega... Aja...še za Tjazyja...torej vidva z Jano...ne naredita nič drug za drugega, se ne prilagajata...se ne vprašata, kaj, kako...skratka...nič ne bi delala skupaj, ker gre itak za izkoriščanje... ma jez tega sploh ne štekam...huhuh... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Caki gesges.. Jezus ni prinesel nic zla.. Zlo je prineslo krscanstvo, ki so Jezusa uporabili za izkoriscanje.. za svojo vladanje in biznis. Kar pocnejo se danes.. VSE religija prinasajo ZLO!! Povsod je manipulacija. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Gesges...po vrsti...cerkev in Jezus konec koncev nimata nič več skupnega, saj so cerveni "dostojanstveniki" izkrivili njegov nauk in si ga priredili po svoje... :xx!: Drugo pa... me nismo v vezi s polbratom...tako kot večina ne...ma ...saj sem ti napisala, da ti menjavaj partnerice...če so one za to...posexaj sve, ki ti dajo...aleluja...OK...ampak spuštuj pa tudi naše mnenje, da nam ni do tega... Aja...še za Tjazyja...torej vidva z Jano...ne naredita nič drug za drugega, se ne prilagajata...se ne vprašata, kaj, kako...skratka...nič ne bi delala skupaj, ker gre itak za izkoriščanje... ma jez tega sploh ne štekam...huhuh... Nikoli nista imela nic skupnega! Si lahko mislim da nisi v vezi z polbratom hm... kaj pa ce lepega dne izves da si?? Od kje ti pa ideja da jst menjavam partnerice kot gate??A ti svojemu partnerju "dash" ali si ga "vzamesh" ali pa je kaj drugega...mogoce obejastrasnka strast, zelja..?? Zakaj se tako ponizujesh oz.meni pravish da ne sposhtujem zensk ti pa ze sebe kot zensko zalish.. in od kod spet ta potreba po ponizevanju samega sebe...pitam se...pitam..Tko da, jaz ki te ne poznam te sposhtujem bolj kot pa se sama.. ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Caki gesges.. Jezus ni prinesel nic zla.. Zlo je prineslo krscanstvo, ki so Jezusa uporabili za izkoriscanje.. za svojo vladanje in biznis. Kar pocnejo se danes.. VSE religija prinasajo ZLO!! Povsod je manipulacija.Sej lih to da on ni prinesel in so ustanovili cerkev v njegovem imenu pomeni da je posreden ali neposreden povzrocitelj ustanovitve tega imperija zla ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Si lahko mislim da nisi v vezi z polbratom hm... kaj pa ce lepega dne izves da si?? Tko da, jaz ki te ne poznam te sposhtujem bolj kot pa se sama..Za oboje sam tole... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Sej lih to da on ni prinesel in so ustanovili cerkev v njegovem imenu pomeni da je posreden ali neposreden povzrocitelj ustanovitve tega imperija zlamarsikaj... :o|o: Če poveš stavek, ki ga DRUGI pretulmačijo popolnoma drugače, da bi DRUGI izvlekli ven korist zase...pa te imajo pol za grešnega kozla... nič kriv nič dolžen... eh ja...gesges...dej dej... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jezus nima nic s cerkvijo.. niti posredno niti neposredno.. Majica.. ce midva nic ne narediva eden za drugega? Zakaj ne? Po cem to skplepas? A sem napisal, da je izkoriscanje, ce kaj naredis za drugega?Itak.. ko ljubis nase po vecini ne gledas.. ce gledas nase.. potem itak ne ljubis.. Oboje ni mozno..Vse kar delas.. delas za drugega.. ker ce je ljubezen resnicna.. ce ne prihaja iz UMA.. potem je to skok v drugega.. in ce je to.. potem tebe ni vec... Je predaja.. NI DVOJEGA.. SAMO ENO JE! *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Mick natipkaj že tisto, kar te srbi.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ma nočem, ker pol bodo spet ene rekle, da hočem cel forum dol dat..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Saj ti veš, če je to res ali ne, ne? Napiši no.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ma saj bi, pa nimam cajta Ma nečem. Sem tak že marsikaj napisal na tej temi. Tak, da....naj bo dovolj. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 En svinjski rilček se po tleh vleče Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja, zanimiva debata. Smo ne vem če bi se čist zjasnili glede religije, krščanstva in podobnega. Jezus in Nazareta pa tako ni več živ, zakone ki jih je prinesel, s tem se je morda res okoristila cerkev. Ma religaja ima preveč okvirjev, ... stlačiš se v kalup in se obsojaš če si naredil vse kar je izven teh zakonov. Nisi več samostojen raziskovalec, ne odkrivaš kaj je življenje in kaj ponuja. Navdih in radovednost pa je ful pomembna. ...... "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Sej veš da se ne mulim, ne znam . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 :xx!: ja hudo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Si je deklinica takoj priborila naklonjenost moških src Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Šlik šlak... Severina... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Si je deklinica takoj priborila naklonjenost moških src Tudi mojo naklonjenost ima....... Je čisto fajna... prašička...bi eni rekli..... Sstane...pa samo 22 sekund je...moj traja 11 minut :D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ....jap zgleda da ornk fajn, ker pri nas so čist ponoreli....majo že svoje cd-je z njeno sex-vsebino Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts