Tjazy 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Fajn, da si "vefela".. Sam ne morem sprejeti tega o stopnjah.. ker se kar hitr zapletem vcasih v EGO trik na drugih podrocjih.. Zadnjic mi je en trobil na kriziscu.. naj speljem, pa je bila se v bistvu rdeca.. in sem potem jasno moral se malo pocakati, tudi potem, ko je bila zelena.. da se je tip se bolj zjezil.. in seveda jaz dobil zadoscenje.. To je bil resnicni motiv.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ocka 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 vefela torej če te to poimenovanje moti Tjazy, recimo tkole, ki ne razmišljajo tako kot ti - se ne ukvarjajo z določenimi vprašanji, živijo ker pač živijo... ti je to bližje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2004 Ce reces takrat cloveku, da tega ne sme poceti.. ali pa mu butnes obcutek krivde.. to lahko storis samo zato, da povzdignes SEBE.. kar je pa spet druga lakota.. in sicer manj-vrednostni kompleks..Saj skakalci čez plot trpijo za istim kompleksom. Boš reku da ne Seveda,, ker je itak ISTO to.. Tisti ki je proti skakanju ali pa za skakanje.. nobene razlike ni med tema dvema. Kaksna bi le bila lahko razlika? Drugace pa je moja vizija prihodnjosti malo drugacna.. in sicer naj bi pocasi izginila potreba po iti ven z enim in odditi z drugim.. Lahko bi se pocasi zacele formirati skupnosti... in razpad tipicnih druzin, ki proizvajajo EGO! Nikoli se ne ve, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Trendi pa kažejo, da bodo skoki čez plot nekaj povsem normalnega. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LINKIN PARKica* 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 sigurno bi mi bilo zeloooooooooooooooooo hudo!!! potem čez čas, pa bi mu mogoče oprostila... zmenit bi se mogla vse. mislim pa da je najboljše oprostiti, ce ne te to razjeda..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 <font size="4">Kaj bi storili, če bi odkrili da vas partner vara ?</font id="size4">...odkrili Kaj ni to najbolj pricujoce dejstvo 21 stoletja? Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2004 Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 je odprta tema s tem naslovom NAivnost pa tut je neznanje. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 To, zadnje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 varanje ...odkrili Kaj ni to najbolj pricujoce dejstvo 21 stoletja? pa kaj je res vecina takih da bi varala? imamo tako visoke zahteve in pricakovanja, da nas enostavno en partner ne more zadovoljiti v vseh smereh? ..... izredno se mi zdi zanimivo to, kako mnozicen je obisk te teme.... meni se ni padlo na pamet, da bi varala. saj potem se vidi da nisi zadovoljen s trenutnim partnerjem...potem itak brez veze da si se z njim....ce rabis zdraven se drugega.... je pa tud drugo to kaj se razume pod varanje...spogledovanje? (to najbrz se ne, ceprav so nekateri zelo obcutljivi ze na to ), (vroce) objemanje?, poljub, dva, tri...?, zmenek?,...na koncu seks?....kje je tista meja je res odvisno od posameznika. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Sem kar malo šokirana. Eni opisujete varanje tako, drugi drugače. Kaj torej je varanje? Sto ljudi sto čudi, al kako? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Če ne prideš na randi, si ga prevarala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 A nisva midva danes zmenjena? Al si me že prevarau? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ravno v tem je fora, kako razlicno si ljudje razlagamo varanje....tako kot vse ostale stvari....zato pa je svet tako pester cud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Če ne prideš na randi, si ga prevarala .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Mene pa nč ne veseli da smo ljudje tako raznoliki, pol morš pa vsakega posamezno "študirat".. Zguba cajta. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ..... izredno se mi zdi zanimivo to, kako mnozicen je obisk te teme....valarilice priznavamo... da smo varalice...in smo tudi na tej temi lahko aktivne... ne vem pa...kaj je prineslo tiste na to temo, ki pravite NIKOLI... MENI...MENI ŽE NE... le kaj.... firbčnost? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Morala.... Ja, ja med njimi - med moralisti- jih je največ..... Sanjalica ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Prazen sod, glasno bobni! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Prazen sod, glasno bobni! a to misliš...da se je že "spraznu" ta njegov sod(ček)... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Bog ve, kje se polni? Morebiti šmarnica, al pa zlatorog? Ali si kaj drugega mislila? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Zakaj ste vse obsedene z Mickom? hehehehe Sam res... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jaz zato...ker vem, kakšen je.... in vem, da ima... Hmmm...bi spet rad samo zraven gledal Mick in nič migal... (dobro da je Marsa na dopustu, bi nam spet žugala s prstom, smo "posvinjali" vse teme... s sexom... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Preprosto... Edini, ki še miga.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Lia... krohotam se ob tvojih komentarjih... kdorkoli si, karkoli si... kjerkoli si... faca si x!x Dobrodošla, res! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts