cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Preprosto... Edini, ki še miga.... res, res...mickeni ima svoj stil Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Preprosto... Edini, ki še miga.... ....no, priznajte, da vam je z jezičkom tud fajn, a nje a nje..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ma, oba sta dobrodošla, da sta le od pravega... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pismo, pa saj Mick ne more bit drugo kot pravi ........mickeni pa tud ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 En mickeni bi se prilegel...full... , samo ne vem od katerega Micka. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Hmmm, a so Štajerci bolj radodarni? Sem vedla, da mi bo še žal.. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ....no, priznajte, da vam je z jezičkom tud fajn, a nje a nje..... A boš rekel, da tebi ne paše ? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Oona.....česa pa bi naj bilo zaenkrat žal? Enkrat al za - enkrat? Za dvakrat... Ej, nič mi ni žal...al pa to, da nisem že prej. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 A nisi malo prej rekel, da si altruist? Če bi bilo to res, zate ne bi bilo ovir....vaš tam, ali vaš ne tam..... Težka, kaj ....Saj se mi prav smiliš, še tebe bomo čist zmahale, ja kdo bo pa potem tukaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Mick, ti rečem, da je pihalo v obe smeri...fiju, fiju... A kolikokrat? Upam, da še ni konec...dobre stvari je treba obnavljat in ponavljat... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 A so vaju vetrovi mučli? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Sem vedla, da si Štajerc za***** Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Sem vedla, da si Štajerc za**** ne no..ni...mislim...je stajarc...oona Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Za....za....za......za......zapeljivi? ni toliko manjkajocih zvezdic, da bi prisla ta beseda Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ....za imet? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 JA!!! ZIIIIIIHER je to mislila! Sment, k si zaseden pa to...vse babe tukaj jokamo... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 A je to? Bolka e Lolka.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 tipicno oona no...mejmo se radi pa to Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 A se nimamo? Radi pa to? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jaz nas mam... Ene kr ne mors, da neb mel Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kaj zdaj? A kaj varamo al nič? Al se imamo samo radi? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jaz niti enkrat nisem bivsega prevarala ( v 4 letih)..sem pa pogledala kdaj kaksno rit ja Zdaj je pa prav zanimivo, ko sem mal samska... ( odkar sem, sem na tem forumu...fajn preganjanje cajta) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 v 4 letih tudi jaz nisem mojega prevarala nobenkrat... pa v 8 letih tudi ne... pa v 12 letih tudi ne... .....no pa končajmo....................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ja ok...sam jaz sem se bejbi..skor Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 v 18 letih nisem prevarala niti enkrat... v letu in pol...hm... niti enkrat Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts