oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kako pa? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Waw No sej najbrz je bols, da se hitro mal zgonis, kot pa da furas razmerje oziroma zihr..In zakaj? Neustavljiva privlacnost? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Waw No sej najbrz je bols, da se hitro mal zgonis, Zgoniš pa gonitis in te reči? Pa menda že mora bit privlačnost al kako se to ponavadi dela? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jah no...men bi mogel bit tip res hudo hudo HUDO privlacen, da bi prevarala... Ma sej ne vem...nobenga ne obsojam, vsi ste kul Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 He-he...blem je predvsem, če te sreča kakšna "usodna privlačnost" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ja...me je ze strah... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ko prideš v moja leta, bova kakšno rekle. Mogoče boš drugače mislila... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Usodna privlačnost sm mislu takšno kot v istoimenskem filmu. ne spomnem se.. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kva s ti dober pa pameten.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 na to, da bi se me kdo navelical pa niti pomislila nisem Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 KJE PA ,MIK...sam fac ne vidiš in mimik obraznih pa je...zato je sfera eterska boljša za nategovanje kot za negovanje dialogov .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jaz rajš v živo nategujem...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 hehehehhe... no comment. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 končno rešitev!?! http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...658.php?Ara=1i7 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ma dandanes se že vse vara počez pa podolg...Jaz sem bil zvest, ona pa pač ne. In kaj sedaj ? ? Adijo - pa pa..gremo naprej...Ko se zapro ena vrata te čakajo najmanj dvoja nova... Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 se strinjam tole z zaprtimi in na novo odprtimi vrati. ampak v realnosti, tko pogosto opazam, tud pri sebi seveda , da je mejckn drgac. pri tem sem si zapomlna en zanimiv, meni se zdi precej resnicen stavek. mislim da je napisala H. Keller...nism zihr.. ko se ena vrata srece zaprejo, se druga odprejo; toda pogosto tako dolgo zremo v zaprta vrata, da ne opazimo tistih, ki so se odprla.in mislim, da je pogosto tako tudi po varanju...ampak vcasih je mogoce bolje, da se tista zaprta vrata res zaprejo (in se zaklenejo za vsak slucaj), tako da smo res pripravljeni na nova vrata in novo ljubezen, ki caka pred vrati Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Najprej je ranjen ego, ker je nekdo drug posegel v intimo tistega kar naj bi pripadalo ljubezni med dvema. Potem se vklopi obrambni del in se začne spraševanje zakaj ?! In na koncu pride razpet : ZATO...Če ni zaupanja pa je tako ali tako brez veze vztrajat v bolni zvezi. Boljše zaklenit za seboj vrata in ključ odvreči daleč stran. Naj se sliši še tako čudno in že izpeto..pogreta juha ni najboljša..Vesna se popolnoma strinjam s tvojo ugotovitvijo : tačke proč od varanja željnih ljudi..Enkrat še oprostiti , dvakrat NIKAKOR NE ! Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Hm kar se tiče zvestobe in varanja. Veliko varačev ima takšno logiko: 20 ur bom zvest svoji ženi, 4 urce pa ljubici. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Enkrat še oprostiti , dvakrat NIKAKOR NE !A to pomeni, da si enkrat že oprostil? daj povej mal več, noo... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ja , sem oprostil , ker sem začutil da je ljubezen močnejša od navadnega skoka čez plot. Jasno da ne bi prenašal tega čebi se ponavljalo..Enkrat je pošteno da se oprosti, večkrat pa pomeni da se nimaš rad.. Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ja , sem oprostil , ker sem začutil da je ljubezen močnejša od navadnega skoka čez plot. Jasno da ne bi prenašal tega čebi se ponavljalo..Enkrat je pošteno da se oprosti, večkrat pa pomeni da se nimaš rad.. Pesek u učke....... ženske solze na moškem ramenu so erotična komedija ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Uf, tebi se je pa dogajalo... Pa zdaj, si srečen? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Kako pa vedve gledata na to , Lia..Oona.. Oprostiti ali ne ? Saj to je menda res vprašanje ??? Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Uf, tebi se je pa dogajalo... Pa zdaj, si srečen? Dejte ga no srat....srečnih ljudi ni..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jupiter! Najprej se je treba dogovoriti, kaj je varanje? Noč prebita z drugo žensko na pikniku ali telefoniade? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts