Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

jst tud mislim da vem kaj mislita Tomaž pa Tjazy....sam to je sam teorija....

Ni teorija, to je resnica, na svoji koži probal in probavam....

Vau, torej naju s Selene ta narboljš šele čaka!

Čeprav je optimizem čist odveč, večina gre v krtovo deželo brez, da bi to okusila!

Malo upanja, da bomo pa glih mi med tisto vzorčno manjšino, ki jim to rata! Enostavno biti tu in sedaj v tem trenutku...dovoliti si biti to kar si, dovoliti da se ti približajo, in naredijo masaker.

Je bolj varno biti na okopih in streljat s topovi na komarje, ujčkat svoje bolečine, svoj strah in svoje rane.

To znamo. To so nas naučili. To treniramo. To smo videli.

Da bi nam bilo enostavno lepo. To je pa preveč neznano. Če nam je lepo, nekaj ni v redu.Ker so nam že v otroštvu sprogramiral, da lepo nam pa že ne sme bit. Se moramo potrudit, se moramo, pacat v lastnem znoju,se moramo borit....

Bemu, sam prepustit in uživat , to pa ne....škodje duši in telesu, škodje družini in državi,,,,škodje religiji in naravi...

P.s.

..najlepše stvari v življenju so na dosegu roke... pa jih ne upamo prijeti...zato pa vsi trpimo Tantalove muke

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Pa niso (nismo) glih v manjšini tisti, ki znamo zgolj biti in biti zadovoljni. Uživati trenutek in znati videti sonce tudi sredi noči....

Vse je v nas. Moje izkušnje so take, da sem si čisto za vse kriva sama. Jasno - danes, ko sem odrasla. Za otroke to pač ne velja. Takšno energijo kot oddajam, točno takšni ljudje mi pridejo na pot. Če sem sitna in slabe volje, se mi sigurno prilepi nekdo še bolj siten. :xx!: In to vidim "dnevno-redno". Pa brez friziranja! Kako se mi lahko približa nekdo, ki ga moje oči ne marajo? Kako bi lahko imela napačnega partnerja, če sledim navodilom znotraj sebe? Če "bolujem" za temnolasci, ki se "vun izbacivajo" in pomenijo neko persono v okolju, bom stoposto naletela na barabo. Če pa sem mirna in pozorna na vse, kar se mi dogaja, ni hudič, da ne bi naletela na nekoga, ki ima tisto, kar je dobro. Odlično pa itak ni nikoli. Ali skoraj nikoli. Včasih pač moramo biti sami. Samota tudi prinaša veliko dobrega. Če znamo poslušati, videti, občutiti sebe in druge, otipati in sprejeti. Vse je v nas. Tako pač mislim.... x:)x

jasno pa, da ob varanju ljubezen postaviš na kocko...pismu, imela bi fizičen odpor do partnerja, ki je pred nekaj urami sexal z drugo... ne moreš kar mižat, če se to zgodi... pa ne gre za nikakršno izsiljevanje...

če želiš biti z mano, potem boš zvest... drugače si poišči drugo... mislim, da to ni težko razumet... al je?

Ja meni je to zelo tezko razumeti.. V bistvu ne morem zivet s taksno osebo. Nemogoce je..

Najboljs da si partnerja izkopljes na pokopaliscu.. ker samo od mrtvega cloveka lahko nekaj pricakujes.. in ga posedujes. Ker ta izjava je cisto posedovanje.

Ce se dva ujameta tudi sta zvesta.. ampak SEBI! Ker ce si zvest sebi se ne mores prevarat.. in nobenega drugega varanja ne poznam,.. kot varanje SEBE! Ko gres v postlo z drugo.. tam isces sebe.. in ko ugotovis da te ni tam.. si se prevaral.. in to samo SEBE! Ko to enkrat ugotovis, je popoln nesisel, se kdaj iti se izkati drugam.. Pogledas raje v sebe..

Lahko si tudi toliko inteliginten, da takoj ves, da se v drugem ne bos nasel.. in sploh ne oddides.

Ce meni reces, da ti bom zvest, ali pa si najdem drugo.. mi je cisto jasno, da zaupanja ni in v cem je smisel, da bi bila skupaj, ce ni zaupabnja? Obljuba zvestobe je ena najvecjih partnerskih zalitev, kar si jih je mozno izmisliti. Se vecja je ta, da zahtevas obljubo. Tako so na porokah prve besede ki si jih dva povesta.. "NE ZAUPAM TI.. , POSEDOVAL TE BOM!"

Cudno pa da ravno to ljudje hocejo slisati.. ker jih je po vecini strah ljubezni.. in sevada imajo razloge za ta strah.. zato je tudi toliko potrebe po ljubezni. Resnicne ljubezni, si ne morejo dopustiti, ker se je potrem potrebno odpovedati vsem maskam.. lazna pa ne zdrzi dolgo.

Zato je potrebno ustvariti mocan EGO, veliko obljub, prepovedi in zapovedi.. da vsaj nekaj casa zdrzi... da v druzbi izopades ljubec..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Pa kje se skrivate užitkarji?

Preveč globoko gledam, zgleda. Na površini jih je res veliko. Ko jim pa majčkeno odstreš tančice, pa v vsakem nekaj krvavi.....

P.s. IN VINO VERITAS

v Bloodx Mary pa vodka..

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ugotovis od kod prihaja potreba? Raziskujes potrebo.. potreba izgine..

za vse mi rata, samo pri sexu pa ne....izgine potreba po sexu????

Enkrat sem napisal, da je skok čez plot kakor sendvič, ko si lačen ga kupiš, poješ in dokler nisi zopet lačen, ti ne pride na misel.....vmes se prav nič ne obremenjuješ okoli skoka čez plot.

Pri tem čustva niso prizadeta in tudi nobenega "greha" ne delaš. Ko postanejo določene aktivnosti enolične in dolgočasne, ni prav nič narobe tudi tak korak. Naša vzgoja in vzorci vedenja so tisti, ki narekujejo, kako je to narobe....a to so si izmislili ljudje ne pa vesolje. Tisti partner, kjer je ljubezen resnično prisotna, bi tudi to privoščil svojemu partnerju, saj ga ljubezen žene, da mu ustreže v vsem, kar bi mu polepšalo dan. Tistri pa, ki ima zamere in blokade, tisti ki v resnici živijo samo v kompromisni zvezi, pa iščejo izgovore v dejanjih svojega partnerja.....

Torej skok čez plot jaz sploh ne obsojam, posebno, če partner tudi ve za to, ker ni skrivnostno dejanje, obsojam pa manipulacije okoli tega, skrivnosti in laži, ki se razvijajo okoli tega.

Če vsak dan ješ pečenko si včasih tudi zaželiš kako polento ali žgance..

Ali ni lepo, če o nečem sanjaš in si želiš, da to tudi izprobaš, saj v večini primerov potem ugotoviš, da so bile oči in želje večje od zadovoljstva.

Tomaž

Ma jok, zavore gor ali dol, kjer je ljubezen - tista ta prava, ni variante za varanje. Če pa telesa ne moreš premagati, je pa druga stvar x:Dx Jaz sem pač nazadnjaško vsmerjena in še paše mi tako. x:Dx

Tjazy

No če greš ti z vsako k ti je všeč in zate to ni varanje;

Zakaj pol nimaš z vsako tuid skupaj denarja, al pa se hodiš tuširat k eni , pa ješ pr drugi, pa pol prideš malo domo vspat, pa greš še k tretji svoje otroke pogledat..........

Sej to je zate očitno čist normalno....ni omejitev si svoboden, ne?

Samo me zanima kolk je takih žensk ki tako mislijo in bi sprejemale take tipe oz. živijo tako :o|o:

Tjazy

No če greš ti z vsako k ti je všeč in zate to ni varanje;

Zakaj pol nimaš z vsako tuid skupaj denarja, al pa se hodiš tuširat k eni , pa ješ pr drugi, pa pol prideš malo domo vspat, pa greš še k tretji svoje otroke pogledat..........

Sej to je zate očitno čist normalno....ni omejitev si svoboden, ne?

Samo me zanima kolk je takih žensk ki tako mislijo in bi sprejemale take tipe oz. živijo tako  :o|o:

Takih zensk ni.. ker tako idiotsko kot si zapisal.. jih res ne bos nasel..

jst tud mislim da vem kaj mislita Tomaž pa Tjazy....sam to je sam teorija....

Zate je teorija..

Da, Tyazi tak kak si reku zame.

Življenje samo poskrbi za čeri, kjer se razbijejo vse iluzije...

p.s.

...če nanje še nisi naletel, še ni rečeno, da čeri zate ni....

Jaz jih ne iščem takih samo ti jih očitno, ker tako pišeš, da hočeš al pa že tko živiš

Ne bodi uzaljen, ce se vec ne bom odzival na tvoje komentarje. To pa zato, da ne prizadenem cloveka, ki ga zelo cenim, ceprav se najina mnenja veckrat zelo krizata.

Jest ne bom užaljen in če misliš, da boš s takimi izjavami in pomilovanjem lahko v 'mojo pojstlo' skoču al pa z mojo ženo, se motiš

Če ti pa bo z njo ratalo, pa takrat že dolgo ne bo več moja žena

heh, sploh nisem dost časa na forumu pa vem, da jih Trudi niti ne išče.... x:Dx Ti pa Tjazy - Bog ti pomagaj - ker drugega v bližini pač ne bo. Kje pa sem boš mogoče kakšno kokoško še skinu, neke dobre ženske pa ziher ne boš našel. Vsaj za dolgo ne.

Te pa kljub temu občudujem - koliko samozavesti namreč imaš! Me prav zanima, kakšne kvalitete imaš, da tako zelo suvereno verjameš vanje. Vse dobro :vragec:

Jest ne bom užaljen in če misliš, da boš s takimi izjavami in pomilovanjem lahko v 'mojo pojstlo' skoču al pa z mojo ženo, se motiš

Če ti pa bo z njo ratalo, pa takrat že dolgo ne bo več moja žena

To sem hotel slisat... Hvala. Toliko o tvoji ljubezni..

Dolci.. lahko se enkrat mogoce preberes kar sem zapisal.. Ne kar je potem Trudi prevedel.. ampak kar sem jaz napisal..

ja, mogoče sem te napačno razumela, vendar....

če se dva poročita iz ljubezni, potem ljubezen enostavno je. Pogoje po mojem ni treba postavljati, ker je zvestoba samoumevna. Mogoče se motim, vendar je v mojem svetu to nujno. Zakonska zveza je zgolj abstraktnost, vendar je vsaj zame posledica neke brezpogojnosti. Zvestoba je nujno.

Odraslost po mojem pomeni tudi to, da si sposoben obvladovati svoje telo in svoj nagon...

če se dva poročita iz ljubezni, potem ljubezen enostavno je. Pogoje po mojem ni treba postavljati, ker je zvestoba samoumevna. Mogoče se motim, vendar je v mojem svetu to nujno. Zakonska zveza  je zgolj abstraktnost, vendar je vsaj zame posledica neke brezpogojnosti. Zvestoba je nujno.

Odraslost po mojem pomeni tudi to, da si sposoben obvladovati svoje telo in svoj nagon...

:palec: :palec: :palec:

Se strinjam x:Xx x;)x :palec: :palec:

če se dva poročita iz ljubezni, potem ljubezen enostavno je. Pogoje po mojem ni treba postavljati, ker je zvestoba samoumevna. Mogoče se motim, vendar je v mojem svetu to nujno. Zakonska zveza  je zgolj abstraktnost, vendar je vsaj zame posledica neke brezpogojnosti. Zvestoba je nujno.

A sem jaz kaj drugega povedal?

Zvestoba je samoumevna.. brez obljub.. ampak zvestoba zaradi SEBE.. na zaradi drugega.. ker le tako je lahko trajna. Vse kar se stori za drugega.. je lahko samo za dolocen cas.. potem pa zacne razjedati samega sebe..

In samo se dodajam.. ce se komu zgodi, da gre z drugim, kar se danes zelo pogosto dogaja.. ne recem da se bo tebi.. lahko se nekomu.. takrat je locitev in prizadetost in kreganje najbolj nesmiselno pocetje..

Takrat se vidi, koliko je bilo resnicne ljubezni, ko je potrebno premagati to prizadetost.

Telo in nagione ni tezko premagati.. tezje je premagati, tisto prizadetiost, ce tvoj partner ni premagal svoje telo in nagon.

Ce se je nekdo vzdrzal seksa.. to zame ni nic posebnega.. Posebno je, ce je to dejanje odpustil svojemu partnerju.. brez locitev in ceramonij in dolgoletnih ran.. in podobnih nesmislov.

jasno pa, da ob varanju ljubezen postaviš na kocko...pismu, imela bi fizičen odpor do partnerja, ki je pred nekaj urami sexal z drugo... ne moreš kar mižat, če se to zgodi... pa ne gre za nikakršno izsiljevanje...

če želiš biti z mano, potem boš zvest... drugače si poišči drugo... mislim, da to ni težko razumet... al je?

Ja meni je to zelo tezko razumeti.. V bistvu ne morem zivet s taksno osebo. Nemogoce je..

Najboljs da si partnerja izkopljes na pokopaliscu.. ker samo od mrtvega cloveka lahko nekaj pricakujes.. in ga posedujes. Ker ta izjava je cisto posedovanje.

Ce se dva ujameta tudi sta zvesta.. ampak SEBI! Ker ce si zvest sebi se ne mores prevarat.. in nobenega drugega varanja ne poznam,.. kot varanje SEBE! Ko gres v postlo z drugo.. tam isces sebe.. in ko ugotovis da te ni tam.. si se prevaral.. in to samo SEBE! Ko to enkrat ugotovis, je popoln nesisel, se kdaj iti se izkati drugam.. Pogledas raje v sebe..

Lahko si tudi toliko inteliginten, da takoj ves, da se v drugem ne bos nasel.. in sploh ne oddides.

Ce meni reces, da ti bom zvest, ali pa si najdem drugo.. mi je cisto jasno, da zaupanja ni in v cem je smisel, da bi bila skupaj, ce ni zaupabnja? Obljuba zvestobe je ena najvecjih partnerskih zalitev, kar si jih je mozno izmisliti. Se vecja je ta, da zahtevas obljubo. Tako so na porokah prve besede ki si jih dva povesta.. "NE ZAUPAM TI.. , POSEDOVAL TE BOM!"

Cudno pa da ravno to ljudje hocejo slisati.. ker jih je po vecini strah ljubezni.. in sevada imajo razloge za ta strah.. zato je tudi toliko potrebe po ljubezni. Resnicne ljubezni, si ne morejo dopustiti, ker se je potrem potrebno odpovedati vsem maskam.. lazna pa ne zdrzi dolgo.

Zato je potrebno ustvariti mocan EGO, veliko obljub, prepovedi in zapovedi.. da vsaj nekaj casa zdrzi... da v druzbi izopades ljubec..

Tjazy...pritisk mi dviguješ :D

1. tukaj sploh ni pogojev! A je to pogoj, da ne bom z nekom, ki "išče sebe v mnogih posteljah"?

Namerno sem napisala ta stavek, ker sem vedela. da se boš ujel vanj! :D Ampak, da ti razložim... če nočem biti s tako osebo, je to moja pravica... se ti ne zdi? Ne bom ga silila v monogamijo...ampak bom prekinila stike...jasno! Kaj pa naj s človekom, ki ne izpolnjuje mojih pričakovanj...naj bom tiho in požrem lastno prepričanje...

2. tukaj ne gre za obljubo zvestobe pod prisilo... samo možnost je...ali boš zvest ali ne...možnost, kapiš? Ne morem pa spreminjati človeka v taliko, da spreminja lastna prepričanja, ker ga v to prisilim... gre za dva enako misleča človeka...in se ne obremenjujem s tem ali mi je zvest ali ne...samo, bog ne daj, da izvem, da skače povsod drugje... ker bo postal taka preteklost, da še vedela ne bom, kdo to je...

3. mislim, da tvoj EGO preveč skače, ker me hočeš na vsak način prepričati, da sem mrlič, ker ne mislim tako kot ti...pa še nekaj drugih...fej, fej, fej... :(

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

zame pa je ljubezen tudi nepostavljanje pogojev - imel te bom rad, če....

:palec:

To ni TUDI ljubezen.. ampak je edina resnicna ljubezen.. Vse drugo so potrebe.. zelje, pohlep..

Pismu, Selene....

Kolikokrat nej povem, da NE POGOJUJEM LJUBEZNI... zato sem pa iskala zvestega človeka...a je to pogoj, če oba misliva isto...?

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz jih ne iščem takih samo ti jih očitno, ker tako pišeš, da hočeš al pa že tko živiš

Trudi Oshota preber pol boš pa lahko s Tyazijem debatiru....

Če kaj zastopim je vsa finta glih v tem, da ni treba skakat po tujih zelnikih, ker je vse v nas....

Sam sebe ne moremo videt razen v ogledalih.In tisti, ki si upa skočit čez plot, pač ponavad ugotovi, da ni tam ni nič bolj...dokler se v seb ne očisti...

Težko ja ....ljubezen...pa pogodba-zakon....

Vse kje drugje lahko izkusiš ljubezen...brezpogojno ljubeče sprejemanje....

do narave, do rastlin, do živali,...

Ponavadi se največji maherji spotaknejo na lastnem pragu,... in nihče ni prerok v svojem kraju...

če se dva poročita iz ljubezni, potem ljubezen enostavno je. Pogoje po mojem ni treba postavljati, ker je zvestoba samoumevna. Mogoče se motim, vendar je v mojem svetu to nujno. Zakonska zveza  je zgolj abstraktnost, vendar je vsaj zame posledica neke brezpogojnosti. Zvestoba je nujno.

A sem jaz kaj drugega povedal?

Zvestoba je samoumevna.. brez obljub.. ampak zvestoba zaradi SEBE.. na zaradi drugega.. ker le tako je lahko trajna. Vse kar se stori za drugega.. je lahko samo za dolocen cas.. potem pa zacne razjedati samega sebe..

In samo se dodajam.. ce se komu zgodi, da gre z drugim, kar se danes zelo pogosto dogaja.. ne recem da se bo tebi.. lahko se nekomu.. takrat je locitev in prizadetost in kreganje najbolj nesmiselno pocetje..

Takrat se vidi, koliko je bilo resnicne ljubezni, ko je potrebno premagati to prizadetost.

Telo in nagione ni tezko premagati.. tezje je premagati, tisto prizadetiost, ce tvoj partner ni premagal svoje telo in nagon.

Ce se je nekdo vzdrzal seksa.. to zame ni nic posebnega.. Posebno je, ce je to dejanje odpustil svojemu partnerju.. brez locitev in ceramonij in dolgoletnih ran.. in podobnih nesmislov.

pa tudi če me samo enkrat prevara - ni šans, ne odpustim. Ločim se v momentu! x!x

ma ne, sej jaz sem se v mislih mal po mojem partnerskem odnosu šetkala, kolikokrat me omejuje in mi določa meje,... tko da ni letelo na nikogar tule gor

Sej tut nate ni letel neposredno...sam mal me je šokiral, ker si vedno tako modra...pol pa tole... ;)

Ta Pismu, Selene, je blo sam zarad šoka...ostal text pa namenjen Tjazyu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...