Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ampak zarečenega kruha se največ poje...tko da jaz nikoli več ne rečem nikoli... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ampak zarečenega kruha se največ poje...tko da jaz nikoli več ne rečem nikoli...vztrajam pri svojem x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hmmm, se mi zdi da tukaj en že kar malo pretirava http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/smilie_tischkante.gif se strinjam z žažo vsi pretiravamo , in vsi se butamo sam ne ob mizo ampak ob skalo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Butnskala Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Dolči sej te ne prepričujem da misli obratno pismo, moram it mal na tito temo pogledat, kjer smo razpravljali da se ne poslušamo, kaj kdo govori.... vsak trobi tule svoje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 vsak trobi tule svoje pismo pa še prav maš....pa ne sam tu, vsepovsod....razen, če se slučajno strinjamo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 se ne poslušamo, kaj kdo govori.... vsak trobi tule svoje a ni fajn k je brez tona! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hehe jaz se učim zadnje čase prisluhnit, tako drugim kot sebi... grem poslušat hčero, mamo ful problemov, kaj jutri oblečt, pa nič se ni posušilo... štala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jest nč več ne štekam. Vse kar sem do zdaj uspela doumeti je da ima vsak svoje mnenje o tem in nihče ga ni spremenil tak vtis tud jst dobila ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Selene, saj vem . Načeloma vedno priznavam drugačnost, ampak pri stvareh, zaradi katerih se čutimo bolj človeški, pa vendarle ne sprejemam kompromisov. To je zgolj moje skromno mnenje, če pa zadeva včasih postane bolj žgoča in povzroči malček več rabuke, pa tudi nič hudega, anede?! Kjer se mnenja krešejo, so iskre. In kjer so iskre se lohk tud zakuri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 in nobenega drugega varanja ne poznam,.. kot varanje SEBE! Ko gres v postlo z drugo.. tam isces sebe.. in ko ugotovis da te ni tam.. si se prevaral.. in to samo SEBE! Ko to enkrat ugotovis, je popoln nesisel, se kdaj iti se izkati drugam.. Pogledas raje v sebe.. Lahko si tudi toliko inteliginten, da takoj ves, da se v drugem ne bos nasel.. in sploh ne oddides. Tako nekako sem jaz ne-odšla. Kopala po svojih občutkih.....in dojela, da me na Drugemu najbolj privlači njegov pogled name.... ....ga pa srečam vsake toliko, pa mi še vedno godi njegov pogled j*bi ga, Tjazy, včasih tudi halucinacija paše (saj ne pozabim, da je le iluzija....) Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 In kjer so iskre se lohk tud zakuri no vsaj zeblo nas ne bo, ko gresta pa jesen in zima v naše kraje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Selene,všeč mi je tvoje razmišljanje... se kar najdem v tem Mislim, da si dobro dojela, kaj hoče Tjazy povedati ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ma ne on pravi, da če je tista prava energija med dvema, da do tega tko ne pride ter da če pride, da ni partner lastnina... tko jaz razumem, sej lahko pa se motim... ma itak, prizadet je pa naš ego, ne naša duša...če to tko imenujemo Mah, končno... en konstruktiven stavek... Tole pa vse štekam...samo ne štekam pa tega...kako se lahko nadaljuje z nekim odnosom, ki je obsojen na propad... pač si pa zabavo poiščeš drugje...to je, ne samo podlo, ampak izkoriščevalsko...Pa ti Tjazy, takoj ko ga iztakneš ven iz kere...poveš to svoji dragi, ali jo pustiš v dobri veri? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 sem plava ane coccinelle hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jp...sam Tjazy ne misli samo tega... ka pa vem... čakam na njegov odgovor... Selene...zmir si mi bla pr majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 komaj čakam tortice, sam mojga moram še začarat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 A ga rabiš nujno zraven? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hehe, v temi varanje pišem... torej mir v hiši pa rabim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Svojga raj ne vlečem na torte...bi bil sam tečen... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 sej ga jaz tud mislim pustit doma ampak mora bit on tud navdušen da grem ;)sicer pa mi je v bistvu vseeno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 he he...ženska svojeglava... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ...jaz ga pa sploh ne morem s seboj vzt, ker ne ve da takole čebljam po forumu... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tjazy dopušča tudi varanje, mislim, ne zdi se mu nič narobe, če te moški al pa ženska prevara je za to, da ostaneta skupaj še naprej..... Torej,kdor se strinja s tem, mu je vseeno če ga partner vara.... Men pa žal to ni x!x http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 in dokler ne pridemo do te situacije ne vemo, lahko samo razmišljamo ane ni šans. Če te kdo prevara, te nima rad. In če te nima rad, kako lahko imaš ti njega. Jaz glih nisem sadomazohistka. In tudi ne bom. Ziher. Pa tudi platonskih ljubezni ne razumem glih najbolje. Mrbit je kej narobe z mano.... :o|o: Dolci Zdaj si ovrgla celo Jezusove in Tao Ce-jeve in Mohamedove in Sosanove.. in Krisnamurtijeve in DalajLamove in vse vrste Swamijevih in Zenovskih mojstrov. Pravis namrec.. "In ce te nima rad.. kako lahko imas ti njega!" Sej nisi resno mislila a ne? Ravno obratno je.. Ce je to res.. potem je po vseh mogocih poteh samo en zakljucek. Nikoli ga nisi imela rada.. kar ne pomeni, da ga nikoli ne bos imela rada.. ampak ZDAJ ga ziher nimas. In nocem te napadati.. ali uzaliti ali karkoli.. Nimam nobenih osebnih zamir do tebe.. v bistvu jih nimam do nikogar.. (zamero imas lahko samo takrat, ko ne poznas kako deluje EGO) ampak samo prevajam ti, kar si sama povedala.Ce meni partnerka rece kaj podobnega, bi imel veliko vecji razlog, da grem svojo pot in se zemeljsko locim, kot pa ce bi ona prevarala SEBE. Na sreco itak nihce nima moci, da bi prevaral kogar koli drugeg razen SEBE!! Pa poglejva.. kaj si napisala.. Ce ima on rad tebe.. bos imela ti njega.. To cisto nic ne disi po ljubezni ampak po koristoljubju in izkoriscanju. Ce za pogoj postavis, da ima najprej on rad tebe.. potem se te ljubezen nikoli sploh ni dotaknila. Ce postavis kakrsen koli pogoj, potem imes samo en motiv. Bojis se biti ranjen! In taksna zveza lahko deluje dokler imata oba medsebojno korist. Korist pa je tudi to, da si te recimo "dobra bejba" in on v tem vidi neko druzbeno priznanje.. od drugih,. da te lahko ima.. ali pa obratno. Ne gre samo za ekonomsko izkoriscanje. Za vzdrzevanje taksne veze, moras imeti mocan EGO, ki pa, vsaj sodec po tem, kar napises.. ti ga zaenkrat se ne primanjkuje. Poglej se en primer EGOja.. Zakaj se nekdo na foromu recimo obesi nate? Ker se z njim strinjas.. in ker mu podpihujes EGO.. On se sicer halocinacijsko dobro pocuti, kaksne duhovne rasti pa ni cisto nobene. Slucajno se najdeta dva, ali trije, ki imajo na isti tocki problem.. in se ujamejo.. ampak ce ti kdorkoli pritrdi na tvojo izjavo.. to sploh ne pomeni, da lahko zaspis na tej tocki in da lahko zapres to poglavje in zadrzis trenutno stanje. Malo sem zasel.. Cudi me.. ko v nadaljevanju pravis, da nisi sadomazohistka. Kako je to mogoce? Saj ravno s prvim stavkom naredis vse tako, da bos nekoc trpela. Ehh brezveze o tem razpravljati.. daj ti raje zapisi se enkrat, tako kot je res.. ker to sigurno ne more biti res. Pravis, da dovoljujem varanje. Seveda.. ravno tako tudi dovoljujemm, da imas ti drugacna mnenje.. Kako pa naj bo drugace? Ce ne dovoljujem varanja, potem zivim sposojeno zivljenje.. ne pa svoje zivljenje. Resnicno pa lahko zivim samo svojega. Kako je lahklo se drugace? Ce kdo vara SEBE.. zakaj bi to bil moj problem, zakaj bi jaz bil prizadet in zakaj bi se locil, ce pa ni meni nic hudega storil?? Sebi je?? Jaz mu klahko v tem primeru samo pomagam in mu podarim najvec ljubezni, kar je premorem, ker ce jo kdaj potrebuje, jo potrebuje ZDAJ! Nikoli tako mocno, kot ZDAJ!In ce hoces se drug pogled.. Pa tudi ce se recimo locim.. Nespametno dejanje EGOta zaradi ene malenkosti ali pa napake, kot bi ti to imenovala.. In nato neizpodbitno nekoc pride SMRT! Smrt je radirka za vse te idiotizme, o katerih tuki debatiramo.. Neizpodbitno bom zopet srecal to osebo.. in kaj naj ji recem.. O pozdravljena.. dobra dusica.. S teboj sem pa locen ves.. ceprav sva v tej dimenziji pac dusi dvojcici ali pa najbiljsa prijatelja.. ki sva si pac zadala ucno lekcijo, ki sva jo zelo nespametno izkoristila. Ja amoak jebi ga zdaj.. Sodisce na zamlji je rekle, da sva locena.. ego je ven udaril in zdaj bejz od mene.. Locena sva! Ti lahko premagas TELO.. in nagone.. a ne? Kako ne mores premagati EGOja? Zakaj premagujes tisto, kar je dano iz narave.. a tisto, kar pa je tvoja halucinacija pa pustis pri miru?! Razlozi mi prosim. Torej s tem ko dovoljujem varanje.. ne pravim, da je varanje dobro.. ne pravim niti da je slabo. Zgodi se zaradi rezultante mnogih razlicnih okoliscin.. Kdo bi to vedel ali je dobro ali slabo? Pac je.. in ni potrebno zaradi tega zanetiti vojno in tudi iz otrok narediti custvene invalide in jih pohabiti za dolgo obdobje. Je pa res.. da ko je pri obeh to podrocje razcisceno.. se niti pod razno ne bo zgodilo, da bi kdo sel z drugo. Samo v zakup je potrebno vzeti, da se tukaj ucimi in igramo in skozi to igro in ucenje.. se lahko zgodi marsikaj. Tisti, ki ne prenese varanja in bi se locil, je ravno na istem ,.kot tisti, ki si zeli da gre njegov partner z drugim. Sta na isti premici samo na nasprotni strani se nahajata. Lahko to razumes?Cisto mozno je, da sem te s kaksnim stavkom prizadel.. ampak ne tebe.. samo tvoj EGO, zato ne delaj panike. Ta itak mora biti cimbolj sesut.. To je mozno zato, ker me bos verjetno spostovala samo, ce bom jaz spostoval tebe. Amapk jaz te spostujem, res pa je, da to ne kazem tukaj z besedami, ker se mi zdi nesimiselno.Lep dan! *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts