Trudi 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ''.......Vcasih se pa najdete dva, ki oba prezirata varanje.. Spet sta ista.. in ta veza pa ni toliko uspesna..'' Spet ena briljantna izjava.........pa kje jih ti pobitaš Tjazy; Torej uspešna je veza, kjer se varaš.......... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Dejstvo pa je, da si le malo parov ostane seksualno zvestih vse življenje. Še posebej, če so na tak ali drugače način zanimivi, privlačni. In dejstvo je, da je ljubezen potrebno zalivati, negovati kot rožico. Spet dejstvo je, da veliko moških in žensk tega ne zna, ne zmore ampak jo v dolgotrajni vezi jemlje površno in kot nekaj samoumevnega, kar pa ni. In samo tisti, ki se vedno znova in vsak dan trudijo "zalivati", negovati imajo teoretične šanse, da si ostanejo zvesti, pa še tam se zna zalomiti. In teh je po mojem prepričanju zelo malo Sem vedela, da te tule najdem . ta prva je mal bosa, daj jo obut no . Kaj ima pa zvestoba opravit z videzom . Hm, jaz se sama sebi ne zdim neprivlačna, pa nekak me ni zagrablo . Zlomkec..... Jaz mislim da je tole odvisno od pogleda na to temo, ne pa od designa... Ta drugo zadevo pa jaz doživljam takole, čim si v stanju, da je treba negovati... je že čudna situacija, potem je vprašanje tvoje naravnanosti na varanje ali nevaranje. V eni daljši zvezi mi ni zneslo trudit se za zvezo..., zdaj v tejle, v kateri sem, pa moram reči, da sva prejadrala ogromno preizkušenj na vse teme in da se nikoli za zvezo nisem trudila, ampak sem enostavno živela, kar sem čutila. V čem ej razlika, ne vem, mislim, da je tule drugačna energija, da mi ni problem skozi priložnosti, da sem srečna, da imam priložnost to prav z njim početi, popestritve pa tudi ne rabim v drugih rjuhah, ker še vedno nadvse uživam v tem s svojim partnerjem. Prava čustva, prava energija, tudi prav fizično zadovoljstvo, zakaj torej bi? Vem pa kako je, če ne izgleda tako, jaz mislim, da kar je ali pa ni, da to ni stvar truda . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ''.......Vcasih se pa najdete dva, ki oba prezirata varanje.. Spet sta ista.. in ta veza pa ni toliko uspesna..'' Spet ena briljantna izjava.........pa kje jih ti pobitaš Tjazy; Torej uspešna je veza, kjer se varaš.......... In se en briljanten prevod.. mojih briljantnih izjav.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 JOJ , KAKE DEBATE...STE FACE... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Preveč se obremenjujete z čustvi, nikakor si ne upate razumeti, da moški to doživljamo drugače od vas, po dveh poteh, če skočiš čez plot ne narediš prav nobene škode....včasih celo koristi, zelo malo jih poznam, da bi to ne storili, če imajo "jajca" in možnost, tako pač je. Eni samo enkrat, pa vidijo da ni nič drugače, drugi večkrat, odvisno od gradov o oblakih, ki jih v tem vidjo, ali vidimo. S tem kar si napisal se niti ne strinjam, niti pa ne negiram.. Sem cisto nevtralen.. ampak nekaj drugega me je presinilo.. Si predstvaljas katastrofo, ce bi se Trudi zdej strinjal s teboj? Ja sej sem.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mal sem v frki, no pa se vseeno oglasim na moji omiljeni temi. Zanimiva debata. Eni ste precej nerealni. Idealistični. Kar mi je sicer še kar všeč. Ne verjamem pa, da vam bo ta idealizem prinesel kaj dobrega. In posesivni, lastniški...kar mi je mal manj všeč. Verjetno imam večji al mal manjši del omenjenega tudi sam v sebi. Dejstvo pa je, da si le malo parov ostane seksualno zvestih vse življenje. Še posebej, če so na tak ali drugače način zanimivi, privlačni. Dejstvo, ki ga pač ni moč spremeniti, ga spregledati. Tudi če berem izkušnje nekaterih izmed vas, verjetno jih kar nekaj o tem raje ne piše. In tudi skor vse moje prijateljice in prijatelji (ženske niso tako velike izjeme, kot nekateri zmotno mislijo ali hočejo prikazati, le bolj skrivajo vse skup) so že kdaj kiksnili. V bistvu torej s tem, da smo vezani, spoštujemo željo partnerja, ki ne želi, da se ljubimo še s kom drugim in zatiramo svojo željo. Sam....želje pa se ne da prepovedati, jo zatreti, uničiti.......in če se pojavi in jo je moč izpolniti......smo torej nesrečni, nezadovoljni, tečni, ker je ne al ne? Kar se spet izraža v našem partnerstvu....... In nekateri od teh, ki so varali, so se na smrt skregali in se potem še bolj prizadeli, v to pa potegnili še svoje otroke, eni so se enostavno razšli in eni so to znali sprejeti in šli naprej, skupaj. Če se bo to dogajalo meni upam v tretjo varianto. In dejstvo je, da je ljubezen potrebno zalivati, negovati kot rožico. Spet dejstvo je, da veliko moških in žensk tega ne zna, ne zmore ampak jo v dolgotrajni vezi jemlje površno in kot nekaj samoumevnega, kar pa ni. In samo tisti, ki se vedno znova in vsak dan trudijo "zalivati", negovati imajo teoretične šanse, da si ostanejo zvesti, pa še tam se zna zalomiti. In teh je po mojem prepričanju zelo malo....ker enostavno življenje tako je in ker taki enostavno smo. Pa to ni nobena tragedija, enostavno bo treba za svoje dobro spoznati, da pač nismo edini na svetu, ki privlačimo svojega partnerja. Ne me zdaj vprašati ali to znam, ker ne vem, lahko pa povem, da si to želim znati. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 S čim se ne strinjaš? Samo pravim, da če te nekdo privlači kot človek, greš skozi marsikaj in ti ne pade na pamet varat, če se moraš pa trudit da bi "naredil nekaj za vezo" pa ni več v redu. Ker če ti je, lahko gore premikaš, greš skozi marsikaj in ti ne pade na pamet seks z drugim. Evo v temle sem zdajle. Sem pa že bila v vezi, ko to ni bilo to in trud ne bi prinesel ničesar, ker ni bilo prave povezanosti, v momentu se je vse sesulo in če bi se tisti trenutek spravila negovat vezo, bi vse skupaj samo prestavila. Vse v zvezi z njim mi je bilo odveč,...Vsakodnevne malenkosti tudi zanj... Nimaš česa krpat, če je mimo . Kolikor sem po nesreči izvedela, je poročen in se ima fino, jaz pa tudi, zakaj bi vlekla nekaj mrtvega, a ni boljš da se razideš, pa da si daš možnost najti tisto Ta pravo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Me pa zanima ....zakaj nekdo, ki mu je v zvezi z njegovo vezo in partnerstvom vse jasno in kul tako zelo pogosto na vse pretege to poudarja ? Misliš naju s Tjazyjem? zato ker njemu predstavlja cool čisto druga zadeva kot meni, pa si pač pojasnjujemo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tjazy, a hočeš s tem pisanjem, razmišljanjem, dokazovanjem svojih stališč, kaj posebnega povedati tudi svoji dragi? Jp, tu bom podal še en pogled. Od Tjazyja sem dobil prijazno osebno pošto, da Na osebna vprasanja odgovarjam osebno. Seveda ima prav, zelo prav, je pa zelo različno od človeka do človeka, kaj razume kot osebno. Meni osebno se ni zdelo vprašanje nič osebnejše kot karkoli napisanega v tej temi. Pravzaprav sem ob tem celo ugotovil, da je vse, kar napišem, vedno osebno. Drugače sploh ne more biti. Torej kadarkoli kjerkoli kakorkoli sem vedno - oseben. Po drugi strani to tudi pomeni, da poskušam napisati tako, kot dejansko mislim, čeprav sem prijavljen z nikom. Nikname nam osebnosti pred vesoljem ne skrije. Delovati moram tako, da karkoli se slučajno ali nalašč razkrije kumurkoli, ki je povezan z mojim življenjem, lahko zagovarjam napisano kot svoja stališča. Vesolju je tako že razkrito... Tudi do sebe moram ostati osebljen, oseben. Ker pa je beseda o varanju, sem pomislil, seks je zame ena najbolj občutljivih točk v čustvenem svetu, torej tudi v relaciji z mojo ženičko. Ali s katero koli drugo, oseba sama po sebi niti ni tako pomembna. Bistvo varanja je - narediš nekaj, kar parterju ni prav, celo huje, vedenje o tem mu ponavadi poruši čustveno dimenzijo življenja. Po drugi strani - če pa je komu vseeno, če partner seksa z drugo/drugim, potem po mojih merilih nima usklajenega čustvenega življenja s svojo drago. Ampak varanje je samo ena oblika laži. Koliko drugačnih vrst laži še obstaja, ko nismo pristni s svojim partnerjem, ko počnemo stvari, za katere vemo, da partnerju niso po godu, a smo mnenja, da same po sebi niso slabe? Tu sem pa že na bolj spolzkem terenu. Mejmo se radi, to nima nič skupnega z varanjem... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 No pol ti pa čist nepovdarjeno rečem, da je moj love life smrkastičen Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Pravzaprav sem ob tem celo ugotovil, da je vse, kar napišem, vedno osebno.[/color] Drugače sploh ne more biti. Nikname nam osebnosti pred vesoljem ne skrije. Delovati moram tako, da karkoli se slučajno ali nalašč razkrije kumurkoli, ki je povezan z mojim življenjem, lahko zagovarjam napisano kot svoja stališča. Vesolju je tako že razkrito... Tudi do sebe moram ostati osebljen, oseben. Ker pa je beseda o varanju, sem pomislil, seks je zame ena najbolj občutljivih točk v čustvenem svetu, torej tudi v relaciji z mojo ženičko. Ali s katero koli drugo, oseba sama po sebi niti ni tako pomembna. Bistvo varanja je - narediš nekaj, kar parterju ni prav, celo huje, vedenje o tem mu ponavadi poruši čustveno dimenzijo življenja. Po drugi strani - če pa je komu vseeno, če partner seksa z drugo/drugim, potem po mojih merilih nima usklajenega čustvenega življenja s svojo drago. Ampak varanje je samo ena oblika laži. Koliko drugačnih vrst laži še obstaja, ko nismo pristni s svojim partnerjem, ko počnemo stvari, za katere vemo, da partnerju niso po godu, a smo mnenja, da same po sebi niso slabe? Tu sem pa že na bolj spolzkem terenu. Mejmo se radi, to nima nič skupnega z varanjem...Hm, tole si približno mislim tudi jaz. Se mi še ni zgodilo, da bi zagledala kakšnega moškega, ki bi se mi zdel tako privlačen, da bi si zaželela samo spolnosti z njim. Meni to pomeni nekaj posebnega, nekaj kar delim samo z nekom, ki mi je zelo zelo ljub in to je pri meni ekskluziva . Jaz tega ne jemljem kot telovadbo, ampak tudi kot povezavo čustev, predanost... Nisem jaz za kake hitre variante . Jaz želim v kompletu vse - partnerja, prijatelja in ljubimca . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 in do kje seže vaš prag prevare? kaj je za vas varanje- seks, misel, laž, prekrivanje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz želim v kompletu vse - partnerja, prijatelja in ljubimca .Ja, ! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 saj te prime, pa te mine, fantje ne ga srat....(Smolar)- pameten dečko. Če ste vsi moški enaki, kam bi pa dali vse modrece iz naše preteklosti?Ali so oni mogoče bili brezspolni?! Imeli so meso, kosti, kri, jajca,..... pa nič.... Stanje zavesti, mislim, je kljub vsemu tisto, kar ti omogoči obvladati svoje hormone ( ali pa ne). Ampak dečki, ki tako vztrajno zagovarjajo enakost "priviligiranih" bitij, in ki imajo to smolo, da večkrat razmišljajo glih s tisto glavco, ki ji bogec ni dal sivih celic, iščejo izgovore zase, v smislu: saj vsi to počnejo, to je normalno.... V bistvu pa sploh ne gre za to, da nam v življenju ni nihče všeč, ali da ne bi v nekem šibkem momentu poželjivo pogledali za nekom drugim, gre za to, da ta občutek obvladaš. Zato, ker to želiš in ne zato, ker te obvladuje strah ali ker ti je partner tako zavkazal. Stvar odločitve pač! Sicer p si s svojimi dejanji in obvladovanji tako ali tako krojimo sedanjo vsodo in "jutrišnje" možnosti sami. Vsak kot ve in zna. Kar je najbrž kar prav. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Sem rabila nekaj casa, da sem se prebila skozi poste. Ugotovila sledece: Vecina moskih ni sposobna ostat zvesta svoji partnerki, ker so po moje neodrasli otroci, ki se ne morejo upreti igraci, ki jo vidijo v izlozbi. Ker se zavedam, da sveta ne bom spreobrnila, kaj sele vas, se bom poskusila vdati v usodo in bom zacela pecat moskega, samo zato, da ga dobim, da bo ob meni, da bom lahko skrbela zanj, zdaj ko mi otroci uhajajo iz gnezda. Ne bom se vec jezila, vso morebitno jezo ob odkritju, da me vara bom preusmerila v ... kaj ze? ... ma nekam ze ... Ce me bo ob odkritju slucajno nabutal, kot moj bivsi moz, bom potrpela, ker kaj sem pa rinila v nesreco... FUCK OFF fantje! Grem rajsi takoj v Venera shop in si nabavim 10 vibratorjev! Travo si bom sicer kosila sama, ampak... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kakšne ugotovitve Oona ! Me vedno bolj presenečaš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Aja? Zakaj ze? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Sem rabila nekaj casa, da sem se prebila skozi poste. Ugotovila sledece: Vecina moskih ni sposobna ostat zvesta svoji partnerki, ker so po moje neodrasli otroci, ki se ne morejo upreti igraci, ki jo vidijo v izlozbi. Ker se zavedam, da sveta ne bom spreobrnila, kaj sele vas, se bom poskusila vdati v usodo in bom zacela pecat moskega, samo zato, da ga dobim, da bo ob meni, da bom lahko skrbela zanj, zdaj ko mi otroci uhajajo iz gnezda. Ne bom se vec jezila, vso morebitno jezo ob odkritju, da me vara bom preusmerila v ... kaj ze? ... ma nekam ze ... Ce me bo ob odkritju slucajno nabutal, kot moj bivsi moz, bom potrpela, ker kaj sem pa rinila v nesreco... FUCK OFF fantje! Grem rajsi takoj v Venera shop in si nabavim 10 vibratorjev! Travo si bom sicer kosila sama, ampak... Oona Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hm, ne vem zakaj, nesposobni smo , rajši sama, veliko užitkov in lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kaj pa drugo...recimo dobro prijateljstvo...ko imaš prijatelja, s katerim deliš vse polno zaupnih zadev...greš na drink, ob njem jočeš, se spoveduješ...se smejiš tako, da se valjaš po podu...skratka, z njim preživiš kr nekaj časa...tudi v hudo zaupnih pogovorih...verjetno si zaupata včasih več...kot partnerja...je tudi to varanje Ker navsezadnje počnemo s frendicami isto...samo to pa ni varanje...al kako Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 saj načeloma gre vedno za izmenjavo energije.... Če imaš prijatelja (ob stalnem partnerju) , ki ima izrazito moško energijo, potem ti v partnerskem odnosu pač nekaj manjka. Pri prijateljicah je to ponavadi podobno. Prijatelji nam vedno pridejo (oz. jih spustimo) v življenje kot manjkajoči člen ali kot dopolnitev nečesa znotraj nas. Ženski čvek ne prinaša nič slabega, dokler se pogovori ne sprevržejo v opravljanje, negodovanje ali objokovanje.Po mojem je vse pač odvisno od vrste pogovora. Saj o partnerju ni prepovedano govoriti, tudi kakšno žensko skrivnost lahko ve samo prijateljica. To po mojem ni varanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 aha, potem moški čvek pa, joj kolk jaz grešim tud kakšno žensko skrivnost mu povem, pa tud v objem mu padem... bemu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 hehe, pol pa to ni glih sam prjatu Ti že veš, kam ga boš "utaknla" (oz. obratno) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Si predstvaljas katastrofo, ce bi se Trudi zdej strinjal s teboj? Ja sej sem.. Svojo primitivnost kažeš s tem, da misliš, da imaš samo ti prav in da ne sprejemaš tujih mišlenj; TO JE KATASTROFA......in pa, da ko nekdo misli drugače, ga poskušaš potlačit... :xx!: Jaz se pa strinjam s tistim..............kar ni katastrofa zame, zate pa očitno , pa čuvaj se, da boš ob moji katastrofi odnesel celo kožo http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 za izpovedovnaje naj bi bili osnovno osebni Partnerji vse ostalo je en propagandni, osebni epp, za širjenje nezaupanja za izpoved čwek med os. frendi je iskanje usmiljenja, morda? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts