Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

Sem rabila nekaj casa, da sem se prebila skozi poste.

Ugotovila sledece: Vecina moskih ni sposobna ostat zvesta svoji partnerki, ker so po moje neodrasli otroci, ki se ne morejo upreti igraci, ki jo vidijo v izlozbi. Ker se zavedam, da sveta ne bom spreobrnila, kaj sele vas, se bom poskusila vdati v usodo in bom zacela pecat moskega, samo zato, da ga dobim, da bo ob meni, da bom lahko skrbela zanj, zdaj ko mi otroci uhajajo iz gnezda.

Oona, jaz ne vem, če je razmerje med zvestimi in nezvestimi takšno, vem, da tudi zvesti moški obstajajo, tako kot nezveste ženske, ne vrzi puške v koruzo x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Selene, bravo, ti štekaš... :palec:

ko sem omenjala prijateljstvo...nisem govorila o čveku... xrolleyesx ...ampak o resnični intimnosti...na besedni ravni... x^x

Jah, teorija naj bi bila takšna...da naj bi nam bil partner edini za izpovedovanje.Teorija...

Pa res nikoli ne razmišljate o ničemer...kar ni primerno za partnerjeva ušesa? x:Ix ...nikoli vam ne pride na misel, kako bi bilo fino dol dat unga mišičastega mladca, mladenko..ki ima tako lepe učke ? x:Dx

pa potem mal posanjaš s frendom...in razprava neizbežno pripelje do tega...da skupaj premeljeta smisel seksa kr tko, pa kaj bi imel od tega..pa vse živo...in na koncu tko al tko prideš do tega, da nima smisla...ampak debata pa je fajn x;)x ..in takšne vrste pogovor nujno pripelje do poglobljenih razprav...a ni to potem tut varanje????

Aja, pozabila, forumovci nimajo nikoli takšnih misli.. :inocent:

Astra

Per aspera ad astra

Tjazy, a hočeš s tem pisanjem, razmišljanjem, dokazovanjem svojih stališč, kaj posebnega povedati tudi svoji dragi? :eek:

Jp, tu bom podal še en pogled. Od Tjazyja sem dobil prijazno osebno pošto, da Na osebna vprasanja odgovarjam osebno. Seveda ima prav, zelo prav, je pa zelo različno od človeka do človeka, kaj razume kot osebno. Meni osebno se ni zdelo vprašanje nič osebnejše kot karkoli napisanega v tej temi. Pravzaprav sem ob tem celo ugotovil, da je vse, kar napišem, vedno osebno. Drugače sploh ne more biti.

Torej kadarkoli kjerkoli kakorkoli sem vedno - oseben. Po drugi strani to tudi pomeni, da poskušam napisati tako, kot dejansko mislim, čeprav sem prijavljen z nikom. Nikname nam osebnosti pred vesoljem ne skrije. Delovati moram tako, da karkoli se slučajno ali nalašč razkrije kumurkoli, ki je povezan z mojim življenjem, lahko zagovarjam napisano kot svoja stališča. Vesolju je tako že razkrito... Tudi do sebe moram ostati osebljen, oseben.

Ker pa je beseda o varanju, sem pomislil, seks je zame ena najbolj občutljivih točk v čustvenem svetu, torej tudi v relaciji z mojo ženičko. Ali s katero koli drugo, oseba sama po sebi niti ni tako pomembna. Bistvo varanja je - narediš nekaj, kar parterju ni prav, celo huje, vedenje o tem mu ponavadi poruši čustveno dimenzijo življenja. Po drugi strani - če pa je komu vseeno, če partner seksa z drugo/drugim, potem po mojih merilih nima usklajenega čustvenega življenja s svojo drago.

Ampak varanje je samo ena oblika laži. Koliko drugačnih vrst laži še obstaja, ko nismo pristni s svojim partnerjem, ko počnemo stvari, za katere vemo, da partnerju niso po godu, a smo mnenja, da same po sebi niso slabe? Tu sem pa že na bolj spolzkem terenu.

Mejmo se radi, to nima nič skupnega z varanjem...

:palec: :palec:

Aha se strinjam s kompletnim tekstom...

Tisti, ki mu je vseeno ce se njegov partner podi okoli.. in tisti ki mu varanje dviguje pritisk.. sta na istem.. na isti premici. Nobene razlike ni med tema dvema.

In.. na naek nacin je vse res osebno.. samo nocem jaz pisat tukaj o moji partnerici, ker je to njena osebnost.. Ce bo kaj zelela bo napisala sama..

Piko :palec: :palec:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Jah, teorija naj bi bila takšna...da naj bi nam bil partner edini za izpovedovanje.Teorija...

Pa res nikoli ne razmišljate o ničemer...kar ni primerno za partnerjeva ušesa?  x:Ix ...nikoli vam ne pride na misel, kako bi bilo fino dol dat unga mišičastega mladca, mladenko..ki ima tako lepe učke ? x:Dx

pa potem mal posanjaš s frendom...in razprava neizbežno pripelje do tega...da skupaj premeljeta smisel seksa kr tko, pa kaj bi imel od tega..pa vse živo...in na koncu tko al tko prideš do tega, da nima smisla...ampak debata pa je fajn  x;)x ..in takšne vrste pogovor nujno pripelje do poglobljenih razprav...a ni to potem tut varanje????

Astrica, ne da bi se tule delala kakšno svetnico, ampak jaz sem tako narejena, da lahko pridem z nekom do spolnosti samo ko je energija prava, ko me privlači kot Človek, ko mu lahko zaupam in se mu čisto v vseh smislih predam. Jaz za take instant sekse nisem, nimam nič od tega, bi se počutila cenejša kot najcenejša pocestnica, delala bi nekaj proti svojemu prepričanju, trpela že ob dejanju samem, ne imela nič od tega.

Jaz rabim Človeka za spolonost, ne pa privlačno kreaturo. Se pa včasih pogovarjam kaj s prijateljicami, jasno, samo ne gre za seks z neznancem, ker jaz takšnih apetitov rensnično nimam. Ne ubadam se z zatiranjem take želje v sebi, ker se mi nikoli ne pojavi.

Ne moti me pa, če vi počnete to drugače, niti ne obsojam, ampak jaz enostavno ne, ker me nič v tej zadevi ne privlači x;)x .

Janja, nisi razumela...gre za MISEL o tem...ki je tako ali tako ne realiziraš...ker ugotoviš že vnaprej...da nima smisla...

Bolj sem to povezala s tem, če je tudi pogovor s prijateljem o intimnih stvareh ...varanje...in sem pač dala primer teme...o kateri lahko govoriš s prijateljem, s partnerjem pa ne...

Astra

Per aspera ad astra

Vem Astra da nisi mislila na realizacijo, ampak jaz tudi sanjarim ne o kom drugem. Še ko sanjarim o tej zadevi z nekom sanjarim o svojem partnerju x:Ix . Samo tega pa resnično ne delim s prijateljicami x:)x .

Saj pravim,da sem mogoeč specifična, ker sem za zvestobo, ker se mi ne da ukvarjati z nezvestobo, ker za spolnost z nekom rabim občutek, da sem resnično ljubljena, da sem mu všeč in da mi bo stal ob strani. Vse to rabim za to, da se mu lahko popolnoma predam, kar je pa zame pogoj za dobro spolnost.

In tega enostavno ne začutim kar tako z enim, zato me verjetno tudi v sanjarjenje ne potegne, ker je manj kar bi si želela in manj kar dobivam.

Mogoče sem še specifična zato, ker sem imela sabše izkušnje v spolnosti dokler nisem spoznala dragega, nisem se prav z nikomer ujela, tole zdaj mi je pa mega, zakaj bi se lotila varati s slabšimi, al pa sanjarila o slabših x:Ix x:Ix x:Ix .

Kaj pa drugo...recimo dobro prijateljstvo...ko imaš prijatelja, s katerim deliš vse polno zaupnih zadev...greš na drink, ob njem jočeš, se spoveduješ...se smejiš tako, da se valjaš po podu...skratka, z njim preživiš kr nekaj časa...tudi v hudo zaupnih pogovorih...verjetno si zaupata včasih več...kot partnerja...je tudi to varanje x?x

Ker navsezadnje počnemo s frendicami isto...samo to pa ni varanje...al kako x?x

Astra

:palec: :palec:

To pa ne.. ne to pa ne.. x:Dx x:Dx

da ko nekdo misli drugače, ga poskušaš potlačit... :xx!:

Kdo le.. od naju jo koga zacel tlacit.. ampak jaz vem zakaj, zato ti ne zamerim. Kar se mene tice, sva lahko kadarkoli prijatelja..

Vceraj si rekel.. niti v sanjah.. Kaksen bo odgovor danes? Pa jutri? Jutri te bom spet vprasal..

ker jaz takšnih apetitov rensnično nimam.

Ne moti me pa, če vi počnete to drugače, niti ne obsojam, ampak jaz enostavno ne, ker me nič v tej zadevi ne privlači  x;)x .

Vcasih, ko si to povedala samo enkrat na mesec, sem ti verjel. Zdaj ko to poves 15 krat na post.. ti pa vedno manj..

Ampak razumem tvoj polozaj. PA brez panike.. da ne bo spet vojna.. te zaradi tega.. se vedno ZELO cenim.

He, he he, saj tudi Tjazyjevo in tvojo svobodomiselnost Mick tooooooooooooolikokrat prebiramo, če mi verjameta al pa ne, me pa prav malo briga, jaz živim svoje sanje x;)x xsrcx x:Xx :palec:

Mogoče sem še specifična zato, ker sem imela sabše izkušnje v spolnosti dokler nisem spoznala dragega, nisem se prav z nikomer ujela, tole zdaj mi je pa mega, zakaj bi se lotila varati s slabšimi, al pa sanjarila o slabših  x:Ix  x:Ix  x:Ix .

Ejj sej druge moznosti itak nimas.. Ta je edina ki ti preostane.. ker tvoj dragi je ze mnogokrat povedal, da je tako mocna ljubezen, da te takoj da na cevelj, ce ne bi vec izpolnjevala njegovih pricakovanj. Dekler se bosta oba drzala mej, ki vaju varujejo pred vajinimi ranami, jasno ne bo nobene tezave..

In lepo pogodbo sta sestavila.. samo za vezo je potrebna tudi ljubezen..

Kar se pa tiče ponovnega napada na moške kot glavne "prevarante"...........še vedno trdim, da ste ženske sam za "nianso boljše". Še zdaleč pa ne toliko, da bi pa lahko zdej moške vsevprek obsojale.  x^x

He he Mick.. x:Dx x:Dx Kako te imem rad.. Ta tema je postala pa resnicno zabavna..

Zenske po 30 letu.. so v glavnem zelo dojemljive za taksne zadeve.. Do 30 leta.. pa naceloma vgalvnem ne.. Pri nekaterih se lahko ta meja let tudi prmakne za +- 5 let.. So pa tudi izjeme seveda...

Janaj.. jaz seveda povdarjam svobodo.. ampak ce si svoboden se ne pomeni, da moras biti tudi nespameten in neodgovoren.

A ce bi ti imela svobodo bi pa zblaznela??? Tako si ne predstavljam svobode..

Tjazy, ne zameri, ampak že mene preslabo poznaš za take zaključke, njega pa še toliko manj, da niso tvoje halucinacije na delu  x:Dx  x;)x  x:Dx

Ne ne.. niso.. samo citiram kar sta sama napisala.. celo sem dobil pod nos.. da si zelim v tvojo posteljo, ker te pac zaradi velikokrat odlicnih komentarjev.. visoko cenim. Me pa verjetno ze toliko poznas, da bom stvari povedal naravnost.. ali pa bom raje tiho. Neki vmes.. bo tezko prislo iz mene.. ali pa bom moral imet dober razlog..

Hm, glej razlikujeva se že po temle, da sem jaz že dojela da lahko vedno govorim samo o sebi in kako jaz zadeve vidim, ne pa o tem kako vidiš in dojemaš zadeve ti, ker resnično tega ne vem. Vedno te vprašam kaj in zakaj ti nekaj misliš, nikoli ne določim kako razmišljaš, vedno vprašam. Sicer je pa point itak v tem, da živim Življenje samo zase in me v končni fazi briga kaj in kako razmišljaš ti. Izhajam pa iz tega da je tale forum prilika širjenja obzorij in spoznavanje razmišljanja drugače mislečih.

Meni se ti ne zdiš nič napačen, če si svoji dragi iz kateregakoli razloga zvest, če jo redno varaš z eno osebo ali večimi. se me niti najmanj ne tiče, vse dokler jaz ne bi bila delček te zgodbe, kar me pa niti najmanj ne mika, ker jaz nisem za takšne odnose, torej jih tudi ne živim.

Glih zato, ker sem svobodna, sem se odločila za zvestobo, pa ne za tvoj način. Zakaj bi se silila s seksom drugje če mi niti najmanj ni xrolleyesx :xx!: xrolleyesx . A zdej je pa z nami, ki nam seks doma ugaja in ne iščemo popestritve nekaj narobe, al kako?

He, he he, saj tudi Tjazyjevo in tvojo svobodomiselnost Mick tooooooooooooolikokrat prebiramo, če mi verjameta al pa ne, me pa prav malo briga, jaz živim svoje sanje  x;)x  xsrcx  x:Xx  :palec:

Ne bo držalo. x^x Sam za ilustracijo........kar nekajkrat sem v življenju srečal ljudi na zunaj, za zunanji svet polne, že skor pretirane navihanosti in smeha, v sebi pa zelo žalostne. x;)x Pogosto poudarjanje določene stvari je skoraj sigurno znak, da nekaj ni ok, je tak en micken alarmček. x^x In kot pravimo, izjeme potrjuje pravilo in upam, da si ti ta izjema, saj tako veš, da te imam rad x:Xx ......Trudi ne me zdej po šnofli. x;)x x:o)x x:Dx

:palec: :palec: x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

FUCK OFF fantje! Grem rajsi takoj v Venera shop in si nabavim 10 vibratorjev! Travo si bom sicer kosila sama, ampak...  x:Xx
Lahko da je bil to štos, a ko gre za varanje, je težko to na koncu vse skupaj obrniti na šalo. Ampak halooo, da je to prava rešitev? :xx!:

Oona, ne varaj - sebe! xsrcx

In.. na nak način je vse res osebno.. samo nočem jaz pisat tukaj o moji partnerici, ker je to njena osebnost.. Če bo kaj želela, bo napisala sama..
Viš, v tem sva si pa zelo podobnih misli. :palec: :palec:

Kot vidiš, je razlika edino le v okraskih (strešicah) x:Dx ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

in me v končni fazi briga kaj in kako razmišljaš ti. Izhajam pa iz tega da je tale forum prilika širjenja obzorij in spoznavanje razmišljanja drugače mislečih.

Glih zato, ker sem svobodna, sem se odločila za zvestobo, pa ne za tvoj način. Zakaj bi se silila s seksom drugje če mi niti najmanj ni  xrolleyesx  :xx!:  xrolleyesx . A zdej je pa z nami, ki nam seks doma ugaja in ne iščemo popestritve nekaj narobe, al kako?

Torej te briga, kako razmisljamo drugi.. drugace ne mores siriti obzorje.. Samo jezna si malo zdaj.. Ko jeclovek jezen, je naletel vsaj na preblisk resnice.

Ne mores se odlocit za zvestobo.. to ti hocem povedat. Ce se odlocis za zvestobo potem zate obstaja tudi nezvestoba.. in seveda obstaja,. ker si na vse kriplje proti njej. Moj nacin pa ni, da sem ZA nezvestobo.. zato tudi ne morem biti PROTI! Torej je zate le vprasanje casa.. kdaj se bo celotna zadeva zasukala.. ker imas vse predispozicije za to. Nekoc lahko EGO zvestobe pade.. in takrat ....

In nezvestoba ni nikoli popestritev.. je zapolnjevanje notranje praznine. Ce praznina ni zapolnjena z EGOjem zvestobe in raznimi prepovedi, zapovedi.. bla bla.. potem jo je potrebno zapolniti kako drugace..

Ko ima zvestoba svoje nasprotje.. je oboje isto! Nic ni vredno.. in ko popustijo verige dogovorov takrat jaz ne bi bil rad prevec vpleten.

Ko si v vezi svoboden.. je le tvoja ZEVEST tista, ki ti veleva in to je mozno samo takrat, ko ves da ne bo nobenih posledic. Ce ti pa partner 10x na dan pove, da te bo dal na cevelj.. ce ne bos zivel pogojno.. pa to zame ni nobena ljubezen.. in povezanost in energija in kaj vse si se lahko clovek izmisli, da potesi svoj pohlep po ljubezeni.

Oprosti, ce sem te prizadel.. kar bi bilo cisto mozno.

Mick - Nč bat  :palec:  :palec:  :palec:  x;)x  x;)x

Tjazy - Dons še zmeraj NITI v SNJAH  :P

Hvala trudi.. danes si celo eno crko ze izpustil.. torej bova takole po stevilu crk sodec, potrebovala se kaksen teden..

Mick - Nč bat  :palec:  :palec:  :palec:  x;)x  x;)x

Tjazy - Dons še zmeraj NITI v SNJAH  :P

Hvala trudi.. danes si celo eno crko ze izpustil.. torej bova takole po stevilu crk sodec, potrebovala se kaksen teden..

Katero črko x?x

Men nitreba 10x na dan to ponavljat in tudi ne govorim tega; Jaz zase vem, in prav tako ona; se pa v teh zadevah strinjava, torej nama ni treba tega govort; tko pač je

Torej te briga, kako razmisljamo drugi.. drugace ne mores siriti obzorje.. Samo jezna si malo zdaj.. Ko jeclovek jezen, je naletel vsaj na preblisk resnice.

Glej nisem jezna, samo ne bom ti prikimala, da mislim nekaj, česar ne. Vidim pa da imaš eno zadevo, ki se je jaz skušam odvaditi. Veš namreč kako mislim in čutim jaz xrolleyesx . Ne moreš tega vedeti zame... Samo jaz zase vem kaj menim in kaj čutim, česa si želim, kaj so moji cilji, sanje, želje, kaj priložnosti. Ti lahko samo ugibaš.

Prav tako kot jaz lahko zate. Glej vseskozi se vrtimo okoli tega, da sem jaz nesvobodna.... Jaz nikjer ne komentiram kaj si mislim o tvoji filozofiji zate. Zate je ziher pravilna, zato jo tudi živiš, če boš kdaj spremenil svoje mnenje, boš pač razmišljal drugače in živel drugače, boš ko boš, če boš. Tvojo naravnanost jaz zate sprejemam kot edino pravilno zate ta moment in če ti rečeš, da živiš tako zato in zato, je zame to to. Ne bom te prepričevala, da pa ziher to iz nekega strahu to delaš. Ti zase pa ja moraš vedeti, kako naj bom jaz zate po takem elektronskem poznavanju bolj pametna od tebe, ki se že poznaš 30 let x?x xrolleyesx x?x

Lahko pa tudi jaz začnem ugibat, da ne zmoreš iskreno ljubiti, da imaš več front, če bi bil slučajno zavrnjen, da se bojiš ostati sam.... lahko postavim miljardo predpostavk in vrtam vate, da to pa ni to, pa ne. Jaz bolj tvojo filozofijo projiciram nase in povem pač zakaj to zame ni. Ti pa le živi svoje prepričanje, ker je to najboljše, kar lahko počneš v življenju - da živiš svoje sanje in svoja prepričanja.

in me v končni fazi briga kaj in kako razmišljaš ti. Izhajam pa iz tega da je tale forum prilika širjenja obzorij in spoznavanje razmišljanja drugače mislečih.

Glih zato, ker sem svobodna, sem se odločila za zvestobo, pa ne za tvoj način. Zakaj bi se silila s seksom drugje če mi niti najmanj ni  xrolleyesx  :xx!:  xrolleyesx . A zdej je pa z nami, ki nam seks doma ugaja in ne iščemo popestritve nekaj narobe, al kako?

Ne mores se odlocit za zvestobo.. to ti hocem povedat. Ce se odlocis za zvestobo potem zate obstaja tudi nezvestoba.. in seveda obstaja,. ker si na vse kriplje proti njej. Moj nacin pa ni, da sem ZA nezvestobo.. zato tudi ne morem biti PROTI! Torej je zate le vprasanje casa.. kdaj se bo celotna zadeva zasukala.. ker imas vse predispozicije za to. Nekoc lahko EGO zvestobe pade.. in takrat ....

In nezvestoba ni nikoli popestritev.. je zapolnjevanje notranje praznine. Ce praznina ni zapolnjena z EGOjem zvestobe in raznimi prepovedi, zapovedi.. bla bla.. potem jo je potrebno zapolniti kako drugace..

Ko ima zvestoba svoje nasprotje.. je oboje isto! Nic ni vredno.. in ko popustijo verige dogovorov takrat jaz ne bi bil rad prevec vpleten.

Ko si v vezi svoboden.. je le tvoja ZEVEST tista, ki ti veleva in to je mozno samo takrat, ko ves da ne bo nobenih posledic. Ce ti pa partner 10x na dan pove, da te bo dal na cevelj.. ce ne bos zivel pogojno.. pa to zame ni nobena ljubezen.. in povezanost in energija in kaj vse si se lahko clovek izmisli, da potesi svoj pohlep po ljubezeni.

Oprosti, ce sem te prizadel.. kar bi bilo cisto mozno.

zakaj potem varanju praviš "malenkost" in zakaj vztrajaš v zakonu, če si ugotovil, da v odnosu zeva praznina in s tem posledično nezadovoljstvo? :o|o:

KER JE TAKO LAŽJE! x8Dx Temu se reče linija najmanjšega možnega odpora.... x:Dx

Lahko pa se prevede tudi v druge jezike. Odvisno pač od tega, kakšen jezik govorimo. x:Dx

zakaj potem varanju praviš "malenkost" in zakaj vztrajaš v zakonu, če si ugotovil, da v odnosu zeva praznina in s tem posledično nezadovoljstvo? :o|o:

KER JE TAKO LAŽJE! x8Dx Temu se reče linija najmanjšega možnega odpora.... x:Dx

Lahko pa se prevede tudi v druge jezike. Odvisno pač od tega, kakšen jezik govorimo. x:Dx

Ker je zame malenkost.. nic resnega.. ker razumem zakaj se to zgodi.. ker je resitev preprosto..

Nisem napisal, da v vseh odnosih zeva praznina.. amapk samo tam, kjer se varajo in tam, kjer prezirajo varanje. Ker to je isto. Ampak kaj to tebi mar.. ce sem tko napisal,.. saj lahko se tudi motim.. a ne?

Ce te to zbode.. potem ne verajem kej veliko v SEBE.

Ne.. v tem primeru,. bi to bilo TEZJE.. ce bi vztrajal.. od kje ti ideja, da je to lazja pot?

Prevod me pa res ne skrbi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...