Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 HJA, selenay, potem si zrela .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 a za varanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ti a veš da ne vem, ampak midve sigurno ne, ane ma jst se prou nč ne spomem Mrbit je kriv tist, k ga zdej ni, ponavad je že tako :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ma itak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 "ročnodelski krožek"... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 a za varanje HJA IN za svojo srečo, seveda ( vzameš kar ti pripada ) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Treba bo začet Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 A smo danes kaj varali? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Zanimivo, ko se zaženejo/mo vsi naenkrat, potem pa par dni posta, mislim na aktivnost pisanja v tej temi... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 A smo danes kaj varali? Danes se malo zeham, tako, da nisem se nic varala. Mogoce bi pa popoldan kako uspicila. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Zvestobe ni mogoče nikoli zadosti poplačati,nezvestobe nikoli zadosti kaznovati. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 aja pa poplačujete zvestobo jo znate ceniti, al vam je nekaj čisto samo po sebi razumljivega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Zvestoba gleda bolja na dejanja kotna besede. Ojla Selene FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ojla Boris, torej če nekoga z besedami dol dajem, še ni varanje al kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ne vem kako imaš ti to uštimano , jaz imam svoj pogled in lep razgled , lepo nedeljo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ja, sej samo razmišljam o tvojih besedah naglas... tud jaz imam lep razgled, še lepšega bom pa imela malce kasneje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 A je narobe, če vzameš tisto kar se ti ponuja in ti je všeč, a si potem pokvarjena kozerva? :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hja, odvisn, kak si v bodoče zarad dejanja močna, upoštevna do sebe. menim,da ni nič narobe,če si frej in, če je on frej, oz. vedno se zavej,da so posledice psihične tiste,ki te lahko iščejo kot škratje nevem, vaja dela mojstra, tut tukaj sj veš, morala je konzervans .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ene dva do tri dni sem cist zvesta in zasvojena s kuhanjem... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ene dva do tri dni sem cist zvesta in zasvojena s kuhanjem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mick tu sam še kuhajo....Đe si čoveče? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muzikant 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz pravim tako,razumevanje mora biti iz obeh straneh ampak če ima kdo iz med partnerjev v sebi da bo skočil čez plot bo on to tak naredo te pa če se druga polovica po trepalnicah meče P.S. Ampak če se meni to zgodi da me moja sopotnica prevara pa da sem prepričan da je to naredila ji PREPROSTO REČEM KONEC!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Micki ... Marmelade ne bova kuhala s nje, a nje!Bova mickeno v sladkem grehu uživala ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sam afne guncajo pa mia se nema grintala, važno je da je nama lejpo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts