Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

Realnost je večplastna. Dojemamo jo tako, kot nam v osnovi paše in kot smo jo sposobni dojeti.  x;)x

Moram pa rečt: hvalabogu, da niso glih vsi moški enaki x:o)x  x:Xx

Realnost ni večplastna. Realnost je realnost. Če nekdo spi z nekom drugim, k s svojim partnerjem je to realnost. Večplastnost je po moje lahko samo v tem....zakaj to počne? x^x

Noben moški ni enak. x;)x Sploh pa okaraktezirat moškega po tem ali bo kdaj v življenju spal s še kakšno žensko razen svoje žene je zame povsem mim. x^x

In ženske tud varajo in to na veliko x;)x . Še dober, da so vse enake in to počnejo. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

RES ni letelo nate, ampak tud za slinit se mora imet tip STIL. Saj se lahko, samo da se na pravi način, malo subtilno, he

Definiraj slinit. Če si žensko zaželet pomeni slinit, bi mogle bit vesele, da se slinimo, kaj če se ne bi, ha? Tud ženske se slinijo, pogosto skor dobesedno. x^x :vragec: x;)x

K. Čapek

SLINITI SE PO ŽENSKI ( a zdej te zanima če bi se po moje tudi ti slinil, hihi):

dejmo vzet konkreten primer: sedi ženska v lokalu in nekdo jo uoči. Začuti njegov pogled, saj buli vanjo ko tele v nova vrata. Potem, ko tip opazi, da ga je ženska pogledala, priskaklja do nje: "Živjo, saj lahko prisedem, a ne?" in medtem se že usede, brez da bi ga res zanimalo, če je to njej všeč.

Joj kok si ti dobra, ej!

Pravi tip in jo požira z očmi (tu lahko pride tudi do konkretnega slinjenja iz ust, ampak zame je slinjenje cel proces osvajanja, kot ga tu navajam), medtem sedi že čist ob njej. Njej je morda od začetka simpatičen in hoče načet kako temo, karkoli. Tip jo posluša, a je ne sliši, samo skos ji govori, kok je dobra in že so njegove roke na njej, sprva na kolenu in potem šviz gor, in to tako nerodno, brez občutka in elegance. Ko ženska zelo jasno izrazi, da ji ni do tega (a bi keri blo?!), tip ne šteka, ona konkretno reče, naj ji da mir, on pa še vedno "Dej no, ne bit tok stroga!" seveda sledi zaušnica in psovka po potrebi.

To je ekstremen in karikiran primer, ampak upam, da si me razumel:)

Lakho pa se zgodi, da ženska opazi tipa, ki jo med pogovorom s prijateljem kao bežno opazuje, in ko on dobi od nje potrditev, da komot prisede, to tud naredi, spotoma z bara prinese še zanjo pijačko, potem vljudno vpraša, če je zasedeno in če ni, če lakho prisede,

potem načneta temo pogovora, ki se ne prvi hip nanaša na pohoto, seveda oči lahko govorijo drugače. Sledijo sprva bežni dotiki, in če so odobreni s strani ženske, so lahko tudi bolj konkretni. Ves čas pa naj bo prisotna tista negotovost...

JASNO da si tako jaz zamišljam slinjenje oz. elegantno dvorjenje, ampak valjda ima vsak svoje predstave o tem. Jaz samo povem, kaj meni paše;)

x:Dx

Mah, men je tako kot je tu v Evropi čist ok. x^x Dvomim, da ženske ne znajo hendlat z vsiljivimi tipi (tam si mal Marsine poste preber x;)x :vragec: x:Dx ), sam se pač na nivo slinjenja ne dam spelat, pih xrolleyesx . V bistvu s slinjenjem delaš butla predvsem iz sebe, k da si res pesek k zagleda psico, pa bi jo že kar naskoču. x:Dx Sploh pa dejansko ne pomislim takoj na seks, k vidim všečno žensko :2src: , pa če verjamete al ne, šele kasneje, k besede in njen način potrdita njeno že vizualno všečnost, mi kakše bl grešne misli hodijo po glavicah x:px . Tak na pol gole v lajfu pa seveda pogledaš, ja saj zato so na pol gole, da jih, ne x;)x :vragec: x:Dx Sm pa 1x naredu to....no tak mal čudn sem se obnašal po mal preveč pirih, pismo mi je blo nerodn drug dan, ona pa se je sam režala, spomnu se tak nisem vsega x:Ix :o|o: . Je pa rekla, da sm sicer bil tečn, pa ni blo hudega x^x . Da če neb bil vidno "usekan" bi celo lahk bil zanimiv. x:Ix x:Dx Pa če neb tolk kvasu.... :inocent: x:Dx

K. Čapek

Če sem prav razumel, smo enotni:

vsi fantje trdijo, da je varanje OK.

vse punce trdijo, da je varanje OK za druge punce, one pa preprosto nimajo potrebe.

Hmmm, to me spominja na vic:

Italijani so najboljši ljubimci.

Italijanke so najbolj deviške in vzdržne ženske, prave Madone.

Iz glave pa mi ne glede Discovery in dinamika v goriljem tropu. Alfa moški si jemlje vse ženske, bete pa stojijo ob strani, dokler eden ne prebuta alfe. Ženske pa bi rade imele alfo samo zase. Zakaj neki mi to prihaja na misel???

Iz glave pa mi ne glede Discovery in dinamika v goriljem tropu. Alfa moški si jemlje vse ženske, bete pa stojijo ob strani, dokler eden ne prebuta alfe. Ženske pa bi rade imele alfo samo zase. Zakaj neki mi to prihaja na misel???

Natančno glej in poslušaj Discovery: Alfa samec "misli", da si jemlje vse ženske v tropu, v resnici pa je kar nekaj mladičev, v njegovem tropu, ki so jih oplodili beta, gama..itd samci x:Dx

Če sem prav razumel, smo enotni:

vsi fantje trdijo, da je varanje OK.

vse punce trdijo, da je varanje OK za druge punce, one pa preprosto nimajo potrebe.

x:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Natančno glej in poslušaj Discovery: Alfa samec "misli", da si jemlje vse ženske v tropu, v resnici pa je kar nekaj mladičev, v njegovem tropu, ki so jih oplodili beta, gama..itd samci x:Dx

Tako rekoč evolucijsko uveljavljeno varanje. Ti zlomka, jaz pa sem mislil, da smo homo sapiensi izvirni ...

Tako rekoč evolucijsko uveljavljeno varanje. Ti zlomka, jaz pa sem mislil, da smo homo sapiensi izvirni ...

x:Dx x;)x

.Katere so človekove glavne naloge?

da dobro bi prenašal življenja nadloge!

nadloga pod tvojim postom čepi,

delaj se, da je ni....... xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx

ve se, da to triper si ti x;)x

Hehehehe,Bobnar kaj pa tebe tiši,ne skrivi resnice, vem da boli! :vragec: x:Dx x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Še malo, pa bodo delali konkurenco Prešernovim Sonetom! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ženskam se s poljubi dogaja tako, kot moškim s kozarci vina: eden, pa še eden, dokler ne podležejo.

Ljubimec ima vse vrline in vse napake, ki jih mož nima.

BALZAC

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Skok čez plot je posledica nečesa neuravnovešenega v partnerski zvezi, posledica kompromisne ali neprave zveze, posledica nečesa kar v zakonu primankuje, torej je zelo težko ugotoviti, kaj je vzrok, ker je prav od primera do primera različen.

Če bi bilo v zvezi vse v redu, če si drug drugemu nebi omejevali svobode, skoka čez plot ne more biti, ker bi prav v vsem užival v čemer bi užival tudi njegov partner, ker bi bil zadovoljen ob misli, da je partner zadovoljen in obratno....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...