Enza 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Lep pozdrav!Cisto po naklucju sem naletel na tole temo... Pa sem prebral mnenja, ampak ne morem mimo tega, da komentiram tebe Tjazy. Tjazy v vsakem tvojem tretjem napisanem stavku ti lahko dokazem protislovje! Vrtis se v zanki,iz katere ne najdes izhoda in s skoraj vsako izjavo ovrzes svojo prejsnjo izjavo. Nekoc bi te rad srecal. Senca ti je nakzala le nekaj protislovij, ki si jih potem razlozis z naslednjimi... brez konca! Nihce nikoli ne bo dosegel vrha kateregakoli (osebnega, znanstvenega,...) razvoja, ker ne obstaja! Pa brez zamere! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 hojla enza... he...v pravo temo si skochil...hehe 666 -ou se zhe veseli nouga chlana....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 Dej spomni se kakšen drugi sadež (npr. kaki). Meni so jagode najljubše! da bom potem lahko rekla: 1. višina ni važna, ker ne maram kakija2. Ne maram kakija, sem rekla3. rekla bi preko ograje: Dobro jutro soseda! Ahaaa se pravi ti bi tud' velik jagod nabrala. . Upam da se bova nekje pr' jagodah srečala... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 1. meter...2. shirne planjave....3. kwa pa vishje ograje nisu postabvu idijot 4. pif...paf....puf.....5. sosed proda...6.aakhut zida ograjo 4m visoko 7. aakhut ma sredi jagod harem 8. aakhuta peljejo v polje....prevech fuka in hipervitaminoza zaradi jagod 666 zlobijeu....tralala Sm vedu, da bo pr' teb' tak odgovor za rabutanje jagod. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Ahaaa se pravi ti bi tud' velik jagod nabrala. . Upam da se bova nekje pr' jagodah srečala... Jest sem šla enkrat k sosedu po jagudo, k sm bla fejst razočarana, pa osamljena, pa žalostna, pa razočarana, pa razočarana, pa razočarana....Zdej mam pa to jagudo doma Za srečanje, Volkec, pa ankol ne veš! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Ohh a ti s' tud not' padla, mislm na jagode Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 pa saj ne gre v bistvu za nič drugega kot vedno...varanje sebe samega...sicer pa vsak po svoje in tisti ki je brez greha naj prvi vrže.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 .....in je vrgelposledica?heheSFINGA je brez nosa 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 aakhut av , av ,nisi me zadel v nos ampak v srce...boli ...ti ti lump ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 sfingi manjka nos...ergo 666 lumpijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Sem obrnila oči navzdol in vidim, da imam prastara kopita. Jaz sem tisti tradicionalni tip - 1 v dobrem in zlem... Si nekako ne predstavljam intimnosti deliti z več kot 1 osebo, ki mi je blizu in do katere imam močna in globoka čustva. Ta so zame tudi pogoj, da sem takih zadev sploh zmožna - spolnosti zame ne razumem kot gimnastiko, zato v primeru, da bi me partner prevaral ne vem, če bi lahko še ostala skupaj, ker v tem primeru ne bi šlo samo za izmenjavo telesnih tekočin med njim in nemenoj, ampak bi se porušilo neko globoko zaupanje, občutek predanosti, pa verjetno še kaj. Kaj pa tvoj odgovor za jagode Ne bi jagod, če vem, da niso moja ali zame. . Bi si svoje posadila in jih kakšno leto kasneje jedla, ampak bi bile toliko slajše. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ja.....jaklele se lepo delash...k so pa jagode pa vsem sosedom vse poberesh 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Intuicija mi pravi, da bi Zlomk rad, da Hudičku kakšen drug organ namesto duše za eno pest slastnih jagod prodam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 bemu...ne najdem rime na CHESHPLO 666 -ou.....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Sliva je vabljiva Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 hehea ni naslou teme kokr VARANJE... 666 -ou na rilchek... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Rilček trenutno zamašen - grem v korak z modo . A lahko teh 666 jkagod malo kasneje dozori? Svinjica jezikavo razpoložena Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 miiiick prasec 666 fej in fuj.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 hehe janjakv korak z modo.... dobr de ne moda v raz-korak 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Uh, dva podivjana, en z mickenim, pa en od , mmmmmmmmmmmmmmmm, kaj bi blo bolje? Kombinacija, najbolš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 kombinacija? prej al slej bi en od-koraku 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 glede na to,da se strinjam,sva absolutno pre-korachila tole temo 666 -ou....v korak s chasom tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Kaj bi storili, če bi odkrili da vas partner vara ? Da se vrnemo na temo. Pravzaprav bi nekaj vprašala, pa da ne odpiram nove teme ( ), bom kar tukaj (upam, da bo kdo pogledal in odgovoril ): V primeru, da bi vas partner prevaral, koga bi bolj obsojali (na koga bi bili n.pr. bolj jezni) - na partnerja ali na tistega/tisto, s komer bi vas prevaral? Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Kaj bi storili, če bi odkrili da vas partner vara ? Da se vrnemo na temo. Pravzaprav bi nekaj vprašala, pa da ne odpiram nove teme ( ), bom kar tukaj (upam, da bo kdo pogledal in odgovoril ): V primeru, da bi vas partner prevaral, koga bi bolj obsojali (na koga bi bili n.pr. bolj jezni) - na partnerja ali na tistega/tisto, s komer bi vas prevaral? Tamara Kdaj se čuti človek prevaran? - takrat, ko sam misli, da ga je partner "prevaral"? Pa si prepričana, da me partner lahko vara?! Kaj pa je varanje? Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts