Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Sploh ne pricam o vama - dolocenim ljudima na tem forumu, ki so varali, temvec pred ocima imam slike nekih prevarantov ki sem jih spoznala v svoji okolici, napr. mozje in fanti mojih prijateljica in znanki.

Orčičpinčič zvezdica.

Pa s kom so varali možje in fantje tvoje prijateljice?

Menda ne drug z drugim?

Pa naj še kdo reče, da slovenščina ni sočen jezik. Še eno: strela marela.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Sploh ne pricam o vama - dolocenim ljudima na tem forumu, ki so varali, temvec pred ocima imam slike nekih prevarantov ki sem jih spoznala v svoji okolici, napr. mozje in fanti mojih prijateljica in znanki.

Ja, saj. Samo, če tako misliš o njih, sodeč po tvojih postih, ne vidim posebne možnosti, da ne bi tako mislila tudi o nas. x^x In se temu samo upiram, spremeniti tvojega mnenja pa tako ne z-morem. :V:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Rdeci karton - teden dni na IGNORE  :vragec:

:eek: :eek: :eek: ...pa tako lepo sem napisal :C:

Bemu, te pa bom v tem tednu pač prevaral, pa se s kakšno drugo mal kregal x:o)x :vragec: Sama si kriva, kaj pa mi cel teden ne boš dala x:px .............................možnosti, da se s tabo. x:o)x

K. Čapek

Pa s kom so varali možje in fantje tvoje prijateljice?

A se ti tudi pocutis osebno prozvan, zato ker si varao ? xDDx

Ves kaj sploh pomeni beseda '' prevara '' ? To ni beseda '' radost zivljenja '' ali '' duhovna pot '', ampak to pomeni tocno to kaj pomeni - prevaro. In meni je to brez veze - ce ti je kdo vsec, lahko to prej poves partnerju in gres od njega, pa ne bo prevare - to je cela sustina za mene, ampak ce kdo zivi drugace - petkrat sem ze povedala xDDx - to je njegovo pravo in njegovo zivljenje.

<{POST_SNAPBACK}>Tisti, ki mislite, da ste varali:

Ste imeli občutke krivde?

Mick, sanjalica?

Komu ste kaj hudega naredili?

Zakaj krivde?

Ne mislim, da sem varal, to besedo, če se le spomnim, uporabljam z narekovaji. x;)x Se mi zdi, da bi lahko našel nešteto bolj primernih besed....

Sam osebno sem menil in še menim, da ji nisem storil nič tako zelo hudega, v skrajnem vztrajanju pri mojem razmišljanju, celo nič hudega. Ko pa sem ji povedal in doživljal njeno reakcijo (jok, žalost, jeza itd.) se nisem počutil dobro, zaradi njene žalosti in sem čuteč njeno reakcijo očitno sprejel razmišljanje, da sem ji storil nekaj hudega.

Na podlagi te izkušnje imam vse šanse, da me spremlja občutek krivde. Predvsem zaradi njenih pričakovanj in razmišljanj, ki so veliko bližje mišljenju dolores, stardragon, mushi kot pa mojemu. Ker vem, da bi jo bolelo, da bi jo prizadel....tega pa ne želim. Pa čeprav mi v bistvu njen način razmišljanja vsiljuje in pogojuje najino vezo (zlo verjetn) s tem, da ga sprejmem..........In ker ga nočem, bi lahko odšel, ne, pa ne odidem.......ja, saj pravim, stvari so kar komplicirane.......pa ne zaradi mene, pismo. :o|o: :vragec: x:Dx

K. Čapek

http://www.galumpia.co.uk/adult/adult_2.htm

dejte se zdej mal zrelaksirat od "trenj" no.. sej tole ne spada sem, pa full sem se narežala...

Kar se komentarjev tiče, jst ne jemljem tega tko kot včasih, ko bi se zarad mnenja skregala, kar se drugih tiče sem mal "mehkejša" ratala, tisto kar mislim pri sebi še vedno je enako, tko da sanjalica, mick.. tud men se lahko zgodi, sam glede na moje gledanje, karakter, pa tud pr 35 ne vem recimo, če bi se mi to zgodil, da bi se lahko mirno v skupno pojslo doma vlegla, so stvari, k so pr enih od nas štete za hujše zlo od zdajle se ne spomnim primerjave, in tko kot si reku mick, ko si videl da njo žalosti.. mene bi tudi, in jst mam to tud v sebi da ne bi naredila njemu, če ga imam rada, če ne, more biti pa tak hudo v vezi, da tako ali tako se mi jebe, pa bi potem rekla, da ne morma več skup bit.. nikakor.

Tko mislim pr 29-tih. Leta pa izkušnje pa svoje prnesejo.. A se vam ne zdi to kot da s kačo žviš, če bi pol še kr skup bil. Moški pravijo da so drugačni.. da se gre mogoč za seks pa ljubijo svojo ženo in pol z njo ostanejo.. jst ne vem, upam da moj ni tak, da bi ga z veseljem namočil nekam in se prišel veselo domov gret.. To je sicer upanje, ne moreš za enga neki garantirat. Jst sam v takem stanju kot sem zdaj, torej imava se rada in živiva skupaj, pa da mi to nrdi ga kr z lajfa zradiram..

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>A se ti tudi pocutis osebno prozvan, zato ker si varao ? xDDx

Ves kaj sploh pomeni beseda '' prevara '' ? .

Ti veš? Ti povem.....prevara je poimenovanja ljubimkanja s še kom razen s svojim partnerjem - prevara. x^x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>A se ti tudi pocutis osebno prozvan, zato ker si varao ? xDDx

Ves kaj sploh pomeni beseda '' prevara '' ? To ni beseda '' radost zivljenja '' ali '' duhovna pot '', ampak to pomeni tocno to kaj pomeni - prevaro. In meni je to brez veze - ce ti je kdo vsec, lahko to prej poves partnerju in gres od njega, pa ne bo prevare - to je cela sustina za mene, ampak ce kdo zivi drugace - petkrat sem ze povedala xDDx  - to je njegovo pravo in njegovo zivljenje.

Saj to je moj problem.

Definicija besede prevara.

Dve možnosti:

- občutek krivde pri meni. Potem nisem prevaral nikogar.

- bolečina partnerja. Potem seveda sem, velikokrat, vsakič ko partnerko primerjam z drugo žensko, če nič drugega. Ali fantaziram o kaki drugi ... Ali grem z drugo na kavo, skratka uživam z njo, 100 na uro.

Je meni všeč, če gre moja z drugim na večerjo, recimo. Niti najmanj, nasprotno, boli me. Čutim se prevaranega. Ampak kaj, ko je pač tako ...

- bolečina partnerja. Potem seveda sem, velikokrat, vsakič ko partnerko primerjam z drugo žensko, če nič drugega. Ali fantaziram o kaki drugi ... Ali grem z drugo na kavo, skratka uživam z njo, 100 na uro.

Definicija besede prevara: to je nekaj, kaj naredis svom partnerju iza hrbta, a kaj mu ne bi bilo vsec ko bi za to izvedel. So razlicni ljudje in razlicni so im kriteriji, no predvsem je bitno se pogovoriti z partnerjem in si povedati objestransko kako in kaj je dovoljeno. Pa kome ne pase - naj se spoka na boljse xDDx

Florijan Cvetko: si že prišel do definicije, kaj "varanje " sploh je? Kaj ni to beseda, ki se dotika samo odnosa pri dveh osebkih, ki ali skupaj živita, ali o tem razmišljata- samo v partnerskem odnosu lahko definicija nastane: ali je to že misel na nekoga drugega, ali flirt ali sex, lahko pa besedo "varanje"v njunem odnosu sploh ne poznata.Torej, kolikor nas je različnih ljudi v različnih partnerskih povezavah, toliko definicij bi lahko dobil.Čisto banalno: ves svet se je ukvarjal z "afero Clinton-Monica"...je bilo to v tehničnem, pravnem, moralnem smislu varanje ali ne....no, Billy jih je "dobil po buči"...njegovi ženi je se je pač zdelo, da je in prav malo jo je brigalo, kaj si drugi o tem mislijo xDDx

Varanje torej ni aksiom, ampak ima nešteto nians, ravno tako, kot je pisano in raznoliko življenje in mi sami.Reševatli in definirali ga bomo pa vsak samo v "svojem gnezdu".

<{POST_SNAPBACK}>http://www.galumpia.co.uk/adult/adult_2.htm

dejte se zdej mal zrelaksirat od "trenj" no.. sej tole ne spada sem, pa full sem se narežala...

Jst sam v takem stanju kot sem zdaj, torej imava se rada in živiva skupaj, pa da mi to nrdi ga kr z lajfa zradiram..

No, tu je odgovor stardragon x;)x .........zakaj moškim na kraj pameti ne pride, da bi povedali doma :vragec: . Mushi, tud tebi ne bo povedal....če slučajno bo namoču. x^x

K. Čapek

Dej nehi, no. Saj zato pa ti ne pove, ker te ima kljub vsemu rad. Pa ne mislim zdaj konkretno tebe, da ne bo čaaaageee doma. x:o)x Moški pač ne vtikamo v isto luknco celo življenje radi, pa tudi ženske vedno bolj niso za sprejemanje le enga topčka za vso življenje........pa to še ne pomeni, da lastnikov teh topov in luknjic nimamo radi. Dober, no.....provociram spet..... :inocent:

K. Čapek

:eek: :eek: :eek:

Nisem še slišal moškega, ki bi v moški družbi izrazil drgačno mnenje......kaj vam klavfajo je pa po "uradni dolžnosti". :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...