Skoči na vsebino

Varanje

Volk K.L.

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>moški mick.. na gobcu rastejo/te v družbi, doma so/ste pa prave spužve..  :inocent:  pa nč hudga ne mislim s tem...  x:px

Jaz so v družbi o tovrstnih mojih željah ali doživetjih NIKOLI ne pogovarjam. Če že kdaj ne morm zdržat ima ta privilegij samo nekdo.....ena sama samcata oseba. x^x

Slišim pa v raznih družbah kaj kar pogosto. In če že to komentiram......zame je način govorjenja kar nekaj moških o svojih ženah, partnerkah, pa o svojih morebitnih avanturah, veliko bolj ponižujoč, kot pa sama avantura. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Dolores:  :palec: , ne pusti se sprovocirat, saj poznaš moško realnost in fantazijo...nekaj svetlobnih let razmika x:)x

Prvi del: sploh ne provociram dolores, valjda je jasno vidno, da se zezam. x;)x

Drugi del: sicer tolažba, enja, vendar slaba tolažba.......verjetno si ženske mal preveč verjamete. :vragec: x:o)x x:Dx Kar sicer običajno ni videt glih.... x:o)x x:Dx

K. Čapek

Drugi del: sicer tolažba, enja, vendar slaba tolažba.......verjetno si ženske mal preveč verjamete. :vragec: x:o)x x:Dx Kar sicer običajno ni videt glih.... x:o)x x:Dx

Ne zameri, tega pa ne razumem :V: ...nanaša se na kaj?

Joooooooooj, dolores..................zdej pa bom še sam čisto tih raje xnckrivx Sam čist na tih še sam to..... :vragec: ....strelčki so večinoma izjemno pošteni fantki, sam v to svojo poštenost seksualno zvestobo ziher ne štejejo.... :vragec: x:o)x x:Dx

Enja.....jaz tud ne x:o)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Na originalno vprašanje te teme bi odgovorila, da bi zapustila partnerja, pobrala šila in kopita (in otroka) in šla, brezkompromisno.

Zakaj:

1. Ker bi se počutila ful ponižano

2. Ker to bi pomenilo, da je najin zakon v razsulu

3. Ni iskrenosti in zaupanja

4. Očitno je zmanjkalo komunikacije, saj ni prej povedal, da nekaj ne štima in da ni ok, tako da ni bilo možnosti probat popravit

5. Ne bi mogla se poljubljat z njim, seksat ali se ga dotikat.

Mislim, da je tudi moj mož tak, tako da nama gre do zdaj ok.

Iz moje zgodovine vem, da nislo zame tipi, ki se spogledujejo z drugimi babami. Pač, sem posesivna, v tem smislu. Hočem bit taglavna ženska v njegovem življenju, kot je on taglaven moški v mojem, ne pa nadomestek ali zamenjava ali tolažba ali kaj tretjega.

Varanje, stara,prežvečena tema!!!!!! Ej, kdo koga vara, vas vprašam! Samega sebe in nikogar drugega!!!! Pri partnerju ne dobim vsega...... kdo vam ga je izbral?????? Ne se sprenevedat!!! Sami si izberemo partnerja in sami se ODLOČIMO!!!, da ga bomo prevarali! Kaj je z nami narobe...??? Nekaj drugega pa je DOGOVOR med partnerjem, ampak o tem se je treba POOOOOOGOOOOVARJAT!! :vragec: :vio: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Varanje, stara,prežvečena tema!!!!!! Ej, kdo koga vara, vas vprašam! Samega sebe in nikogar drugega!!!! Pri partnerju ne dobim vsega...... kdo vam ga je izbral?????? Ne se sprenevedat!!! Sami si izberemo partnerja in sami se ODLOČIMO!!!, da ga bomo prevarali! Kaj je z nami narobe...??? Nekaj drugega pa je DOGOVOR med partnerjem, ampak o tem se je treba POOOOOOGOOOOVARJAT!! :vragec:  :vio:  :vragec:

cofi to je komentar! Bravo! :palec:

Mushi

Guest sanjalica
Hočem bit taglavna ženska v njegovem življenju, kot je on taglaven moški v mojem, ne pa nadomestek ali zamenjava ali tolažba ali kaj tretjega.

Nekaj podobnega je trdila žena mojega ljubimca...

Midva sva pa furala...., ona pa bila tako prepričana v smiselno zelo podobno trditev...

Pa še danes ne ve....... in so leta potekla od takrat......... xrolleyesx xDDx

Večina prevaranih ne ve, da je prevaranih; to je dejstvo.

In skorajda "vsaka" bi dala roko za svojega v ogenj..."moj pa že ne...midva super furava..."; vendar ne ve, da se "on" fura tudi kje drugje...... :8): :vragec:

sanjalica, ne vem, kako je možno, da žena tega ne ve, res ne vem. Pa saj poznaš svojega partnerja, saj mu vidiš v oči! Saj vidiš njegovo vedenje, čutiš ga! Sem pa že slišala za take primere. Celo za takega,da se je ženska POROČILA z narkomanom! Brez, da je to vedela. Sprašujem se, kako je to možno. Pa ne mi rečt, da znajo tako dobro igrat.

Ne verjamem.

• Lajkam 1

Guest sanjalica

Mili - ne vidiš.

Tudi jaz v očeh mojega moža nisem takrat videla, da me vara, čeprav bi mi kdorkoli lahko karkoli drugega pripisal, to da sem "naivna" pa ne...

Enostavno smo prepričani, da če mi tako čutimo, da tudi on takrat tako čuti.

Vsaj jaz sem tako mislila...

Sedaj ne varam...... in mislim, da tudi on ne vara....

Ko pa sem varala...pa je v meni bil vedno črviček...a me on tudi?

Mili; ne vem, koliko let skupnega življenja je za tabo... in v tej temi bi res bilo dobro vedeti, kdo piše ( npr. poročena 20 let :D); ker se moje mišljenje danes in pred 10 leti moooočno razlikuje...... tam nekje okrog 180 stopinj x:)x :vragec:

sanjalica, ne vem, kako naj ti to razložim. Če bi moj mož hodil okoli, pa s kolegi ga žural, pa da ne bi vedela, kje je in to. Valjda bi se vprašala. Ampak vem, kot se potika in vidim, da ful vlaga v najino prihodnost, vse ideje mi pove, ... ja madona, veš da bi če bi zvedla, da me vara, se imela za največjega dibidusa, največjo milko-debilko nasveto, za največjega trota, ki je kdaj živel na tej obli, sploh pa si verjetno NIKOLI ne bi več zaupala.

ja, po moje tud ne veš ko se on/ona fura drugje, to so taki tipi da vse zakrijejo... Kdo je, kdo pa ni, edino zase VEŠ.. Sam če ga pa jst dobim.. ah to je tist.. ko ponavad se zgoni, pa vsi vejo, sam žena/mož ne izve, oz. regularni partner.. a ni to krivično za ta poštene?
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>sanjalica, ne vem, kako naj ti to razložim. Če bi moj mož hodil okoli, pa s kolegi ga žural, pa da ne bi vedela, kje je in to. Valjda bi se vprašala. Ampak vem, kot se potika in vidim, da ful vlaga v najino prihodnost, vse ideje mi pove, ... ja madona, veš da bi če bi zvedla, da me vara, se imela za največjega dibidusa, največjo milko-debilko nasveto, za največjega trota, ki je kdaj živel na tej obli, sploh pa si verjetno NIKOLI ne bi več zaupala.

mili, želim ti, da ne bi nikoli poznala odgovora na vprašanje, ali bi res ravnala tako, kot si zapisala. In prepričan sem, da ti je mož popolnoma zvest v mislih in dejanjih.

Če pa ni tako, pa se zato ne imej za "dibidusa, največjo milko-debilko nasveto, za največjega trota, ki je kdaj živel na tej obli, sploh pa si verjetno NIKOLI ne bi več zaupala".

Pa še eno vprašanje:

kako so partnerji izvedeli za ljubimca/ljubico? Sanjalica? MIck je povedal, da je sam povedal.

Če bi jaz imel ljubico, bi partnerki NIKOLI ne povedal. Zanikal bi, pa če bi me mučili ... Pa če me na njej dobijo kot je rekel Mick. Sem popravljal luster pa nanjo padel ... kaj morem če rad pomagam.

<{POST_SNAPBACK}>sanjalica, ne vem, kako naj ti to razložim. Če bi moj mož hodil okoli, pa s kolegi ga žural, pa da ne bi vedela, kje je in to. Valjda bi se vprašala. Ampak vem, kot se potika in vidim, da ful vlaga v najino prihodnost, vse ideje mi pove, ... ja madona, veš da bi če bi zvedla, da me vara, se imela za največjega dibidusa, največjo milko-debilko nasveto, za največjega trota, ki je kdaj živel na tej obli, sploh pa si verjetno NIKOLI ne bi več zaupala.

To zdaj ti mal tako govoriš, k da oni k so kdaj skočili, ne vlagajo v skupno prihodost s partnerko, pa ne povedo vseh idej, pa to.....itd. :O: Ne pod nujno povezovat oz. enačit seksualno-ljubimkastega razmerja s partnerskim razmerjem. Hm, eni so že zato lahko srečni v eventuelnem razmerju, k imajo naivne partnerje. x:o)x :vragec:

Sicer pa menim, da se to dejansko zna začutit, vendar potrdila tega čutenja pa ni nujno, da dobiš. Od partnerja sploh ne, od okolice pa je odvisno kolk sta ljubimca spretna. x;)x In koliko jima je do tega, da to ostane njuna sladka tajna. x:px Hehehehe...... :vragec:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Varanje, stara,prežvečena tema!!!!!! Ej, kdo koga vara, vas vprašam! Samega sebe in nikogar drugega!!!! Pri partnerju ne dobim vsega...... kdo vam ga je izbral?????? Ne se sprenevedat!!! Sami si izberemo partnerja in sami se ODLOČIMO!!!, da ga bomo prevarali! Kaj je z nami narobe...??? Nekaj drugega pa je DOGOVOR med partnerjem, ampak o tem se je treba POOOOOOGOOOOVARJAT!! :vragec:  :vio:  :vragec:

:palec:

Se strinjam... Varanje pomeni da nekaj v zvezi ne deluje... Ker po mojem če si v zvezi zadovoljen, varanje ni potrebno... Seveda pa so tukaj potem še druge stvari... Zmeraj drugačne okoliščine... Sama ne bi varala, rajši pustim fanta prej... Če pa bi on mene, ne vem, znala bi odpustit ampak problem je, da če je enkrat bo še enkrat in tako ne bi mogla ostat z njim. V glavnem, zadovoljen partner ne išče drugje... Jaz svojemu fantu zaupam, ga ne sprašujem, kje je bil, s kom, kaj je počel, nisem ljubosumna in tako nama kar dobro uspeva. Pogovarjat se je treba, ja.

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...