Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Mickeni, zakaj pa svoji partnerki ne poveš, da boš svoje "sline tudi drugod cedil" in ji daš s tem možnost, da se sama odloči ali želi živeti v takšnem odnosu? No, to me full zanima. Zakaj, če se ti to ne zdi nič narobe, ne poveš naglas? Zakaj ji ne daš možnost izbire? Ona, reva, pa živi v prepričanju, da vse štima. Potem pa izve, da temu ni tako in je prizadeta. Ti se pa še čudiš. Zakaj tega takoj na začetku ne poveš? Pa da ne bi tega razumel kot provokacijo. Res me zanima Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 eno vprašanje, malce spremljam temo, pa se mi zdi, da sem svoje mnenje že podala... tam pišete da bi vedele, če vas vara... ja veš, ampak kako dokazat?A na osnovi svojih domnevanj razdreti familijo? Veš preprosto veš, ampak če taji, akj potem, eh punce, vse sem takrat poizkušala, vedela sem, vedela sem tudi katera... pa nisem uspela dokazat in črv dvoma ostaja... mogeče se mi je pa samo zdelo? mogoče sem s svojo paranojo jaz naredila odnos kakršen je... ni vse črno in ni vse belo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ne, ne Mili, nisem tebe mislil. Pa kako res naj tebe mislim, saj te ne poznam. Seveda pa včasih kaj povzamemo iz kakšnega posta, nas način razmišljanja določenega lunatka asociira na določene lastnosti posameznikov, ki smo jih kdaj srečali v našem življenju, pa potem v tem smislu tudi kaj pišemo. Tudi sam poste drugih potem pogosto vzamem kot, da so namenjeni meni........tako se vsaj razvije ena konkretna debata. Eni pač debatiramo mal bolj ognjevito , drugi bolj umirjeno. In tudi ne podcenjujem tvojega mnenja in razmišljanja. Mushi, imaš prav Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 mili in zdej pomisli, ti na vajin odnos gledaš kot na nakaj svetega, globokega, trdnega, pa recimo naletiš na enega takega debila, ki ti pri pogovoru vse potrdi, kako on misli in čuti tako kot ti, pol se pa goni okol in ne jemlje to kot varanje, pač pa svojo sladko skrivnost.... ni tako a ne, recimo pa da bi bilo. Ma glavo mu odtrgam ko ga dobim!Tud jst sem bla samska pa se ne limam na nobenga in varnosti pr odnosu z moškim ne priznavam, jst ga imam zato, ker mi je lepo z njim, ne da ga dušim, pa da bi men tole počel, sej za skupno življenje sva se OBA odločila. Pa po moje so tud taki, sej niso vsi iskreni kot mick. Prpe so. V večini. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mickeni, zakaj pa svoji partnerki ne poveš, da boš svoje "sline tudi drugod cedil" in ji daš s tem možnost, da se sama odloči ali želi živeti v takšnem odnosu? No, to me full zanima. Zakaj, če se ti to ne zdi nič narobe, ne poveš naglas? Zakaj ji ne daš možnost izbire? Ona, reva, pa živi v prepričanju, da vse štima. Potem pa izve, da temu ni tako in je prizadeta. Ti se pa še čudiš. Zakaj tega takoj na začetku ne poveš? Pa da ne bi tega razumel kot provokacijo. Res me zanima Kako veš, da ji nisem? Kako to misliš na začetku......na začetku sem bil tako zaljubljen vanjo, da še razkrečeno golo Sharon Stone na svojem kavču ne bi opazu..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Selene, lahko se probam vživet - ma glej, ponavadi sem taka, da mi ljudje ne morejo lagat. Jaz začutim in "vidim", kdo mi laže. Do zdaj se še nisem zmotila. Če mi tip ne bi priznal, bi šla do te ženske in jo vprašala. Ne bi se pa spuščala v kakšne scene histerične. Lepo bi jo povabila na kavo in ji povedala. Igram na noto iskrenosti. Ne delam se vzvišeno. Povem, kako vidim in kaj mislim. Ponavadi dosežem tak učinek, da se ljudje "zlomijo" - znam stopit na žulj. Morda bi probala vse to speljat na nivoju, brez kletvic, poniževanj, groženj itd.Amapk vedno je težko govorit, če ne probaš. To sem že počela, a ni šlo za ljubezenski odnos med partnerjema. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ...in si mislu, da bo to trajalo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Tud meni je fajn da se razvije kakšna debata, ne samo j***** drug drugega glede mnenj, kkakršne pač majo.Sama vedno sprejmem kritiko, ampak konstruktivno, a ni to fajn, da se mal vase zazreš in se po potrebi lahko "popraviš" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...in si mislu, da bo to trajalo.... Jah, kaj pa vem, saj tako mislimo vsi na začetku, ne. Ali pa da bo vsaj tako močno, da nam ne bodo šle neumnosti po glavcah Še posebej to velja zanjo, joj, kako silovito sem se zaljubil vanjo Prav plaval sem v oblakih. Ne želim govoriti o njej preveč, se mi zdi, da je fer in prav tako. Sledila je mickena "samocenzura" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Mick, hvala za tvoj zadnji post, res, nič ni zihr, razen tega, da bomo enkrat umrli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ja, muca reža, tud tega za zihr ne vemo.In v tem je čar življenja, da se PREPUSTIŠ in zaupaš, da bo zate dobro poskrbljeno (če si tudi ti "dober") Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Uau, kok si dobro napisal.... Saj imaš prav....nič ni 100 %. Še smrt ne, kot je reža rekla..... Ma, saj tako vedno govorimo o tem, kaj hočmo danes. Jutri boš ti mogoiče zvest kot sto mater, mi pa vsi varalci. Chi sa....? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 hehe, muckica, režika, reža.... bemu, če pa maš tko dolgo ime.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Nekoč sem brala, kako se z vsakim seksualnim odnosom med tema človekoma splete ena energetska nit. No, ne vem, kako je s tem, vem pa, da jaz nisem za to, da se te najine niti nekak drugač pletejo, kot so. Tudi jaz tako menim - nekateri moski, in tudi zenske zal tega ne razumejo. Ce se seksas sa drugim clovekom, tedaj se spontano izmed dva cloveka premesaju vse energije na duhovni, emotivni, fizicni in mentalni ravni in to je tud lahko zelo okrepljojoce, ce med partnerjima postoji zaupanje in ljubezen. Hud energetski prekrsek je ce eden partner prinese na skrivaj nezazeleno energijo ljubimca/ljubimke v odnos. In povem vam nekaj - prevaranti se slepijo z tem da partnerka ne ve in jo potem ne bo motilo, ampak na nesvesni, energetski razini, prevarani partner cuti da nekaj nije v redu ! Lahko se tudi fizicno razboli, ker nemir in obcutki na nesvesni razini motijo normalen pretok energije. Mogoce nekatere zenske tudi sumijo da im moz ima ljubico, ampak si to nece priznati, raje zatiskajo oci in gurajo glavu v pesak, spet nekatere druge, ki so iskrene do sebe in odprte do partnerja, bojo takoj vedele da je on bil z drugom. Namrec - kako ? Ne vem ali se vam je kdaj zgodilo v zivljenju da vam se je kdo hotel zlagati in ste vi to takoj cutili - prevaranta izdaja govor telesa, boja glasu, bledica - kot pri pokerju: dobri psihologi vejo kdaj nekdo blefira in kdaj ne. Dobra novica je da se tega moze vsak nauciti, pa ce je ne vem kako neizkusan in naiven. Seveda, to je losa novica za prevarante da ih se da lahko razkriti, ce si dovolj pozoren Moj nasvet: ne dajte se prevarati in ne dajte se izkoriscati. In ne delajte to drugima, ker aids nije edina bolezen ki vas lahko prestrasi, so se druge oblike psihicne, energetske neravnoteze, ki skalijo mir duse - napr. obcutek slabe vesti, obcutek umazanosti, obcutek neljubljenosti, obcutek samomrznje, a kaj vse se lahko razvije na nesvesni razini kot posledica nekih clovekovih dejanj ki niso v sklado z univerzalnom cloveskom etikom - pri tem seveda ne mislim na religijske zapovedi, temvec na notarnje duhovne resnice - vse kaj delas drugome, ze davno prej si vec naredio sebi. In losa energija se vedno povrne nazaj - kot bolezen ali kot negativno dusevno pocutje, ki je podlaga za stevilne fizicne bolezni. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 lia 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ma nč preveč mičkenega ....babnce Mickeni mi prišepetava, da se to na njega ziher ne nanaša Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ...ne vem če je točno ampak nekje sem zasledila da si v odnosu s partnerjem že sedemnajst let....in da otrok nimaš..... Ja, tako sva se ja in partner zmenila da ne bova na ovaj svet dala otroka. Namrec, zivimo eno nemirno zivljenje, pa tudi malce negotovo. In za otroka treba imeti puno potrpezljivosti, pa tudi afinitete. Ljubim otroke, ampak ne bi hotla imet svojega, ker so moje afinitete drugacne. Pa se nekaj - partnerja poznam 17 let, no v partnerstvu skupaj zivimo nekaj manj casa - prvo smo bili najboljsi prijatelji, potem pa ljubimci in najboljsi prijatelji. ...dopusti da je življenje cel spekter barv Pri nekaterih zadev so samo crna in bela za mene, ampak se morajo obe spoznati na nek nacin, da bi krog zivljenja bil popoln. ... in dopusti, da eni na svoji poti pač ostanejo zataknjeni v svojih začaranih krogih, Saj im ne branim, no zakaj bi dopustila da nekateri ostanejo prevarani in izkoriscani, ce ih lahko upozorim da se to da izbjeci ? Ignoranca ni toleranca ! in da izbirajo v življenju manjše zlo in da vsi niso opremljeni s takimi darovi in tako močjo kakor si sama.... Saj se vsak lahko nauci igrati poker zivljenja In tebi tud vse dobro Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Mick, tvoje razmišljanje mi je sicer zelo blizu- pošteno in odkrito....Ampak kakor lahko dojamem iz tega kar si napisal, si tudi ti daleč od tega, da bi bil zadovoljen v svojih zvezah, ne takrat ko si zvest in potrpežljiv in ne takrat ko si v sladkem grehu...Večni iskalec, večni preganjalec in večni preganjanec..... Lia, na splošno je tud men zelo všeč ta tvoj post. V delu, ki pa se mene tiče.......glej, na nek način in po eni strani sem enostavno nehal komplicirat in nesorazmerno veliko pričakovati od drugih. V moji vezi mi pa nikakor ni uspelo zatret svojega pričakovanja v eni sami (zame in menim, da tudi zanjo) zelo pomembni stvari ........in tu se je pa začelo lomit. Lomit zato, ker gre za zadevo, ki izvira iz njene strani, ki je za mene izrazito moteča in kar je še posebej smešno......izpolnitev recimo "mojega" pričakovanja je v bistvu dobra zlasti zanjo. Res. Ni dvoma o tem, se strinja tudi sama. Da ga ne izpolni, pa sem začel jemati osebno, tudi kot ne-spoštovanje mene, glede na to kako izrazito vpliva name, na naju, na kvaliteto najinega življenja, tudi kot ne-spoštovanje najine veze......da se o nespoštovanju nje same sploh ne menim. In tu se je začelo lomit, prepiri, jeza, žalost, razočaranje.....Mislim, da bom tudi s tem znal opravit, zavedam se, da dolgotrajna veza ne more biti samo sejanje rožic, da je treba tudi preko velikih težav.......toda resnično opravit bom znal samo z njenim sodelovanjem, sam tega ne bom zmogel. Kar se "večni" tiče.........v veliki meri gre predvsem za zabavo ........ne čutim se iskalec (mickeno že, sam je vprašanje kaj iščem in ali je to kao življenskega pomena, sam menim, da ni )......sicer pa ne čutim, da bi koga preganjal ali bil preganjan.......zafrkancija, flirti, radoživost, veselje, male simpatije in kdaj mogoče celo zaljubljenosti, ki lepšajo življenje..........same fajne stvari....... A vam se ne dogajajo? Pa ne pravim, da jih je treba "potrdit" s spolnimi organi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Veš to so najbolj kruti in realni učitelji, naravno oboroženi in če jim znaš prisluhnit, te naučijo več, kakor vsa obstoječa literatura in vsi duhovni guruji in religije, in vse novodobne delavnice...In vsa obstoječa literatura iz psihologije... No - svakom njegovo. Meni so vsec nekatere duhovne delavnice in literatura iz psihologije, priznam da bi raje ostatek svog zivljenja posvetila tem in nekim drugim mojim ambicijama, kot vzgoji otrok, ker vem da nisam tip mamice, ampak globoko spostujem tiste zenske, ki so dobre mamice. Sa druge strane, ne spostujem tiste ki so prinesle otroka na svet samo zarad tega da bodo druzbeno uklopljene in zato ker se to '' tako sika '' Otrok nije auto - je dosti bolj pomembna zadeva in o tem treba dooooobroooo premisliti - puna je planeta lacnih in zlorabljenih otrok od starsev, ki niso na nic mislili ko so ih delali. So najbolj pristni igralci pokra Zal ne bi rekla. Poznam neke ljudje ki se ukvarjajo sa zlorabljenim otrocima i zenskama, sama sam videla te zrtve in lahko ti recem da je to pakao clovestva - ampak na sreco so na tem svetu aktivisti ki im je mar za zrtve in so sposobni brezosebne ljubezni do soljudi - ljube sve otroke na tem svetu, a ne samo svoje lastne. In zato draga moja varamo. In zato imaš ti tako malo uspeha ko hočeš deformiranim ljudem na njihovo starost razlagat, da se ne smejo pustit varat in izkoriščat.......] No in kaj ce se varam ? Sprejemi da sem taksna, ali ne - me prav nic ne moti Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm, ne bi vedla Kaj se pa nanaša na njega? Navihan, radoživ, prodoren, nežn, lep, vzdržljiv, radoveden, muckast, željan, cartljiv, izkušen, dovzeten, radodaren, učinkovit, mal sramežljiv, željan, pohotn, razvajajoč, uživaški, delaven, poskočen, pester, nežen, občutljiv, smešen, pacek, smotan, neposlušn, zaželjen, iskriv, spreten, prilagodljiv, gibčen, hvalisav, potenten, raziskujoč........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 kakšen neverjeten besedni zaklad.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Mick ne dvomim ,da ti bo uspelo.... Drugače pa cenim to, čeprav te sploh ne poznam, si eden izmed redkih moškega spola tu, ki napiše to kar čuti in misli, .... In hvala, ker si tu.... Tud takrat, ko iz napisanega seva bes in nemoč, kot takrat, ko vse popredalčkaš in rjoveš kot lev.... Predvsem pa takrat, ko predeš, ko mujcek.... To vidim redko pri moških, čisto jih je življenje zapacalo s klišejem kdo in kakšen mora moški bit.... In večina moških skriva svoja občutja pod težkimi plašči tega kar so jih v otroštvu naučili -nikoli ne pokaži svojih občutij, ker potem ne boš fant. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Sprejmem ,da si takšna Stardragon Ne boš verjela, noben problem mi ni..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem se nasmejala....sta se pomenila in sta se odločila.... No vidiš, sama se niti s seboj nisem pogovorila kaj šele s partnerjem... In veš kaj ti rečem, da te čisto razumem, da nimaš afinitete do otrok... Veš to so najbolj kruti in realni učitelji, naravno oboroženi in če jim znaš prisluhnit, te naučijo več, kakor vsa obstoječa literatura in vsi duhovni guruji in religije, in vse novodobne delavnice...In vsa obstoječa literatura iz psihologije... Oni so edini, ki poznajo resnično življenje...tukaj in zdaj.... So najbolj pristni igralci pokra V osnovi ne poznajo nobenih zvez, odnosov in prijateljstev...Do vseh so odprti, takoj zaznajo moteče energije in se jim elegantno izmaknejo.. in so najbolj pošteni do sebe... Mi jih pa zamorimo....z našiimi butastimi pravili, namišljenimi blodnjami....In že v otroštvo se skrijemo za ščiti varljivimi....In zato draga moja varamo. In zato imaš ti tako malo uspeha ko hočeš deformiranim ljudem na njihovo starost razlagat, da se ne smejo pustit varat in izkoriščat....... 1. Me boste močno pljuvali, če zatrdim, da se med dvema človekoma ne prenaša ama niti elektronček brez ustreznega prevodnika in brez razlike v potencialih? Me boste močno pljuvali, če zatrdim, da pretoka energije med ljubljenjem ni in ga ne more biti brez prevodnika, in spolni ud gotovo ni kabel. Me boste močno pljuvali, če zatrdim, da se med "prevarantoma" in med "legalnima ljubimcema" ne tkejo nikakršne energetske niti, ker je elektronov ne moreš nanizati v nit, ker se med seboj odbijajo. Vse to so samo miti, s katerimi želimo opisati bližino in naše poželenje. Samo malo da odprem dežnik ... sem že ... zdaj pa le .... 2. Lia, iz tebe veje vedenje. 100 sem s tabo. Točno tako mislim, tudi tisto, kar nisi zapisala, pa sem prebral med vrsticami. 3. Mick, iz tebe tudi veje vedenje. 99 sem s tabo. 100 ne morem biti, da ne bom klon. 4. Mushi, življenje ljudi in tudi žensk (po Butalsko, sori) ne deli na čiste in sluzaste, na device in kurbe. Malo gledam okoli sebe in vidim mame in žene, ki so v povsem običajnih odnosih, ljubijo !!!!!! svoje partnerje in vseeno se prepustijo ognju zaljubljenosti, ki jih spodnese, da z nekom tretjim mešajo telesne tekočine, misli in poželenje. Tisti, ki še ne perete partnerjevih/kinih gat vsaj 5 let po mojem še ne veste, KAJ je ljubezen. 5. Mick, spet sem s tabo, tokrat 100 glede stališča, da spolni odnos s tretjim ni varanje. Če ni občutka krivde. Če je krivda zraven, potem je varanje. Ker je občutek, da je nekaj narobe. 6. Zvezdica, prostitutke niso ljubice. Prostitucija nima zveze z ljubljenjem, ima zvezo s praznjenjem mošnje in to obeh. Prostitucija nima nobene čustvene investicije, je pogodba (realni kontrakt, a ne Mick - včasih mandat hehehehe) v najboljšem primeru med dvema poslovno sposobnima odraslima. Kdor seksa s prostitutko brez kondoma je butelj. Kdor se ljubi z ljubico, ki je ne pozna vsaj kako leto in njenih navad, brez kondoma, je tudi butelj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 6. Zvezdica, prostitutke niso ljubice. Prostitucija nima zveze z ljubljenjem, ima zvezo s praznjenjem mošnje in to obeh. Zelo odurno povedano - bilo to tebi vsec ili ne, ta prodana suznja za praznjenje je nekad bila otrok neke mamice in ponavadi so to malodobne, revne in naivne punce iz Ukrajine in ostalih tranzicijskih ozemljih, ki so na prevaro uvedene v taj biznis. Ves, to se lahko zgodi bilo kojoj revnoj zenskoj v Rusiji, v Indiji, po vecem delu Azije in Afrike, ampak se to lahko zgodi tudi nasim domacim puncama - in se dogaja. Nemoj biti uzvisen do bednih in ponizanih, in nemoj pravdati makroje in bolesnike ki spijo z temi mladimi, zlorabljenim zenama. Malo bolj se informiraj o TRAFFICKINGU, poskusi na teh straneh: The Coalition Against Trafficking in Women Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts