Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A...mogoče je pa bolje poskusit razčistit zadevo... samo preblisk Po parih postih ravno ne moreš rečt, da se sploh ne razumeš z nekom. A tud sicer tako delaš, z ljudmi, ki jih poznaš? Jih ignoriraš? Zal nimam cajta - delam deset stvari trenutno in ko me kdo moti, ga odrezem takoj. Zivljenje je prevec kratko. Domacima tudi toleriram razne neprijetnosti, ampak neznancima ne - in zakaj bih sploh tolerirala nekaj nekome, za koga ne vem ni kdo je, ni kaj hoce od mene ? Cajt je vreden kot dijamant Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 uf če bi mene vsaka kritika tako vrgla iz tira... Nic me ni vrglo - IGNORE je legalna funkcija na tem forumu in si rad poskusim nekaj novega Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Stardragon, res je ne poznamo seampak do zdaj si pa imela čas komentirat?ne štekam, soripa NIČ slabega nočem,samo RAZUMET Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 zvezdica, a nisem jaz videla tam v duhovnosti, da si ti ogromno na tej temi delala, brala, iskala po netu... hm, zanimivo...se spomnim kako je ena moja prijateljica mi v enem odstavku knjige pokazala na stavek. Najprej moraš imeti rad sebe, da lahko imaš potem druge.. njen komentar - vidiš, sebe moraš imeti rad in jaz bom od sedaj naprej mislila samo nase...asocijacija je tole hm vprašanje, a če jaz ignoriranega člana citiram, a potemto vidi tisti, ki ga je dal na ignor al ne.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ne, men pa ne bi blo fajn. Mam rada da si USJE povemo! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Najprej moraš imeti rad sebe, da lahko imaš potem druge.. Zato sem jo i dala na IGNORE - ker sem iskrena do sebe in do svojih obcutkov in se nocem sprenevedat da mi se z nekim pogovarja, ako mi se ne pogovarja. No gremo nazaj na temo - vse sem pojasnila in kdo pazljivo bere, vse mu bo jasno, tako je vedno pri meni. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 očitno sem imela pravi občutek... ej zvezdica, to lahko razumeš tudi tako, da moraš najprej sebe sprejeti kakršnega si, z vsemi vozli v horoskopu, aspekti, napakami in pomanjklivosti in šele nato lahko razumeš in pomagaš drugim...da se vrnem na temo - največkrat varamo sami sebe...in če se ti z nekom ne pogovarja, se pač ne pogovarjaš ne.... ne komentiraš... hm, a si res ti vse tiste knjige prebrala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 očitno sem imela pravi občutek... ej zvezdica, to lahko razumeš tudi tako, da moraš najprej sebe sprejeti kakršnega si, z vsemi vozli v horoskopu, aspekti, napakami in pomanjklivosti in šele nato lahko razumeš in pomagaš drugim... Draga Selena,vsak dam dobim 3 - 4 maila od ljudi ki sem jim pomogla z mojim autorskim delavnicama in astroloskim nasvetima. Ko bom rabila nasvet od tebe - bom ga poiskala, verjemi mi Ampak ne mi propovedat, prosim te, ker sebe dobro poznam in nikome nic hudega ne delam. Samo se nocem z nekimi ljudmi pogovarjat in to je moja cloveska pravica, ki mi jo ti ne bos ni dala, ni vzela. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 le kaj bi vi brez nas, a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 jst bom neki dala semle, ko tle vsi visimo http://www.rtl.de/index.phpheheheh.. traumfrau na rtl, sanjska... babe me lahk pa djede gledamo.. vseh 25.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon, res je ne poznamo seampak do zdaj si pa imela čas komentirat?ne štekam, soripa NIČ slabega nočem,samo RAZUMET Nema se kaj razumet - vse ti pise, vse je jasno tome kome treba bit jasno. Obcutila sem negativno energijo usmjerno proti sebi in sem tu osebu dala na legalnu listu IGNORE - kaj tu ni jasno ???? Zal moram zdaj na delo in nimam vec cajta za klepet.Adio, se vidiva pozneje Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Tako veliko nas je, ki smo tako aktivni v tej temi. Večina pa vas kljub vsemu zatrjuje, da vam to ne pride na misel, da tudi vašim partnerjem ne, da imate srečne in popolne zveze... In vendar razpredate o tem, kaj bi občutili in kako bi reagirali če bi..... A mogoče, tam globoko v dnu možgančkov le tli želja/ideja/misel....kako bi bilo, če bi ... A veste, kako bi reagirali, če bi ubili človeka? A veste, kako bi reagirali, če bi zadeli na lotu 170 mio sit? A veste, kakšni so občutki ko stopiš na luno? A si tisti, ki ni nikoli doživel orgazma lahko predstavlja kaj s tem "izgublja", kakšna energija je to, kaj ti da in kako se počutiš "po" ? Mislim da je odgovor na vsa 4 vprašanja NE; pa vendar lahko samo predvidevamo, kako bi bilo, ČE BI..... Samo tisti, ki SMO... vemo; in način dojemanja tega dejanja je pri nas mogoče prav zato drugačen; ker smo šli skozi vse faze.... FlorjanC; vprašal si, kako je "greh" prišel do moža. Tako da sem ga pogledala v oči in mu rekla. (sicer sem to storila samo tistikrat in če bi še kdaj varala, bi tudi jaz rekla...nekdo je menjaval žarnico in je padel "vame" - ne bi nikoli več priznala... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 lia don´t worry be happy, da gre negativna energija stran od tebe, tud če se ne zavedaš.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Draga Selena,vsak dam dobim 3 - 4 maila od ljudi ki sem jim pomogla z mojim autorskim delavnicama in astroloskim nasvetima. Ko bom rabila nasvet od tebe - bom ga poiskala, verjemi mi Ampak ne mi propovedat, prosim te, ker sebe dobro poznam in nikome nic hudega ne delam. Samo se nocem z nekimi ljudmi pogovarjat in to je moja cloveska pravica, ki mi jo ti ne bos ni dala, ni vzela. zvezdica, najmanj kar želim je to, da bi nekomu solila pamet... Nasvet od mene pa prejmejo le redki, kdo pa sem jaz, da bom ljudi učila o življenju... če ga še sama ne razumem...ničesar ti nočem dat in ničesar prepovedat... učim se, vsak dan vsak trenutek in včasih spoznam da se motim...aja nimam delavnic, pa tudi horoskopa ne obvladam in če dam komu nasvet mu ga dam iz srca... pa še to, nikakor ne mislim dat nikogar na ignor, ker mogoče pa v sebi skriva v kateri koli temi stavek, ki ga potrebujem...uživaj še naprej in naj ti delo hitro mine Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 aja nimam delavnic, pa tudi horoskopa ne obvladam in če dam komu nasvet mu ga dam iz srca... Jaz ga tudi dam iz srca, ampak si mal pomagam z astrologijo in tarotom pa še to, nikakor ne mislim dat nikogar na ignor, ker mogoče pa v sebi skriva v kateri koli temi stavek, ki ga potrebujem...uživaj še naprej in naj ti delo hitro mine Vsak po svoji vesti, Selena. Uzivaj tudi ti, ker zivljenje brzo mine in ga ne bomo porabljali na neumnosti, temvec na lepe stvari. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 tudi jaz, a vidiš, da se da vse razrešit na lep način... hja mal astrološkega znanja tud men ne bi škodilo, zase sem pa razmišjala kako tule ob besedah ni vse kar potrebuješ ob komunikacij, besede nimajo zvena, ni obrazne mimike zraven, ni toline besed.. mogoče bi se pa Zvezdica in lia v resalnem lajfu v kakšni točki prav lepo ujeli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 tudi jaz, a vidiš, da se da vse razrešit na lep način... Pa ne da se vsakic, Selena. Clovek ne sme biti krpa in se ne sme bati da pove ce mu kaj ni vsec - brez zamere, ampak ce bi vsaki pijavki dovolili da nam jemlje cajt, kam bi pa prisli ? Potlej ne bi imeli dosti energije za svoje ljubljene, ki so tega res vredni, a ne ? Ne treba se bati konflikta, samo zarad tega ker se hocemo stopiti z okolico - tedaj izgubljamo sebe in tudi nic nismo bolj tolerantni, ampak smo samo vec hinavski No upam da se bova se pogovarjale, na astrologiji tud - lep vecer ti zelim. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Zvezdica bo dala pa cca 5 milijard ljudi na ignore, ker se ne strinja z njimi... in to samo zaradi par stavkov. Kako se boš, zvezdica, kaj naučila, če boš vse ljudi, pri katerih začutiš negativno energijo, izločila?Ali če uporabim primerjavo: V svojem stanovanju boš na policah opazila za prst debel sloj prahu....Če se ga boš lotila, ti bo vzel del energije, ker boš morala zavihati rokave in se temeljito lotiti dela....Če ga daš na ignore, bo prah še vedno tam in te bo še vedno jezil x!x Vsakokrat Če si tako duhovno podkovana, kot praviš da si, potem moraš vedeti, da so ljudje, ki nam pridejo na pot, (skoraj vedno) tudi naše zrcalne slike....Vedno nam nekaj razkrivajo, včasih so samo odraz naših strahov, naših pričakovanj, šibkih točk....Zakaj se pa zadržuješ v temi, ki ti je (tako kot tudi meni) pereča? Kot bi samo sebe poskušala prepričati v nekaj. In ob tem vse, ki ne mislijo enako, skenslaš. In to tudi poveš :xx!: Hm, spominjaš me na mojo sestro vodnarko. Očitno je to, vam vodnarjem, nekaj skupnega....ignore...in svet se vrti dalje...vedno ožji sicer.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Sanjalica,res je velikokrat govorimo, kaj bi. če bisem smotana tud sama - glih sama dostikrat pravim, da nikoli ne veš, kaj bi, če bi bil v točno tej situaciji in glej me zdaj - isto trobim, kaj bi če bi..teorija je eno, praksa pa..ko sem prišla živet na primorsko, sem imela v glavi, kako bo lepo, kaj vse bom počela, prvič čist samostojna, juhu,potem pa NIČ od tega sprvaker je bila slika v glavi čist preveč drugačna od realnosti, sem bila čist na dnubooooga, joj kok sem se smilila sama sebia sem ostala in vztrajala in potem se je odprlo... a od takrat se probam držat tega, da nikoli ne govori, kaj bi bilo, če, sploh zato ne maram obsojat ali komentirat reakcij določenih ljudi - kaj vem, kaj jih je pripeljalo do tega, in sploh, kako bi jaz reagirala.a saj pravim - včasih pa le malo "pomodrujem". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Zvezdica bo dala pa cca 5 milijard ljudi na ignore, ker se ne strinja z njimi... A te kaj moti pri tem ? In zakaj te moti ? Zivi in pusti druge ziveti, sicer pa ta tema nima naziv '' kaj bo zvezdica naredila v prihodnjih dnevih '', temvec eden skroz drugacen. In nocem se s teboj kregat, ker vidim da si malce zivcna. PMS se da omejiti tudi na druge nacine Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Stardragon, sej si faca.... Kdo se krega ? PMS - nič od tega, nisem živčna. Ne moti me tvoja odločitev, da daš na ignore določene ljudi, mogoče me moti način.... Zakaj? Kaj pa vem, jaz osebno ne prizadanem rada ljudi. Če že naredim ignore, naredim to drugače...trudim se, da ne bi nikogar prizadela.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Kaj pa vem, jaz osebno ne prizadanem rada ljudi. Če že naredim ignore, naredim to drugače...trudim se, da ne bi nikogar prizadela.... A bi jaz morala delati kot ti ? Ce se vrnemo na temo - tedaj bi varalo samo sebe. Ljudi - po meni - ne prizadenes ce im odprto poves kako in kaj. Prizadenes jih ko si hinavski in ih zahrbtno obrekujes - meni je to grse, kot povedati v lice vsakemu kaj ga gre Pa ce das 5 milijardi ljudi na IGNORE, se vedno mas sebe in ves kdo si - ampak, tisti ki te zasluzijo, bojo vedno s teboj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ja in tisti, ki te zaslužijo, bodo čez čas začeli razmišljati, da mogoče ti ne zaslužiš njih... Evo, grem sama na ignore.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ajmo koke Kaj pa si ti - petelin ? Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ja in tisti, ki te zaslužijo, bodo čez čas začeli razmišljati, da mogoče ti ne zaslužiš njih... To se meni se nigdar ni zgodilo, hvala vesolju - tisti ki me ljube, mocno me ljube Lep dan se naprej Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts