Skoči na vsebino

Bradavice

pokowc

Recommended Posts

:8): zanima me kaj veste o njih_ zakaj se pojavijo, kaj je povod,da se prikaže vsaj ena :8): je to dednost,se je oseba nalezla,okužla,je to bolano´dolgotrajno.. Meu sem enkrat eno, pa je spontano izginla tko kot se je prikazala :8):

So lahko tele smešne molekule˝tudi plod vraževerja x?x

Pokowc

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Dragi Pokovc!

Ljudje, ki imajo bradavice pojedo izjemno veliko mesnih in beljakovinskih izdelkov. Vsi pojavi na koži, pa naj gre za mozolje, izpuščaje, bule, bradavice so znamenje, da je naše telo preobremenjeno z usedlinami in strupi. Zato pokliče na pomoč svoj največji organ - kožo. Mazanje od zunaj, tako nič ne pomaga, potrebno je očistiti telo od znotraj.

Tako ... to je vsa skrivnost o bradavicah.

Lep pozdrav!

Pokovc - če jo kirurško odstranijo pač nastane kje drugje še kakšna nova. Sicer pa rezanje v medicini ne prinese trajnih rezultatov.

Kljuka - če želiš ti lahko posredujem literaturo kjer točno piše, da so bradavice posledice pretiranega uživanja mesa.

x?x Potem pa razloži, zakaj jih imajo tudi čisti vegetarijanci (in to ne malo). Jaz pa ne pa sem skoraj vsejed - večinoma mesojed.

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Kljuka ...

Kar se tice vegetarijancev, pa se tudi oni prehranjujejo s prekuhano in močno skrobnato hrano. Telo se nekako mora scistiti in bradavice (in tudi akne) so tak primer, ki govori o temu, da je telo zasičeno s strupi. Koža pa je naš največji organ in se tako strupi izločajo tudi preko kože.

LP

ja, potem moja koža nima´ več strupov, ne jem mesa oz.takih podobnih izdelkov že~11l.tko,da sem prečiščen,to se vid,tudi koža je svetleča ampak vseeno, koliko slab zrak vpliva na izgradnjo takih vidnih´ bul, tumorjev, bradavic...? Pa še to ali so bradavice nalezljive; menim, da so; al je vse to znak nemarnosti človeka zarad nepravilnega negovanja

P0k0wc

Kljuka ...

Kar se tice vegetarijancev, pa se tudi oni prehranjujejo s prekuhano in močno skrobnato hrano. Telo se nekako mora scistiti in bradavice (in tudi akne) so tak primer, ki govori o temu, da je telo zasičeno s strupi. Koža pa je naš največji organ in se tako strupi izločajo tudi preko kože.

LP

:8): Los problemas! Upajmo, da ne bo spet nekdo umrl od malarije x:px

Bradavice povzroča virus! x;)x

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

• 2 years later...

Dobila sem vprasanje na urednistvo v zvezi z bradavicami...

pa me zanima, ce -poleg slanega tretmana (o cemer bo vedel vec povedati Stane) - lahko ubodemo tud kaksno terapijo z jabolcnim kisom oz. kako se bradavice, se zlasti na sluznici, odzivajo na jabolcni kis (v kaksnem razmerju naj bo slednji z vodo v primeru zdravljenja s kisom?)?

**Naj vas ne zmoti, ker sem vprasanje postavila v obeh temah - ni se mi zdelo, da bi zdruzevala (bradavice in genitalne bradavice), ker se mi zdi cist OK, da je posebej, vendar morda se kje spregleda al kaj jaz vem... pa naj bosta kar obe osvezeni.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam bradavico na prstu, pa sem se odlocila, da jo v cim krajsem casu potolcem. Ne vem se kako, sam to vem, da mi bo uspelo!
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Bradavico potolčeš :8):

Ja včasih so jo s kuhovnico ob polni luni... xDDx 3X

bradavice odstrani tudi med, ja traja malo dalj časa...ampak počasi jo uniči.

lahko tudi s česnom, natreš da ima veliko soka pa potem namžeš čez pa "flajšter".

Za jabolčni kis ...sem ravno danes v "delo in dom" prebrala, da pomaga...kako se pa meša to pa ne bi vedla. je pa gospa omenila da je bila receptura omenjena v aprilski številki priloge "Delo in dom" Slovenske novice.

Če ima kdo Novice naročene..... x!x

Za kožo če imaš mozolje se meša en del kisa z osmimi deli vode. za bradavice to pa x?x

Sem pa našla en zanimiv članek o domačih zdravilih ...je sicer v hrvaščini napisan.

http://www.herbateka.com/simptomi/bradavice.html

Pozdravček xsrcx

Kar se bradavic tiče, mislim, da se pojavljajo tudi zaradi preobremenjenosti ter psihičnega napora.

Vsaj pri sebi opažam, da sem v ravno v takšnem času dobila tri. Tako da....po mojem ni vse v prehrani.:)

<{POST_SNAPBACK}>Dobila sem vprasanje na urednistvo v zvezi z bradavicami...

pa me zanima, ce -poleg slanega tretmana (o cemer bo vedel vec povedati Stane) - lahko ubodemo tud kaksno terapijo z jabolcnim kisom oz. kako se bradavice, se zlasti na sluznici, odzivajo na jabolcni kis (v kaksnem razmerju naj bo slednji z vodo v primeru zdravljenja s kisom?)?

**Naj vas ne zmoti, ker sem vprasanje postavila v obeh temah - ni se mi zdelo, da bi zdruzevala (bradavice in genitalne bradavice), ker se mi zdi cist OK, da je posebej, vendar morda se kje spregleda al kaj jaz vem... pa naj bosta kar obe osvezeni.

<{POST_SNAPBACK}>Imam bradavico na prstu, pa sem se odlocila, da jo v cim krajsem casu potolcem. Ne vem se kako, sam to vem, da mi bo uspelo!

Moj sin je pred časom fasal dve bradavici na podplatih in uspešno (prej kot v enem mesecu) nam jih je uspelo izkoreniniti, in sicer z vsakodnevnim mazanjem s posebno tekočino proti bradavicam, ki se dobi v lekarni. Vsebuje pa salicilno kislino (uničuje :vragec: ) in jod (dezinfecira). In vsak dan je potrebno posušene dele (tisti, ki z lahkoto odstopajo) obrezovati. Jaz sem bila šokirana nad uspehom - ena bradavica je imela premer sigurno pol cm.

LP x;)x x:Dx xsrcx

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

• 6 years later...
Zdravo edino zdravilo ki mi je pomagalo je Verrumal. Samo se ga ne dobi v sloveniji in če ima kdo težavo pa se je hoče znebit mam js še eno stekleničko in Prodam. Čisto nov, zapečaten. Kupljen na dunaju. Lahko tudi pošljem po pošti. Kontakt:lojzelo@gmail.com

Zdravo edino zdravilo ki mi je pomagalo je Verrumal. Samo se ga ne dobi v sloveniji in če ima kdo težavo pa se je hoče znebit mam js še eno stekleničko in Prodam. Čisto nov, zapečaten. Kupljen na dunaju. Lahko tudi pošljem po pošti. Kontakt:lojzelo@gmail.com

To je res....100% preizkušeno.

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Jz sm jih tud mel na prstih dlani.Probal sem od Grenifita ,krvavi mlečnik,česna ,gline itd.Skratka men te zadeve niso pomagale dokler si nism v lekarni kupu sprej za zamrzovanje bradavic.

S tem postopkom sem se jih rešil za vedno.

l.p

peter

men so pa bradavičke neki tko uredu reč, da jih ne bi niti probu odstranjevat. x:o)x

no... razen po rokah, pa tko... to pa ne rečem x:o)x

in kot vidim gor... nekomu paše eno, nekomu kej druzga, da se jih reši.

jest sem pa slišal, da jih olje čajevca (TEA TREE) tudi uspešno skensla. parkrat na dan po kako kapljico... in ne mine sto let... bradawičke ni weč x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 2 months later...

Zdravo,

edino zdravilo ki mi je pomagalo je Verrumal. Samo se ga ne dobi v sloveniji in če ima kdo težavo pa se je hoče znebit mam js še eno stekleničko in Prodam (20€). Čisto nov, zapečaten. Kupljen na dunaju. Lahko tudi pošljem po pošti. Kontakt:lojzelo@gmail.com

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...