Vsezazdravje 27. oktober 2011 Prijavi Deli 27. oktober 2011 Pozdravljeni:) Tudi sam sem imel nekoč manjše težave z bradavicami in sem jih kirurško odstranil pri dermatologinji. Nažalost se je na istem mestu po parih mesecih ali pa še po daljšem času pojavil isti problem. Ker očitno ni delovalo strokovno odstranjevanje, vsaj ne trajno, sem začel iskati ostale metede. Iz izkušenj vam povem, da je meni pomagalo samo koloidno srebro, ki si ga sam pripravljam doma (res pa je, da nisem srobal olja čajevca, ki baje tudi deluje). Z ionsko koloidnim srebrom sem rešil še dosti ostalih problemov in s tem ojačal svoj imunski sistem, kar še dodatno pripomore h tem, da se bradavice ne razijejo več. Kot je že nekdo omenil, so bradavice na koži odraz tega, kaj se z nami dogaja znotraj. Želim vam veliko uspehov ter upam, da vam bo ta nasvet koristil. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 27. oktober 2011 Prijavi Deli 27. oktober 2011 Za bradavice - si koloidno srebro pil ali mazal na kožo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vsezazdravje 27. oktober 2011 Prijavi Deli 27. oktober 2011 Za bradavice - si koloidno srebro pil ali mazal na kožo? Pozdravljen, Bradavice je potrebno z raztopino srebra mazati oz. sprejati. Sam sem ga tudi pil, ampak samo pitje za bradavice ne koristi kaj preveč. Je pa tako, da je treba ta postopek ponavljati dlje časa, na začetku se ne opazi nič, potem pa kar naenkrat bradavica po nekaj dneh ali več izgine in koža izgleda tako, kot da bradavice nikoli ni bilo. Pri meni je bilo tako, da mi je na roki, kjer sem si s koloidnim srebrom sprejal čez cel dan bradavica odpadla po treh štirih dneh, na nogi(podplatu), kjer pa sem nasprejal le zjutraj in zvečer, pa je trajalo 2-3 tedne, da je odpadla. Svetujem vam, da bradavico nasprejate in ovijete s sterilno gazo in nato skrbite, da je je gaza ves čas vlažna(dodatno sprejate z ionsko koloidnim srebrom, tako boste poskrbeli, da bo celoten proces hitrejši. V vsakem primeru pa mora biti bradavica mokra vsaj 5 minut po tem, ko jo napsrejate, ker šele po tem času srebro opravi vse kar je treba:) Priporočam vam, da si kupite napravo za izdelavo ionsko koloidnega srebra. Spodaj prilagam še članek s spletne strani, kjer sem napravo kupil sam. Poleg vsega naštetega je nakup naprave vreden tudi zato, ker lahko sami regulirate kakšno koncentracijo raztopine želite. Za oralno uporabo se priporoča med 3 in 8 ppm, za zunanjo uporabo pa je koncentracija lahko višja, prav tako lahko za sprejanje po koži med izdelavo raztopine vodi dodamo sol, s čimer bodo delci srebra večji. Za oralno uporabo se uporablja izključno raztopino narejeno le v destilirani vodi brez dodatkov. Lep pozdrav;) www.omnino.si Zakaj si ga izdelovati doma?Zaradi vprašljive kvalitete koloidnega srebra, ki nam ga ponujajo razna podjetja ali pa domači proizvajalci, je najboljša rešitev, da si ga vsak izdela sam doma. Večina izdelkov na trgu, ki se oglašujejo kot koloidno srebro, so v resnici raztopine srebrovih ionov in srebrovih delcev. Pravo koloidno srebro je sicer z drago in komplicirano metodo možno izdelati, vendar raziskave kažejo, da so srebrovi ioni za nekatere stvari celo bolj učinkoviti, tako raztopino pa si vsak lahko pripravi sam. Z napravo Silver Pulser si lahko sami doma pripravimo visoko kvalitetno raztopino ionsko koloidnega srebra, pri čemer smo 100% prepričani v to, kaj imamo in uporabljamo. Če koloidno srebro že uporabljate in ste ga do sedaj kupovali, vam resnično priporočamo nakup naprave, ki je ob enem tudi veliko več kot le generator za ionsko koloidno srebro.Ostale koristi domače izdelave:-Ionsko koloidno srebro zahteva previdno shranjevanje, proč od električnih naprav, v temni steklenici ter na sobni temperaturi, kar pa pri transportu lahko nastane problem. Prav tako je priporočljivo piti kar se da sveže pripravljeno raztopino, razen v primeru, da je pravilno shranjena, zdrži tudi do dve leti. Mnogo raziskovalcev svetuje, da si ga vsakodnevno pripravimo v majhni koncentraciji, torej je najbolje, da si ga sami pripravimo po potrebi in ga uživamo čimbolj svežega.-Mnogo ponudnikov zavaja o čistoči njihovega srebra, nekateri celo trdijo, da uporabljajo srebro čistoče 99.9999, kar je praktično nemogoča čistoča, izdelava takega srebra pa bi bila neverjetno draga. Najčistejše srebro na trgu je 99.999, vendar ga je zelo malo, ker je zapleteno pridelovanje izredno drago, posledično pa tudi njegova cena. V kompletu z napravo Silver Pulser dobite srebro čistoče 99.99, primerno je tudi 99.9, nikakor in nikoli pa ne smemo uporabljati srebra slabše kvalitete, ker vsebuje preveč primesi in nečistoč.-Nečistoče so prisotne tudi v destilirani vodi in nikoli ne vemo iz kakšne vode je kupljeno koloidno srebro pripravljeno. Če ga ne delamo v dobri destilirani vodi in z nečistim srebrom, nastane v raztopini srebrov oksid, ki pa ga ne smemo konzumirati. Dobro pripravljena raztopina z do 40 ppm ima rahlo zlatkasto barvo, vse kar je bolj rumene barve ni več primerno za konzumiranje, saj verjetno vsebuje preveč nečistoč in ima prevelike delce. Priporočamo destilirano vodo kupljeno v lekarni, z oznako Aqua Purificata, in nikoli ne uporabljajte vode s kakršnimi koli dodatki ali dodanimi sredstvi. Prav tako pa vode nikoli ne segrevajte ali ji dodajajte soli.-Nenazadnje je doma pripravljen izdelek cenovno zelo ugoden, saj vas bo stal le toliko, kolikor stane destilirana voda ter elektrika. Cene koloidnega srebra se na trgu gibljejo med 40 in 80eur za liter, Silver Pulser pa stane le 270 eur, s katerim si lahko sami pripravite praktično neomejene količine, tako da se vam bo investicija kmalu obrestovala. Sčasoma je treba dokupiti le srebrne palčke, le te pa vzdržijo zelo dolgo (tudi do 10 let), nove pa stanejo okrog 40 eur, odvisno od cene srebra na trgu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.