Skoči na vsebino

Človek narejen po Božji podobi / Pomagaj si in Bog ti bo pomagal

mgd

Recommended Posts

DASO HAM- Božji služabnik

SO HAM- Jaz sem Bog

AHAM- Jaz sem

Kdor to razume ali ima celo kakšno izkušnjo, ne bo trošil energije za pregovarjanje, filozofiranje, vsiljevanje svojega pogleda, itd...Tri stopnje skozi katere gre vsak človek...Mgd govori o prvem vidiku, nekateri drugi o drugem...Da smo Kreatorji se lahko tolmači na različne načine, kdor ne pozna višjih kozmičnih zakonov (zakon karme in svobodna volja sta samo dva izmed njih), bo tudi težko to razumel. Ne more se kar ustvarjat nekaj na blef, vsaj ne brez "negativnih" posledic, ampak je treba upoštevati tudi svobodno voljo drugih, njihovo karmo, da ne vplivamo na njih, če tega ne želijo, da Kreatorčki ne delujejo v nasprotju s planetarnim, kozmižnim evolucijskim načrtom, itd...Skratka stvari o katerih se new agerjem ne sanja kaj dosti...Znanje, ki se bo v bližnji prihodnosti počasi ponovno razodelo ljudem, ko bodo na to pripravljeni, tako kot je že bilo na vrhuncu Atlantide "v zlatih časih"...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

Čisto hipotetično, kje pa naj bi bil doma ta tvoj Bog po tvojem?

Doma je v Vrindavanu. Onkraj tega materialnega sveta. Onkraj naše materialne percepcije.

DASO HAM- Božji služabnik

SO HAM- Jaz sem Bog

AHAM- Jaz sem

Kdor to razume ali ima celo kakšno izkušnjo, ne bo trošil energije za pregovarjanje, filozofiranje, vsiljevanje svojega pogleda, itd...Tri stopnje skozi katere gre vsak človek...Mgd govori o prvem vidiku, nekateri drugi o drugem...Da smo Kreatorji se lahko tolmači na različne načine, kdor ne pozna višjih kozmičnih zakonov (zakon karme in svobodna volja sta samo dva izmed njih), bo tudi težko to razumel. Ne more se kar ustvarjat nekaj na blef, vsaj ne brez "negativnih" posledic, ampak je treba upoštevati tudi svobodno voljo drugih, njihovo karmo, da ne vplivamo na njih, če tega ne želijo, da Kreatorčki ne delujejo v nasprotju s planetarnim, kozmižnim evolucijskim načrtom, itd...Skratka stvari o katerih se new agerjem ne sanja kaj dosti...Znanje, ki se bo v bližnji prihodnosti počasi ponovno razodelo ljudem, ko bodo na to pripravljeni, tako kot je že bilo na vrhuncu Atlantide "v zlatih časih"...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Jaz sem ja. Sem Bog. Sem Njegov služabnik.

Ok...no...če veš verjetno ne veš...

Doma je v Vrindavanu. Onkraj tega materialnega sveta. Onkraj naše materialne percepcije.

Jaz sem ja. Sem Bog. Sem Njegov služabnik.

dReAM

Iz fizičnega pogleda, če vzamemo kot največjo verjetnost,

da smo oz. so nas vsaj fizično ustvarili tujci iz nevem kod,

bo vsekakor na nižji ravni veljalo, da so nas ustvarili po njihovi

podobi, po božji podobi, vsaj iz te perspektive bi lahko to tako pojmovali.

Vsaj iz njihovega pogleda so bogovi proti nam,

tudi mi smo bogovi, kravam, ovcam, mravljam, zemlji...Vsemogočni, no skoraj vsemogočni...

Glede na-to, da lahko ti bogovi hodijo po nas z svojo božanskostjo,

so tudi oni, mi, torej vse in nič, kot je tudi mačka ali pes.

Vsi smo povezani in iz iste esence, vsi smo eno...se motim, motimo??? nevem, vseeno!!!

dReAM

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...