El Nino 31. december 2002 Prijavi Deli 31. december 2002 2003 ali #5, Prinesi mi kaksno petico v soli,naj udobni moji bodo stoli,naj sreca in mir me spremlja,naj glava mi v soli ne dremlja. Prinesi mi sneg za pod zimo,naj spesnim se kaksno rimo,naj leto bo lepo in soncno,naj drzim se cez dneve pokoncno. Pridi zdaj leto 2000-tri,naj 2002 pocasi odleti,naj toplo minejo ure te tri; Prosim, le to naj mi oprosti,da napisal sem tiste pesmice tri,leto, ki prihaja, naj mi obrodi. "Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2002 Prijavi Deli 31. december 2002 nicehttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_shy.gif Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2003 ... pozabite na mojo poezijo... le nekam morem napisat.. "Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.