Skoči na vsebino

Kaj je novo leto s stalisca astrologov?

El Nino

Recommended Posts

Kot se spodobi za ovna sem prvi, ki bo kaj objavil v novem letu:) hehe vse najboljse.

Vprasanje pa sevedno stoji.

"Ni stvar v tem kaj imas, ampak v tem kaj s tem naredis!" Jure Grbec

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

??? Zmeren tek v novih pogledih ??? uau, no sedaj mi pa razlozi svoje nobel besede, ker razumem samo vsako posebej vseh skupaj pa ne???

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kot se spodobi za ovna sem prvi, ki bo kaj objavil v novem letu:) hehe vse najboljse...

x8Dx x8Dx x8Dx

To mi deli, stari!!! Saj ves, da sem nekoliko vrazeverna!!! ;~)))))

Potem pa seveda - neizbezno vprasanje... :|||

Ki me spomni na dolznosti...

Slisal bos, da je Soncevo leto... x:o)x x:px

Kaj si mislim o tem, sem veckrat ze povedala...

Ker kar se tice tega, je bilo predlani Jupitrovo, pa se po katastrofah ni ravno razlikovalo od lanskega, Marsovega leta... Celo se je zgodil 11. september...

Tako da...

To je tolazenje mas, v glavnem... Ker ko uletijo aspekti, kot so recimo T-kvadrat s Saturnom in/ali Plutonom, te ne spasi nobeno Soncevo leto... ;~)))

Toliko o tem...

Verjamem pa seveda v stevilke in v prehode in v spremembe.

In jim nazdravljam! :vragec:

SRECNO VSEM!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm torej, je to da je soncevo leto, skoraj nepomembno, bolj tako tisti obcutek ki te spremlja skozi leto, dogodki pa so od tega skoraj povsem neodvisni.... ?

He - neverjetno, El Nino - ravno sem Stanki omenila tole temo in kaj si jaz o tem mislim... Daj, skoci se tja pogledat...

Aja - v sticky temi - merkur potuje nazaj ta mesec (spet - *do 23.)..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se pridržujem mnenju od Marse.

Lahko bi leto napovedal če bi poznal karte vseh vodilnih politikov in voditeljev, in na podlagi analize tranzitov in progresij napovedal kej konkretnejšega.

lp

Jah, hehe poglej, jaz bi z gotovostjo lahko napovedal prihodnost, ce bi vedel vse o katerem koli trenutku, kajti vsi trenutki so le razlicice ene same vecnosti... zato pa ker ne jaz ne ti ne zmoreva tega, je vredno kdaj tudi kaj uganiti... :)

saj lahko ves vse o kateremkoli trenutku.. zelo preprosto - tako da se vanj poglobis...

Picasso

Seveda El Nino lahko ugibamo, se približujemo absolutni resnici,s čim več podatki ko operiramo smo bližje.

To pa je poglablanje kot pravi Marsa.Ampak vedeti pa niko ne moremo z zagotovostjo.Lah sem eksistiramo k vedenju.

Prihodnost je metuljev efekt.

ja ja metuljev efekt ja to je zanimiva teorija kaosa. hm v bitsvtu je astrologija tocno to metuljev efekt, en majhn nepomemben astereoid, se premakne v grdo obmocje... in potem bam te ni vec.

• 1 year later...

in če je to tako, kako se bo potem končalo leto 2004 (kje bo saturn in kakšne zaključke lahko iz tega potegnemo, kakšno bo štartno stališče pri "delanju bilance" za 2004, iz česa bomo izhajali pri vrednotenju izkušenj, ki smo si jih nabrali?

in kaj je potem z uranom, kaj nam prinaša, na čem bo povdarek, sploh glede na to, da bo 2005 merkurjevo leto? če nam da uran izhodišče, bi bilo pomembno, kakšno...

x?x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, kot sem razumela, je Oona odgovorila v prispodobi in ne konkretno...

pac pa je bila tako prikladna razlaga in na vse zivo pase, zato mi je bila tako vsec.

Sicer sem danes se na 'danes', kje je se 2005. ;)

Picasso

meni se je ta prispodoba kar u redu zdela in smiselna...zato me je tud zanimal odgovor...pa kaj potem če smo še "sedaj" x:Dx x;)x

Ma ne, saj stekam, sam meni se ne da razmisljat o tem...

Ko je bil tamali manjsi in je vedno nekaj komaj cakal... sem mu vedno razlagala, naj ne, ta cas bo potem minil prehitro in bo ves cas samo v zelji zivel, naj raje uziva v tem, zdaj, sproti...

Recimo je dobil za novo leto nekaj in ga je ze skrbelo, kaj bo dobil za rojstni dan in komaj je cakal.

To je na nek nacin prehitevanje... tako splosno, ne samo tu, ki je pac konkreten primer, dobesedno, prehodi, leta, cifre in vse...

Picasso

tole prehitevanje je del mene. s tem sem se rodila. menda je bil razlog za to urana in plutona na ascendentu x:Dx ...tud v naravi obstajajo pionirske vrste (bor, breza) in celo nujno potrebne so. v stvarstvu ni nič brez svojega namena x;)x

To je pa seveda res, saj tud sama prehitevam... :D

Sam tu ponavadi ne (morda ker pisem napovedi recimo in to in ima zal to potem vedno se nekaksen 'odgovoren' moment, nekaj 'nujnega', 'kar moram', pa morda se mi tudi zato ne da oz. od takih vprasanj kar mal bezim pol.. ;) :P)

Picasso

saj te nisem silila v odgovor, v bistvu bi lahko bil kdo drug na volji komentirat. podala sem samo, kako sama gledam na zadeve, čisto osebno. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>in če je to tako, kako se bo potem končalo leto 2004 (kje bo saturn in kakšne zaključke lahko iz tega potegnemo, kakšno bo štartno stališče pri "delanju bilance" za 2004, iz česa bomo izhajali pri vrednotenju izkušenj, ki smo si jih nabrali?

in kaj je potem z uranom, kaj nam prinaša, na čem bo povdarek, sploh glede na to, da bo 2005 merkurjevo leto? če nam da uran izhodišče, bi bilo pomembno, kakšno...

x?x

Leto 2004 se bo za vsakega od nas koncalo drugace. Ukvarjanje z mundano astrologijo je kar zahtevno delo, s katerim se ukvarja zelo malo astrologov. Recimo Uran v Ribah deluje na nase emocije, na psiho, socutje, razmisljanje o bogu..itd... In ce po drugi strani reces, da je Uran npr. intelekt, izum, genialnost, bujenje, odstopanje od normalnega, perverznost, deviacija...nenazadnje tudi internet.... Vse nasteto povezano daje rezultat...za vsakega od nas... drugacen.. in prav je tako! x:)x

Dum spiro, spero.

aha...super oona! mi je fajn tole. nekako, kot bi splošna situacija dala neko intonacijo, ki ji dodamo osebno noto lastnih glasbil in nastane nova skladba...za vsakega posameznika in za svet kot celoto...hvala; moj vodnarski del je zadovoljen x:)x :palec:

• 8 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...