Guest sstane 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Pridna A drugim pa nočeš povedati v čem je štos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sem jim povedala... sami nej se pa odločjo... jz jih nam silila.. jih bo že moje zdravje prepričalo se kr neki upirajo... k ni dost zmleta... men je pa lih to fajn.. uno k mam iz solin so še večji kosi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jst mam pa vnetje ščitnice in s tem tud hipertirozo. Zaenkrat hujšam ne (niti ne smem, halooo.. so smešni..do 5 kilc bi drgač kr super prav prišlo), se pa najdejo kaki znaki taki kot utrujenost, pa pospešeno bitje srca pr fizičnem naporu (itak ). Pa fizično se ne smem naprezat, in ene izvide še dobim. Zaenkrat brez tablet, morda po izvidih, radiojod sem povedala da vzela ne bom. Zdej se bom pa mal probala z drugimi stvarmi k seb spravt. Tamara, tale tvoja kolegica je ok zdej, se je pol tud te diete držala kot je ŠAŠA pisala???Drgač bom pa jst homeopatu enmu šla. Da vidmo kaj reče, me pa tale Papuga tud drgač zanima. Pa še par stvari.. madona, sej tega bo že tolk.. komi folgala.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Dekleta, ve ste nemogoče. Vam moram milijonkrat povedat, da petkrat prejodirana sol dela v organizmu velik kraval in vedno je tudi ščitnica na udaru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kaj bi pa rada videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vijolična metulčica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Bolezni ščitnice.....zelo zanimivo, pojavi se takrat, kadar smo skrenili s poti ali pa še nismo zavili na njo...pot k sebi, se pravi ukvarjanje s seboj... ko v nas vse kriči..KDAJ BOM JAZ NA VRSTI..., enkrat moraš začet delat zase in ne vedno bit zadnji, saj ponavadi zate potem zmanjka časa, V mojem življenju sem najbolj pomemben JAZ. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolezni ščitnice.....zelo zanimivo, pojavi se takrat, kadar smo skrenili s poti.......samo v prehrani, da ne boš mislila tudi na skoke čez plot, recimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Tamara, tale tvoja kolegica je ok zdej, se je pol tud te diete držala kot je ŠAŠA pisala???...Mushi, da se ti še tle malo javim... Sicer sem ti itak že vse na OS napisala. Ampak toliko, da bojo tudi drugi videli, da sem še živa. Ja, ta moja kolegica, ki se je zdravila pri Papugi, je zdaj čisto ok. Popolnoma brez tablet in z zdravo ščitnico. Bila je pa že na temu, da so ji zdravniki rekli, da bi bilo treba ščitnico "skurit", ker se ji je zdravstveno stanje kljub tabletam samo slabšalo - tako laično povedano... Potem pa je šla k temu dr. Papugi, ki ji je predpisal strogo dieto in neke telovadne vaje. Vsega se je dosledno držala (dieta + vaje), vmes pa hodila redno na kontrole k "našim" zdravnikom in še naprej jemala zdravila tako, kot so ji predpisali. Ko so videli, da se ji stanje izboljšuje, so ji postopoma manjšali dnevno dozo tablet. Po cca. 6-ih mesecih je popolnoma ozdravela, in zdravljenje s tabletami so ji ukinili.Zdaj je z njo vse ok že cca. 2 leti. Je pa ona tak tip, da se zna zelo dosledno držati vseh navodil, ki ji koristijo. (Levinja seveda! ) Dieta je bila res zelo stroga, kot pravi tudi lia, ampak ženska se ni dala. To je skoraj tako kot pri raku - eni so sposobni s postom total izstradati rakave celice, da ozdravijo, drugi pa tega ne zmorejo in jim mogoče pomaga kaj drugega. Ali pa tudi nič, in pač malo prej končajo na britofu, kot bi sicer. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Tamara, ko stradaš, ne vnašaš vase tudi prejodirane soli in to je v zvezi s ščitnico najvažnejše Če pa nočeš glih stradat, pa delaš biodieto, kar je še učinkovitejše, saj izpiraš jod hitreje iz sebe, kot pri stradanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo te je brat Tamara..tak žaftno in kraftig napišeš Hvala, lia! Ja, Stane, tudi to je možno. Nisem pa še slišala nobenega s tako izkušnjo. Mogoče pa se bo oglasil kdo in z izkušnjo potrdil tvojo teorijo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja post je najboljše zdravilo za svašta bolezni.... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, lia! Ja, Stane, tudi to je možno. Nisem pa še slišala nobenega s tako izkušnjo. Mogoče pa se bo oglasil kdo in z izkušnjo potrdil tvojo teorijo. Takih izkušenj je že kolikor hočeš, nekaj tudi na mojem forumu. Moje hipoteze izpred treh let se potrjujejo na celi fronti, seveda, če zdrave soli le ne gledaš, ampak tudi pravilno uporabljaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A misls, da je sam zrat soli al kaj? ---------Dekleta, ve ste nemogoče. Vam moram milijonkrat povedat, da petkrat prejodirana sol dela v organizmu velik kraval in vedno je tudi ščitnica na udaru. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Da! Ko si bolan in se moras odlociti kaj je zate prav in ne, je verjetno tesko! iz vseh strani dobivamo informacije o tem ali onem, +, -, za, proti... to je res f.ck. :xx!: kwa pa vem, pomoje je najbols sebe poslusat, sam ce se sliss prou -----------Mushi, da se ti še tle malo javim... Sicer sem ti itak že vse na OS napisala. Ampak toliko, da bojo tudi drugi videli, da sem še živa. Ja, ta moja kolegica, ki se je zdravila pri Papugi, je zdaj čisto ok. .. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Hvala Vrba. So ji rekli, da ma neki narobe (drugač je mela že v preteklosti povečano delovanje pa našli so ji eno cisto 11 mm veliko), sam potem se je pa kar samo normaliziralo, pa kri je bila v redu.... 5 let!... Sedaj pa je bilo v krvi videti nekaj narobe in so ji svetovali sprejem v bolnico, da bo dobivala terapijo z jodom......Pol sem šla pa to temo brat in mi je kar slabo ratalo...... radioaktiven jod.... itd...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 In kako se je odločila ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kako se je odločila ?Ja, bo šla, sam par mescov je itak čakalne.... (vsaj nujen hospital ni...) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Kako, kar tako enostavno se je sprijaznila s tem? Kakšno ima točno diagnozo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako, kar tako enostavno se je sprijaznila s tem? Kakšno ima točno diagnozo?Zdejšnje še nima postavljene, prejšnja je pa preprosto Struma Nodosa (pač povečana ščitnica)... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Jemlje kakšna zdravila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jemlje kakšna zdravila?Ne še. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ima še kakšne druge simptome neravnotežja od teže, suhe kože, tresenja statične elektrike itd? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ima še kakšne druge simptome neravnotežja od teže, suhe kože, tresenja statične elektrike itd?Ful veliko je, redi se pa sploh ne.... ponoči težko spi..... ji je vroče dostkrat....... trese jo pa ne....... ma pa suho kožo.....Sem ji že omenila sol, pa se mi smeji v glavo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Lahko, da ima hipertirozo, poglej na moj forum, tam ima ravno nekdo tako diagnozo. Ni prebrala knjige? Živite skupaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko, da ima hipertirozo, poglej na moj forum, tam ima ravno nekdo tako diagnozo. Ni prebrala knjige? Živite skupaj?Ja. Živiva skupaj. Stane, njo prepričat v neki kar ona ne verjame, je mala umetnost! Bom jo probala prepričat. Bolje to, kot da si s tistim jodom zaj... življenje!!! Pa če se moram na trepalnice postavit! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.